Moncy!
Küldtem egy wiccet a wicc topicba ma reggel olwastam
és muszály wolt berakni oda...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 16. szerda 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Küldtem egy wiccet a wicc topicba ma reggel olwastam
és muszály wolt berakni oda...

A Burger King gyorsétterem-lánc Élj, mint egy férfi, egyél, mint egy férfi szlogennel tette közzé május 2-án hirdetését, mely a fogyasztói nagy részét kitevő tinédzsereknek és minden más fogyasztónak azt sugallja: természetes, ha a férfiak megcsalják a partnerüket. Sőt: ha valaki nem csak férfinak, de IGAZI férfinak gondolja magát, nem is tehet mást - két nőt tart.

A normális férfiak így csinálják:
Az én imádnivaló párom utálja a csípős dolgokat, mert az érzékeny gyomrát kikezdik a savak, és utálja az olyan férfiakat, akik megcsalják a partnerüket. Hogy lehetséges ez, miközben az én drága galamblelkű párom XY kromoszómával rendelkezik, és időről időre bebizonyítja nekem, hogy ő igenis férfi?
Miért van az, hogy a reklámszakemberek felelősségtudat és büntetés nélkül beszélhetnek-írhatnak-alkothatnak orbitális hülyeségeket, anélkül, hogy a megrendelő, vagy a közvélemény felhorkanna és szó nélkül tűrik, hagyják, hogy ilyesmi kikerüljön az utcára?
Hogy lehetséges az, hogy Magyarországon, 2007-ben, a lakosság 52%-át büntetlenül vérig lehet sérteni, meg lehet alázni, sőt, ha a sértettek felháborodnak, még le is lehet őket hülyézni, hogy ugyan már, mit vagy úgy oda?
A reklám megpillantása után ez a levél volt az első reakcióm a Burger King felé:
Tisztelt Burger King!
A mostani "Dupla Élvezet" reklámjukat visszataszítónak, nőgyűlölőnek, hímsovinisztának és felháborítónak tartom.
Felháborítónak tartom, hogy olyan reklámot jelentetnek meg 2007-ben Magyarországon, ami azt sugallja, hogy teljesen rendjénvaló egy férfinak a feleségét, barátnőjét átverni, hülyére venni és megcsalni, mert ez alapvető joga a férfiaknak.
Hát felvilágosítom Önöket, hogy nem az. Ha nem vették volna észre, akkor 2007-ben Magyarországon minden második megkötött házasság válással végződik, főként azért, mert valamelyik fél, függetlenül nemétől, félrelép, hülyére veszi, vagy átveri a másikat.
Nem tudom, hogy volt-e a reklámszakembereik között nő, és volt-e olyan ember, akit már megcsaltak életében, vagy szenvedett-e attól, hogy a szülei elváltak, és / vagy megcsalták egymást. Nagyon nem kellemes élmény egyik sem, és maga a reklám egy nők számára megalázó szituációt mutat be, miközben a férfiak elítélendő magatartását evidenciának, társadalmilag elfogadható viselkedésnek tudja be.
A reklámmal a tizenéves korosztálynak azt sugallja, hogy partnereiket nyugodtan csalják meg, hiszen úgysem jönnek rá, és egyébként is, jogukban áll így tenni. Ez a reklám teljes mértékben elfogadhatatlan társadalmi, szociológiai szempontból.
Kérem a reklám azonnali eltávolítását.

