Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 2264 2265 2266 2267 2268 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3451   2007. 05. 15. kedd 17:02
X Törölt felhasználó (24620)
hoppá, errefele villámlik
#3450   2007. 05. 15. kedd 17:01
Ő speciel picike, de rettentő aranyos.
Juhú!!!
Aaah... AAAAH!!!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 15. kedd 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 16:38
Aligátorteknőst még nem láttam de múltkor melóztam 1 helyen és ott mutattak ha jól emlékszem wmi nagyon drága teknőst aminek olyan színe wolt mint a siwatagi katonaruhának!
A csajnak a wállán össze-wissza mászkált az + puszilgatta! circling
#3449   2007. 05. 15. kedd 16:38
gazosgyuri gazosgyuri
Aligátorteknőst még nem láttam de múltkor melóztam 1 helyen és ott mutattak ha jól emlékszem wmi nagyon drága teknőst aminek olyan színe wolt mint a siwatagi katonaruhának!
A csajnak a wállán össze-wissza mászkált az + puszilgatta! circling
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 15. kedd 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 05. 15. kedd 16:28
Jól megmutatta a macskának! ^_^
Olyan aranyosak, szeretem a teknőcöket, még a morcosfejű aligátorteknős is szép. smile
#3448   2007. 05. 15. kedd 16:28
Jól megmutatta a macskának! ^_^
Olyan aranyosak, szeretem a teknőcöket, még a morcosfejű aligátorteknős is szép. smile
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 15. kedd 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 16:24
Ez a "küldönc" 1 wad teki katona! nyes hehe eplus2
#3447   2007. 05. 15. kedd 16:24
gazosgyuri gazosgyuri
Ez a "küldönc" 1 wad teki katona! nyes hehe eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 15. kedd 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 05. 15. kedd 15:54
#3446   2007. 05. 15. kedd 16:00
gazosgyuri gazosgyuri
Nyugi...A lencsét bármikor kiweheted! eplus2
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 15. kedd 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 15:48
Tudod mikor... a szemem színe a védjegyem mf1 wink wink
#3445   2007. 05. 15. kedd 15:56
édespille édespille Admin
oh, hiszen már bújhatok! lekerült rólam a rend ruhája. smile de azért nem vagy naon hideg, ugye? rolleyes kissé fáj most a torkom...
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 05. 15. kedd 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 15:40
Borulj csak drága Pillém! Kell valaki, aki felmelegít.

#3444   2007. 05. 15. kedd 15:54
#3443   2007. 05. 15. kedd 15:48
Moncy Moncy VIP
Tudod mikor... a szemem színe a védjegyem mf1 wink wink
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 15. kedd 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 14:29
Ezek nagyon pozitíw jellemvonások!!

A szemed színét +wáltoztatjuk kontaktlencséwel!!! nyes
#3442   2007. 05. 15. kedd 15:47
Moncy Moncy VIP
Tudtam Én h. a taljánom jó választás (bika) nyes nyes

Bár... a 20 ezres akciót még nem alkalmaztuk nyes
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 15. kedd 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 05. 15. kedd 15:05
willy szülinapja előtti horoszkópja:

2007. május 17.

A bika érzékisége:

Minden érdekel, ami az élvezetekkel kapcsolatos. Nálad ezek az érzéki élvezetek nincsenek különválasztva, egyaránt szereted a jó ételeket, finom italokat, s a jó szexet is. Akkor vagy boldog, ha partnered mindebben osztozik veled, s akkor élvezed a szexet igazán, ha már megvolt hozzá a megfelelő gasztronómiai élmény is. Mivel nagyon kötődsz a természethez, egy jó kirándulás, kettesben, könnyen ér véget a legsűrűbb bozótban.

Kedvenc pózod:
A hűtő előtt. A kilenc és fél hét című film az etalon, de ne feledd a fagyit nagyon nehéz kimosni a hajból.

A nap legszexisebb része:
Kedd, péntek, szombat. Szereted, ha mindennek megvan a maga rendje. Esetleg soron kívül, kivételesen egy jó vacsora után, hogy legyen minden kerek.

