Na és a vicc poénja?
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 27. péntek 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt olvastam egy felmérés eredményéről:
"Nagy Britanniában mintegy ezer nőt kérdeztek meg arról, mit vállalna szívesebben: egy éjszakát párjával, vagy a házi munkát? Érdekes módon minden negyedik nő a házimunkát választotta. A 35 év alatti nők körében még nagyobb azok aránya, akik a takarítás mellett voksolnak. Mintegy 40(!) százalékuk állítja, inkább a mosogatás, mint a férj."
Hát ezek nem normálisak!
Mert ha így kérdeznék: szex vagy net... na akkor talán elgondolkodnék
"Nagy Britanniában mintegy ezer nőt kérdeztek meg arról, mit vállalna szívesebben: egy éjszakát párjával, vagy a házi munkát? Érdekes módon minden negyedik nő a házimunkát választotta. A 35 év alatti nők körében még nagyobb azok aránya, akik a takarítás mellett voksolnak. Mintegy 40(!) százalékuk állítja, inkább a mosogatás, mint a férj."
Hát ezek nem normálisak!
Mert ha így kérdeznék: szex vagy net... na akkor talán elgondolkodnék

És a reggelid? kolbász két tojással
jóúreggel
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 27. péntek 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt. Bizony, hosszú hétvége lesz. Moncyt négy napra tiltom, hogy ne üljön a gép elé, hanem élvezetes és izgalmas programokban vegyen részt.

Jóóóó reggelt!
Ki az ágyból 7alvók... Mindjárt itt a hosszúúúú 7vége...
Rem. adminok nem tiltanak amiért reklámozok...De Én inkább úgy fogalmazok programot ajánlok...
program
Ki az ágyból 7alvók... Mindjárt itt a hosszúúúú 7vége...
Rem. adminok nem tiltanak amiért reklámozok...De Én inkább úgy fogalmazok programot ajánlok...
program
Ja ,ezt még én sem tudom magamban tartani.(Rasszista inditatás nélkül!!!!)
Nappalis kviz.Miért nem lehet kinyalni egy cigány nőt hajnali háromkor?

Az én dákóm is csuszhatna a te seggedbe
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 26. csütörtök 15:56

nekem ez jobban tetszik
"Erika felsóhajtott ahogy a dákó egyre mélyebbre csúszott a seggébe..."

"Erika felsóhajtott ahogy a dákó egyre mélyebbre csúszott a seggébe..."
Ne szívass ,majd holnap charl 2676
Ő is ember, ő se csináljon ilyet...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 26. csütörtök 23:18
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Na, eszembe jutott megint valami.
Volt ez a Clinton-Lewinsky ügy.
Most hagyjuk azt a részt, hogy mekkora szemétség volt Monicától, hogy eltette azt a kosztümöt, amelyiket az elnök összespermázott. Legalábbis szerintem szemétség volt. Ha az ember belemegy egy ilyen afférba, akkor utána nem teregeti ki a szennyest, nem?
De az igazi kérdésem: Ti jobban elítélitek azt, ha egy közéleti személyiség csinál hasonlót, mint ha egy közönséges halandó? Azaz úgy érzitek, hogy nekik erkölcsösebben kell élniük ha már egyszer ilyen magas posztra kerültek? Vagy "ő is ember" alapon kezelitek az ilyen ügyeket.
Most hagyjuk azt a részt, hogy mekkora szemétség volt Monicától, hogy eltette azt a kosztümöt, amelyiket az elnök összespermázott. Legalábbis szerintem szemétség volt. Ha az ember belemegy egy ilyen afférba, akkor utána nem teregeti ki a szennyest, nem?
De az igazi kérdésem: Ti jobban elítélitek azt, ha egy közéleti személyiség csinál hasonlót, mint ha egy közönséges halandó? Azaz úgy érzitek, hogy nekik erkölcsösebben kell élniük ha már egyszer ilyen magas posztra kerültek? Vagy "ő is ember" alapon kezelitek az ilyen ügyeket.

Na, eszembe jutott megint valami.

Jóéjtjóéjtjóéjtjóéjt!!!hrehre
Nó. -lol-?
tényleg jó lenne már dugni egyet (na majd körülszimatolok és támadok...lol)

pipa? csak egy pipa? szólhattál volna egy pillanattal előbb! ha csak pipát kellett volna betenni, nem szedem darabjaira a gépet, nem bogozom ki a zsinórokat, nem porszivózok ezerrel... csak bedugok egy pipát.
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)

naon mókás, naon mókás!
nem vagyok szőke
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Bedugtad?
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 26. csütörtök 19:43

atya ég! hazaérek, benyomom a gépet - nem műkszik a billentyűzet... cselesen egérrel előzmények, tegnapi, goldengate, blabla, épp sikerült titeket elolvassalak, mikor meghalt az egerem is!
egy órája vackolok a géppel, irtottam ezer virust, porszivóztam gépbelsőt...
már csak a hangfal nem szól... :( miért nem szól a hangfalam??? :(:(:(
Kar..kar..kar..Krapuert !
De ti mint regiek mar biztos megszoktatok,hogy emberek jönnek,emberek mennek ! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 26. csütörtök 18:15
De ti mint regiek mar biztos megszoktatok,hogy emberek jönnek,emberek mennek ! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Triznyakról semmit nem tudok. Krapunak magánéleti problémái vannak és azt mondta, nem jön többet. Bár ennek közlésére nem hatalmazott fel, de mivel már harmadszorra kérdezed, elmondtam.
Kiesett egy pipa ! Ujra be kö tenni !
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 26. csütörtök 19:43

atya ég! hazaérek, benyomom a gépet - nem műkszik a billentyűzet... cselesen egérrel előzmények, tegnapi, goldengate, blabla, épp sikerült titeket elolvassalak, mikor meghalt az egerem is!
Nnah, hazajöttem!
FANNTASZTIKUS VOLT!
Mikor mutatták a progik új funkcióit, azt hitték, hogy haverommal elélveztünk, vagy épp valami nagyon bosszant minket, mert vagy nyögtünk, vagy káromkodtunk.
Aztán olyan frankó svédasztal volt, (agyonpakolt szendvicsek, saláták, tiramisu, oliva... mmmmm)...
Tökjó!
FANNTASZTIKUS VOLT!
Mikor mutatták a progik új funkcióit, azt hitték, hogy haverommal elélveztünk, vagy épp valami nagyon bosszant minket, mert vagy nyögtünk, vagy káromkodtunk.

Aztán olyan frankó svédasztal volt, (agyonpakolt szendvicsek, saláták, tiramisu, oliva... mmmmm)...
Tökjó!