Jó estét!
Egy másik topicban olvasott hsz-ről jutott eszembe a kérdés, hogy veletek előfordult-e már, hogy egy barátnőtök (csajok esetében) / barátotok (hapsik esetében) korábbi kapcsolatával kezdtetek járni, vagy hogy a ti korábbi kapcsolatotokkal jött össze a barátnőtök/barátotok.
És ha igen, milyen volt? Kibeszéltétek a partnert a baráttal vagy fordítva? Mi lett a vége?
Másik kérdés: Surdin kívül van itt valaki, aki ugyanazzal a partnerrel többször is összejött?
Egy másik topicban olvasott hsz-ről jutott eszembe a kérdés, hogy veletek előfordult-e már, hogy egy barátnőtök (csajok esetében) / barátotok (hapsik esetében) korábbi kapcsolatával kezdtetek járni, vagy hogy a ti korábbi kapcsolatotokkal jött össze a barátnőtök/barátotok.
És ha igen, milyen volt? Kibeszéltétek a partnert a baráttal vagy fordítva? Mi lett a vége?
Másik kérdés: Surdin kívül van itt valaki, aki ugyanazzal a partnerrel többször is összejött?

nya jó estétt igy telik az estém

Háááát, sajnálom, tegnap volt akció, ma már nem tudunk efféle izgalmakkal szolgálni, de a sebek megtekinthetőek külön is.
(a combom nincs köztük)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 30. hétfő 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 30. hétfő 14:23

Törölt felhasználó (21812)
Admin

ÚÚÚÚÚÚÚúaffffenébe, miről maradtam le. De még ma is látszanak, nem? Ha meg nem látszanak, hát megnézem a helyüket (és környékét)
Szép napot mindenkinek!

Szép napot mindenkinek!
Hát, én blogot írtam, ebédeltem, sziesztáztam, kertet locsoltam, utcát ganajoztam és most vagyok itt.
Remélem holnapra sikerül átcsábítanom a barátokat egy palacsintázásra. Bár ami azt illeti, én most is majd meghalok egy fokhagymás-túrós palacsintáért.
De egyedül nem az igazi... :(
Remélem holnapra sikerül átcsábítanom a barátokat egy palacsintázásra. Bár ami azt illeti, én most is majd meghalok egy fokhagymás-túrós palacsintáért.
De egyedül nem az igazi... :(
Én inkább az eszéhez gratulálnék.
Elébb meg kellett volna látogatni az urológus urat. De talán még most sem késő. (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 30. hétfő 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 30. hétfő 18:53

Elébb meg kellett volna látogatni az urológus urat. De talán még most sem késő. (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 30. hétfő 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)

minden topikban ezt olvasom tőled... talán valami más téma?
valszeg szűkebb volt a fitymád, s ezért "szakadt".
egyébként meg gratulálok szüzességed elvesztéséhez!

minden topikban ezt olvasom tőled... talán valami más téma?

ennyi? azt hittem, mig én majálisozom, ti teleirtok minimum két oldalt... micsoda lazaság! ...
ÚÚÚÚÚÚÚúaffffenébe, miről maradtam le. De még ma is látszanak, nem? Ha meg nem látszanak, hát megnézem a helyüket (és környékét)
Szép napot mindenkinek! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 29. vasárnap 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 29. vasárnap 22:45

Szép napot mindenkinek! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 29. vasárnap 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

pedig gondoltam, hogy megmutatom a sebeimet.. még a combon lévőket is láthattad volna.. de ha nem hát nem...
Jó reggelt!
Nálam sincs már reggeli
De mindjárt kész az ebéd
Szép napot mindenkinek
Nálam sincs már reggeli

De mindjárt kész az ebéd

Szép napot mindenkinek

jó reggelt! én jövök legelőször... huh! nincs nálam reggeli. :( ugye megvárjátok moncyt?
megyek ma majálisozni. nincs is nagy kedvem hozzá...

megyek ma majálisozni. nincs is nagy kedvem hozzá...
pedig gondoltam, hogy megmutatom a sebeimet.. még a combon lévőket is láthattad volna.. de ha nem hát nem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 29. vasárnap 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 29. vasárnap 22:30
Admin

