Elsőre azt mondanám, hogy fejlődőképes vagyok, de az ilyen kérdések mindig elgondolkoztatnak/elbizonytalanítanak, de ez nem baj, mert legközelebb ez is inspirál a változatosságra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 08:35
Törölt felhasználó (21812)

Jó reggelt!
Képzeljétek mit olvastam egy cikkben:
"Nagyon eltérő a férfiak tudása a szexről. Úgy értem a szexuális műveltségük. Rendszerint minden férfinak van négy-öt olyan mozdulatsora, amit használ, aztán annyi. Van, amelyik a csiklódat izgatja, van, amelyik a melledet. Van, amelyik inkább nyelvvel dolgozik, van, amelyik kézzel. Nagyon hamar rá lehet jönni arra, hogy kinek mi a taktikája, és nagyon nehéz rábírni őket, hogy váltsanak, figyeljenek a partnerre."
No, mit szóltok ehhez? Cáfoljátok, elgondolkodtok rajta, fejlődőképesek vagytok?
Képzeljétek mit olvastam egy cikkben:
"Nagyon eltérő a férfiak tudása a szexről. Úgy értem a szexuális műveltségük. Rendszerint minden férfinak van négy-öt olyan mozdulatsora, amit használ, aztán annyi. Van, amelyik a csiklódat izgatja, van, amelyik a melledet. Van, amelyik inkább nyelvvel dolgozik, van, amelyik kézzel. Nagyon hamar rá lehet jönni arra, hogy kinek mi a taktikája, és nagyon nehéz rábírni őket, hogy váltsanak, figyeljenek a partnerre."
No, mit szóltok ehhez? Cáfoljátok, elgondolkodtok rajta, fejlődőképesek vagytok?

Na most lettem igazán kíváncsi
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 22:19

Eszméletlen hatása van az obszcén beszédnek az ágyban szerintem (legalábbis rám).
Egyszer egy pasim azt mondta nekem: üvölts, te büdös perverz kkkhhhurrrvvva. Na azóta is nedves leszek, ha ezt visszaidézem.
Azt inkább nem írom le, hogy én miket szoktam mondani, mert többet nem állnátok velem szóba
Egyszer egy pasim azt mondta nekem: üvölts, te büdös perverz kkkhhhurrrvvva. Na azóta is nedves leszek, ha ezt visszaidézem.
Azt inkább nem írom le, hogy én miket szoktam mondani, mert többet nem állnátok velem szóba

Igen.
Csak ezt elővezetni szerintem nem olyan egyszerű, mert lehet, hogy a gyapot féle "döbb" helyet egy "elmész te a picsába" a reakció.
Egy ismerősöm belesúgta a barátnője fülébe, hogy "te kis kurva most megbaszlak" a csaj úgy kidobta mint macskát szarni. Röhögtünk is a srácon, hogy hogy lehet ilyet mondani egy nőnek, fél év múlva meg én is ilyeneket duruzsoltam az ex fülébe. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 16:46
Csak ezt elővezetni szerintem nem olyan egyszerű, mert lehet, hogy a gyapot féle "döbb" helyet egy "elmész te a picsába" a reakció.
Egy ismerősöm belesúgta a barátnője fülébe, hogy "te kis kurva most megbaszlak" a csaj úgy kidobta mint macskát szarni. Röhögtünk is a srácon, hogy hogy lehet ilyet mondani egy nőnek, fél év múlva meg én is ilyeneket duruzsoltam az ex fülébe. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Lehet, hogy volt már, mint kérdés, de azért hátha nem:
Obszcén szavak és a szex
Volt már aki az angyalvirágom helyett mocskos ribancot búgott a kedvese fülébe?
Mi a véleményetek a szex közbeni káromkodásról?
Obszcén szavak és a szex
Volt már aki az angyalvirágom helyett mocskos ribancot búgott a kedvese fülébe?
Mi a véleményetek a szex közbeni káromkodásról?
én meg a túrós csuszához a harcsapaprikást!
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 05. 01. kedd 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 01. kedd 18:14

végül is hasonló lahat amikor a nagyi palacsintázójában eszel olyan palacsintát ami nem édes pl: mexicoi, milánói, sonkás, stb.
Amugy van aki a pörkölthöz a túrós csuszát szereti...
Amugy van aki a pörkölthöz a túrós csuszát szereti...
én 95ben a délszláv háború kellős közepén eresztettem el ezt a poént a Macedón-Jugó határon: és most következik a barkóba, ki lő minket tarkóba?
nem tudom miért nem értékelték a poénom! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 01. kedd 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 01. kedd 12:29
nem tudom miért nem értékelték a poénom! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 01. kedd 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)

