Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 2274 2275 2276 2277 2278 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3247   2007. 05. 12. szombat 10:17
X Törölt felhasználó (24620)
Ezzel a kuty-muttyal viszont nem bírok betelni... nyes
#3246   2007. 05. 12. szombat 10:14
"Funny Boners"
Nem akarom tudni miért vicces...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 12. szombat 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 05. 12. szombat 10:12
Te, Prune, a Playgirlnek nincs még magyar kiadása? Megcsináljuk? Három törzsolvasója biztos lenne smile

#3245   2007. 05. 12. szombat 10:12
X Törölt felhasználó (21812) Admin
Te, Prune, a Playgirlnek nincs még magyar kiadása? Megcsináljuk? Három törzsolvasója biztos lenne smile

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 12. szombat 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 05. 12. szombat 09:04
jóregg smile
tegnap nem is írtam a nappaliba???
vizsgáztam énekből...ez a rengeteg furulyázás kiszívta minden energiámat hehe

a bolt közelében (ahol évekig dolgoztam) volt egy újságos pasi, akivel sokszor beszélgettünk...mindig megmutatta az aktuális lapszámokat, és együtt elemezgettük smile smile
egyébként tavalyelőtt nyáron egy másik férfimagazin akadt a kezembe, és meglepően jó cikkek, és riportok voltak benne

aztán egyszer egy kolléganőmnak a szülése utáni kórházlátogatásra akartunk bevinni egy szuper kis férfiaktos magazint, de az újságos fiú nem talált olyat...bezzeg a férfiaknak van egy csomó féle, de ha mi nők akarnánk legeltetni a szemünket...
#3244   2007. 05. 12. szombat 10:09
áhh, nekem muszáj kimozdulnom, mert a telefonom lesoványodott de a számlámon már nincs pénz, úgyhogy kénytelen leszek a régi módszert választani, és boltban töltetni... :(
De hátha hazafelé a piacon találok valami jót... smile (ott vettem múltkor a gázmaszkot potom öccázé' hehe )
#3243   2007. 05. 12. szombat 10:07
X Törölt felhasználó (20803) VIP Admin
Nyugatról már szakadozik a felhözet,ugyhogy megfogadom tanácsod és irány a természet!Talán majd ma megtalálom végre a János forrást!Amugy mindenkinek nagyon jo reggelt és Kellemes hétvégét!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 12. szombat 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 05. 12. szombat 09:48
Jó reggelt nappalisok!
Sajnos nem a legjobb az idő, ezért fórumozzatok, majd ha kisüt a napocska kiránduljatok!

vigyor2
#3242   2007. 05. 12. szombat 09:48
tom1019 tom1019 VIP Admin
Jó reggelt nappalisok!
Sajnos nem a legjobb az idő, ezért fórumozzatok, majd ha kisüt a napocska kiránduljatok!

vigyor2
#3241   2007. 05. 12. szombat 09:04
MmePrune MmePrune VIP Admin
jóregg smile
tegnap nem is írtam a nappaliba???
vizsgáztam énekből...ez a rengeteg furulyázás kiszívta minden energiámat hehe

a bolt közelében (ahol évekig dolgoztam) volt egy újságos pasi, akivel sokszor beszélgettünk...mindig megmutatta az aktuális lapszámokat, és együtt elemezgettük smile smile
egyébként tavalyelőtt nyáron egy másik férfimagazin akadt a kezembe, és meglepően jó cikkek, és riportok voltak benne

aztán egyszer egy kolléganőmnak a szülése utáni kórházlátogatásra akartunk bevinni egy szuper kis férfiaktos magazint, de az újságos fiú nem talált olyat...bezzeg a férfiaknak van egy csomó féle, de ha mi nők akarnánk legeltetni a szemünket...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 11. péntek 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 11. péntek 15:15
Hihi, a Norbinés dologban egyetértünk. Képzeld, az volt az egyetlen lapszám, ahol a címlapkép már annyira elrémisztett, hogy bele sem néztem.
Ha rossz leszel, beteszem a képeit a sportolós topicodba!
nyes

