killerbébi? gyilkos? miért?
mit tegyél? ebben nem segíthetünk Neked! a véleményünket elmondtuk. én direkt sarkítottam, de most is fenntartom!
döntened Neked kell! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 17. kedd 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 14:50
mit tegyél? ebben nem segíthetünk Neked! a véleményünket elmondtuk. én direkt sarkítottam, de most is fenntartom!
döntened Neked kell! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 17. kedd 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)

killerbébi? ma újra kellett műteni az állkapcsát. délután telefonálok, picit később.
be akartam menni hozzá, de prune lebeszélt... jaj! annyira kurvára nem tudom, mit tegyek!
be akartam menni hozzá, de prune lebeszélt... jaj! annyira kurvára nem tudom, mit tegyek!
killerbébi? ma újra kellett műteni az állkapcsát. délután telefonálok, picit később.
be akartam menni hozzá, de prune lebeszélt... jaj! annyira kurvára nem tudom, mit tegyek! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 17. kedd 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 14:45
be akartam menni hozzá, de prune lebeszélt... jaj! annyira kurvára nem tudom, mit tegyek! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 17. kedd 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)

pillécske!
számomra csak egy dolog nem derült ki mi is lett a cicáddal?
a szürke macs gyönyörű
az esküvőnk előtt fogtam egy ilyet kiscicát az asszonynak.
de akkor volt felénk a cicák veszettség járványa, egy nagyobb macskát bejelentettünk az állatorvosnál, de az nem volt otthon, erre a barma beoltotta a pici macs-ot! meg tudtam volna ölni a barmát!
a szürke macs gyönyörű
de akkor volt felénk a cicák veszettség járványa, egy nagyobb macskát bejelentettünk az állatorvosnál, de az nem volt otthon, erre a barma beoltotta a pici macs-ot! meg tudtam volna ölni a barmát!
a gégén én is tanultam egy-két dolgot. a talpas játékost például...
furcsa volt, kellemes, izgató.
finom selyemharisnya...
a pasim eszébe nem jutott volna sosem, de rettentő jól esett neki.
olyan nyalintást kaptam érte ajándékba, hogy csak na!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 09:48

a pasim eszébe nem jutott volna sosem, de rettentő jól esett neki.

Törölt felhasználó (21812)

Meg ne sértődj már!
Ez pl. nagyon jó mondás, nagyon tetszett, nagyon igaz!
Az összerakott talppal is egyetértek.
A prűdség női jellemző? Hát nem tudom. Ez hosszabb fejtegetést és utánagondolást igényel. Visszatérünk rá!
(tényleg leszbik vagyunk
)
Ez pl. nagyon jó mondás, nagyon tetszett, nagyon igaz!
Az összerakott talppal is egyetértek.
A prűdség női jellemző? Hát nem tudom. Ez hosszabb fejtegetést és utánagondolást igényel. Visszatérünk rá!
(tényleg leszbik vagyunk

pillécske!
a szürke macs gyönyörű
de akkor volt felénk a cicák veszettség járványa, egy nagyobb macskát bejelentettünk az állatorvosnál, de az nem volt otthon, erre a barma beoltotta a pici macs-ot! meg tudtam volna ölni a barmát! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 17. kedd 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 14:38
a szürke macs gyönyörű
de akkor volt felénk a cicák veszettség járványa, egy nagyobb macskát bejelentettünk az állatorvosnál, de az nem volt otthon, erre a barma beoltotta a pici macs-ot! meg tudtam volna ölni a barmát! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 17. kedd 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)

egyik nap szerettem volna venni egy üvegcse abszintot, de nem kaptam, üres volt az abszintpolc. ha kaptam volna, ma igy látnál.

akkor én is hivatkozhatok a cikkre, ha a férjem számon kéri, hogy miért van mellette két szeretőm is?
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 17. kedd 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 14:41

épp ezért kell egyszerre több szeretőt tartani.
mikor mit kivánsz...