phúúú, amikor én repültem egyszer...
(iskolai diákcsere volt, mentünk germániába, fapados csodával)
Pest után elkezdett rázni a repülő, mire én; Már mióta elhagytuk pestet és még mindig milyen sz_rok az utak...
A lányok pánikban voltak, én meg szinte tapsoltam az örömtől, úgy élveztem a hullámvasutasdit.
Visszafele viszont egy darab légörvényt nem találtunk :( tök sima volt az út :(((
(iskolai diákcsere volt, mentünk germániába, fapados csodával)
Pest után elkezdett rázni a repülő, mire én; Már mióta elhagytuk pestet és még mindig milyen sz_rok az utak...

A lányok pánikban voltak, én meg szinte tapsoltam az örömtől, úgy élveztem a hullámvasutasdit.

Visszafele viszont egy darab légörvényt nem találtunk :( tök sima volt az út :(((
én szívesen oltanám a tüzed! ebben az esetben revidiálom az álláspontom, Charlotteval felmennék az űrbe!
hehe jó az Armstrongos!
íccse rossz: majd ha a szomszéd gyerek megnyeri a tour de francet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 01. kedd 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 01. kedd 10:32

hehe jó az Armstrongos!
íccse rossz: majd ha a szomszéd gyerek megnyeri a tour de francet!

Admin

És nem utolsósorban kipróbálnám, hogy milyen az űrben szexelni. Ehhez felvinnék egy csinos tűzoltót
Áh teljes képzavar
Az űr és a szex témakörben az egyik kedvencem, az a - sajnos nem valós - városi legenda, hogy Neil Armstrong azt mondta, amikor először lépett a Holdra, hogy "Sok szerencsét, Mr. Gorsky".
Mert állítólag gyerekkorában hallotta, ahogy a szomszéd nő azt kiabálja a férjének: "orális szexet akarsz? Majd megkapod, amikor a szomszéd kölyök sétál a Holdon!"
Kár, hogy nem igaz, hehe

Áh teljes képzavar

Az űr és a szex témakörben az egyik kedvencem, az a - sajnos nem valós - városi legenda, hogy Neil Armstrong azt mondta, amikor először lépett a Holdra, hogy "Sok szerencsét, Mr. Gorsky".
Mert állítólag gyerekkorában hallotta, ahogy a szomszéd nő azt kiabálja a férjének: "orális szexet akarsz? Majd megkapod, amikor a szomszéd kölyök sétál a Holdon!"
Kár, hogy nem igaz, hehe
- összebújva beszélgetni
- aludni
- enni
- szexelni még egyet
Mondjuk ezeket, egy végtelenített ciklusban
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 13:16
- aludni
- enni
- szexelni még egyet
Mondjuk ezeket, egy végtelenített ciklusban

Na egy kérdés vasárnap délutánra:
Mit jó csinálni szex után 10 perccel?
- aludni
- összebújva beszélgetni
- enni
- sétálni
- cigizni
- fürödni
- szexelni még egyet
- egyéb, éspedig:
Mit jó csinálni szex után 10 perccel?
- aludni
- összebújva beszélgetni
- enni
- sétálni
- cigizni
- fürödni
- szexelni még egyet
- egyéb, éspedig:

1. csak nagyon szűk családi körben adnék petesejtet, a rokoni szálak elég zűrösek tudnak lenni alkalmasint viszont a testvérem gyerekét bármikor kihordanám (béranyaként), ha szükség lenne rá -
és mélységesen egyet is értek
2. nem klónoztatnám magamat, egyszeri és megismételhetetlenül remek ember vagyok - ezzel is mélységesen egyetértek!
3. ha segítséget jelentene, akkor természetesen adnék petesejtet, de szerintem már kezdek kiöregedni a sejtadományozó korból -ezzel is mélységesen egyetértek!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 01. kedd 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 01. kedd 09:15

2. nem klónoztatnám magamat, egyszeri és megismételhetetlenül remek ember vagyok - ezzel is mélységesen egyetértek!
3. ha segítséget jelentene, akkor természetesen adnék petesejtet, de szerintem már kezdek kiöregedni a sejtadományozó korból -ezzel is mélységesen egyetértek!

