Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 2297 2298 2299 2300 2301 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2787   2007. 05. 02. szerda 12:33
eros007 eros007
Elsőre azt mondanám, hogy fejlődőképes vagyok, de az ilyen kérdések mindig elgondolkoztatnak/elbizonytalanítanak, de ez nem baj, mert legközelebb ez is inspirál a változatosságra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 04. 17. kedd 08:35
Jó reggelt!

Képzeljétek mit olvastam egy cikkben:

"Nagyon eltérő a férfiak tudása a szexről. Úgy értem a szexuális műveltségük. Rendszerint minden férfinak van négy-öt olyan mozdulatsora, amit használ, aztán annyi. Van, amelyik a csiklódat izgatja, van, amelyik a melledet. Van, amelyik inkább nyelvvel dolgozik, van, amelyik kézzel. Nagyon hamar rá lehet jönni arra, hogy kinek mi a taktikája, és nagyon nehéz rábírni őket, hogy váltsanak, figyeljenek a partnerre."

No, mit szóltok ehhez? Cáfoljátok, elgondolkodtok rajta, fejlődőképesek vagytok?
kerdes kerdes
#2786   2007. 05. 02. szerda 12:01
eros007 eros007
Na most lettem igazán kíváncsi nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 22:19
Eszméletlen hatása van az obszcén beszédnek az ágyban szerintem (legalábbis rám).
Egyszer egy pasim azt mondta nekem: üvölts, te büdös perverz kkkhhhurrrvvva. Na azóta is nedves leszek, ha ezt visszaidézem.
Azt inkább nem írom le, hogy én miket szoktam mondani, mert többet nem állnátok velem szóba nyes
#2785   2007. 05. 02. szerda 11:55
eros007 eros007
Igen.
Csak ezt elővezetni szerintem nem olyan egyszerű, mert lehet, hogy a gyapot féle "döbb" helyet egy "elmész te a picsába" a reakció.
Egy ismerősöm belesúgta a barátnője fülébe, hogy "te kis kurva most megbaszlak" a csaj úgy kidobta mint macskát szarni. Röhögtünk is a srácon, hogy hogy lehet ilyet mondani egy nőnek, fél év múlva meg én is ilyeneket duruzsoltam az ex fülébe.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 04. 16. hétfő 16:46
Lehet, hogy volt már, mint kérdés, de azért hátha nem:
Obszcén szavak és a szex
Volt már aki az angyalvirágom helyett mocskos ribancot búgott a kedvese fülébe?
Mi a véleményetek a szex közbeni káromkodásról?
#2784   2007. 05. 02. szerda 11:26
surdapapa surdapapa
én meg a túrós csuszához a harcsapaprikást! finom
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 05. 01. kedd 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 01. kedd 18:14
végül is hasonló lahat amikor a nagyi palacsintázójában eszel olyan palacsintát ami nem édes pl: mexicoi, milánói, sonkás, stb.
Amugy van aki a pörkölthöz a túrós csuszát szereti...
#2783   2007. 05. 02. szerda 11:24
surdapapa surdapapa
én 95ben a délszláv háború kellős közepén eresztettem el ezt a poént a Macedón-Jugó határon: és most következik a barkóba, ki lő minket tarkóba?

nem tudom miért nem értékelték a poénom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 01. kedd 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 01. kedd 12:29
phúúú, amikor én repültem egyszer...
(iskolai diákcsere volt, mentünk germániába, fapados csodával)
Pest után elkezdett rázni a repülő, mire én; Már mióta elhagytuk pestet és még mindig milyen sz_rok az utak... nyes
A lányok pánikban voltak, én meg szinte tapsoltam az örömtől, úgy élveztem a hullámvasutasdit. nyes
Visszafele viszont egy darab légörvényt nem találtunk :( tök sima volt az út :(((
#2782   2007. 05. 02. szerda 11:21
surdapapa surdapapa
én szívesen oltanám a tüzed! ebben az esetben revidiálom az álláspontom, Charlotteval felmennék az űrbe! eljen

hehe jó az Armstrongos!
íccse rossz: majd ha a szomszéd gyerek megnyeri a tour de francet! nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 01. kedd 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 05. 01. kedd 10:32
És nem utolsósorban kipróbálnám, hogy milyen az űrben szexelni. Ehhez felvinnék egy csinos tűzoltót wink
Áh teljes képzavar smile

