Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 2262 2263 2264 2265 2266 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3489   2007. 05. 16. szerda 13:43
gazosgyuri gazosgyuri
Moncy!
Küldtem egy wiccet a wicc topicba ma reggel olwastam
és muszály wolt berakni oda... hehe
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 16. szerda 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 16. szerda 13:18
Hu... na ne... bacca meg... wow1 finom
#3488   2007. 05. 16. szerda 13:40
X Törölt felhasználó (21812) Admin
A Burger King gyorsétterem-lánc Élj, mint egy férfi, egyél, mint egy férfi szlogennel tette közzé május 2-án hirdetését, mely a fogyasztói nagy részét kitevő tinédzsereknek és minden más fogyasztónak azt sugallja: természetes, ha a férfiak megcsalják a partnerüket. Sőt: ha valaki nem csak férfinak, de IGAZI férfinak gondolja magát, nem is tehet mást - két nőt tart.

A normális férfiak így csinálják:

Az én imádnivaló párom utálja a csípős dolgokat, mert az érzékeny gyomrát kikezdik a savak, és utálja az olyan férfiakat, akik megcsalják a partnerüket. Hogy lehetséges ez, miközben az én drága galamblelkű párom XY kromoszómával rendelkezik, és időről időre bebizonyítja nekem, hogy ő igenis férfi?

Miért van az, hogy a reklámszakemberek felelősségtudat és büntetés nélkül beszélhetnek-írhatnak-alkothatnak orbitális hülyeségeket, anélkül, hogy a megrendelő, vagy a közvélemény felhorkanna és szó nélkül tűrik, hagyják, hogy ilyesmi kikerüljön az utcára?

Hogy lehetséges az, hogy Magyarországon, 2007-ben, a lakosság 52%-át büntetlenül vérig lehet sérteni, meg lehet alázni, sőt, ha a sértettek felháborodnak, még le is lehet őket hülyézni, hogy ugyan már, mit vagy úgy oda?

A reklám megpillantása után ez a levél volt az első reakcióm a Burger King felé:

Tisztelt Burger King!

A mostani "Dupla Élvezet" reklámjukat visszataszítónak, nőgyűlölőnek, hímsovinisztának és felháborítónak tartom.

Felháborítónak tartom, hogy olyan reklámot jelentetnek meg 2007-ben Magyarországon, ami azt sugallja, hogy teljesen rendjénvaló egy férfinak a feleségét, barátnőjét átverni, hülyére venni és megcsalni, mert ez alapvető joga a férfiaknak.

Hát felvilágosítom Önöket, hogy nem az. Ha nem vették volna észre, akkor 2007-ben Magyarországon minden második megkötött házasság válással végződik, főként azért, mert valamelyik fél, függetlenül nemétől, félrelép, hülyére veszi, vagy átveri a másikat.

Nem tudom, hogy volt-e a reklámszakembereik között nő, és volt-e olyan ember, akit már megcsaltak életében, vagy szenvedett-e attól, hogy a szülei elváltak, és / vagy megcsalták egymást. Nagyon nem kellemes élmény egyik sem, és maga a reklám egy nők számára megalázó szituációt mutat be, miközben a férfiak elítélendő magatartását evidenciának, társadalmilag elfogadható viselkedésnek tudja be.

A reklámmal a tizenéves korosztálynak azt sugallja, hogy partnereiket nyugodtan csalják meg, hiszen úgysem jönnek rá, és egyébként is, jogukban áll így tenni. Ez a reklám teljes mértékben elfogadhatatlan társadalmi, szociológiai szempontból.

Kérem a reklám azonnali eltávolítását.
#3487   2007. 05. 16. szerda 13:37
X Törölt felhasználó (21812) Admin
Akartam valami értelmessel kezdeni mai fórumozásomat, de az összes vér leszállt a fejemből, és már nem tudok gondolkodni
hehe
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 16. szerda 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 05. 16. szerda 11:46
háááát...a két agg atyát eltekintve a merciben nem árt némi segítség..és a helyszínt nézve nem hinném, hogy józan megfontoltsággal vetnék be magukat smile
és már bocs papa, de charlotte egy ilyen típusú mentőszolgálatnak venné nagyobb hasznát hehe

#3486   2007. 05. 16. szerda 13:18
Moncy Moncy VIP
Hu... na ne... bacca meg... wow1 finom
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 16. szerda 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
háááát...a két agg atyát eltekintve a merciben nem árt némi segítség..és a helyszínt nézve nem hinném, hogy józan megfontoltsággal vetnék be magukat smile
és már bocs papa, de charlotte egy ilyen típusú mentőszolgálatnak venné nagyobb hasznát hehe

#3485   2007. 05. 16. szerda 13:09
surdapapa surdapapa
Rosszul látod!

Csak átmaszkíroztuk magunkat, h nehogy ránk ismerjenek! Majd levetem a maszkom, mint Fantomas!
MmePrune VIP Admin

#3484   2007. 05. 16. szerda 12:42
surdapapa surdapapa
Kártérítés a Ballack és Kahn vibrátorokért

Mintegy 12 millió forintnyi kártérítés fizet Michael Ballacknak és Oliver Kahnnak egy szexuális segédeszközöket gyártó cég. A német Beate Uhse ugyanis „Michael B” és „Olli K” elnevezéssel árulta termékeit az érintettek beleegyezése nélkül.

