Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 2310 2311 2312 2313 2314 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2524   2007. 04. 26. csütörtök 08:21
surdapapa surdapapa
bevállalnál egy harmadik gyereket? eplus2 eplus2 eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 25. szerda 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 04. 25. szerda 23:09
Kezd a környezetem csesztetni, hogy mikor lesz kistestvére a lányomnak. Persze szeretnék még egy gyereket, de nem most. Nagyon strapás a kiscsaj. Kisbabát pl. nem tarthatok a kezemben, mert majd' kitépi. Az uncsitesóját meg is akarta rugdosni, amikor ölbe vettem.
Mindegy. Nem is erről akarok beszélni, hanem a testvérkérdésről.

Szerintetek mennyire befolyásolja az ember személyiségét hogy van-e TESTVÉRE?

Kinek van testvére? Ki egyke? Ki nőtt fel nagy családban? És mit gondoltok, ez hogyan befolyásolta a személyiségetek kialakulását?
kerdes kerdes

Nekem van egy hugom. És azt hiszem, hogy a felnőttkori személyiségemet ez nem befolyásolja. Amikor megszületett, 15 hónapos voltam. Biztos nem örültem a kis nyivákolónak. Elvette tőlem az anyámat. A kis mocsok!
De most nagyon jó, hogy van egy testvérem smile
#2523   2007. 04. 26. csütörtök 08:20
surdapapa surdapapa
finom finom

na és mindezt Villonyos megrajzolja???
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 25. szerda 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 25. szerda 22:21
És fölé hajol egy nő wink
#2522   2007. 04. 26. csütörtök 08:18
surdapapa surdapapa
már, hogy a **csába ne hiányoznál!
Te mindig mindenkinek hiányzol!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 25. szerda 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 25. szerda 20:27
Na szép... ha nem írok nem is hiányzom?? zavart2

Hát... hol itt hol ott vagyok, hol ezt hol azt csinálom... Szóval kezdenek a napjaim sűrűsödni...

Egyébként É-Komáromba megyek... Ott lesz a ladikos finom Most jól benézem... ha a talján engedi nyes
#2521   2007. 04. 26. csütörtök 08:14
surdapapa surdapapa
erre Te miért reagáltál? nem Neked szántam!
hanem a "hullaszag"-ot váltottam ki macskapiszokkal!
#2520   2007. 04. 26. csütörtök 08:11
X Törölt felhasználó (21812) Admin
Hoppá, ezt meg tudom erősíteni. Én első vagyok, uram második. Most is eplus2
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 04. 26. csütörtök 07:26
valahol olvastam, hogy a párkapcsolat alakulásában van jelentősége a testvérsorban betöltött helynek...ha a partnerek közül az egyik első gyerek, akkor harmonikusabb lesz egy második vagy többedik gyerekkel kialakított kapcsolat, mert a testvérsorban megszokott szerepek miatt jobban tudnak idomulni egymáshoz
én első vagyok, uram második gyerek egy 7 évvel idősebb nővérrel...nálunk működik a domináns szerepem hehe
ezirányú tapasztalatok?
#2519   2007. 04. 26. csütörtök 08:10
Ilyen tesót szeretnék mint te smile
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 26. csütörtök 06:47
De azt nem mondhatja senki h. önző elkényeztetett egyke dög vagyok... Még a reggelimet is megosztom Veletek nyes nyes wave wave
#2518   2007. 04. 26. csütörtök 08:09
Egyke vagy? nyes
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 00:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 26. csütörtök 00:22
Mi öten vagyunk tesok van egy nővérem egy bátyám egy öcsém és egy hugom én a leg közbelső vok eplus2 nővérem négy évvel a bátyám kettő évvel nagyobb mind én az öcsém három évvel a hugom hat évvel kisebb mind én gondolhatjátok hogy ki volt a kedvenc. Én bizti nem.És hogy hogy be folyásólják a személyiségem??? circling Hát sehogy mert a bátyám mindig ütött engem én boszubol az öcsém az meg a hugom.A nővéremhez nem lehetet nyulni mert az az apám kedvence volt.az volt mit Ő akart ,azért is utálom még mindig,tíz éve nem látam és nem is hiányzik.a bátyámal egy helyen melozunk de csak anyi hogy hello hello, az öcsémről legalább öt éve nem tudok semmit de nem is érdekel ugy ahogy öt se én.ahugom nehenapján rám csörög vagy én ő rá de semmi komoly , nya enyi ehgy szuszra a többit a ti fantáziátokra bizom eplus2 eplus2
#2517   2007. 04. 26. csütörtök 07:37
X Törölt felhasználó (24620)
Hmm, Adobe Roadshow-ra megyek, valami emberibb külsőt kéne öltenem... Zakót nem veszek... na mindjárt kitalálom.
#2516   2007. 04. 26. csütörtök 07:30
MmePrune MmePrune VIP Admin
reggel arra keltem, hogy meg kéne fúrnom ezt az emil dolgot...ha ízennék a taljánnak hehe egy rajongóval közelebb kerülnék az andrishoz vigyor de valahogy nem visz rá a lélek...a reggeli önzetlenség után meg pláne nem, jaj moncy (sóhajtós szmájli) csókold meg helyettem is smile smile
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
De azt nem mondhatja senki h. önző elkényeztetett egyke dög vagyok... Még a reggelimet is megosztom Veletek nyes nyes wave wave
#2515   2007. 04. 26. csütörtök 07:29
Nézzétek miket kaptam! ^_^
Új személyi...