Na, akarsz jó lenni? wink
#3240   2007. 05. 12. szombat 08:50
Moncy Moncy VIP
Halkan mert Rajtam meg Rajtad kívül nem nagyon wink wink wave
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 12. szombat 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 12. szombat 07:49
Hóóó!Ma F1 edzés,be kell programoznom a widejót! smile

Wan még itt F1 rajongó? vigyor2
#3239   2007. 05. 12. szombat 07:49
gazosgyuri gazosgyuri
Hóóó!Ma F1 edzés,be kell programoznom a widejót! smile

Wan még itt F1 rajongó? vigyor2
#3238   2007. 05. 12. szombat 07:13
gazosgyuri gazosgyuri
Jó reggelt!
Tegnap nem sok olwasni waló akadt,nm baj,ma rossz idő lesz,ahogy nézem és erről az jutott eszembe, miért mindig 7wégére romlik el az idő?!
Tegnap majd +gyulladtam olyan meleg wolt...
#3237   2007. 05. 11. péntek 23:19
Úgya, úgyhogy tessék engem kérdezni! ^_^
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 11. péntek 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 05. 11. péntek 20:07
Az egyéb szex honlapok beszúrását willyvel du. MNS-en megbeszéltem (mit nem lehet, ill. mi az ami még belefér), annak technikai részleteibe nem mennék bele, de willy profi ebben, amennyiben valakinek nem megy a kép v. link beszúrás kérjen tőle segítséget!
#3236   2007. 05. 11. péntek 20:07
tom1019 tom1019 VIP Admin
Az egyéb szex honlapok beszúrását willyvel du. MNS-en megbeszéltem (mit nem lehet, ill. mi az ami még belefér), annak technikai részleteibe nem mennék bele, de willy profi ebben, amennyiben valakinek nem megy a kép v. link beszúrás kérjen tőle segítséget!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 11. péntek 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 05. 11. péntek 12:27
Az addig tök oké, hogy haszonszerzés céljából ne linkeljünk semmit, mert az tényleg undorító, mikor telespammelik a hyüleségeikkel egyesek a topicokat... (spec, én csupibiget is utálom, amiért mindig a sorozatait reklámozza)
De amikor egy poént, vagy egy hírt sem lehet belinkelni az már paranoia...
Az stimmt, hogy a konkurencia oldalait ne linkeljük.
Bár az index meg a sz_ros izé.hu nem tudom mitől konkurencia...
#3235   2007. 05. 11. péntek 15:15
Hihi, a Norbinés dologban egyetértünk. Képzeld, az volt az egyetlen lapszám, ahol a címlapkép már annyira elrémisztett, hogy bele sem néztem.
Ha rossz leszel, beteszem a képeit a sportolós topicodba!
nyes

Na, akarsz jó lenni? wink
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 11. péntek 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 11. péntek 14:58
ja és lotyókám!

Norbinét azért remélem nem Te teszed be oda, mert akkor tiltakozó ivásba kezdek! maximum egy tiltakozó ívásra leszek hajlandó Veled megtenni.

én jobban örülnék a playmateknél, mert akkor nem lenne vita belőle, h ki oda való és ki nem!

tehát attól még, h Pantincin, vagy a Keleti jány még nem szinpatikus még nincs kifogásom ellene, de télleg mit keres Rubintanyu/ ill. azok akiket már felsoroltam.

na csókollak! told ide a puncid "egy engesztelő nyalásra" a kötekedésemért!
#3234   2007. 05. 11. péntek 14:58
surdapapa surdapapa
ja és lotyókám!

Norbinét azért remélem nem Te teszed be oda, mert akkor tiltakozó ivásba kezdek! maximum egy tiltakozó ívásra leszek hajlandó Veled megtenni.

én jobban örülnék a playmateknél, mert akkor nem lenne vita belőle, h ki oda való és ki nem!

tehát attól még, h Pantincin, vagy a Keleti jány még nem szinpatikus még nincs kifogásom ellene, de télleg mit keres Rubintanyu/ ill. azok akiket már felsoroltam.

na csókollak! told ide a puncid "egy engesztelő nyalásra" a kötekedésemért!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 11. péntek 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 11. péntek 14:25
Na, maradjunk annyiban, hogy a topicomnak nem az a címe, hogy Surdi kedvenc playmate-jei, úgyhogy minden kép, ami valaha megjelent a playboyban jogosan tartózkodik ott.
smile