Az űr és a szex témakörben az egyik kedvencem, az a - sajnos nem valós - városi legenda, hogy Neil Armstrong azt mondta, amikor először lépett a Holdra, hogy "Sok szerencsét, Mr. Gorsky".
Mert állítólag gyerekkorában hallotta, ahogy a szomszéd nő azt kiabálja a férjének: "orális szexet akarsz? Majd megkapod, amikor a szomszéd kölyök sétál a Holdon!"

Kár, hogy nem igaz, hehe
#2781   2007. 05. 02. szerda 11:18
eros007 eros007
- összebújva beszélgetni
- aludni
- enni
- szexelni még egyet

Mondjuk ezeket, egy végtelenített ciklusban smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 13:16
Na egy kérdés vasárnap délutánra:

Mit jó csinálni szex után 10 perccel?
- aludni
- összebújva beszélgetni
- enni
- sétálni
- cigizni
- fürödni
- szexelni még egyet
- egyéb, éspedig:

kerdes kerdes
#2780   2007. 05. 02. szerda 11:18
surdapapa surdapapa
1. csak nagyon szűk családi körben adnék petesejtet, a rokoni szálak elég zűrösek tudnak lenni alkalmasint viszont a testvérem gyerekét bármikor kihordanám (béranyaként), ha szükség lenne rá - worship worship és mélységesen egyet is értek
2. nem klónoztatnám magamat, egyszeri és megismételhetetlenül remek ember vagyok - ezzel is mélységesen egyetértek!
3. ha segítséget jelentene, akkor természetesen adnék petesejtet, de szerintem már kezdek kiöregedni a sejtadományozó korból -ezzel is mélységesen egyetértek! hehe hehe hehe
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 01. kedd 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 05. 01. kedd 09:15
1. csak nagyon szűk családi körben adnék petesejtet, a rokoni szálak elég zűrösek tudnak lenni alkalmasint smile viszont a testvérem gyerekét bármikor kihordanám (béranyaként), ha szükség lenne rá
2. nem klónoztatnám magamat, egyszeri és megismételhetetlenül remek ember vagyok hehe ...bár...mi lesz a világgal, ha én már nem vagyok?...akkor sem
3. ha segítséget jelentene, akkor természetesen adnék petesejtet, de szerintem már kezdek kiöregedni a sejtadományozó korból smile
4. egyetértek willyvel...de talán nem a kiábrándulástól tartanék, hanem a várható érzéseimtől...de mindenképpen szeretném tudni, hogy kik az igazi szüleim
5. nem izgat a világűrbe jutás kérdése
#2779   2007. 05. 02. szerda 11:12
surdapapa surdapapa
erre csak ennyit válaszolok:
nem az a baj, h Anettkát kilőtték az űrbe, hanem az, h vissza is hozták!

bár ha belegondolok Ő mint űrbéli palackposta? miféle hírünket vinné más civilizáció számára ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 01. kedd 00:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 01. kedd 00:12
Ha fent tölthetnétek egy hetet az űrben (ingyen, de a szükséges kiképzést természetesen végigcsinálva), vállalkoznátok az útra?
kerdes
#2778   2007. 05. 02. szerda 11:11
eros007 eros007
Még nem ....
De azt hiszem nem vagyok hozzá eléggé magamutogató, magamtól nem mennék ki, de biztos meg lehetne győzni, hogy ki akarok menni nyes
De egy elhagyatott helyen minden gond nélkül mehetne a nudi.
Most jut eszembe ..... az éjszakai meztelen balatoni fürdés az nudi? Mert akkor az előbb nem mondtam igazat vigyor5
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 23:15
Nudizós kérdés volt már? confused

Ki nudizott már? Hol? Mikor? Milyen volt?
kerdes kerdes
#2777   2007. 05. 02. szerda 11:10
surdapapa surdapapa
teeeeeeeeeee a farkammal foglelkozzál ennyit ne a kérdés feltevésekkel!