Mire vágysz egy szeretkezés után?
Egy tábla csokoládéra.

Elképzeléseid a jó szexről:
Te egy szexuális ínyenc vagy, kielégíthetetlen étvággyal és világi ízléssel.

Ami a legjobban felizgat:
ami legjobban felizgat - pénz és a hatalom. A szeretőd arra kényszerít, hogy egy nagy kupac 20.000 forintoson szeretkezzetek. Ha kielégíted (úgy, ahogyan ő akarja), akkor megtarthatod a pénzt.

Az álmok helyszíne:
A kertben - ha viszont a szomszédok belátnak, akkor szorítkozz a sötét, holdmentes éjszakákra. Esetleg a természetben, kirándulás közben.
---------------------------------------------------
Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz kellemesen cseveg a Holddal. Találkozásukban a szeretet és a vonzódás igen kézzelfogható, dinamikus megnyilvánulásáról van szó, amely adott esetben kimondottan érzelmi jellegű lehet. A két planéta közötti fényszög nagymértékben hozzásegít téged energiáid helyes levezetéséhez, az önkifejezés sikerességéhez. Ha a születési horoszkópod többi tényezője is kiegyensúlyozottságot mutat, akkor nagyra értékeli a környezeted melegszívűségedet, szeretetreméltóságodat.

#3441   2007. 05. 15. kedd 15:40
erdokerulo erdokerulo
Borulj csak drága Pillém! Kell valaki, aki felmelegít.

(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 15. kedd 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 15:24

micsoda elérzékenyitő dallamok... hol a vállad, kedves? borulnék...
#3440   2007. 05. 15. kedd 15:33
Nnah, a horrorpók...
Milyen hisztit vágott a legutóbbi, mikor kijelentettem, hogy ez egy baromság...
és tényleg nyes
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 15. kedd 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 05. 15. kedd 15:05

2007. május 17.

A bika érzékisége:

Minden érdekel, ami az élvezetekkel kapcsolatos. Nálad ezek az érzéki élvezetek nincsenek különválasztva, egyaránt szereted a jó ételeket, finom italokat, s a jó szexet is. Akkor vagy boldog, ha partnered mindebben osztozik veled, s akkor élvezed a szexet igazán, ha már megvolt hozzá a megfelelő gasztronómiai élmény is. Mivel nagyon kötődsz a természethez, egy jó kirándulás, kettesben, könnyen ér véget a legsűrűbb bozótban.

Kedvenc pózod:
A hűtő előtt. A kilenc és fél hét című film az etalon, de ne feledd a fagyit nagyon nehéz kimosni a hajból.

Kedd, péntek, szombat. Szereted, ha mindennek megvan a maga rendje. Esetleg soron kívül, kivételesen egy jó vacsora után, hogy legyen minden kerek.

Egy tábla csokoládéra.

ami legjobban felizgat - pénz és a hatalom. A szeretőd arra kényszerít, hogy egy nagy kupac 20.000 forintoson szeretkezzetek. Ha kielégíted (úgy, ahogyan ő akarja), akkor megtarthatod a pénzt.

Az álmok helyszíne:
A kertben - ha viszont a szomszédok belátnak, akkor szorítkozz a sötét, holdmentes éjszakákra. Esetleg a természetben, kirándulás közben.

Kedves Bika!
Uralkodó bolygód, a Vénusz kellemesen cseveg a Holddal. Találkozásukban a szeretet és a vonzódás igen kézzelfogható, dinamikus megnyilvánulásáról van szó, amely adott esetben kimondottan érzelmi jellegű lehet. A két planéta közötti fényszög nagymértékben hozzásegít téged energiáid helyes levezetéséhez, az önkifejezés sikerességéhez. Ha a születési horoszkópod többi tényezője is kiegyensúlyozottságot mutat, akkor nagyra értékeli a környezeted melegszívűségedet, szeretetreméltóságodat.

#3439   2007. 05. 15. kedd 15:28
el sem tudnám képzelni másképp! eplus2 eplus2 eplus2
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 15. kedd 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 13:29
lehet a nappalis buli is így sikerülne?

