Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 2294 2295 2296 2297 2298 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2848   2007. 05. 03. csütörtök 10:02
surdapapa surdapapa
lehet mégis hiszek a reinkarnációban?
Lúcia-Charlotte
Janus-Surdi eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 05. 03. csütörtök 09:36
Janus Pannonius: EGY FEHÉRMÁJÚRA

Hashoz a has, ha tapad, comb combhoz, száj meg a szájhoz,
és ha tövig becsuszott már a punádba botom,
nincsen olyan lány több, aki ily remekül herebélne:
bármit is óhajtok, megteszed egyszeriben.
Repkény így nem ölel, kagyló így nem tapad egybe,
szorgos a markod, a szád, friss a farod, kicsikém.
Ám, amikor kielégültél már, s únod a hajtást,
egyszeriben: "Ne tovább!" - így nyekeregsz - "Ne tovább!"
Mért ne csinálnánk hát? Mit iparkodsz úgy befejezni?
Lúcia, várj addig, míg nekem is sikerül.

(hehehe, nagyon bírom ezt a pasit... de a csaj is jó fej volt wink )
#2847   2007. 05. 03. csütörtök 09:38
X Törölt felhasználó (21812) Admin
Janus: MÉG MINDIG ORSOLYA MINDZSÓJÁRÓL

Édes a húsod, a szád kedves, bűbájos az arcod,
s míg nem kezdjük, egész lényed imádnivaló.
Ám, ha csináljuk már, oly könnyen csusszan az öcskös,
mintha nem is mindzsó volna, amit döfigél.
Nem leli oldalait, végét, s úgy véli az árva:
légben inog valahol, vagy folyadékba esett.
S mert a szegény ily bő lyukban tüsténkedik, izzad,
célját érni bizony nem sikerül sehogyan.
Nem használ sem a far-játék, sem a mellet-a-mellhez,
az se, ha vállmagasig rándul a comb, meg a térd.
Meghiusul minden küzdés, meddő az igyekvés,
céltalanul lihegünk, fájnak a csontok, az öl.
Vagy ne eresszen rád soha senkit az Ég szeretőnek,
Orsolya, vagy csak olyan kant, aki győzi veled.

(na ezen azóta segít az intimtorna...)
#2846   2007. 05. 03. csütörtök 09:36
Janus Pannonius: EGY FEHÉRMÁJÚRA

Hashoz a has, ha tapad, comb combhoz, száj meg a szájhoz,
és ha tövig becsuszott már a punádba botom,
nincsen olyan lány több, aki ily remekül herebélne:
bármit is óhajtok, megteszed egyszeriben.
Repkény így nem ölel, kagyló így nem tapad egybe,
szorgos a markod, a szád, friss a farod, kicsikém.
Ám, amikor kielégültél már, s únod a hajtást,
egyszeriben: "Ne tovább!" - így nyekeregsz - "Ne tovább!"
Mért ne csinálnánk hát? Mit iparkodsz úgy befejezni?
Lúcia, várj addig, míg nekem is sikerül.

(hehehe, nagyon bírom ezt a pasit... de a csaj is jó fej volt wink )
#2845   2007. 05. 03. csütörtök 09:27
No, én is megyek.

#2844   2007. 05. 03. csütörtök 09:12
new1 new1
papa azért teszem ide mer itt találod meg a leghamarabb Na jó.Tallóz,kiválaszt,feltölt, directlinnk másol, beilleszt,kész (sok sikert)
#2843   2007. 05. 03. csütörtök 09:04
surdapapa surdapapa
cső!

én még maradok kicsikét, de mielőtt végleg elfeledkeznék a reggeliről megreggelizek és jövök a jányainkhoz!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 09:03
mentem sziasztok! wave
#2842   2007. 05. 03. csütörtök 09:03
surdapapa surdapapa
kiugrok a bőrömből szmájli!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 08:58
smile és szerelmetes szmájli
#2841   2007. 05. 03. csütörtök 09:03
new1 new1
mentem sziasztok! wave
#2840   2007. 05. 03. csütörtök 08:58
smile és szerelmetes szmájli
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 08:45
Én be is tartottam a javaslatod: kiválló borpárlatból hajintottam le egy stampedlinyit!

holnap ily programmal várjál:
CHARLOTTE PUNCI FESZTIVÁL
2007. május 4.
Charlotte ágya, lakcíme: ...