1. csak nagyon szűk családi körben adnék petesejtet, a rokoni szálak elég zűrösek tudnak lenni alkalmasint
viszont a testvérem gyerekét bármikor kihordanám (béranyaként), ha szükség lenne rá
2. nem klónoztatnám magamat, egyszeri és megismételhetetlenül remek ember vagyok
...bár...mi lesz a világgal, ha én már nem vagyok?...akkor sem
3. ha segítséget jelentene, akkor természetesen adnék petesejtet, de szerintem már kezdek kiöregedni a sejtadományozó korból
4. egyetértek willyvel...de talán nem a kiábrándulástól tartanék, hanem a várható érzéseimtől...de mindenképpen szeretném tudni, hogy kik az igazi szüleim
5. nem izgat a világűrbe jutás kérdése

2. nem klónoztatnám magamat, egyszeri és megismételhetetlenül remek ember vagyok

3. ha segítséget jelentene, akkor természetesen adnék petesejtet, de szerintem már kezdek kiöregedni a sejtadományozó korból

4. egyetértek willyvel...de talán nem a kiábrándulástól tartanék, hanem a várható érzéseimtől...de mindenképpen szeretném tudni, hogy kik az igazi szüleim
5. nem izgat a világűrbe jutás kérdése
erre csak ennyit válaszolok:
nem az a baj, h Anettkát kilőtték az űrbe, hanem az, h vissza is hozták!
bár ha belegondolok Ő mint űrbéli palackposta? miféle hírünket vinné más civilizáció számára ... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 01. kedd 00:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 01. kedd 00:12
nem az a baj, h Anettkát kilőtték az űrbe, hanem az, h vissza is hozták!
bár ha belegondolok Ő mint űrbéli palackposta? miféle hírünket vinné más civilizáció számára ... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 01. kedd 00:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Ha fent tölthetnétek egy hetet az űrben (ingyen, de a szükséges kiképzést természetesen végigcsinálva), vállalkoznátok az útra?

Még nem ....
De azt hiszem nem vagyok hozzá eléggé magamutogató, magamtól nem mennék ki, de biztos meg lehetne győzni, hogy ki akarok menni
De egy elhagyatott helyen minden gond nélkül mehetne a nudi.
Most jut eszembe ..... az éjszakai meztelen balatoni fürdés az nudi? Mert akkor az előbb nem mondtam igazat
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 23:15
De azt hiszem nem vagyok hozzá eléggé magamutogató, magamtól nem mennék ki, de biztos meg lehetne győzni, hogy ki akarok menni

De egy elhagyatott helyen minden gond nélkül mehetne a nudi.
Most jut eszembe ..... az éjszakai meztelen balatoni fürdés az nudi? Mert akkor az előbb nem mondtam igazat

Nudizós kérdés volt már?
Ki nudizott már? Hol? Mikor? Milyen volt?

Ki nudizott már? Hol? Mikor? Milyen volt?

teeeeeeeeeee a farkammal foglelkozzál ennyit ne a kérdés feltevésekkel!
Szóval:
Ha ismerősötök vagy rokonotok kérné tőletek, hogy adjatok petesejtet/spermát neki, mert természetes úton nem lehet gyerekük, és ti szimpatikusok vagytok, megtennétek? -nem
Ha lehetséges és ingyenes lenne az eljárás, klónoztatnátok magatokat? -én mint már korábban kitárgyaltuk skizofrén vagyok. minek egy ilyen tökéletességből mégegy?
Adnátok "csak úgy" spermát/petesejtet spermabankba/petesejtbankba (ez utóbbi asszem még nem létezik)? -petesejtbank? a tudomány mai állása szerint tartósan nem fagyasztható.
nem nem adnék
Ha kiderülne, hogy örökbefogadottak vagytok, megkeresnétek az igazi szüleiteket? -ha eldobott mifenéért kereseném meg?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 01. kedd 00:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 01. kedd 00:11
Szóval:
Ha ismerősötök vagy rokonotok kérné tőletek, hogy adjatok petesejtet/spermát neki, mert természetes úton nem lehet gyerekük, és ti szimpatikusok vagytok, megtennétek? -nem
Ha lehetséges és ingyenes lenne az eljárás, klónoztatnátok magatokat? -én mint már korábban kitárgyaltuk skizofrén vagyok. minek egy ilyen tökéletességből mégegy?
Adnátok "csak úgy" spermát/petesejtet spermabankba/petesejtbankba (ez utóbbi asszem még nem létezik)? -petesejtbank? a tudomány mai állása szerint tartósan nem fagyasztható.
nem nem adnék
Ha kiderülne, hogy örökbefogadottak vagytok, megkeresnétek az igazi szüleiteket? -ha eldobott mifenéért kereseném meg?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 01. kedd 00:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Na, csak nem sikerült időben lefeküdnöm megint, és ha már itt ragadtam, hát fárasztalak titeket újabb kérdésekkel, bár az előző kettőre sem válaszolt még senki. Mindegy, lassan megszokom... *mártírkodós hang*
Szóval:
Ha ismerősötök vagy rokonotok kérné tőletek, hogy adjatok petesejtet/spermát neki, mert természetes úton nem lehet gyerekük, és ti szimpatikusok vagytok, megtennétek?
Ha lehetséges és ingyenes lenne az eljárás, klónoztatnátok magatokat?
Adnátok "csak úgy" spermát/petesejtet spermabankba/petesejtbankba (ez utóbbi asszem még nem létezik)?
Ha kiderülne, hogy örökbefogadottak vagytok, megkeresnétek az igazi szüleiteket?
Szóval:
Ha ismerősötök vagy rokonotok kérné tőletek, hogy adjatok petesejtet/spermát neki, mert természetes úton nem lehet gyerekük, és ti szimpatikusok vagytok, megtennétek?