- tegnap voltam házibuliba
- barátnőm hullarészegen bevonul egy szobába
- én be utána
- és úgy megkúrtam, mint még soha
- reggel kérdezem hogy aludt
- erre azt mondja szarul, mert szar volt a fotelben aludni
- és éjjel bejött egy pasi és nagyon durván megkúrta az ágyon fekvő csajt
#3438   2007. 05. 15. kedd 15:24

micsoda elérzékenyitő dallamok... hol a vállad, kedves? borulnék...
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 05. 15. kedd 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 09:37
Álmodni azér szabad, de akkortájt lészen a véghajrá, utánna meg családi szabadság. Csak azt ne mond, hogy vigyem a párom is, mert akkor megadom neki számodat és beszéljétek meg.
Pedig a három nővér láttán semmi kifogása nem lehetne.

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

(Basszus, már majdnem elfelejtettem, hogy kell képet feltölteni)
#3437   2007. 05. 15. kedd 15:24
Te, hallod az lehet, hogy sokat dobna a politikai közhangulaton. nyes
Bár füvet mocskosul ellenzem, az AliG indahouse c. filmben látott módszert, szinte kötelezővé tenném. nyes (amikor megitatja az egymásnak eső képviselőket füves teával nyes )

Erről jut eszembe.
Apám egy Suzuki szalonban dolgozik és a karácsonyi buli végén a főfőnök előállt a beszédével:

Ha még egyszer meglátom, hogy hétfő reggel valaki ilyen gusztustalan, kielégületlen fejjel jön be, és azzal jön, hogy egész nap csak b_szogatom azt első körből ki fogom rúgni.
...és minden női alkalmazott kapott egy hálózatról tölthető, eredeti Durex Play vibrátort. nyes
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 15. kedd 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 13:42
a kormányülés, és minden plenáris ülés előtt kötelező szexet! én a köztársasági elnököm minden vágyát kielégíteném! eplus2
#3436   2007. 05. 15. kedd 15:21
*taps-taps*
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 05. 15. kedd 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 13:10
wave valamikor mondtam a fiamnak (tudom nem vagy a fiam) nem kell,hogy szeress,nem azért vagyok.Azért vagyok, hogy rendes ember legyen belőled. wink wave
#3435   2007. 05. 15. kedd 15:16
Úgy kell neked, használnál inkább tűzrőkát és viharmadarat. smile
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 15. kedd 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 15:06
jányok!
szarakodott a kitekintő gyorsvonatom! remélem nem 1000* ment el Nektek, amit küldtem!

ha tudjátok tegyétek már fel ide, mert nékem nem igazán megy a videófeltöltés /még/

ha sikerül akkor gyurka bátyámnak /meg egy valaki adminocskának, akinek hirtelen nemTOM a nevét/ küldöm a Sumis kötekedésemért!
#3434   2007. 05. 15. kedd 15:06
surdapapa surdapapa
jányok!
szarakodott a kitekintő gyorsvonatom! remélem nem 1000* ment el Nektek, amit küldtem!

ha tudjátok tegyétek már fel ide, mert nékem nem igazán megy a videófeltöltés /még/

ha sikerül akkor gyurka bátyámnak /meg egy valaki adminocskának, akinek hirtelen nemTOM a nevét/ küldöm a Sumis kötekedésemért!
#3433   2007. 05. 15. kedd 15:05
tom1019 tom1019 VIP Admin

2007. május 17.

A bika érzékisége:

Kedvenc pózod:

Egy tábla csokoládéra.

Az álmok helyszíne:

Kedves Bika!

#3432   2007. 05. 15. kedd 14:57
surdapapa surdapapa
Szilva! kösz!
de Antonyt se akarom belekeverni!

Charlotte! igényem nekem van! igénylem Tőled a kényeztetést! eplus2
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 15. kedd 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 14:16
az általa preferált 2 ember jellemvonásit tartalmazza! (jav:prune)

ról van szó:

És róla:

... 2264 2265 2266 2267 2268 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48751db
Utolsó üzenet: ma 17:36

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!