Tévét nézek, meg a dolgom is sok, meg most ébredt a kisded, meg irtó fáradt vagyok. Ma inkább ne, édes, fáj a fejem

Tévét nézek, meg a dolgom is sok, meg most ébredt a kisded, meg irtó fáradt vagyok. Ma inkább ne, édes, fáj a fejem
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 29. vasárnap 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 29. vasárnap 22:15

nem vagy onlány...
sok a dolgod még mindig? :(
sok a dolgod még mindig? :(
nem vagy onlány...
sok a dolgod még mindig? :( (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 29. vasárnap 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 29. vasárnap 21:52
sok a dolgod még mindig? :( (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 29. vasárnap 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Egyszerre elég a húsz perc, sőőőőt!
De én akarom használni ma is, meg holnap is, meg holnapután is!
Hijnye, függő lettem

Hijnye, függő lettem

Egyszerre elég a húsz perc, sőőőőt!
Hijnye, függő lettem
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 29. vasárnap 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 29. vasárnap 21:45

Hijnye, függő lettem

és neked nem elég 20 perc? :O
*szégyenli magát, sírva fakad*
Egyébként a GGsexshopban kapni hivatalosan is cserélhetőset asszem. De mikor haverom vett egyet a barátnőjének, de az kijelentette, hogy neki ilyenre nincs szüksége ?! akkor este szórakoztunk vele egy sort beledobtuk a másik tányérjába, mire az elkezdett körbe-körbe mászkálni a szaftban a krumplik közt
majd gondolkodtunk, hogyan lehet cserélni.
Egyébként a GGsexshopban kapni hivatalosan is cserélhetőset asszem. De mikor haverom vett egyet a barátnőjének, de az kijelentette, hogy neki ilyenre nincs szüksége ?! akkor este szórakoztunk vele egy sort beledobtuk a másik tányérjába, mire az elkezdett körbe-körbe mászkálni a szaftban a krumplik közt

nem a lépcsőn van a gond! a felszállással! ott torpanok. aztán persze, mikor már stabilan állok, sasolom a jó hapsikat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 29. vasárnap 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 29. vasárnap 21:46

A mozgólépcsőn a szembejövő emberek arcát nézd.

A mozgólépcsőn a szembejövő emberek arcát nézd.
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 29. vasárnap 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 29. vasárnap 21:43

én a mai napig elbizonytalanodom a mozgólépcső előtt. pedig utaztam már kismilliószor - ugyan, nem városi gyerek vagyok... tán genetika?
pille vére mozgólépcső-fóbiás!

és neked nem elég 20 perc? :O
majd gondolkodtunk, hogyan lehet cserélni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 29. vasárnap 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 29. vasárnap 21:07

Admin

Pályázatok topic #154
Élménybeszámoló a Durex Play péniszgyűrűről
Nagyon vigyorgok? Van is rá okom!
Élménybeszámoló a Durex Play péniszgyűrűről

Nagyon vigyorgok? Van is rá okom!

én a mai napig elbizonytalanodom a mozgólépcső előtt. pedig utaztam már kismilliószor - ugyan, nem városi gyerek vagyok... tán genetika?
pille vére mozgólépcső-fóbiás!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 29. vasárnap 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 29. vasárnap 21:35

fúúú, én imádtam mozgólépcsőzni kiscsikó koromban
És most is nagyon szeretem a metrót.

Gyere le velem, le gyere, a föld alá
veled utazik Zazie a metrón
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 29. vasárnap 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 29. vasárnap 21:29
veled utazik Zazie a metrón

zazazazazazazaza zazaza zazie az ágyban...izééé a metrón...pápápárápá pápárápá.....
Kisvárosi gyerek lévén nekem nem adatott meg kiskoromban a mozgólépcsőzés, de helyette lifteztünk a közeli tízemeletesekben
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 29. vasárnap 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 29. vasárnap 21:35

fúúú, én imádtam mozgólépcsőzni kiscsikó koromban