Szóval:

Ha ismerősötök vagy rokonotok kérné tőletek, hogy adjatok petesejtet/spermát neki, mert természetes úton nem lehet gyerekük, és ti szimpatikusok vagytok, megtennétek? -nem

Ha lehetséges és ingyenes lenne az eljárás, klónoztatnátok magatokat? -én mint már korábban kitárgyaltuk skizofrén vagyok. minek egy ilyen tökéletességből mégegy?

Adnátok "csak úgy" spermát/petesejtet spermabankba/petesejtbankba (ez utóbbi asszem még nem létezik)? -petesejtbank? a tudomány mai állása szerint tartósan nem fagyasztható.
nem nem adnék

Ha kiderülne, hogy örökbefogadottak vagytok, megkeresnétek az igazi szüleiteket? -ha eldobott mifenéért kereseném meg?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 01. kedd 00:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 01. kedd 00:11
Na, csak nem sikerült időben lefeküdnöm megint, és ha már itt ragadtam, hát fárasztalak titeket újabb kérdésekkel, bár az előző kettőre sem válaszolt még senki. Mindegy, lassan megszokom... *mártírkodós hang*

Szóval:

Ha ismerősötök vagy rokonotok kérné tőletek, hogy adjatok petesejtet/spermát neki, mert természetes úton nem lehet gyerekük, és ti szimpatikusok vagytok, megtennétek?
kerdes

Ha lehetséges és ingyenes lenne az eljárás, klónoztatnátok magatokat?
kerdes

Adnátok "csak úgy" spermát/petesejtet spermabankba/petesejtbankba (ez utóbbi asszem még nem létezik)?
kerdes

Ha kiderülne, hogy örökbefogadottak vagytok, megkeresnétek az igazi szüleiteket?
kerdes
#2776   2007. 05. 02. szerda 11:03
surdapapa surdapapa
majálisozni nem megreggelizve kell teee!

ott kell jóllakni a szokásos sör-virslivel!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 30. hétfő 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 30. hétfő 09:24
jó reggelt! én jövök legelőször... huh! nincs nálam reggeli. :( ugye megvárjátok moncyt? smile
megyek ma majálisozni. nincs is nagy kedvem hozzá...
#2775   2007. 05. 02. szerda 11:01
eros007 eros007
Nektek meg a következő 50 hszemet lesz élmény olvasni, a két hetes kérdésekre.... nyes
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 02. szerda 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 02. szerda 10:57
jó szórakozást a kötelező olvasmányhoz
#2774   2007. 05. 02. szerda 11:01
surdapapa surdapapa
hűűű de imádnivaló dolog pedig a mozgólépcsőzés! ma már ritkán gyakorlom.

előttem pár lépcsőfokkal gyönyörű hosszú combú miniszoknyás gyönyörűség! és csak emelkedik emelkedik finom , nekem meg ágaskodik ágaskodik!

a szembe jövőkkel pedig lehetett szemezni!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 29. vasárnap 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 29. vasárnap 21:43
én a mai napig elbizonytalanodom a mozgólépcső előtt. pedig utaztam már kismilliószor - ugyan, nem városi gyerek vagyok... tán genetika? rolleyes pille vére mozgólépcső-fóbiás! vigyor vigyor vigyor
#2773   2007. 05. 02. szerda 10:59
eros007 eros007
Kettő kulcscsomóm van, egy céges azon nyolc kulcs van és semmi más, a másik az lakáskulcsom 4 kulcsal és van rajta egy darab bicikli lánc, még abból a korszakból amikor még volt bátorságom sportolni nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 23:06
Képzeljétek, még mindig nem fogytam ki a kérdésekből!

