Én az ilyen vagy ehez hasonló kétlábú cicákra esküdök az sem baj ha a szin ki adás más vagy ducib a cicus

Isten hozott
Vééééégre egy normális kép
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 05. 02. szerda 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Vééééégre egy normális kép

jóóó napot még gyütem én is enyi olvasni valoval

Na by by mert még túlórába esel a végén
Holnap? Kizárt
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 02. szerda 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Holnap? Kizárt

holnap szavadon foglak!
most télleg indulás!
jó szórakozást!

most télleg indulás!
jó szórakozást!

Ha küldesz, küldök
Kisdobos becsületszavamra
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 02. szerda 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 02. szerda 15:27

persze, h besértődtem!
na irány a fotoapparát (jaholy, h ezt kérsz névnapodra) és egy aktot kérek a mélemre kiengesztelésképp!
na lassan télleg menek!

na irány a fotoapparát (jaholy, h ezt kérsz névnapodra) és egy aktot kérek a mélemre kiengesztelésképp!

na lassan télleg menek!
persze, h besértődtem!
na lassan télleg menek! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 02. szerda 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)

na lassan télleg menek! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 02. szerda 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Na surdi vagy besértődött vagy hazavonult

Ááá így most már nem kell a könyöradomány
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 02. szerda 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 02. szerda 15:03

Teeeeee
hány* utasítottál már engemet el? de egy tiszta autót felszentelhetünk, ha van kedved hozzá!
hány* utasítottál már engemet el? de egy tiszta autót felszentelhetünk, ha van kedved hozzá!

Teeeeee
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 02. szerda 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 02. szerda 14:49

Na megérkeztem Én is...
Idefigyelj Te surda...mossam le a kocsidat? Hogy aztán Admin acconyságot kufirászold benne???
Te.. hát látsz tollat a hátamon?
Meg méghogy lusta népség... minden reggel a szátokba teszem a reggelit na jó.. ma más elfoglaltság miatt nem így tettem
Idefigyelj Te surda...mossam le a kocsidat? Hogy aztán Admin acconyságot kufirászold benne???

Meg méghogy lusta népség... minden reggel a szátokba teszem a reggelit na jó.. ma más elfoglaltság miatt nem így tettem

Te ember... Nálunk fordítva van... a kutyámat támadja a macsek (nincsenek egy súlycsoportban)
Bár igaz ami igaz játszani is kegyetlen hancúrral tudnak... Na ott már előjön a véreb vonal a kisasszonyból
Mivel: ekkora a vérebem
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 05. 02. szerda 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 02. szerda 09:18
Bár igaz ami igaz játszani is kegyetlen hancúrral tudnak... Na ott már előjön a véreb vonal a kisasszonyból

Mivel: ekkora a vérebem

Akkor jó.Imádom a kutyákat,pláne ha macskára támadnak.(az elsö képbeszúrásod egy blogra,és erre a képre utalt)

Na kb. hasonlót mondott a talján is...
Úgyh. elmaradt egyéb elfoglaltság miatt a ladikos bambulása
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 02. szerda 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 02. szerda 10:28

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 02. szerda 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)

akkor eriggyé a ladikost bámulni!
ezek szerintén a számodra sosem leszek ffias, mert vszínűleg nem fogok őszülni, viszont előre láthatólag seggig érő homlokom lesz!
nőies? a lágyság, a harmónia tükröződik belőle
lotyókám ennyi kérdést?!!!
ezek szerintén a számodra sosem leszek ffias, mert vszínűleg nem fogok őszülni, viszont előre láthatólag seggig érő homlokom lesz!

nőies? a lágyság, a harmónia tükröződik belőle
lotyókám ennyi kérdést?!!!
Na megérkeztem Én is...

mázlista vagy!
korábban volt olyan 7vége, h 35 oldalt termeltünk! (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 05. 02. szerda 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
korábban volt olyan 7vége, h 35 oldalt termeltünk! (Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 05. 02. szerda 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Na még maradt 900 ....
Csak ezért költöztem vissza a nappaliba
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 17. kedd 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 19:34