A Charlotte punci fesztivál célja, hogy felhívja a figyelmet Charlott puncijának egyedi értékeire, valamint arra, hogy a magyar Surdi kultúrájának részévé váljon, hungarikum. Más puncik kitűnő ízvilágai sem vetélkedhetnek a Charlotte puncijának minőségével, ízével, viselőjének igényességével, mely köszönhető Charlotte kiváló adottságainak, a magas színvonalú karbantartásának és szakszerű használatának. Charlotte puncija magában hordozza viselőjének zamatát és ízlésvilágát, szakmaiságát. Fogyasztásakor tiszta, gyümölcsre jellemző, virágos, fűszeres illatok valamint karakteres, harmonikus és hosszantartó gyümölcsös ízek varázsolhatók elő.

Mindez Surdi egészségére!
#2839   2007. 05. 03. csütörtök 08:45
surdapapa surdapapa
Én be is tartottam a javaslatod: kiválló borpárlatból hajintottam le egy stampedlinyit!

holnap ily programmal várjál:
CHARLOTTE PUNCI FESZTIVÁL
2007. május 4.
Charlotte ágya, lakcíme: ...

A Charlotte punci fesztivál célja, hogy felhívja a figyelmet Charlott puncijának egyedi értékeire, valamint arra, hogy a magyar Surdi kultúrájának részévé váljon, hungarikum. Más puncik kitűnő ízvilágai sem vetélkedhetnek a Charlotte puncijának minőségével, ízével, viselőjének igényességével, mely köszönhető Charlotte kiváló adottságainak, a magas színvonalú karbantartásának és szakszerű használatának. Charlotte puncija magában hordozza viselőjének zamatát és ízlésvilágát, szakmaiságát. Fogyasztásakor tiszta, gyümölcsre jellemző, virágos, fűszeres illatok valamint karakteres, harmonikus és hosszantartó gyümölcsös ízek varázsolhatók elő.

Mindez Surdi egészségére!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 08:33
Jó reggelt. Programajánló:

BUDAPESTI PÁLINKA FESZTIVÁL
2007. május 10 - 13.
Városháza Park, 1052 Budapest, Városház utca 9/11..

A Budapesti Pálinka Fesztivál célja, hogy felhívja a figyelmet a pálinka egyedi értékeire, valamint arra, hogy a magyar kultúra része, hungarikum. Más országok kitűnő párlatai sem vetélkedhetnek az itthoni pálinka minőségével, ízével, előállítási technológiájának igényességével, mely köszönhető a Kárpát medence kiváló adottságainak, a magas színvonalú gyümölcstermesztésnek és szakszerű feldolgozásnak. A pálinka magában hordozza a gyümölcs zamatát és alkotójának ízlésvilágát, szakmaiságát. Fogyasztásakor tiszta, gyümölcsre jellemző, virágos, fűszeres illatok valamint karakteres, harmonikus és hosszantartó gyümölcsös ízek varázsolhatók elő.
#2838   2007. 05. 03. csütörtök 08:44
Eszembe jutott egy elég depressziós kérdés, azt nem merem feltenni, mert így is elég támadást kapok a hülye kérdéseim miatt.

Viszont van egy kevésbé depressziós hehe
Láttam valamelyik nap egy munkásszállás hirdetést, és arról eszembe jutott, hogy azért vannak olyan helyek, ahol nem szívesen laknék.

Mi volt a legmostohább körülmény, ahol valaha laknotok kellett?
kerdes
#2837   2007. 05. 03. csütörtök 08:38
Félreérted! Az akármilyen nőt úgy érti, hogy ide csak különleges, intelligens, szexi és szexuálisan művelt nők járnak.
nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 05. 03. csütörtök 08:19
ezt áthoztam egy másik topicból:

assfan #403 tegnap 23:10
Hi!
Mi az hogy a csajok 97%-a akarja??
Ezen beszarok, miért gondolja mindenki azt, hogy ezt mindenki kívánja???
Az hogy itt ennyien írnak róla, az nem véletlen, mivel nem jár ide akármilyen nő!!!Ez ilyen egyszerű sztem.
A barátnőmmel beszélgettünk erről, ő sem, de én sem akarnám semmi pénzért sem, ez van....
hehe

nabazzzzzz...ezt megkaptuk smile szakadt ordas nagy ribancok vagyunk mi nők, akik ide járunk smile
végülis a férfiak, akik olvassák, azok nem lehetnek ribancok nyes

kumasz #81 tegnap 20:07
Nekünk férfiaknak meg muszáj frissítenünk ha tetszik Nektek ha nem. ezt meg Ti tanuljátok meg!

na ez a másik agytröszt smile
asszem veszem a retikülömet meg a kék harisnyámat és feminista mozgalomba kezdek hehe
#2836   2007. 05. 03. csütörtök 08:33
Jó reggelt. Programajánló:

BUDAPESTI PÁLINKA FESZTIVÁL
2007. május 10 - 13.
Városháza Park, 1052 Budapest, Városház utca 9/11..