KULCSTARTÓ, KULCSCSOMÓ
Milyen a kulcstartótok? (aki akarja, fotót is küldhet róla)
Mekkora a kulcscsomótok?

kerdes kerdes
#2772   2007. 05. 02. szerda 10:57
surdapapa surdapapa
jó szórakozást a kötelező olvasmányhoz
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 05. 02. szerda 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 02. szerda 10:50
Na én visszamegyek az időben 2 hetet, el vagyok maradva úgy 1500 hsszel szomoru1 .
#2771   2007. 05. 02. szerda 10:56
surdapapa surdapapa
erről jut eszembe!
Nem vmi vizilabdás fiúkat akarsz a szexis híres sportoló topicba? tegyél érte, h legyen ott!
ja és felhívom a figyelmed, h Hajós nem sportol, tehát ne róla tegyél be fotót! eplus2

pille: az én fiamnak elsőre sikerült fellépnie a mozgólépcsőre, igaz áruházi volt.

tömegközeledés: januárban az akkor másfél éves fiam villamososzott, a mai napig emlegeti annyira tetszett Neki.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 29. vasárnap 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 04. 29. vasárnap 21:29
zazazazazazazaza zazaza zazie az ágyban...izééé a metrón...pápápárápá pápárápá.....
#2770   2007. 05. 02. szerda 10:50
eros007 eros007
Na én visszamegyek az időben 2 hetet, el vagyok maradva úgy 1500 hsszel szomoru1 .
#2769   2007. 05. 02. szerda 10:46
surdapapa surdapapa
tom végtelenül kedves-ez csontig hatoló volt a főnöködnek!

a koncert miatt pedig igencsak irigyellek!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 29. vasárnap 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 04. 29. vasárnap 09:28
jóregg smile
huh mennyi új fórumozónk van smile kicsit közéjük csaptam smile
de úgy látom tom is szívélyesen fogadta simon-t hehe ne aggódj simon, tom végtelenül kedves, csak néha kicsit izéééé... hehe de majd mi megvédünk smile

- szex: szükség
- tánc: lüktetés, ami átjárja az embert
- autó: szeretnék egy jobbat (sznob autót smile )
- álom luxuskivitelben (audrey hepburn smile )
- csók: nagyon-nagyon jó
- zene nélkül mit érek én....

tegnap olyan koncerten voltam, hogy ....
honvéd férfikar crossover, azaz műfajok keveredése...a honvéd férfikórus énekelt operarészleteket (az emészthetőbb kategóriából), és néhány könnyűzenei előadóval közösen dalokat...
pl: novák péterrel, rúzsa magdival, karácsony james-szel, geszti péterrel(rapülök egyveleg+ a mit tehet a sejt, aki mit se sejt jazz+az számot)lgt számok...
annyira fergeteges élmény volt, hogy csak nah...
volt egy pénzes átíratuk is, az abba money-ja, a 100 ft-nak ...,a ha én gazdag lennék...,majd ha nékem sok pénzem lesz daloknak az egyvelege valami eszméletlen módon megcsinálva, több szólamra, kánonban a dalok szövegeinek keverékével
tisztára földön túli élmény volt smile
ha tehetitek menjetek el egyszer egy ilyenre
#2768   2007. 05. 02. szerda 10:43
surdapapa surdapapa
az meg mifenére való dolog?
paintball??? Villonyos! ez eléggé kiábrándító volt! eddigi legkiábrándítóbb tulajdonságod! túltesz az antialkoholizmusodon (azt így is lehet nézni: több marad nekem!)! nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 28. szombat 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 28. szombat 23:05
juhú!!!
Ma életemben először voltam paintballozni. nyes
Van egy két bordó folt a testemen (a combomon két piros dudor jelzi, hogy a tököm kécce' is megúszta nyes ... meg azt, hogy a lányoknak merre kell tapogatózniuk eplus2 ; valamint egy hatalmas vörös dudor próbálja megviccelni a környezetemet azzal, hoy barátnőt találtam, pedig nem, csak ketten megsoroztak 1 méterről)

Öltek is csúnyán, meg én is öltem :P

... 2297 2298 2299 2300 2301 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48747db
Utolsó üzenet: tegnap 17:52

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!