Ha lehetséges és ingyenes lenne az eljárás, klónoztatnátok magatokat?

Adnátok "csak úgy" spermát/petesejtet spermabankba/petesejtbankba (ez utóbbi asszem még nem létezik)?

Ha kiderülne, hogy örökbefogadottak vagytok, megkeresnétek az igazi szüleiteket?

majálisozni nem megreggelizve kell teee!
ott kell jóllakni a szokásos sör-virslivel! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 30. hétfő 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 30. hétfő 09:24
ott kell jóllakni a szokásos sör-virslivel! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 30. hétfő 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)

jó reggelt! én jövök legelőször... huh! nincs nálam reggeli. :( ugye megvárjátok moncyt?
megyek ma majálisozni. nincs is nagy kedvem hozzá...

megyek ma majálisozni. nincs is nagy kedvem hozzá...
Nektek meg a következő 50 hszemet lesz élmény olvasni, a két hetes kérdésekre....
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 02. szerda 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)

hűűű de imádnivaló dolog pedig a mozgólépcsőzés! ma már ritkán gyakorlom.
előttem pár lépcsőfokkal gyönyörű hosszú combú miniszoknyás gyönyörűség! és csak emelkedik emelkedik
, nekem meg ágaskodik ágaskodik!
a szembe jövőkkel pedig lehetett szemezni! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 29. vasárnap 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 29. vasárnap 21:43
előttem pár lépcsőfokkal gyönyörű hosszú combú miniszoknyás gyönyörűség! és csak emelkedik emelkedik

a szembe jövőkkel pedig lehetett szemezni! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 29. vasárnap 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)

én a mai napig elbizonytalanodom a mozgólépcső előtt. pedig utaztam már kismilliószor - ugyan, nem városi gyerek vagyok... tán genetika?
pille vére mozgólépcső-fóbiás!

Kettő kulcscsomóm van, egy céges azon nyolc kulcs van és semmi más, a másik az lakáskulcsom 4 kulcsal és van rajta egy darab bicikli lánc, még abból a korszakból amikor még volt bátorságom sportolni
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 23:06

Képzeljétek, még mindig nem fogytam ki a kérdésekből!
KULCSTARTÓ, KULCSCSOMÓ
Milyen a kulcstartótok? (aki akarja, fotót is küldhet róla)
Mekkora a kulcscsomótok?
KULCSTARTÓ, KULCSCSOMÓ
Milyen a kulcstartótok? (aki akarja, fotót is küldhet róla)
Mekkora a kulcscsomótok?

jó szórakozást a kötelező olvasmányhoz
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 05. 02. szerda 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 02. szerda 10:50

Na én visszamegyek az időben 2 hetet, el vagyok maradva úgy 1500 hsszel
.

erről jut eszembe!
Nem vmi vizilabdás fiúkat akarsz a szexis híres sportoló topicba? tegyél érte, h legyen ott!
ja és felhívom a figyelmed, h Hajós nem sportol, tehát ne róla tegyél be fotót!
pille: az én fiamnak elsőre sikerült fellépnie a mozgólépcsőre, igaz áruházi volt.
tömegközeledés: januárban az akkor másfél éves fiam villamososzott, a mai napig emlegeti annyira tetszett Neki. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 29. vasárnap 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 29. vasárnap 21:29
Nem vmi vizilabdás fiúkat akarsz a szexis híres sportoló topicba? tegyél érte, h legyen ott!
ja és felhívom a figyelmed, h Hajós nem sportol, tehát ne róla tegyél be fotót!