Bajban vagyok a szexi sportoló pasik kérdéskörrel, mert egyetlen név sem jut eszembe, akitől hasra esnék...
(a teste nyilván mindegyiknek jó, mert hát sportolnak a drágák, de helyes arcú sportoló pasit most nem tudok mondani).
#3233   2007. 05. 11. péntek 14:52
surdapapa surdapapa
Pesuth Ritáért worship

mondom Surdi kedvenc plymateje: CHARLOTTE
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 11. péntek 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 11. péntek 14:25
Na, maradjunk annyiban, hogy a topicomnak nem az a címe, hogy Surdi kedvenc playmate-jei, úgyhogy minden kép, ami valaha megjelent a playboyban jogosan tartózkodik ott.
smile

Bajban vagyok a szexi sportoló pasik kérdéskörrel, mert egyetlen név sem jut eszembe, akitől hasra esnék...
(a teste nyilván mindegyiknek jó, mert hát sportolnak a drágák, de helyes arcú sportoló pasit most nem tudok mondani).
#3232   2007. 05. 11. péntek 14:25
smile

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 11. péntek 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 11. péntek 14:09
hidd el sokkal többen vagyunk a Te cicidre kíváncsiak, mint bármelyik híresség cicijére.

nemtom láttad-e tennap a kereskedelmi csatornán a Celeb-be általam betett videót. na ott se mind a 4 csaj bejövős, 2 belőle kifejezetten csúnya szerintem, sőt kimondottan idegesítő volt a viselkedése az egyiknek, de ők legalább playmate-k.

már ne haragudj, de pont ezért nem tartom odavalónak az általam feloroltakat, de még pl. Csősz Bogit se...

na mingyá tőtök fel egy playmatról képet Neked oda!

de azt nem hiszem, h nincs híres sportoló aki Neked tetszene ...

csók küldős szmájli!
#3231   2007. 05. 11. péntek 14:09
surdapapa surdapapa
hidd el sokkal többen vagyunk a Te cicidre kíváncsiak, mint bármelyik híresség cicijére.

nemtom láttad-e tennap a kereskedelmi csatornán a Celeb-be általam betett videót. na ott se mind a 4 csaj bejövős, 2 belőle kifejezetten csúnya szerintem, sőt kimondottan idegesítő volt a viselkedése az egyiknek, de ők legalább playmate-k.

már ne haragudj, de pont ezért nem tartom odavalónak az általam feloroltakat, de még pl. Csősz Bogit se...

na mingyá tőtök fel egy playmatról képet Neked oda!

de azt nem hiszem, h nincs híres sportoló aki Neked tetszene ...

csók küldős szmájli!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 11. péntek 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 11. péntek 13:50
Surdika!
Ízlésekről tényleg felesleges vitatkozni, de ha már neveket mondtál, azért én megjegyezném, hogy a Csősz Boginál a Dorina képei milliószor jobbak. Akármilyen véleményem is van a Dorináról, a képeiről süt az erotika, a szenvedély.
Az az ember, aki megveszi a playboyt, nem csak playmate-eket akar látni benne, hanem híres nők cickóit is, szóval egy playboyos topicban ugyanúgy helye van mindkettőnek.

(és egy megjegyzés a sportos topichoz: nekem egyáltalán nem tetszenek a felsorolt vízilabdás pasik :-(, ha innen nézzük, én is reklamálhatnék neked, hogy mit keres a topicban általam kicsit sem favorizált pasi. Látod? Ezért nem kell fikázni az én topicomban lévő csajokat! smile
#3230   2007. 05. 11. péntek 13:50
Surdika!
Ízlésekről tényleg felesleges vitatkozni, de ha már neveket mondtál, azért én megjegyezném, hogy a Csősz Boginál a Dorina képei milliószor jobbak. Akármilyen véleményem is van a Dorináról, a képeiről süt az erotika, a szenvedély.
Az az ember, aki megveszi a playboyt, nem csak playmate-eket akar látni benne, hanem híres nők cickóit is, szóval egy playboyos topicban ugyanúgy helye van mindkettőnek.

