Sziasztok!
Mackó,tegnap naptáncot lejtettem a talicskával,este esett az eső.....szóval annyira nem eröltetem ezt a táncot!
Bár a növénykéknek jót tett az eső!
öcsyke Te nem vagy egy álomszuszék úgy látom,vasárnap is ilyen korán kelsz? Ó jajj nekem ha kitalálod mire vágyok!! Milyen virágot szeretnél az öledbe ültetni?
Erröl a mondásról még nem hallottam,viszont az sem tiszta hogy a boldog férfi elégítette ki a közelében lévő kielégített nőt?
Kutyu tényleg pihizz,pláne ha azt mondod hogy a heted már komolyan kezdődik!
Lehet,hogy geza36 nem tudja,hogy nem itt kell keresni a g-pontot,és nem is a mennyiségre kell fókuszálni hanem a minőségre?
Legyen csodás vasárnap déutánotok! Puszi

Mackó,tegnap naptáncot lejtettem a talicskával,este esett az eső.....szóval annyira nem eröltetem ezt a táncot!

öcsyke Te nem vagy egy álomszuszék úgy látom,vasárnap is ilyen korán kelsz? Ó jajj nekem ha kitalálod mire vágyok!! Milyen virágot szeretnél az öledbe ültetni?

Kutyu tényleg pihizz,pláne ha azt mondod hogy a heted már komolyan kezdődik!

Lehet,hogy geza36 nem tudja,hogy nem itt kell keresni a g-pontot,és nem is a mennyiségre kell fókuszálni hanem a minőségre?

Legyen csodás vasárnap déutánotok! Puszi

Sziasztok!
Csajszi,bakker...neeem talicskával kell,vizes pólóban vagy anélkül, esetleg szalmakalapban
Talicska akkor kellhet,ha már hét ágra süt a nap, aztán néhány talicskával bespájzolsz fényből a pincébe ínségesebb időkre
Öcsy,fecskével nem vagy kakukktojás,tán katonakoromban volt rajtam utoljára,csodálatos gyárilag barna,sosem felejtem el
Kutyu,óvakodj a seggfej hétfőtől,kitartás.

Csajszi,bakker...neeem talicskával kell,vizes pólóban vagy anélkül, esetleg szalmakalapban

Talicska akkor kellhet,ha már hét ágra süt a nap, aztán néhány talicskával bespájzolsz fényből a pincébe ínségesebb időkre

Öcsy,fecskével nem vagy kakukktojás,tán katonakoromban volt rajtam utoljára,csodálatos gyárilag barna,sosem felejtem el

Kutyu,óvakodj a seggfej hétfőtől,kitartás.
Szép napot! Hétfői haddelhadd? Egy kávéra azért csak jut idő!
Ha már kérded..#pirulósmosoly#
Angyal virág ölembe
S megöntözlek kedvemre,
Mosoly lesz az arcodon,
Boldog leszel tudom
És én is
A barna fecske már kihalt azóta
További szépet!
Ha már kérded..#pirulósmosoly#
Angyal virág ölembe
S megöntözlek kedvemre,
Mosoly lesz az arcodon,
Boldog leszel tudom

És én is

A barna fecske már kihalt azóta

További szépet!
Kellemes napot!
Kávéra aztán mindig kell szakítani időt.
Nagyon szép verset költöttél Öcsy!
Kutyu,ne hagyd hogy a seggfejhétfő kifogjon rajtad!

Kávéra aztán mindig kell szakítani időt.
Nagyon szép verset költöttél Öcsy!

Kutyu,ne hagyd hogy a seggfejhétfő kifogjon rajtad!

Jó reggelt! A kávet tudom adni a keddreggel-szindróma kezelésére. Igaz csak enyhíti a tüneteket, viszont nincs mellékhatás
Tudod Crazy, ha van Múzsa, van költemény is!
Angyal a titok, hogy kitaláld mit szeretne a másik... Saját magunk vágyait sem egyszerű! De ha Te tudod akkor már nagyon jó! Ha Én tudok azért tenni, hogy valóra váljon felajánlom szolgálataimat
Persze meg is súghatod
Kutyu kell mentés, vagy uralod a portát?
Szép napot kívánok!

Tudod Crazy, ha van Múzsa, van költemény is!
Angyal a titok, hogy kitaláld mit szeretne a másik... Saját magunk vágyait sem egyszerű! De ha Te tudod akkor már nagyon jó! Ha Én tudok azért tenni, hogy valóra váljon felajánlom szolgálataimat

Kutyu kell mentés, vagy uralod a portát?
Szép napot kívánok!
Neked is feltűnt mi?! Szerintem Angyalnak van G-pontja... Vajon hol rejtegeti?
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2021. 06. 07. hétfő 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Remek napot!
Kutyu, biztosan kézben tartja a dolgokat.
Öcsy,a Múzsás dologban egyetértek veled
Ezért is vadászok Múzsákra
Szerintem is pont van G-je Angyalnak

Kutyu, biztosan kézben tartja a dolgokat.
Öcsy,a Múzsás dologban egyetértek veled

Szerintem is pont van G-je Angyalnak

Hallihóóó! Jó étvágyat! Utána kávé, vagy ágyikó és szieszta?