A Budapesti Pálinka Fesztivál célja, hogy felhívja a figyelmet a pálinka egyedi értékeire, valamint arra, hogy a magyar kultúra része, hungarikum. Más országok kitűnő párlatai sem vetélkedhetnek az itthoni pálinka minőségével, ízével, előállítási technológiájának igényességével, mely köszönhető a Kárpát medence kiváló adottságainak, a magas színvonalú gyümölcstermesztésnek és szakszerű feldolgozásnak. A pálinka magában hordozza a gyümölcs zamatát és alkotójának ízlésvilágát, szakmaiságát. Fogyasztásakor tiszta, gyümölcsre jellemző, virágos, fűszeres illatok valamint karakteres, harmonikus és hosszantartó gyümölcsös ízek varázsolhatók elő.
#2835   2007. 05. 03. csütörtök 08:31
new1 new1
már megszoktam így, nem válltoztatok.

(visszamegyek a ffox-ra mert ez a lorer kurva lassú)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 08:26
elvileg a smiley centralt oda lehetne beszúrni, ahol a kurzor áll, de nem sikerál!

beszúrod, mint egy képet?
5let: ennél eccerűbb lenne, ha az url-jét mentenéd csak le (már ha lehet egyáltalán)
#2834   2007. 05. 03. csütörtök 08:26
surdapapa surdapapa
elvileg a smiley centralt oda lehetne beszúrni, ahol a kurzor áll, de nem sikerál!

beszúrod, mint egy képet?
5let: ennél eccerűbb lenne, ha az url-jét mentenéd csak le (már ha lehet egyáltalán)
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 08:22
Ezek pl. AVX-ről vannak lementve,aztán beszúrom mint egy képet.

#2833   2007. 05. 03. csütörtök 08:23
surdapapa surdapapa
jer gyorsan és megvigasztallak!

kezdésképp egy bechert!

(először jól leitatlak, aztán könnyebb dolgom lesz! crazya )

mely topicokból hoztad?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 05. 03. csütörtök 08:19

Hi!
Az hogy itt ennyien írnak róla, az nem véletlen, mivel nem jár ide akármilyen nő!!!Ez ilyen egyszerű sztem.
A barátnőmmel beszélgettünk erről, ő sem, de én sem akarnám semmi pénzért sem, ez van....
hehe

nabazzzzzz...ezt megkaptuk smile szakadt ordas nagy ribancok vagyunk mi nők, akik ide járunk smile

Nekünk férfiaknak meg muszáj frissítenünk ha tetszik Nektek ha nem. ezt meg Ti tanuljátok meg!

asszem veszem a retikülömet meg a kék harisnyámat és feminista mozgalomba kezdek hehe
#2832   2007. 05. 03. csütörtök 08:22
new1 new1
Ezek pl. AVX-ről vannak lementve,aztán beszúrom mint egy képet.

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 08:15
csákó!

honnét a fenéből szerványolsz inyő qrva jó szmájlikat?

felraktam a smiley central-t de nemtom használni! szomoru1

tőthetek a becherből?

ki kér még?
#2831   2007. 05. 03. csütörtök 08:19
MmePrune MmePrune VIP Admin

Hi!
hehe

#2830   2007. 05. 03. csütörtök 08:15
surdapapa surdapapa
csákó!

honnét a fenéből szerványolsz inyő qrva jó szmájlikat?

felraktam a smiley central-t de nemtom használni! szomoru1

tőthetek a becherből?

ki kér még?
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 08:10

Egészségedre papa!! smile
#2829   2007. 05. 03. csütörtök 08:12
surdapapa surdapapa
finom ez jólesik! fincsi nagyon!

de ki kér a reggeli előtt egy stampedlivel?

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 05. 03. csütörtök 06:47
ez már az utolsó utáni perc utánra lett hagyva smile három hete lejárt a határidő, ez volt a végső visszaszámlálás hehe egyébként hülye témát választottam, és mivel az egész nyomasztott folyamatosan toltam magam előtt smile
egyébként jóregg smile
reggeli a teraszon?

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

... 2294 2295 2296 2297 2298 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48748db
Utolsó üzenet: tegnap 20:43

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!