De azért figyeltétek... honnan jutottunk el a vad mártásáig?
Itt ám a bizonyíték h. a pasikat két dolog érdekli

Itt ám a bizonyíték h. a pasikat két dolog érdekli

Hirtelen milyen adakozó lettél a mártásodat illetően
Te pille... ha nem vadból akkor az mán nem is vadas
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 04. 17. kedd 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Te pille... ha nem vadból akkor az mán nem is vadas

hirtelen vip lettél
a vadast imádom.
de nem vadhúsból... (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 04. 17. kedd 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)

a vadast imádom.

de nem vadhúsból... (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 04. 17. kedd 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Senki nem szereti?
Ki kér Vad-as mártást????
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 17. kedd 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Anyag? Talán a hajzselé... Meg a gyapjútakaróm...
Meg a szakáll meg a frissen nyírt fű... de az már nem anyag.. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 14:30
Meg a szakáll meg a frissen nyírt fű... de az már nem anyag.. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Régebben láttam a Selyem sikolya című filmet.
Párizsban játszódik, 1914-ben.
Rövid tartalom:
fiatal varrónőt a selyem iránti beteges bűvölete miatt többször etartóztatják. Ha meglát egy darabka szövetet, úgy érzi meg kell érintenie, simogatnia, s ez különös gyönyöröket okoz számára. Ez az izgalom csak fokozódik, amikor a selymet széttépve, sikoltani hallja. Ez a rögeszme egyre jobban foglalkoztatja az elmegyógyintézet főorvosát, akit a nő szenvedélye elvarázsol, s maga is foglalkozni kezd az anyagokkal, miközben folyamatosan azon dolgozik, hogy ezt a betegséget elismerje az orvostudomány. A férfi leküzdhetetlen vágyat érez, hogy a nő számára fétisnek tartott selyem az ő személyében öltsön alakot. A filmet a századfordulón élt G. G. de Clerambault doktor élete és munkássága inspirálta.
KÉRDÉSEM
Nektek van olyan anyag, aminek az érintése - ha nem is ilyen intenzív, de - izgalmat okoz?
Rövid tartalom:
fiatal varrónőt a selyem iránti beteges bűvölete miatt többször etartóztatják. Ha meglát egy darabka szövetet, úgy érzi meg kell érintenie, simogatnia, s ez különös gyönyöröket okoz számára. Ez az izgalom csak fokozódik, amikor a selymet széttépve, sikoltani hallja. Ez a rögeszme egyre jobban foglalkoztatja az elmegyógyintézet főorvosát, akit a nő szenvedélye elvarázsol, s maga is foglalkozni kezd az anyagokkal, miközben folyamatosan azon dolgozik, hogy ezt a betegséget elismerje az orvostudomány. A férfi leküzdhetetlen vágyat érez, hogy a nő számára fétisnek tartott selyem az ő személyében öltsön alakot. A filmet a századfordulón élt G. G. de Clerambault doktor élete és munkássága inspirálta.
KÉRDÉSEM
Nektek van olyan anyag, aminek az érintése - ha nem is ilyen intenzív, de - izgalmat okoz?

Esküszöm h. folyamatosan képeket töltenék fel
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 17. kedd 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 15:13

isten biz összedobjuk névnapodra a fotoapparát árát, és aztán jöhet a bizonyíték!
mifenét csináljak? lejárt a mókaidő, otthon + nincs net!
lehet félek Tőled?
lehet félek Tőled?

Igen, a lucskos punci érintése
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Rövid tartalom:
KÉRDÉSEM
Rövid tartalom:
KÉRDÉSEM

Na azt lehet... megsúgom nyáron szoktam magamra locsolni sert... (Tudod ahogy a kacsa is attól pirul a sütőben
)
Amúgy Rólam kizárólag fagyit jégerrel meg vodkát lehet
Na menj haza
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 17. kedd 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Amúgy Rólam kizárólag fagyit jégerrel meg vodkát lehet

Na menj haza

sült has vadas mártással?
vagy a jéghideg sört meginni róla/d/? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 17. kedd 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 15:11

vagy a jéghideg sört meginni róla/d/? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 17. kedd 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Annyira tudtam h. amint jövök lelépsz
Na by... Én meg megyek hasat süttetni

isten biz összedobjuk névnapodra a fotoapparát árát, és aztán jöhet a bizonyíték!
lehet félek Tőled?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 17. kedd 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 15:11
lehet félek Tőled?