és egy tök jó ruha! smile

A blogomon részletesebben kifejtem. smile
#2514   2007. 04. 26. csütörtök 07:26
valahol olvastam, hogy a párkapcsolat alakulásában van jelentősége a testvérsorban betöltött helynek...ha a partnerek közül az egyik első gyerek, akkor harmonikusabb lesz egy második vagy többedik gyerekkel kialakított kapcsolat, mert a testvérsorban megszokott szerepek miatt jobban tudnak idomulni egymáshoz
én első vagyok, uram második gyerek egy 7 évvel idősebb nővérrel...nálunk működik a domináns szerepem hehe
ezirányú tapasztalatok?
#2513   2007. 04. 26. csütörtök 07:23
X Törölt felhasználó (20803)
Én sem vagyok önzö,helyettem elmehetsz a fogorvoshoz! eplus2
#2512   2007. 04. 26. csütörtök 06:47
Moncy Moncy VIP
#2511   2007. 04. 26. csütörtök 06:41
Moncy Moncy VIP
Egyke vagyok szomoru1 szomoru1
Anyám is egyke szomoru1
Ráadásul kései gyerek is vagyok... 36 éves volt Anyum mikor születtem...Eddig élveztem az egykeséget...de most h. idősödnek (Nagyim 91 lesz 1 hónap múlva) és elég sokat kell segítenem, (parasztlyányka révén
nyes ) na most már hiányzik egy tesó...
Bár a környezetemben mindegyik bnőmnek van tesója, de elég felszínes a kapcsolatuk...
#2510   2007. 04. 26. csütörtök 01:15
Nővéremmel barbieztam is... Bár ott inkább az tetszett, hogy lehetett barkácsolni mindenféle cuccot a plasztikribiknek. nyes

Valamennyit biztosan neveltek, de jó is az.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 00:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 26. csütörtök 00:19
És milyen legkisebbnek lenni, ráadásul elég nagy korkülönbséggel? Nem érezted úgy, hogy ők is úgy viselkednek veled, mintha szülők lennének?

A férjem és a nővére között 11 év van. A sógornőm öltöztető babaként kezelte az uramat. Amikor a férjem kb. 2 éves volt, pöttyös szoknyába öltöztette és kiküldte az utcára. Mivel már akkor szemüveget viselt szegény emberem, és annak ilyen visszahajlós szára volt, ami fülbevalónak látszott, simán lekislányozták. Sírva ment haza, hogy ő nem kislány.
Szerencsére a pszichoszexuális fejlődésében nem okozott ez problémát.
#2509   2007. 04. 26. csütörtök 00:22
Sonkás Sonkás
Mi öten vagyunk tesok van egy nővérem egy bátyám egy öcsém és egy hugom én a leg közbelső vok eplus2 nővérem négy évvel a bátyám kettő évvel nagyobb mind én az öcsém három évvel a hugom hat évvel kisebb mind én gondolhatjátok hogy ki volt a kedvenc. Én bizti nem.És hogy hogy be folyásólják a személyiségem??? circling Hát sehogy mert a bátyám mindig ütött engem én boszubol az öcsém az meg a hugom.A nővéremhez nem lehetet nyulni mert az az apám kedvence volt.az volt mit Ő akart ,azért is utálom még mindig,tíz éve nem látam és nem is hiányzik.a bátyámal egy helyen melozunk de csak anyi hogy hello hello, az öcsémről legalább öt éve nem tudok semmit de nem is érdekel ugy ahogy öt se én.ahugom nehenapján rám csörög vagy én ő rá de semmi komoly , nya enyi ehgy szuszra a többit a ti fantáziátokra bizom eplus2 eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 25. szerda 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Kezd a környezetem csesztetni, hogy mikor lesz kistestvére a lányomnak. Persze szeretnék még egy gyereket, de nem most. Nagyon strapás a kiscsaj. Kisbabát pl. nem tarthatok a kezemben, mert majd' kitépi. Az uncsitesóját meg is akarta rugdosni, amikor ölbe vettem.