Az élelmes vállalkozás kihasználva a tavalyi, Németországban megrendezett világkupa lehetőségeit – illetve, hogy a két világklasszis igen népszerű a nők körében - piacra dobta a bordómetál színű, 17 centis vibrátorait az érintett focisták nevével, mintegy 15 ezer forintért. A cég nem egyeztetett a két focistával, így ők is csak a termékek megjelenése után értesültek a vállalkozás ötletéről.

Gyerekek!
Oliver Kahn vibrátort venni! atyám, el bírom képzelni, amint használat közben az elnevezőjéről fantáziálnak! wow2 wow2 wow2
#3483   2007. 05. 16. szerda 11:46
MmePrune MmePrune VIP Admin

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 16. szerda 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 16. szerda 10:52
Drágááááámmmmmmm jövök és megmentelek a gengszterek karmaiból!

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

hoztam segítséget is!
#3482   2007. 05. 16. szerda 10:52
surdapapa surdapapa
Drágááááámmmmmmm jövök és megmentelek a gengszterek karmaiból!

hoztam segítséget is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 05. 14. hétfő 22:04
Ezt azért tetted ide be, mert az elején hatalmas betűkkel megjelenik a here szó?
wink hehe

Múltkor valahol olvastam, hogy a gengszterek világa romantikusnak számít. Szerintetek is így van? Vagy van olyan kor, világ, életstílus, amit romantikusnak tartotok?
kerdes kerdes
#3481   2007. 05. 16. szerda 09:58
surdapapa surdapapa
beka2 -itt a nyelvöltögetős szmájli!

jer bújj közelebb hagy vigasztaljalak meg! hijába no bunkó voltam! *átölelős magamhoz szorítós szmájli*
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 15. kedd 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 22:36
Túlreagáltam? Csak te csattanhatsz fel állandóan minden kis szirszar miatt? *nyelvöltögetős szmájli*
vigyor5
#3480   2007. 05. 16. szerda 09:54
surdapapa surdapapa
fene egy gusztusod van! semmi húsféleség???
így nem lax jól!

a sárgarépát maximum Szilvából legelném ki!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 15. kedd 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 05. 15. kedd 18:56
Kicsit olvasgattalak benneteket, de most megyek vacsizni, mielőtt megint mondok valami csábítót a lányoknak wink nyes

nyítottam két új topicot, nézzetek be oda is! wow1
#3479   2007. 05. 16. szerda 09:20
egyébként tutira kivágja majd magát...hogy azért van idézőjelben vigyor5
#3478   2007. 05. 16. szerda 09:19
nem mertem én szólni hehe de a veteményes az kb. ilyesmi smile

#3477   2007. 05. 16. szerda 09:16
Sonkás Sonkás
Te Tom ezzek miota vetemények??? eplus2
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 16. szerda 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 05. 16. szerda 09:13
Jó reggelt!
Friss jó levegő van,jó sok eső esett,de szép lett a "veteményesem"!

#3476   2007. 05. 16. szerda 09:13
tom1019 tom1019 VIP Admin
Jó reggelt!
Friss jó levegő van,jó sok eső esett,de szép lett a "veteményesem"!

#3475   2007. 05. 16. szerda 09:03
Sonkás Sonkás
Jóó napot meg gyütem én is ha sokára is de itt vok smile

#3474   2007. 05. 16. szerda 08:17
surdapapa surdapapa
sztem a jányaink már kérték is a címét a márkakereskedésnek! ahogy Őket ismerem biztos, h ott akarnak dolgozni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 15. kedd 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 05. 15. kedd 15:24
Te, hallod az lehet, hogy sokat dobna a politikai közhangulaton. nyes
Bár füvet mocskosul ellenzem, az AliG indahouse c. filmben látott módszert, szinte kötelezővé tenném. nyes (amikor megitatja az egymásnak eső képviselőket füves teával nyes )

Erről jut eszembe.
Apám egy Suzuki szalonban dolgozik és a karácsonyi buli végén a főfőnök előállt a beszédével:

Ha még egyszer meglátom, hogy hétfő reggel valaki ilyen gusztustalan, kielégületlen fejjel jön be, és azzal jön, hogy egész nap csak b_szogatom azt első körből ki fogom rúgni.
...és minden női alkalmazott kapott egy hálózatról tölthető, eredeti Durex Play vibrátort. nyes
#3473   2007. 05. 16. szerda 07:53
new1 new1
Jóreggelt mindenkinek. Itt egy törp,aki tudja mit akar.
#3472   2007. 05. 16. szerda 07:21
gazosgyuri gazosgyuri
Reggelt!

Gyorsan megettem eme finom reggelit! wink
Mindet!Az egyik főbün mán az enyém,mert nem hagytam a tányérom semmit!
Tehát én torkos waok,Moncy + irigy mert keweset adott..... hehe
Mentem meló.... szomoru1
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 16. szerda 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 16. szerda 07:08
Jóóó reggelt nappali!

Már itt sem vagyok...

#3471   2007. 05. 16. szerda 07:08
Moncy Moncy VIP
Jóóó reggelt nappali!

Már itt sem vagyok...

#3470   2007. 05. 15. kedd 23:15
new1 new1
Sztm. a hupikék törpikék, az találó és tökéletes.Nincs jobb rajzfilm ,ami az emberi tulajdonságokat tükrözi. wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 15. kedd 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 23:10
Találtam egy képsort, amelyiken a 7 főbűnt gumimacikkal ábrázolják. Szerintem hatalmas ötlet. A kvízszobába (#3379) betettem a képeket és a kérdést, hogy melyik kép melyik bűnt jelképezi.

... 2262 2263 2264 2265 2266 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48749db
Utolsó üzenet: tegnap 23:12

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!