BOLDOGAT!!!!
Szép napot!
A végére azért bejött a fehér Karácsony,ha ezt tudom előre,szánkót vagy sílécet kérek
A végére azért bejött a fehér Karácsony,ha ezt tudom előre,szánkót vagy sílécet kérek

Szép napot!
Arra kifehéredett? Holnap abba az irányba tervezúnk menni, akkor sál sapka és hócipő?
Mindenkinek békés a kari? Valakinél nincs mákos bejgli? Úgy ennék még...
Arra kifehéredett? Holnap abba az irányba tervezúnk menni, akkor sál sapka és hócipő?
Vidámat Öcsy!
Van egy kevés hangulatos hótakaró, de nem hiszem hogy huzamosan kitart.
Minden típusú ruhát hozzál,tegnap pl verőfényes napsütés volt tíz fok feletti hővel,holnap meg ki tudja..
Szerencsére békés és nyugis minden,ezt vártam
Drágám bekészült mindenféle finomsággal,de már csak kerülgetjük
Merre lesz az arra? (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2021. 12. 26. vasárnap 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 26. vasárnap 10:19
Van egy kevés hangulatos hótakaró, de nem hiszem hogy huzamosan kitart.
Minden típusú ruhát hozzál,tegnap pl verőfényes napsütés volt tíz fok feletti hővel,holnap meg ki tudja..

Szerencsére békés és nyugis minden,ezt vártam

Drágám bekészült mindenféle finomsággal,de már csak kerülgetjük

Merre lesz az arra? (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2021. 12. 26. vasárnap 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép napot!
Jó reggelt! Na milyen jó kis pilledős hétfő? Habos kávé, almás pite és diós piskóta van mellé.
Fel vannak töltve a téli tartalékok
Irány a téli álom?
Kb félútig csak, Lovasberény-Csákvár ilyesmi.
Szép napot, sétáljatok és kiránduljatok ti is!
Fel vannak töltve a téli tartalékok

Kb félútig csak, Lovasberény-Csákvár ilyesmi.
Szép napot, sétáljatok és kiránduljatok ti is!
Halihó!Megjötta tél.... hóval jéggel... Már csak tea kell hozzá olyan jó féle Fekete Tatra.....
Sziasztok!
Hát itt sem kimondott kirándulós a helyzet,én inkább maradok a melegben
Holnapra mi is tervezünk egy kis kimozduló a napot,lemozogni az ünnepeket
Hát itt sem kimondott kirándulós a helyzet,én inkább maradok a melegben

Holnapra mi is tervezünk egy kis kimozduló a napot,lemozogni az ünnepeket

Jó reggelt! Kávé lazán, nem kell nagyon felpörögni.
A séta megvolt, kellemes napos idő volt! Na persze nem vagyunk kezdők, kellemes 67fokos dőlésszögű tátra tea volt a segítségünkre, nehogy bajunk essen maszk nélkül az erdőben
Szép napot!
A séta megvolt, kellemes napos idő volt! Na persze nem vagyunk kezdők, kellemes 67fokos dőlésszögű tátra tea volt a segítségünkre, nehogy bajunk essen maszk nélkül az erdőben

Szép napot!
Jó regelt!!Ma végre egy kis forróság,és még jótékonykodás is ..... Szép napot mindenkinek kv bekészítve
Jó reggelt! Egyre kevésbé van sétálós idő. A kávét is inkább fedél alatt ajánlom fogyasztani, valami kellemes otthoni elfoglaltság csak akad...
Ha minden az elképzeléseink szerint alakul akkor nem lesz ez rossz nap.
Legyen nektek is szép napotok!
Ha minden az elképzeléseink szerint alakul akkor nem lesz ez rossz nap.
Legyen nektek is szép napotok!

Remek napot,és stresszmenteset
Ma egy kicsit csavarogtunk,séta,nézelődés,miegymás..hááát szerintem az összes bolond is így tett.Mindenhol rohanó,tolakodó,türelmetlen seggfej
Elég is volt..mindenhol jó,de a legjobb...dugni.Ahogy szól a mondás

Ma egy kicsit csavarogtunk,séta,nézelődés,miegymás..hááát szerintem az összes bolond is így tett.Mindenhol rohanó,tolakodó,türelmetlen seggfej

Elég is volt..mindenhol jó,de a legjobb...dugni.Ahogy szól a mondás

Éhezők viadala van jelenleg szerintem mindenhol.... relax és igyunk egy kvT !!!szép napot Mindenkinek !!
Szép napot! Kávé kész, malacka a kemencébe, lencse is ázik már....
Mindenki békés és kiegyensúlyozott?
Ismeritek a 2021-es szexet? Nem?!
Húzzatok bele, már december 31.-e van!
Vidámat és élvezeteset mindenkinek!
Mindenki békés és kiegyensúlyozott?
Ismeritek a 2021-es szexet? Nem?!
Húzzatok bele, már december 31.-e van!

Vidámat és élvezeteset mindenkinek!
szép napot mindenkinek!!Öcsyke nehogy kiszáradjon a malacka nagyon sütésközben!! Igyál rendesen!!!B.Ú.É.K. és aki esetleg dolgozik kicsit ma (még ) annak kitartást!!!!

Drágáim,
Az idei utolsó puszikat itthagyom nektek! ♡♡
Legyen hozzá pezsgőtök, sültmalacotok, tortából kiugró csodaszép csajotok/pasitok igény szerint
Meg jókedv, józene, nemtommi, bármi, csak élvezzétek!
Éljünk úgy, ahogy élhetnénk! ♥︎♥︎♥︎
Az idei utolsó puszikat itthagyom nektek! ♡♡
Legyen hozzá pezsgőtök, sültmalacotok, tortából kiugró csodaszép csajotok/pasitok igény szerint

Meg jókedv, józene, nemtommi, bármi, csak élvezzétek!
Éljünk úgy, ahogy élhetnénk! ♥︎♥︎♥︎
Sziasztok!
Kellemes és boldog óév búcsúztatást,mindenkinek terv szerint alakuljon,vagy még jobban
Örülök hogy benéztél Katja

Kellemes és boldog óév búcsúztatást,mindenkinek terv szerint alakuljon,vagy még jobban

Örülök hogy benéztél Katja

Beköszönős üdv!
Remélem mindenki túlélte,jól sikerült az éjjel,és senki nem olyan másnapos hogy úgy érzi hogy jön érte az ördög
Nekünk minden oké volt volt,terv szerint,este már kettesben nyugiban

Remélem mindenki túlélte,jól sikerült az éjjel,és senki nem olyan másnapos hogy úgy érzi hogy jön érte az ördög

Nekünk minden oké volt volt,terv szerint,este már kettesben nyugiban

Szép estét..tulélés megvolt ...macskajaj nem volt....