nyú vazze! az ódalam má nekem is likas!
Szilva a Te leveden
kívül semmi se valódi szilvalé!
de az a legszomorúbb, h találtak olyat is, ahol origin italt bontottak fel és az se felelt meg az előírásoknak! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 14:34
Szilva a Te leveden

de az a legszomorúbb, h találtak olyat is, ahol origin italt bontottak fel és az se felelt meg az előírásoknak! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Szerintem new kocsmáján kívül mindenhol vizezik
New, ha már így benyaltam neked
, válaszolhatnál valamit a hű de kínos topicban, mert meghalok a kíváncsiságtól...

JÓ
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 14:34

Törölt felhasználó (21812)
Admin

, válaszolhatnál valamit a hű de kínos topicban, mert meghalok a kíváncsiságtól...

Ajelenlévő mindig kivétel.Dolgozni csak pontosan és mérten,ahogy a csillag megy az égen.
Énis
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 14:31

tegnap hallottam, hogy az ország keleti részében vízezik a kocsmákban a piát
(imádlak new
)

(imádlak new

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 14:31

(imádlak new
)

(imádlak new

Gyerekek!
Ízlésekről vitatkozni nagyon felesleges.
Jó az Iron Maiden. Szar az Iron Maiden. Nem is igaz, mert jó. Nem, mert szar. Te hülye vagy, ha nem szereted. Te meg akkor vagy hülye, ha szereted.
Örülök, hogy befejeztétek, mire az oldal tetejére értem
Ízlésekről vitatkozni nagyon felesleges.
Jó az Iron Maiden. Szar az Iron Maiden. Nem is igaz, mert jó. Nem, mert szar. Te hülye vagy, ha nem szereted. Te meg akkor vagy hülye, ha szereted.
Örülök, hogy befejeztétek, mire az oldal tetejére értem

(imádlak new
)

(imádlak new

ultizni nem két bingó közt szoktak az Öreg Tyúkok Egylete-ben?
ott két bimbó között max!
na de le öreg tyúkozni Moncajcát!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 14:22
ott két bimbó között max!
na de le öreg tyúkozni Moncajcát!

Törölt felhasználó (24620)

ÖTYE
Öreg Tyúkok Egylete
Öreg Tyúkok Egylete
Igen, először én is tartottam tőle, hogy fájni fog, meg minden...
De egyébként egyáltalán nem vészes, fáj egyet, aztán kész... vérvétel előtt jobban tartok a fájdalomtól.
A sebek meg utána külön móka
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 14:06
De egyébként egyáltalán nem vészes, fáj egyet, aztán kész... vérvétel előtt jobban tartok a fájdalomtól.
A sebek meg utána külön móka

Nyugi kicsi tell
Jó sport... csak eddig hallgattam...Kicsit fájdalmas sport de ez egy igazi csapatjáték
A vállat sem erőlteti annyira mint egy 30-06-os kaliberű golyós...

Jó sport... csak eddig hallgattam...Kicsit fájdalmas sport de ez egy igazi csapatjáték

ÖTYE
Öreg Tyúkok Egylete (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 14:15
Öreg Tyúkok Egylete (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)

úgyhogy Ő korcsmáros! oszt má benne van egy-két stampedlivel!
má ilyen a tekintete:
árúdd má el mi az ÖTYE?
tennapi ajánlat áll?
má ilyen a tekintete:

árúdd má el mi az ÖTYE?
tennapi ajánlat áll?
no de pályinkábó egy vederrel?
főúr sört egy kriglivel! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 14:18
főúr sört egy kriglivel! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)

nemisigaz .megint csak inteni tudlak benneteket.tartózkodás és mértékletesség.mérték a vedér ,tartózkodás az asztal alatt

nemisigaz .megint csak inteni tudlak benneteket.tartózkodás és mértékletesség.mérték a vedér ,tartózkodás az asztal alatt
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 14:15

má ilyen a tekintete:
árúdd má el mi az ÖTYE?
tennapi ajánlat áll?
má ilyen a tekintete:

árúdd má el mi az ÖTYE?
tennapi ajánlat áll?
má ilyen a tekintete:
árúdd má el mi az ÖTYE?
tennapi ajánlat áll?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 14:12
má ilyen a tekintete:

árúdd má el mi az ÖTYE?
tennapi ajánlat áll?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Elkéstél a reggelivel, más rakta a számba... a reggelit persze....
Kezdesz érteni?? Nemáááá eddig még saját magamnak sem sikerült... Hogy csináltad?
Kezdesz érteni?? Nemáááá eddig még saját magamnak sem sikerült... Hogy csináltad?

Ezér értelek én,mert te magadat sem érted.Érted
(legközelebb jobban sietek)
2007. 05. 03. csütörtök 14:12

(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Nono mostmár kezdlek érteni
Megetted a reggelid?,
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 14:06

Nyugi kicsi tell

Mi az ÖTYÉ-sekkel hastáncolunk
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 14:04

Kellemetlen Anna!
egyesek szerint celebritás, szupermodell. itt topicja is van!
ultizni nem két bingó közt szoktak az ÖTYE'-ben? -ezt leírnád érthetőbben is???
ultizni nem két bingó közt szoktak az ÖTYE'-ben? -ezt leírnád érthetőbben is???
Nyugi kicsi tell
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 13:48

"Nem élsz"
De rühelltem mindig is ezt a szöveget.
Mert nem "bulizol"
Hányok ezektől a szavaktól...
Akármit is mondtok, a Paintball király sport.
Persze, szívesen ücsörgöm a haverokkal pizzériában, éjszaka a kevei Duna parton kószálva, de bazz, ki ne találjátok már, hogy a paintball az olyan zárkózott, otthonülős dolog, vagy mittomén, csak azért, mert neketek nem tetszik.
De rühelltem mindig is ezt a szöveget.
Mert nem "bulizol"
Hányok ezektől a szavaktól...
Akármit is mondtok, a Paintball király sport.
Persze, szívesen ücsörgöm a haverokkal pizzériában, éjszaka a kevei Duna parton kószálva, de bazz, ki ne találjátok már, hogy a paintball az olyan zárkózott, otthonülős dolog, vagy mittomén, csak azért, mert neketek nem tetszik.
Na ez az, kanna olyan része a puncinak,amivel dugás után beszélgetni lehet.(ne)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 14:01

Jó, most nem kell az áldás, csak ha valaki piát erőltet rám, akkor mocskosul elszáll az agyam...
A szombati paintball alkalmával meg olyan jól szórakoztam, mint azelőtt csak kevésszer...
KAnna?
azmiaz?
A szombati paintball alkalmával meg olyan jól szórakoztam, mint azelőtt csak kevésszer...
KAnna?
azmiaz?
Kellemetlen Anna!
ultizni nem két bingó közt szoktak az ÖTYE'-ben? -ezt leírnád érthetőbben is??? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 14:01
ultizni nem két bingó közt szoktak az ÖTYE'-ben? -ezt leírnád érthetőbben is??? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó, most nem kell az áldás, csak ha valaki piát erőltet rám, akkor mocskosul elszáll az agyam...
KAnna?
azmiaz?
KAnna?
azmiaz?