épp ezért kell egyszerre több szeretőt tartani.
mikor mit kivánsz...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 08:35

Jó reggelt!
Képzeljétek mit olvastam egy cikkben:
"Nagyon eltérő a férfiak tudása a szexről. Úgy értem a szexuális műveltségük. Rendszerint minden férfinak van négy-öt olyan mozdulatsora, amit használ, aztán annyi. Van, amelyik a csiklódat izgatja, van, amelyik a melledet. Van, amelyik inkább nyelvvel dolgozik, van, amelyik kézzel. Nagyon hamar rá lehet jönni arra, hogy kinek mi a taktikája, és nagyon nehéz rábírni őket, hogy váltsanak, figyeljenek a partnerre."
No, mit szóltok ehhez? Cáfoljátok, elgondolkodtok rajta, fejlődőképesek vagytok?
Képzeljétek mit olvastam egy cikkben:
"Nagyon eltérő a férfiak tudása a szexről. Úgy értem a szexuális műveltségük. Rendszerint minden férfinak van négy-öt olyan mozdulatsora, amit használ, aztán annyi. Van, amelyik a csiklódat izgatja, van, amelyik a melledet. Van, amelyik inkább nyelvvel dolgozik, van, amelyik kézzel. Nagyon hamar rá lehet jönni arra, hogy kinek mi a taktikája, és nagyon nehéz rábírni őket, hogy váltsanak, figyeljenek a partnerre."
No, mit szóltok ehhez? Cáfoljátok, elgondolkodtok rajta, fejlődőképesek vagytok?

egyik nap szerettem volna venni egy üvegcse abszintot, de nem kaptam, üres volt az abszintpolc. ha kaptam volna, ma igy látnál.
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 04. 17. kedd 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 08:21

Jó reggelt mindenkinek! Jól vagytok?
Tegnap nagyfaluban jártam
Jót ittam egy bárban,
Még Édespillét is láttam.
Tegnap nagyfaluban jártam
Jót ittam egy bárban,
Még Édespillét is láttam.

nem hiszek benne...fúúúúúúúúúúhaaaaaaaa...nekem tényleg sekélyes a szexuális életem
a selyem sikolyáról meg olvastam és meg is akartam nézni, de valahogy nem lett belőle semmi...és nincs ilyen anyag, bár szeretem a simogató anyagokat, mint a taft, vagy a szatén
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 14:32

A hullámoztatást én sem hiszem, de azt igen, hogy a PC-izommal mozgatja a farkát és ettől valóban ütögetheti úgy a G-pontot, hogy ilyen extázist okozzon.
A lányok spriccelős élvezésében hisztek?

belepirultam! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)

*csókos szmájli*
Mennem kell, szép délutánt!
*csókos szmájli*
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 17. kedd 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
számomra a Te bőröd érintése okozna izgalmat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 14:30

Régebben láttam a Selyem sikolya című filmet.
Párizsban játszódik, 1914-ben.
Rövid tartalom:
fiatal varrónőt a selyem iránti beteges bűvölete miatt többször etartóztatják. Ha meglát egy darabka szövetet, úgy érzi meg kell érintenie, simogatnia, s ez különös gyönyöröket okoz számára. Ez az izgalom csak fokozódik, amikor a selymet széttépve, sikoltani hallja. Ez a rögeszme egyre jobban foglalkoztatja az elmegyógyintézet főorvosát, akit a nő szenvedélye elvarázsol, s maga is foglalkozni kezd az anyagokkal, miközben folyamatosan azon dolgozik, hogy ezt a betegséget elismerje az orvostudomány. A férfi leküzdhetetlen vágyat érez, hogy a nő számára fétisnek tartott selyem az ő személyében öltsön alakot. A filmet a századfordulón élt G. G. de Clerambault doktor élete és munkássága inspirálta.
KÉRDÉSEM
Nektek van olyan anyag, aminek az érintése - ha nem is ilyen intenzív, de - izgalmat okoz?
Rövid tartalom:
fiatal varrónőt a selyem iránti beteges bűvölete miatt többször etartóztatják. Ha meglát egy darabka szövetet, úgy érzi meg kell érintenie, simogatnia, s ez különös gyönyöröket okoz számára. Ez az izgalom csak fokozódik, amikor a selymet széttépve, sikoltani hallja. Ez a rögeszme egyre jobban foglalkoztatja az elmegyógyintézet főorvosát, akit a nő szenvedélye elvarázsol, s maga is foglalkozni kezd az anyagokkal, miközben folyamatosan azon dolgozik, hogy ezt a betegséget elismerje az orvostudomány. A férfi leküzdhetetlen vágyat érez, hogy a nő számára fétisnek tartott selyem az ő személyében öltsön alakot. A filmet a századfordulón élt G. G. de Clerambault doktor élete és munkássága inspirálta.
KÉRDÉSEM
Nektek van olyan anyag, aminek az érintése - ha nem is ilyen intenzív, de - izgalmat okoz?