(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 17. kedd 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Én nem akarok se VIP se ADMIN lenni,nem lehetne a pontjaimat nyalatásra beváltani...pl.200pont 5 perc nyalás..szabadon és választok G.G tagokból?.-)Helyszín a nappali..
pont ezzel magyaráztam a Klapka féle reklám létjogosultságát!
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 05. 02. szerda 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 02. szerda 12:51

Igen de pont erről szól az egész, hogy beszéljenek róla az emberek.
A dokis reklámban annak a csajnak még ha nem is vékony, de nem egyszerű tekintete van, szerintem eléggé csábos.
A másik reklámban pedig pont az a lényeg, hogy kilógjon a tucat egyen csinibabás reklám tömegből és egyből egyértelmű legyen, hogy melyikről beszélsz, és hát pont ez a lényeg, hogy beszélj róla...
A dokis reklámban annak a csajnak még ha nem is vékony, de nem egyszerű tekintete van, szerintem eléggé csábos.
A másik reklámban pedig pont az a lényeg, hogy kilógjon a tucat egyen csinibabás reklám tömegből és egyből egyértelmű legyen, hogy melyikről beszélsz, és hát pont ez a lényeg, hogy beszélj róla...
Az nem jutott eszedbe, hogy esetleg másik úton jöttetek hazafele?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 01. kedd 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 01. kedd 12:29

Törölt felhasználó (24620)

phúúú, amikor én repültem egyszer...
(iskolai diákcsere volt, mentünk germániába, fapados csodával)
Pest után elkezdett rázni a repülő, mire én; Már mióta elhagytuk pestet és még mindig milyen sz_rok az utak...
A lányok pánikban voltak, én meg szinte tapsoltam az örömtől, úgy élveztem a hullámvasutasdit.
Visszafele viszont egy darab légörvényt nem találtunk :( tök sima volt az út :(((
(iskolai diákcsere volt, mentünk germániába, fapados csodával)
Pest után elkezdett rázni a repülő, mire én; Már mióta elhagytuk pestet és még mindig milyen sz_rok az utak...

A lányok pánikban voltak, én meg szinte tapsoltam az örömtől, úgy élveztem a hullámvasutasdit.

Visszafele viszont egy darab légörvényt nem találtunk :( tök sima volt az út :(((
Igen de pont erről szól az egész, hogy beszéljenek róla az emberek.
A másik reklámban pedig pont az a lényeg, hogy kilógjon a tucat egyen csinibabás reklám tömegből és egyből egyértelmű legyen, hogy melyikről beszélsz, és hát pont ez a lényeg, hogy beszélj róla... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 17:52
A másik reklámban pedig pont az a lényeg, hogy kilógjon a tucat egyen csinibabás reklám tömegből és egyből egyértelmű legyen, hogy melyikről beszélsz, és hát pont ez a lényeg, hogy beszélj róla... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

pont ezen gonodlkodtam a buszon hazafelé...
Amikor láttam azt a reklámot, le voltam taglózva, és hangosan felkiáltottam a tévé előtt...
Te Apa! Ebben a reklámban igazi nők voltak! Érted? IGAZI NŐK!
...és milyen szépek voltak ^_^
üdvözletem a marketingesüknek
Amikor láttam azt a reklámot, le voltam taglózva, és hangosan felkiáltottam a tévé előtt...
Te Apa! Ebben a reklámban igazi nők voltak! Érted? IGAZI NŐK!
...és milyen szépek voltak ^_^
üdvözletem a marketingesüknek
1. nem úgy tűnik, h mindenki szeretné. sztem többségben vannak akik kevésbé szeretik. de hangsúlyozom nekem semmi bajom velük, sőt el is játszok velük, de bizony gyakran úgy kell velük bánni, mint Frakk tette!!!
2. amennyiben úgy gondolod kérlek töröld!
igazad van! semmi bonyodalmat a hsz-emből!
2. amennyiben úgy gondolod kérlek töröld!
igazad van! semmi bonyodalmat a hsz-emből!