Állítom is fel a farkam a szá(j)mára!!!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 27. péntek 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)

ez majdnem az amit én vallok: megcsalás az, ha más NŐ miatt időt veszek el a páromtól! ezt ha az általad leírtakkal kibővítem egész érdekes dolog jön ki belőle!
Majd vigyázzatok,jön a madam

lotyókám tedd egybe lécci, mert ez lemaradt:
tehát ha én a csúcsig nyalva kényeztetlek, ill. totális élvezetet nyújtva szopsz le engem én nem tekintem megcsalásnak!
de glom a párjaink erről mást gondolnának!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 27. péntek 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 27. péntek 09:28
tehát ha én a csúcsig nyalva kényeztetlek, ill. totális élvezetet nyújtva szopsz le engem én nem tekintem megcsalásnak!
de glom a párjaink erről mást gondolnának!

abban az esetben se ítéled el, ha azt teszik, amit a 2696-ban írtam?
Megyünk ki, szép idő van nagyon.
Pusz
Pusz
fáááááááááááájjjjjjjjjjjj!
de attól még:
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 27. péntek 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 27. péntek 09:28
de attól még:

Miért papa? ez csak vicc (viccelek csak) (áá dehogyis)No megyek a dolgozóba,szeva

abban az esetben se ítéled el, ha azt teszik, amit a 2696-ban írtam?
Miért papa? ez csak vicc (viccelek csak) (áá dehogyis)No megyek a dolgozóba,szeva
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 27. péntek 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 27. péntek 09:20

nyúúúúúúúúúú!
azt már láttam, h éjjelis voltál!

ha én vagyok a réstvevő akkor igaza van Clintonnak, ha a párom akkor már nem biztos!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 27. péntek 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 27. péntek 09:22

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Igazából nem azt mondta, hogy az orális szex nem megcsalás, hanem hogy az orális szex nem szexuális kapcsolat.
És nyilván nem értek egyet.
És nyilván nem értek egyet.
Igazából nem azt mondta, hogy az orális szex nem megcsalás, hanem hogy az orális szex nem szexuális kapcsolat.
És nyilván nem értek egyet. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 27. péntek 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 27. péntek 09:14
És nyilván nem értek egyet. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 27. péntek 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)

én azt ítélem el, ha vki vizet iszik és bort prédikál!
Kedvesem jól kicsesztél velem! hogy a fenébe írjam most ezt le, h ne legyen politikai színezete???
talán így: tehát az olyat, aki konzervatívnak vallja magát, felesége+gyereke van, kefél fűvel-fával, a titkárnőjének csinál egy gyereket, majd annyira hősszerelmes, h a következő feleségének a nevét is felveszi. na az ilyet ki****ottul elítélem!
egyébként Clintonnak +
, mert kimondta, h az ov(r)ális szex nem megcsalás!
ne én erre lennék kíváncsi! erről mi a véleményetek
Kedvesem jól kicsesztél velem! hogy a fenébe írjam most ezt le, h ne legyen politikai színezete???
talán így: tehát az olyat, aki konzervatívnak vallja magát, felesége+gyereke van, kefél fűvel-fával, a titkárnőjének csinál egy gyereket, majd annyira hősszerelmes, h a következő feleségének a nevét is felveszi. na az ilyet ki****ottul elítélem!
egyébként Clintonnak +

nyúúúúúúúúúú!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 27. péntek 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)

papa tegnap még meghalni sem sem volt időm.Ja és éjjel-nappal iban voltam
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 27. péntek 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)

én azt ítélem el, ha vki vizet iszik és bort prédikál!
egyébként Clintonnak +
, mert kimondta, h az ov(r)ális szex nem megcsalás!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 26. csütörtök 23:18
egyébként Clintonnak +

Admin

Na, eszembe jutott megint valami.
Volt ez a Clinton-Lewinsky ügy.
Most hagyjuk azt a részt, hogy mekkora szemétség volt Monicától, hogy eltette azt a kosztümöt, amelyiket az elnök összespermázott. Legalábbis szerintem szemétség volt. Ha az ember belemegy egy ilyen afférba, akkor utána nem teregeti ki a szennyest, nem?
De az igazi kérdésem: Ti jobban elítélitek azt, ha egy közéleti személyiség csinál hasonlót, mint ha egy közönséges halandó? Azaz úgy érzitek, hogy nekik erkölcsösebben kell élniük ha már egyszer ilyen magas posztra kerültek? Vagy "ő is ember" alapon kezelitek az ilyen ügyeket.
Volt ez a Clinton-Lewinsky ügy.
Most hagyjuk azt a részt, hogy mekkora szemétség volt Monicától, hogy eltette azt a kosztümöt, amelyiket az elnök összespermázott. Legalábbis szerintem szemétség volt. Ha az ember belemegy egy ilyen afférba, akkor utána nem teregeti ki a szennyest, nem?
De az igazi kérdésem: Ti jobban elítélitek azt, ha egy közéleti személyiség csinál hasonlót, mint ha egy közönséges halandó? Azaz úgy érzitek, hogy nekik erkölcsösebben kell élniük ha már egyszer ilyen magas posztra kerültek? Vagy "ő is ember" alapon kezelitek az ilyen ügyeket.