Kinek van testvére? Ki egyke? Ki nőtt fel nagy családban? És mit gondoltok, ez hogyan befolyásolta a személyiségetek kialakulását?
kerdes kerdes

Nekem van egy hugom. És azt hiszem, hogy a felnőttkori személyiségemet ez nem befolyásolja. Amikor megszületett, 15 hónapos voltam. Biztos nem örültem a kis nyivákolónak. Elvette tőlem az anyámat. A kis mocsok!
#2508   2007. 04. 26. csütörtök 00:21
Önzetlenség kialakulása. Ja peeeeeersze. Amikor kaptunk egy zacskó cukrot, érdekes módon valahogy mindig az kapta a többet, aki osztotta hehe
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 25. szerda 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 04. 25. szerda 23:28
nekem is egy húgom van, de köztünk 6 és fél év van...anyu azt mondja, hogy velem többet foglalkozott annak idején, mert pont gyesen volt vele otthon...viszont én voltam bölcsis, a tesóm nem...és nagyon sokszor kellett rá vigyáznom nyári szünetben...én mindig gyalog jártam suliba, őt sokszor vitték anyuék kocsival...mondjuk azért, mert akkor már volt kocsijuk, a tesóm sulija meg útba esett, én meg már középiskolába jártam...szóval egy csomó okom van utálni őt hehe de asszem nagyon-nagyon szegény lennék nélküle smile smile smile
ami pedig a gyerekeimet illeti: köztük 8 év van, aminek vannak előnyei és hátrányai is, ha rajtam múlt volna, nem lenne ennyi smile
de mindenképpen hat a személyiségre a testvér, a legalapvetőbb hatása az önzetlenség kialakulása...ha meg már a szülők nincsenek, akkor még mindig ott van az ember testvére (általában ez az élet rendje)
#2507   2007. 04. 26. csütörtök 00:19
És milyen legkisebbnek lenni, ráadásul elég nagy korkülönbséggel? Nem érezted úgy, hogy ők is úgy viselkednek veled, mintha szülők lennének?

A férjem és a nővére között 11 év van. A sógornőm öltöztető babaként kezelte az uramat. Amikor a férjem kb. 2 éves volt, pöttyös szoknyába öltöztette és kiküldte az utcára. Mivel már akkor szemüveget viselt szegény emberem, és annak ilyen visszahajlós szára volt, ami fülbevalónak látszott, simán lekislányozták. Sírva ment haza, hogy ő nem kislány.
Szerencsére a pszichoszexuális fejlődésében nem okozott ez problémát.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 25. szerda 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 04. 25. szerda 23:42
Nekem van egy nővérem, és egy bátyánk.
Meg egyke is voltam, mert gimnáziumot egyikük sem Kevén végezte.

Mondjuk nővérem és köztem van 9 év.

De örülök, hogy vannak testvéreim.
#2506   2007. 04. 25. szerda 23:42
Nekem van egy nővérem, és egy bátyánk.
Meg egyke is voltam, mert gimnáziumot egyikük sem Kevén végezte.

Mondjuk nővérem és köztem van 9 év.

De örülök, hogy vannak testvéreim.

kerdes kerdes

#2505   2007. 04. 25. szerda 23:28
nekem is egy húgom van, de köztünk 6 és fél év van...anyu azt mondja, hogy velem többet foglalkozott annak idején, mert pont gyesen volt vele otthon...viszont én voltam bölcsis, a tesóm nem...és nagyon sokszor kellett rá vigyáznom nyári szünetben...én mindig gyalog jártam suliba, őt sokszor vitték anyuék kocsival...mondjuk azért, mert akkor már volt kocsijuk, a tesóm sulija meg útba esett, én meg már középiskolába jártam...szóval egy csomó okom van utálni őt hehe de asszem nagyon-nagyon szegény lennék nélküle smile smile smile
ami pedig a gyerekeimet illeti: köztük 8 év van, aminek vannak előnyei és hátrányai is, ha rajtam múlt volna, nem lenne ennyi smile
de mindenképpen hat a személyiségre a testvér, a legalapvetőbb hatása az önzetlenség kialakulása...ha meg már a szülők nincsenek, akkor még mindig ott van az ember testvére (általában ez az élet rendje)

kerdes kerdes

... 2310 2311 2312 2313 2314 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48744db
Utolsó üzenet: ma 05:18

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!