Jó reggelt! No akkor egy kellemes hét-simító egyengető kávé így szerda hajnalban
Ezek a munkáltatók nem tudják mikor kell abbahagyni. Ha már egyszer ünnep, akkor miért a munkapad mellől kell a karácsonyi asztalhoz ülni? Nem jobb és élhetőbb lenne előtte 2 nap minimum? Nem fér bele az évi kb.250 ledolgozott munkanapba?
Na majd ha Elnök leszek...
Persze Én mint a legtöbb vállalkozó is tolom végig
Na jó, az is igaz, nekem a Napforduló az ünnep nem az egyházi karácsony...Szóval csak a héten dolgozom. Hétfő már ünnepnap.
No szép napot legények és szépasszonyok!

Ezek a munkáltatók nem tudják mikor kell abbahagyni. Ha már egyszer ünnep, akkor miért a munkapad mellől kell a karácsonyi asztalhoz ülni? Nem jobb és élhetőbb lenne előtte 2 nap minimum? Nem fér bele az évi kb.250 ledolgozott munkanapba?
Na majd ha Elnök leszek...

Persze Én mint a legtöbb vállalkozó is tolom végig

Na jó, az is igaz, nekem a Napforduló az ünnep nem az egyházi karácsony...Szóval csak a héten dolgozom. Hétfő már ünnepnap.
No szép napot legények és szépasszonyok!

Beköszönős !Jó reggelt!!Végre ismét szerda van....
Sziasztok!
Nekem áthúzva a mindenféle elképzelés mindenről, újratervezés...
Van helyette rossznyavaja,és asszonykának karantén,nekem meg majd kiderül...
Persze nem bosszankodom,pár nap pihi az tuti,rá tudok gyakorolni az év végi szabira,akkor majd ügyesen fog menni.
Öcsy president..
,szóljál majd,megyek szavazni
Nekem áthúzva a mindenféle elképzelés mindenről, újratervezés...

Persze nem bosszankodom,pár nap pihi az tuti,rá tudok gyakorolni az év végi szabira,akkor majd ügyesen fog menni.
Öcsy president..

Szép napot!
Laza délelőtti kávé, a szobafogságon mondjuk nem enyhít, de jólesik. Kitartás, szólj ha fogynak a tartalékok!
Laza délelőtti kávé, a szobafogságon mondjuk nem enyhít, de jólesik. Kitartás, szólj ha fogynak a tartalékok!
Vidámat!
Én egyenlőre nem vagyok szobafogságban szerencsére,ennél nagyobb kellemetlenség ne legyen mint most
Még jó hogy én kimozdulhatok,meg alapból spájzolósak vagyunk,szeretjük ha van itthon készlet,bár a drágám mikor sejtett valamit,becuccolt úgy hogy kihúznánk akár tavaszig is
Én egyenlőre nem vagyok szobafogságban szerencsére,ennél nagyobb kellemetlenség ne legyen mint most

Még jó hogy én kimozdulhatok,meg alapból spájzolósak vagyunk,szeretjük ha van itthon készlet,bár a drágám mikor sejtett valamit,becuccolt úgy hogy kihúznánk akár tavaszig is

kitartást a szobafogságban lévőknek!! használjátok ki ha van rá mód!! legyetek "Résen"
KItartást mindenkinek

Jó reggelt! Meséljen Uram! Mire a nagy
? Gondolom nem a medvén nevat a rácsok mögött
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2021. 12. 18. szombat 01:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Lassan itt a vég, egy jó kis rápihenős készülődős szombat van kilátásban. Laza visszafogott kávé, nehogy elragadtassuk magunkat.
Szép napot!
Szép napot!
#Beköszön!
Hát..na..mai Vidi..térdhajlat dugás...nemá...jó hogy nem hónalj...

Jó reggelt. Ez a figura nekem is új volt, sőt feledhető...
De ma már jobb az ajánló
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 12. 18. szombat 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 18. szombat 21:28
De ma már jobb az ajánló

#Beköszön!

Remek napot!
Valahogy engem sem kapott el az ihlet,hogy jól "térgyekalácson" dugjam az asszonykám
Koccintás kávéval,hogy mindjárt itt a karácsony

Valahogy engem sem kapott el az ihlet,hogy jól "térgyekalácson" dugjam az asszonykám

Koccintás kávéval,hogy mindjárt itt a karácsony

Szép estét !!Reggel az a qva hétfő még egyszer...... :d