ugye az is zizzent poén, h Kannát mindég felhozod?
ha nem vénné(te)k észre kibaszottul nem érdekel senkit az a ribanc! (ne gyere avval, h Ő is nő majd csak akkor, ha nőként is viselkedik!)
felkérem az admin hölgyeinket, h minden egyes alkalommal, mikor tom felhozza a kanna topicot 24 órára tiltsátok a nappaliból.
és mivel a nappali demokratikus kérlek szavazzon minden nappalis erről!
én szavazok a kitiltás mellett!
ha nem vénné(te)k észre kibaszottul nem érdekel senkit az a ribanc! (ne gyere avval, h Ő is nő majd csak akkor, ha nőként is viselkedik!)
felkérem az admin hölgyeinket, h minden egyes alkalommal, mikor tom felhozza a kanna topicot 24 órára tiltsátok a nappaliból.
és mivel a nappali demokratikus kérlek szavazzon minden nappalis erről!
én szavazok a kitiltás mellett!

má pedig nagyon hiányoltalak!
oszt meg tennap nyú se gyütt! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 26. csütörtök 19:43
oszt meg tennap nyú se gyütt! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)

atya ég! hazaérek, benyomom a gépet - nem műkszik a billentyűzet... cselesen egérrel előzmények, tegnapi, goldengate, blabla, épp sikerült titeket elolvassalak, mikor meghalt az egerem is!
egy órája vackolok a géppel, irtottam ezer virust, porszivóztam gépbelsőt...
már csak a hangfal nem szól... :( miért nem szól a hangfalam??? :(:(:(
egy órája vackolok a géppel, irtottam ezer virust, porszivóztam gépbelsőt...
már csak a hangfal nem szól... :( miért nem szól a hangfalam??? :(:(:(
ezt szomorúan hallom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 26. csütörtök 18:15
Admin

Triznyakról semmit nem tudok. Krapunak magánéleti problémái vannak és azt mondta, nem jön többet. Bár ennek közlésére nem hatalmazott fel, de mivel már harmadszorra kérdezed, elmondtam.

Ne szólj, csak ints.Bővebben később. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 27. péntek 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Na, beteszem a ma reggeli kérdésemet.
Egy ismerős csajsziról azt hallottam, hogy nem hajlandó a kutyapózra, mert állatiasnak és megalázónak tartja.
Találkoztatok ilyennel, hogy a partneretek valamit megalázónak tartott, amit ti nem?
És ti mit tartotok megalázónak?
Egy ismerős csajsziról azt hallottam, hogy nem hajlandó a kutyapózra, mert állatiasnak és megalázónak tartja.
Találkoztatok ilyennel, hogy a partneretek valamit megalázónak tartott, amit ti nem?

Szexésnet
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 27. péntek 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 27. péntek 08:24

Admin

Ezt olvastam egy felmérés eredményéről:
"Nagy Britanniában mintegy ezer nőt kérdeztek meg arról, mit vállalna szívesebben: egy éjszakát párjával, vagy a házi munkát? Érdekes módon minden negyedik nő a házimunkát választotta. A 35 év alatti nők körében még nagyobb azok aránya, akik a takarítás mellett voksolnak. Mintegy 40(!) százalékuk állítja, inkább a mosogatás, mint a férj."
Hát ezek nem normálisak!
Mert ha így kérdeznék: szex vagy net... na akkor talán elgondolkodnék
"Nagy Britanniában mintegy ezer nőt kérdeztek meg arról, mit vállalna szívesebben: egy éjszakát párjával, vagy a házi munkát? Érdekes módon minden negyedik nő a házimunkát választotta. A 35 év alatti nők körében még nagyobb azok aránya, akik a takarítás mellett voksolnak. Mintegy 40(!) százalékuk állítja, inkább a mosogatás, mint a férj."
Hát ezek nem normálisak!
Mert ha így kérdeznék: szex vagy net... na akkor talán elgondolkodnék

Na, beteszem a ma reggeli kérdésemet.