A normális férfiak így csinálják:
Az én imádnivaló párom utálja a csípős dolgokat, mert az érzékeny gyomrát kikezdik a savak, és utálja az olyan férfiakat, akik megcsalják a partnerüket. Hogy lehetséges ez, miközben az én drága galamblelkű párom XY kromoszómával rendelkezik, és időről időre bebizonyítja nekem, hogy ő igenis férfi?
Miért van az, hogy a reklámszakemberek felelősségtudat és büntetés nélkül beszélhetnek-írhatnak-alkothatnak orbitális hülyeségeket, anélkül, hogy a megrendelő, vagy a közvélemény felhorkanna és szó nélkül tűrik, hagyják, hogy ilyesmi kikerüljön az utcára?
Hogy lehetséges az, hogy Magyarországon, 2007-ben, a lakosság 52%-át büntetlenül vérig lehet sérteni, meg lehet alázni, sőt, ha a sértettek felháborodnak, még le is lehet őket hülyézni, hogy ugyan már, mit vagy úgy oda?
A reklám megpillantása után ez a levél volt az első reakcióm a Burger King felé:
Tisztelt Burger King!
A mostani "Dupla Élvezet" reklámjukat visszataszítónak, nőgyűlölőnek, hímsovinisztának és felháborítónak tartom.
Felháborítónak tartom, hogy olyan reklámot jelentetnek meg 2007-ben Magyarországon, ami azt sugallja, hogy teljesen rendjénvaló egy férfinak a feleségét, barátnőjét átverni, hülyére venni és megcsalni, mert ez alapvető joga a férfiaknak.
Hát felvilágosítom Önöket, hogy nem az. Ha nem vették volna észre, akkor 2007-ben Magyarországon minden második megkötött házasság válással végződik, főként azért, mert valamelyik fél, függetlenül nemétől, félrelép, hülyére veszi, vagy átveri a másikat.
Nem tudom, hogy volt-e a reklámszakembereik között nő, és volt-e olyan ember, akit már megcsaltak életében, vagy szenvedett-e attól, hogy a szülei elváltak, és / vagy megcsalták egymást. Nagyon nem kellemes élmény egyik sem, és maga a reklám egy nők számára megalázó szituációt mutat be, miközben a férfiak elítélendő magatartását evidenciának, társadalmilag elfogadható viselkedésnek tudja be.
A reklámmal a tizenéves korosztálynak azt sugallja, hogy partnereiket nyugodtan csalják meg, hiszen úgysem jönnek rá, és egyébként is, jogukban áll így tenni. Ez a reklám teljes mértékben elfogadhatatlan társadalmi, szociológiai szempontból.
Kérem a reklám azonnali eltávolítását.
Akartam valami értelmessel kezdeni mai fórumozásomat, de az összes vér leszállt a fejemből, és már nem tudok gondolkodni
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 16. szerda 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 16. szerda 11:46

háááát...a két agg atyát eltekintve a merciben nem árt némi segítség..és a helyszínt nézve nem hinném, hogy józan megfontoltsággal vetnék be magukat
és már bocs papa, de charlotte egy ilyen típusú mentőszolgálatnak venné nagyobb hasznát

és már bocs papa, de charlotte egy ilyen típusú mentőszolgálatnak venné nagyobb hasznát

Hu... na ne... bacca meg...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 16. szerda 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)

háááát...a két agg atyát eltekintve a merciben nem árt némi segítség..és a helyszínt nézve nem hinném, hogy józan megfontoltsággal vetnék be magukat

Rosszul látod!
Csak átmaszkíroztuk magunkat, h nehogy ránk ismerjenek! Majd levetem a maszkom, mint Fantomas! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 16. szerda 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak átmaszkíroztuk magunkat, h nehogy ránk ismerjenek! Majd levetem a maszkom, mint Fantomas! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 16. szerda 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Kártérítés a Ballack és Kahn vibrátorokért
Mintegy 12 millió forintnyi kártérítés fizet Michael Ballacknak és Oliver Kahnnak egy szexuális segédeszközöket gyártó cég. A német Beate Uhse ugyanis Michael B és Olli K elnevezéssel árulta termékeit az érintettek beleegyezése nélkül.
Az élelmes vállalkozás kihasználva a tavalyi, Németországban megrendezett világkupa lehetőségeit illetve, hogy a két világklasszis igen népszerű a nők körében - piacra dobta a bordómetál színű, 17 centis vibrátorait az érintett focisták nevével, mintegy 15 ezer forintért. A cég nem egyeztetett a két focistával, így ők is csak a termékek megjelenése után értesültek a vállalkozás ötletéről.
Gyerekek!
Oliver Kahn vibrátort venni! atyám, el bírom képzelni, amint használat közben az elnevezőjéről fantáziálnak!
Mintegy 12 millió forintnyi kártérítés fizet Michael Ballacknak és Oliver Kahnnak egy szexuális segédeszközöket gyártó cég. A német Beate Uhse ugyanis Michael B és Olli K elnevezéssel árulta termékeit az érintettek beleegyezése nélkül.
Az élelmes vállalkozás kihasználva a tavalyi, Németországban megrendezett világkupa lehetőségeit illetve, hogy a két világklasszis igen népszerű a nők körében - piacra dobta a bordómetál színű, 17 centis vibrátorait az érintett focisták nevével, mintegy 15 ezer forintért. A cég nem egyeztetett a két focistával, így ők is csak a termékek megjelenése után értesültek a vállalkozás ötletéről.
Gyerekek!
Oliver Kahn vibrátort venni! atyám, el bírom képzelni, amint használat közben az elnevezőjéről fantáziálnak!

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 16. szerda 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 16. szerda 10:52

Drágááááámmmmmmm jövök és megmentelek a gengszterek karmaiból!

hoztam segítséget is!

hoztam segítséget is!

