Sziasztok,jó reggelt! Van igazolásom a hiányzásra,pár napot Délegyházán pihiztünk a családdal. Nekünk jó időnk volt,majdnem végig,pancsiztunk bőven. Azért legyen még nyár!!
Nem vagyok ám sértődős... Akkor mész arra mikor én nem. Jól van. Megbocsájtok! De nem felejtek
Lényeg, hogy volt egy kis kikapcsi.
Arrafelé vigyázni kell. Angyalos környék... Szárnyai alá vesz, szavadon fog, aztán annál fogva körbevezet megmutatja a látványosságokat
Ma már meló, vagy még szabi? (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2021. 07. 21. szerda 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 21. szerda 06:33

Lényeg, hogy volt egy kis kikapcsi.
Arrafelé vigyázni kell. Angyalos környék... Szárnyai alá vesz, szavadon fog, aztán annál fogva körbevezet megmutatja a látványosságokat

Ma már meló, vagy még szabi? (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2021. 07. 21. szerda 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok,jó reggelt! Van igazolásom a hiányzásra,pár napot Délegyházán pihiztünk a családdal. Nekünk jó időnk volt,majdnem végig,pancsiztunk bőven. Azért legyen még nyár!!
Jó reggelt! Cséntek! Repül az idő, de egy kávé, tea pont belefér a mai napba is.

Jó reggelt mindenkinek,szia Öcsy! Kutyusúsztatós helyen voltunk,nem huncutkodóson,igy aztán bűnbánat nélkül iszok is a kávédból! És igen,ujra a munka frontján,hogy a franc esne bele!!
Valami elromolhatott benned Kutyu, ha már nem minden helyet látsz huncuttkodásra alkalmasnak
Egyszer minden nap este lesz, és sötét...

Egyszer minden nap este lesz, és sötét...
Reggelt!
Örvendjünk,itt a péntek!
Örvendjünk,itt a péntek!

Örvendjünk! Kávé és strand napernyő kézbe! Jó idő vátható a strandok hétvégéjére.
Óvatosan a melóval, nehogy ne tudjatok hétvégén aktívan kikapcsolódni!
Szép napot!
Óvatosan a melóval, nehogy ne tudjatok hétvégén aktívan kikapcsolódni!
Szép napot!
Jó reggelt! Kávé, tea, reggeli nyugalom és madárcsicsergés. Ki merre tolja a talicskát hétvégén?
Jó reggelt! Kávé, tea, reggeli nyugalom és madárcsicsergés. Ki merre tolja a talicskát hétvégén?
Beköszönős

Halihó! Értem én, mindenki a strandon? Akkor lehetek ruha nélkül a nappaliban? Ma kávézík velünk valaki?
Tegnap volt egy kis talpalávaló muzsika a strandon. Nagyon felemelő élmény kissé hiányos szexi öltözékű hölgyekkel bulizni
Ma pihi!
Jó pihit mindenkinek
Tegnap volt egy kis talpalávaló muzsika a strandon. Nagyon felemelő élmény kissé hiányos szexi öltözékű hölgyekkel bulizni

Jó pihit mindenkinek

Jó reggelt! Kávé és tea most innen Balatonkeresztúrról!
Lehet a Balcsiba nem jutok el, mondjuk gatyát se hoztam
Szép napot
Lehet a Balcsiba nem jutok el, mondjuk gatyát se hoztam

Szép napot

Üdvözlet!
Remélem hogy mindenki túlélte az sfej hétfőt,nálam nem hazudtolta meg magát...
Gatya nélkül mentél Öcsy?

Remélem hogy mindenki túlélte az sfej hétfőt,nálam nem hazudtolta meg magát...

Gatya nélkül mentél Öcsy?

A Balatoni szabadstrandokon elvárt DRESSCODE-nak megfelelő nacit nem

Nem is volt olyan szörnyű, már haza is értem!

Jó reggelt! Szeva Géza! Nyaraltál? Jöjjön a kávé a régen nem látottaknak
Lefőztem mindenkinek, állítólag ma sem fog gyorsan kihülni
Úszok tovább, legyen szép napotok!

Úszok tovább, legyen szép napotok!
Sziasztok! Öcsy,a kávéra már rá is ugrottam,köszi! A kályhát csak rakd,megrakni nem kell!!

Van az a tűz ami sosem lankad! Nem tehetek róla, így születtem. Így élek. És majd kiderül így megyek-e az út vègén is.
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2021. 07. 27. kedd 05:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 27. kedd 05:09

Sziasztok! Öcsy,a kávéra már rá is ugrottam,köszi! A kályhát csak rakd,megrakni nem kell!!