Sziasztok!
öcsyke köszönöm a szép költeményt,kedves vagy
Igen,jó dolog kitalálni és megvalósítani,hogy mit szeretne a másik,mindig törekszem is rá,hogy teljesüljön
Mackó azt hittem elég ha talicskával táncolok... De azért végülis azóta nyár van! Ha csak szalmakalapban tettem volna akkor még most is zuhogna az eső
geza36 emojit váltott,és ahogy látom kihagyott egy napot,lehet hogy megharagudott amiért szóvá tettem? Bocsánat drága geza36
Kutyu eltüntél,remélem nem emésztett fel a hétfő ?! Várunk ám vissza ide a nappaliba,pihenj meg egy picit,kapsz frissítőt is ha szeretnél!
Nahát Fiúk,biza van nekem is G-m,picit elbújva ugyan,de aki keres az talál
Legyen szép napotok!

Mackó azt hittem elég ha talicskával táncolok... De azért végülis azóta nyár van! Ha csak szalmakalapban tettem volna akkor még most is zuhogna az eső

geza36 emojit váltott,és ahogy látom kihagyott egy napot,lehet hogy megharagudott amiért szóvá tettem? Bocsánat drága geza36

Kutyu eltüntél,remélem nem emésztett fel a hétfő ?! Várunk ám vissza ide a nappaliba,pihenj meg egy picit,kapsz frissítőt is ha szeretnél!

Legyen szép napotok!

Szia geza36!
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2021. 06. 09. szerda 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Tudtam!
Nos Nemes Kereknappali Lovagjai! Velem tartotok-e? Lovagi kötelességünk a Szent G felkutatása és nemesi körünkben tartása!
Persze lehet csak a nap sütötte meg az agyamat...
Kutyu túsz vagy? Mennyire? A sörhöz/borhoz hozzáférsz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 09. szerda 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 09. szerda 13:17
Nos Nemes Kereknappali Lovagjai! Velem tartotok-e? Lovagi kötelességünk a Szent G felkutatása és nemesi körünkben tartása!

Persze lehet csak a nap sütötte meg az agyamat...
Kutyu túsz vagy? Mennyire? A sörhöz/borhoz hozzáférsz?

Törölt felhasználó (43029)

Sziasztok!
Igen,jó dolog kitalálni és megvalósítani,hogy mit szeretne a másik,mindig törekszem is rá,hogy teljesüljön
Legyen szép napotok!

Legyen szép napotok!

Üdvözlet!
Kipróbáltam az ebéd utáni sziesztát
Persze nem,de igényem az volt rá
Szent G? Nemes ügy,ott a helyünk,egy mindenkiért,mindenki a G-ért
Kutyu,tettem frissítőt a hűtőbe

Kipróbáltam az ebéd utáni sziesztát

Persze nem,de igényem az volt rá

Szent G? Nemes ügy,ott a helyünk,egy mindenkiért,mindenki a G-ért

Kutyu,tettem frissítőt a hűtőbe

Talpra Magyar,hí a haza! Feladat van,most vagy soha! Sört,bort viszek barátaim,kezdjük a Szent Utat,igaz férfi csak az,aki G-pont után kutat!! Éppen nekünk való küldetésünk célja,nem fog beletörni "fegyverünk"acèlja!!

Sziasztok!! Magamhoz tértem! A Hétfő kimerítő volt,de megérte a fáradtságot!! A hívó szóra,meg pattantam is egyből srácok!!

G-pontirígy srácok,volt pofátok itt hagyni??? Angyal,legyél mindíg mozgásban,hogy nehezen találjanak meg!!
Sziasztok!
Ó de lelkes lett a Nappali csapat
Kutyu,végre megvagy,már aggódtunk,hogy felemésztett a hétfő! Remélem pozitívan volt kimerítő?!
öcsyke Kereknappali Lovagjai,ez cuki
Mackó ne csak igényed legyen,tedd is meg,hidd el megérdemled,mint ahogy Mindenki!
A munka megvár....

Ó de lelkes lett a Nappali csapat

Kutyu,végre megvagy,már aggódtunk,hogy felemésztett a hétfő! Remélem pozitívan volt kimerítő?!

öcsyke Kereknappali Lovagjai,ez cuki

Mackó ne csak igényed legyen,tedd is meg,hidd el megérdemled,mint ahogy Mindenki!

Szép estét! Most egy jó hideg sörrel!
Dehogy hagytunk, Én a kardomat voltam éleztetni, gondolom Crazy is ilyesmi elfoglalatosságban...
/most már ilyen szó is van/
Angyal megmondta, keresni mell! Illetve kell
Reméljük nem csikis, mert bizony mi mindenhol megkeressük
Dehogy hagytunk, Én a kardomat voltam éleztetni, gondolom Crazy is ilyesmi elfoglalatosságban...

Angyal megmondta, keresni mell! Illetve kell

Estét!
Bakker Kutyu, azért nem voltam itt,mert téged kerestelek hogy gyere már,keressünk G-t Angyalnak,oszt te meg itt voltál a helyszínen..
Eltaláltad Öcsy,a lovagi cuccommal szórakoztam,hogy patent legyen,slamposan csak nem illik.
Csikis vagy Angyalka?
Bakker Kutyu, azért nem voltam itt,mert téged kerestelek hogy gyere már,keressünk G-t Angyalnak,oszt te meg itt voltál a helyszínen..

Eltaláltad Öcsy,a lovagi cuccommal szórakoztam,hogy patent legyen,slamposan csak nem illik.
Csikis vagy Angyalka?