Jó reggelt!
Csénteki káve kész, fogyasszátok felelőséggel!
Csénteki káve kész, fogyasszátok felelőséggel!
Remek reggelt!
Én lapoztam a naptárban kettőt, oszt minnyá péntek is van nekem

Biztos ez? Időutazó medve? Világszenzáció!
Én inkább alszom, s mire felkelek péntek lesz! (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 11. 11. csütörtök 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 11. csütörtök 08:26
Én inkább alszom, s mire felkelek péntek lesz! (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2021. 11. 11. csütörtök 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Remek reggelt!

Végre Péntek !!! irány a 7 vége.......
Második péntek is letudva
Ugye hogy ugye hogy világszenzáció vagyok?
Próbálkoztam az átalvós módszerrel is,de szerintem ha át kellene aludnom egy napot,felvekvésem lenne
Arról nem is beszélve,hogy nem mindig jön be,hogy alszom egyet oszt péntek van

Ugye hogy ugye hogy világszenzáció vagyok?

Próbálkoztam az átalvós módszerrel is,de szerintem ha át kellene aludnom egy napot,felvekvésem lenne

Arról nem is beszélve,hogy nem mindig jön be,hogy alszom egyet oszt péntek van

Reggelt!!
Szép napot! Bár azt ma nem nagyon fogjuk látni. Valaki rátekert a felhőgépre mert mindent belepett. Nem is tudom mit lehetne csinálni egy ilyen borongós napon?
Csuda napot!
Hát..ilyen ködös időben pl bújócskázni lehet remekül.
Szerintem én már öreg vagyok hozzá,így összebújás a kedvesemmel,lazulás,közben még nem törődöm azzal hogy pocsék idő van
Hát..ilyen ködös időben pl bújócskázni lehet remekül.

Szerintem én már öreg vagyok hozzá,így összebújás a kedvesemmel,lazulás,közben még nem törődöm azzal hogy pocsék idő van

qva hétfő.....

Jó reggelt! Hétfőbúfelejtőkávé, keddnemveszedelkedvemetkávé a mai napindító. Bár nekem nem indult rosszul a hét, gondolok rátok!
A november már csak ilyen, nagyon tudja támogatni a búskomorságot... de el ne higgyétek, nem marad így sokáig! Jön a csillivillikarácsonyiőrület ami rosszabb
Szép napot!

A november már csak ilyen, nagyon tudja támogatni a búskomorságot... de el ne higgyétek, nem marad így sokáig! Jön a csillivillikarácsonyiőrület ami rosszabb

Szép napot!

Beköszön!
Mondhatni nekem sem indult rosszul a hét,seggfejnapot otthon töltöttem
A hetem meg #lendületes
A csillivilli őrületet mindenhol karácsonyi dalokkal én sem komálom,de magát a karácsonyt azt bírom.
Remélem mindenki jól viselkedett,oszt írok a Télapónak,tegyen már néhány csajszit a nappalinkba,hiányzik már innen egy kis "csicsergés".Becsomagolni sem kell
Mondhatni nekem sem indult rosszul a hét,seggfejnapot otthon töltöttem

A hetem meg #lendületes

A csillivilli őrületet mindenhol karácsonyi dalokkal én sem komálom,de magát a karácsonyt azt bírom.
Remélem mindenki jól viselkedett,oszt írok a Télapónak,tegyen már néhány csajszit a nappalinkba,hiányzik már innen egy kis "csicsergés".Becsomagolni sem kell

jó reggelt!! beköszönös kv.... végre szereda és irány a szauna ma is

Jó reggelt! Kávé beköszőnős módra
Ma kicsit lazábban, de készülve két nehezebb napra. Aztán talán szombaton lesz szauna is.
Szép napot

Ma kicsit lazábban, de készülve két nehezebb napra. Aztán talán szombaton lesz szauna is.
Szép napot