pille: az én fiamnak elsőre sikerült fellépnie a mozgólépcsőre, igaz áruházi volt.
tömegközeledés: januárban az akkor másfél éves fiam villamososzott, a mai napig emlegeti annyira tetszett Neki. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 29. vasárnap 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)

zazazazazazazaza zazaza zazie az ágyban...izééé a metrón...pápápárápá pápárápá.....
Na én visszamegyek az időben 2 hetet, el vagyok maradva úgy 1500 hsszel
.

tom végtelenül kedves-ez csontig hatoló volt a főnöködnek!
a koncert miatt pedig igencsak irigyellek! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 29. vasárnap 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 29. vasárnap 09:28
a koncert miatt pedig igencsak irigyellek! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 29. vasárnap 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)

jóregg
huh mennyi új fórumozónk van
kicsit közéjük csaptam
de úgy látom tom is szívélyesen fogadta simon-t
ne aggódj simon, tom végtelenül kedves, csak néha kicsit izéééé...
de majd mi megvédünk
- szex: szükség
- tánc: lüktetés, ami átjárja az embert
- autó: szeretnék egy jobbat (sznob autót
)
- álom luxuskivitelben (audrey hepburn
)
- csók: nagyon-nagyon jó
- zene nélkül mit érek én....
tegnap olyan koncerten voltam, hogy ....
honvéd férfikar crossover, azaz műfajok keveredése...a honvéd férfikórus énekelt operarészleteket (az emészthetőbb kategóriából), és néhány könnyűzenei előadóval közösen dalokat...
pl: novák péterrel, rúzsa magdival, karácsony james-szel, geszti péterrel(rapülök egyveleg+ a mit tehet a sejt, aki mit se sejt jazz+az számot)lgt számok...
annyira fergeteges élmény volt, hogy csak nah...
volt egy pénzes átíratuk is, az abba money-ja, a 100 ft-nak ...,a ha én gazdag lennék...,majd ha nékem sok pénzem lesz daloknak az egyvelege valami eszméletlen módon megcsinálva, több szólamra, kánonban a dalok szövegeinek keverékével
tisztára földön túli élmény volt
ha tehetitek menjetek el egyszer egy ilyenre

huh mennyi új fórumozónk van

de úgy látom tom is szívélyesen fogadta simon-t

- szex: szükség
- tánc: lüktetés, ami átjárja az embert
- autó: szeretnék egy jobbat (sznob autót

- álom luxuskivitelben (audrey hepburn

- csók: nagyon-nagyon jó
- zene nélkül mit érek én....
tegnap olyan koncerten voltam, hogy ....
honvéd férfikar crossover, azaz műfajok keveredése...a honvéd férfikórus énekelt operarészleteket (az emészthetőbb kategóriából), és néhány könnyűzenei előadóval közösen dalokat...
pl: novák péterrel, rúzsa magdival, karácsony james-szel, geszti péterrel(rapülök egyveleg+ a mit tehet a sejt, aki mit se sejt jazz+az számot)lgt számok...
annyira fergeteges élmény volt, hogy csak nah...
volt egy pénzes átíratuk is, az abba money-ja, a 100 ft-nak ...,a ha én gazdag lennék...,majd ha nékem sok pénzem lesz daloknak az egyvelege valami eszméletlen módon megcsinálva, több szólamra, kánonban a dalok szövegeinek keverékével
tisztára földön túli élmény volt

ha tehetitek menjetek el egyszer egy ilyenre
az meg mifenére való dolog?
paintball??? Villonyos! ez eléggé kiábrándító volt! eddigi legkiábrándítóbb tulajdonságod! túltesz az antialkoholizmusodon (azt így is lehet nézni: több marad nekem!)!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 28. szombat 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 28. szombat 23:05
paintball??? Villonyos! ez eléggé kiábrándító volt! eddigi legkiábrándítóbb tulajdonságod! túltesz az antialkoholizmusodon (azt így is lehet nézni: több marad nekem!)!

juhú!!!
Ma életemben először voltam paintballozni.
Van egy két bordó folt a testemen (a combomon két piros dudor jelzi, hogy a tököm kécce' is megúszta
... meg azt, hogy a lányoknak merre kell tapogatózniuk
; valamint egy hatalmas vörös dudor próbálja megviccelni a környezetemet azzal, hoy barátnőt találtam, pedig nem, csak ketten megsoroztak 1 méterről)
Öltek is csúnyán, meg én is öltem :P
Ma életemben először voltam paintballozni.

Van egy két bordó folt a testemen (a combomon két piros dudor jelzi, hogy a tököm kécce' is megúszta

Öltek is csúnyán, meg én is öltem :P