A hullámoztatást én sem hiszem, de azt igen, hogy a PC-izommal mozgatja a farkát és ettől valóban ütögetheti úgy a G-pontot, hogy ilyen extázist okozzon.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 17. kedd 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 14:22

komolyra fordítva a szót: én nem hiszek az ilyenekben...de lehet, hogy egyszerűen csak sekélyes és unalmas a szexuális életem?
csigák... jáááj! szomszédnak is van, kettő. mindig, mikor süt a napocska, ki szokta őket rakni "legelni". valami afrikai izék, már akkorák, mint az öklöm.
legelés közben mindig eltűnnek. persze, elég rájuk pillantani tizpercenként, mert ugyebár messzire nem jutnak sosem.
mindig izgulok, át ne fészkeljék magukat a kertembe, lelegelnék a mindenséget is. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 00:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 00:18
legelés közben mindig eltűnnek. persze, elég rájuk pillantani tizpercenként, mert ugyebár messzire nem jutnak sosem.
mindig izgulok, át ne fészkeljék magukat a kertembe, lelegelnék a mindenséget is. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 00:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Én már inkább az ágy felé vagyok irányítva, pedig még mennyi dolgom lenne!
De küldök egy fogatot helyettem

(Ilyen csigákat tartottam régen, istencsudaaranyosak voltak!)
De küldök egy fogatot helyettem

(Ilyen csigákat tartottam régen, istencsudaaranyosak voltak!)
Régebben láttam a Selyem sikolya című filmet.
Rövid tartalom:
KÉRDÉSEM
Rövid tartalom:
KÉRDÉSEM

komolyra fordítva a szót: én nem hiszek az ilyenekben...de lehet, hogy egyszerűen csak sekélyes és unalmas a szexuális életem?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 17. kedd 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 14:21

ha nagyon összeszedem magamat, akkor én is tudok ilyeneket írni...főleg, hogy megegye a penész az összes nőt, akinek nincs ilyen pasija
ha nagyon összeszedem magamat, akkor én is tudok ilyeneket írni...főleg, hogy megegye a penész az összes nőt, akinek nincs ilyen pasija
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 13:37

Na, megint találtam valami olyat egy cikkben, hogy eldobom az agyam:
"A mostani szerelmem a tövétől elindítva hullámoztatni tudja a farkát, amitől a vége ütemesen súrolja a G-pontomat. Tudatvesztett állapot, nem érzékelem a fényt, az időt, egyre hosszabb és intenzívebb az orgazmusom. Totális hatalma van fölöttem, néha úgy érzem, nem tudok visszajönni, kiszolgáltatottnak érzem magam."
Asszem, ha minden pasi képes lenne erre, és minden nő hasonlóképpen tudná megélni, akkor kevesebb lenne a válás, többet mosolyognának az emberek és nem lenne szükség néhány topicra itt a GG-n...
"A mostani szerelmem a tövétől elindítva hullámoztatni tudja a farkát, amitől a vége ütemesen súrolja a G-pontomat. Tudatvesztett állapot, nem érzékelem a fényt, az időt, egyre hosszabb és intenzívebb az orgazmusom. Totális hatalma van fölöttem, néha úgy érzem, nem tudok visszajönni, kiszolgáltatottnak érzem magam."
Asszem, ha minden pasi képes lenne erre, és minden nő hasonlóképpen tudná megélni, akkor kevesebb lenne a válás, többet mosolyognának az emberek és nem lenne szükség néhány topicra itt a GG-n...
Igen, tudom...korral jár
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 17. kedd 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 13:47

hááát! részvétem!
mostanság már nálunk is ritkulnak a dolgok, de érthető okokból!
mostanság már nálunk is ritkulnak a dolgok, de érthető okokból!
én meg benyúltam a képernyőbe és neten majd a Te gépeden keresztül masszírozom a csiklódat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 13:37

Na, megint találtam valami olyat egy cikkben, hogy eldobom az agyam:
hááát! részvétem!
mostanság már nálunk is ritkulnak a dolgok, de érthető okokból! (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 04. 17. kedd 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 13:09
mostanság már nálunk is ritkulnak a dolgok, de érthető okokból! (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 04. 17. kedd 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)

hát nem is jó....pedig wellnes-szerű hétvége után vagyunk....
De sajnos paradicsomfőzés volt/van....
De sajnos paradicsomfőzés volt/van....