Drágááááámmmmmmm jövök és megmentelek a gengszterek karmaiból!

hoztam segítséget is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 14. hétfő 22:04

hoztam segítséget is!

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Ezt azért tetted ide be, mert az elején hatalmas betűkkel megjelenik a here szó?
Múltkor valahol olvastam, hogy a gengszterek világa romantikusnak számít. Szerintetek is így van? Vagy van olyan kor, világ, életstílus, amit romantikusnak tartotok?

Múltkor valahol olvastam, hogy a gengszterek világa romantikusnak számít. Szerintetek is így van? Vagy van olyan kor, világ, életstílus, amit romantikusnak tartotok?

jer bújj közelebb hagy vigasztaljalak meg! hijába no bunkó voltam! *átölelős magamhoz szorítós szmájli* (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 15. kedd 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Túlreagáltam? Csak te csattanhatsz fel állandóan minden kis szirszar miatt? *nyelvöltögetős szmájli*

fene egy gusztusod van! semmi húsféleség???
így nem lax jól!
a sárgarépát maximum Szilvából legelném ki! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 15. kedd 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 18:56
így nem lax jól!
a sárgarépát maximum Szilvából legelném ki! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 15. kedd 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Kicsit olvasgattalak benneteket, de most megyek vacsizni, mielőtt megint mondok valami csábítót a lányoknak

nyítottam két új topicot, nézzetek be oda is!

nyítottam két új topicot, nézzetek be oda is!

egyébként tutira kivágja majd magát...hogy azért van idézőjelben

nem mertem én szólni
de a veteményes az kb. ilyesmi

Te Tom ezzek miota vetemények???
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 16. szerda 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 16. szerda 09:13

Jó reggelt!
Friss jó levegő van,jó sok eső esett,de szép lett a "veteményesem"!

Jó reggelt!

Jóó napot meg gyütem én is ha sokára is de itt vok

sztem a jányaink már kérték is a címét a márkakereskedésnek! ahogy Őket ismerem biztos, h ott akarnak dolgozni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 15. kedd 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 15:24
Törölt felhasználó (24620)

Te, hallod az lehet, hogy sokat dobna a politikai közhangulaton.
Bár füvet mocskosul ellenzem, az AliG indahouse c. filmben látott módszert, szinte kötelezővé tenném.
(amikor megitatja az egymásnak eső képviselőket füves teával
)
Erről jut eszembe.
Apám egy Suzuki szalonban dolgozik és a karácsonyi buli végén a főfőnök előállt a beszédével:
Ha még egyszer meglátom, hogy hétfő reggel valaki ilyen gusztustalan, kielégületlen fejjel jön be, és azzal jön, hogy egész nap csak b_szogatom azt első körből ki fogom rúgni.
...és minden női alkalmazott kapott egy hálózatról tölthető, eredeti Durex Play vibrátort.

Bár füvet mocskosul ellenzem, az AliG indahouse c. filmben látott módszert, szinte kötelezővé tenném.

Erről jut eszembe.
Apám egy Suzuki szalonban dolgozik és a karácsonyi buli végén a főfőnök előállt a beszédével:
Ha még egyszer meglátom, hogy hétfő reggel valaki ilyen gusztustalan, kielégületlen fejjel jön be, és azzal jön, hogy egész nap csak b_szogatom azt első körből ki fogom rúgni.
...és minden női alkalmazott kapott egy hálózatról tölthető, eredeti Durex Play vibrátort.

Jóreggelt mindenkinek. Itt egy törp,aki tudja mit akar.

Reggelt!
Gyorsan megettem eme finom reggelit!
Mindet!Az egyik főbün mán az enyém,mert nem hagytam a tányérom semmit!
Tehát én torkos waok,Moncy + irigy mert keweset adott.....
Mentem meló....
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 16. szerda 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyorsan megettem eme finom reggelit!

Mindet!Az egyik főbün mán az enyém,mert nem hagytam a tányérom semmit!
Tehát én torkos waok,Moncy + irigy mert keweset adott.....

Mentem meló....

Jóóó reggelt nappali!
Már itt sem vagyok...
Már itt sem vagyok...

Sztm. a hupikék törpikék, az találó és tökéletes.Nincs jobb rajzfilm ,ami az emberi tulajdonságokat tükrözi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 15. kedd 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 23:10

Admin

Találtam egy képsort, amelyiken a 7 főbűnt gumimacikkal ábrázolják. Szerintem hatalmas ötlet. A kvízszobába (#3379) betettem a képeket és a kérdést, hogy melyik kép melyik bűnt jelképezi.