(és egy megjegyzés a sportos topichoz: nekem egyáltalán nem tetszenek a felsorolt vízilabdás pasik :-(, ha innen nézzük, én is reklamálhatnék neked, hogy mit keres a topicban általam kicsit sem favorizált pasi. Látod? Ezért nem kell fikázni az én topicomban lévő csajokat! smile
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 11. péntek 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 11. péntek 10:54
Vazze elkúrtam! elveszett amit írtam, na akkor még 1*:

Playboyos topic, bár úgy érzem nem első sorban az én válaszomra vársz, mert én úgy ahogy még jelen is vagyok ott...

nem hinném, h nem lenne érdeklődés iránta, sztem sokkal többen vannak akik csak nézik a gégét (benne a fórumot), mint akik aktívan fórumoznak.

aztán gondolj bele a híres sportoló topicnál (miután letisztáztuk ffiakról is mehetnek oda képek) arra számítottam, h a nők telerakják ffiak fotóival, első sorban a világ legjobb vízilabdásairól (Kásás; Benedek; Kiss Gergő stb)készült fotókra számítottam. a nők közül is /Bildin kívül/ Rád és Szilvára számítottam, ill. olyanokra akik oda vannak a sportolóinkért. de semmi... úgyhogy Te nem teszel képet az én topicomba én se teszek a tiédbe! (bár szíves tennék valamit a Tiédbe! eplus2 )

aztán ott van amit már a topicodban is leírtam, h a kezdő hsz-eden belüli ellentmondás is oka lehet. playmate-ket vársz, de mellette más a playboyban megjelent hölgyek fotóit is várod.
na ne már! hogy kerülhet egy Bódy Sylvi, Hargitay Bea, de akár Csősz Bogi mellé Nóci, Dorina vagy akár Cini képe. még akkor se ha, mint te is írtad, h a Cinis újság volt az egyik legnagyobb példányszámú. ezt ugyanolyan igénytelenségnek tartom, mint egy Kellemetlen Anna topic jelenlétét egy egyébként az igényességéről ismert helyen, mint a gége. pláne nálad mi keresnivalója van akinél szinte minden eddig feltett fotódról és hsz-edből sugárzik az igényesség.
emléxel mit írtam a gerbaráról és a szegfűről. tudod Dorináék gerberák és szegfűk a sok rózsa, liliom és orchidea között!!! és ez nem az ízlések közötti különbség, mert az már rég megbeszéltük, h azon nem szabad, nem lehet vitatkozni.

pláne azért nem mert ha az ízlésemet veszed figyelembe akkor a topicodban egyetlen fotó sem felel meg az ízlésemnek, mert akkor Rólad; Szilváról; Pilléről; Moncyról; Kátyáról stb. kéne berakni a képeket. Én a rólatok készült fotókon sokkalta szívesen csorgatnám a nyálam, mint ...
beka3

de lehet 1*űen az első sorodban leírt az oka mindennek és sokan cselekednek úgy, mint Ti!
#3229   2007. 05. 11. péntek 12:43
surdapapa surdapapa
teljes mértékig egyetértek, mind az önreklámmal kapcsolatba, mind az egyéb oldalakkal kapcsolatban leírtakkal. télleg sokan nem ismerjük a hotmél nyelvezetet, ahhoz pedig soxor az kellene + magát a hírt külön átmásolni. aztán nekem pl nem tűnt az szexhonlapnak ...

na mindegy Ők biztosan jobban tudják.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 11. péntek 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 05. 11. péntek 12:27
Az addig tök oké, hogy haszonszerzés céljából ne linkeljünk semmit, mert az tényleg undorító, mikor telespammelik a hyüleségeikkel egyesek a topicokat... (spec, én csupibiget is utálom, amiért mindig a sorozatait reklámozza)
#3228   2007. 05. 11. péntek 12:27
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 11. péntek 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 11. péntek 11:37
Villonyos! worship worship worship

na ez az a nyelvismeret ami nekem igencsak hiányos.

de Te meg a nyelvtannal állsz hadilábon: nem "sz_rt" hanem sz@rt. eplus2

egyébként erre meg én is gtam: "komolyan, már linkelni sem merek, ha minden sz_rt kimoderáltok..."

... 2274 2275 2276 2277 2278 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48747db
Utolsó üzenet: tegnap 17:52

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!