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 17. kedd 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)

És milyen kevés a művész... sokan azt gondolják magukról h. művészek... na de hogyan közöld h. ugyan már királyfi messze vagy a művészettől...
(Ez egy válasz sandor46 üzenetére (2007. 04. 17. kedd 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 09:07

Talán lehet hogy fiatal vagy én már nem.Az életem során már jó pár kapcsolat/férjezett,szingli,elvált.igazán szerelmes/ alapján szerezetem meg azt a tapasztalatot amit a nők igényelnek. De gondolj az útszélén álló lányokra, Mit élveznek. Semmit. csak a suska kell.Nem nyújt igazán semmit. Ha azonban egy férfi át tudja magát adni a nőnek nem csak a merev farka vezeti hanem az érzelem világa is akkor az a szex egészen más. Van egy csúnya mondás de ide belefér. Baszni a paraszt is tud szeretkezni müvészet.
hisszük a spriccelést, nem hisszük? ... halvány lila gőzöm sincs. némiképp kételkedem. biztos azért, mert sosem spricceltem. de aszongyák a topikba, hogy biza létezik!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 14:32

A hullámoztatást én sem hiszem, de azt igen, hogy a PC-izommal mozgatja a farkát és ettől valóban ütögetheti úgy a G-pontot, hogy ilyen extázist okozzon.
A lányok spriccelős élvezésében hisztek?
A lányok spriccelős élvezésében hisztek?

nocsak nocsak!
megkaptátok a kitűzőt a kebletek fölé?
én + alá adok puszit! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 17. kedd 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 15:07
megkaptátok a kitűzőt a kebletek fölé?
én + alá adok puszit! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 17. kedd 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)

a finom anyagok... nem feltétlen kell, hogy selyem legyen. van egy kispárnahuzatom, már vagy száz éves... mikor azon alszom, hmmm...
olyan finomságos az arcomnak...
azokon az estéken nem is tudok simásan elaludni.

és élvezni nem lehet oda???
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 17. kedd 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 15:06

+ fül... na oda nem lehet bedugni... de imádom mikor a drágaszágom nyalja a fülcimpámat

a finom anyagok... nem feltétlen kell, hogy selyem legyen. van egy kispárnahuzatom, már vagy száz éves... mikor azon alszom, hmmm...
olyan finomságos az arcomnak...
azokon az estéken nem is tudok simásan elaludni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Rövid tartalom:
KÉRDÉSEM
Rövid tartalom:
KÉRDÉSEM

További jó élvezkedést!
hölgyeim kézcsókom!
Uraim egy 5ös!
hölgyeim kézcsókom!
Uraim egy 5ös!
+ fül... na oda nem lehet bedugni... de imádom mikor a drágaszágom nyalja a fülcimpámat
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 17. kedd 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 09:16

annyit tennék hozzá a férfiak védelmére, hogy maga a szerelmi aktus ugyanazon mozdulatok sorozata, nyalás, dugás, szopás...ami pluszt adhat, az a pózok különbségéből adódik, de a fallosznak alapvetően három helye van, ahova be lehet dugni, és a nyelvnek is csak annyi...amit lehet variálni az a helyszín, az idő, a körülmények...ezek viszont nem konkrétan a szexre vonatkoznak...és valljuk be inkább a nők képesek variálni

már miért ne?
egy jó gazda a kucuját is simogatja kényezteti!
mégis a disznótor a legnagyobb nem egyházi ünnep!
úgy sajnáltam az M1-en a nyuszikat!
milyen jót lehetett volna belőle enni! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 17. kedd 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
egy jó gazda a kucuját is simogatja kényezteti!
mégis a disznótor a legnagyobb nem egyházi ünnep!
úgy sajnáltam az M1-en a nyuszikat!
milyen jót lehetett volna belőle enni! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 17. kedd 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)