Még jó ,hogy Te vajszívű vagy!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 18:49
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)

hmmm... hatalom... a lényeg, megfelelő ember kezébe kerüljön. én vajszivű vagyok.
asszem.

innét simán. remélem, sosem adtok rá alkalmat. mondom, vajból van a sziiivem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 18:50

Törölt felhasználó (69371)

és már tucc is tiltani???
és már tucc is tiltani???
2007. 04. 16. hétfő 18:49

hmmm... hatalom... a lényeg, megfelelő ember kezébe kerüljön. én vajszivű vagyok.
asszem.

Ki ne tiltsd már magad hallod-e?
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 18:47

segg...segg...segg...segg...segg...segg...segg...
minnyá tiltom magam egy napra...

hát... nem rossz, nem rossz. de fontos, látszódjék a bőre is. tudod: egy koktél - egy erotikus paskolás.
na, hagyjatok már, még nem olvastam végig a napot!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 18:48

na, hagyjatok már, még nem olvastam végig a napot!

Törölt felhasználó (24620)

Ilye'!

Csak rajtam jobban áll

Csak rajtam jobban áll

asszem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 18:47

Tom mondta! úristen! a végén csak én nem leszek admin! ezt a szégyent! csak könyörgöm kakicika kezére ne adjatok hatalmat!!!
Ilye'!

Csak rajtam jobban áll
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 18:45

Csak rajtam jobban áll

milyen az a simiboxer? tudjátok mit? minden marad, a hintaágy, a koktél, a fák, a hapsi... mindenféle alsónemű nélkül! na, igy jó mán?
segg...segg...segg...segg...segg...segg...segg...
minnyá tiltom magam egy napra...

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 18:44

Ííííígeeheheheeeen, mondd még, te mosdatlan szájúúúú...!
Tom mondta! úristen! a végén csak én nem leszek admin! ezt a szégyent! csak könyörgöm kakicika kezére ne adjatok hatalmat!!!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 18:44

még csak most látod? merre jártál, hogy megkaptad az információt?
igen, dako, nyalni kell. ezerrel...

milyen az a simiboxer? tudjátok mit? minden marad, a hintaágy, a koktél, a fák, a hapsi... mindenféle alsónemű nélkül! na, igy jó mán?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 18:43

Na és a simi-boxer (t'om, már kérdeztem, de nem tőled)? Abból is sok látszik.
Ííííígeeheheheeeen, mondd még, te mosdatlan szájúúúú...!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 18:43

surdi, édes, nyald ki a s.ggem...
nem vagyok ma túl vulgáris? ma már kétszer csusszant ki a számon a seggszó... egyefene!

nem vagyok ma túl vulgáris? ma már kétszer csusszant ki a számon a seggszó... egyefene!

még csak most látod? merre jártál, hogy megkaptad az információt?
igen, dako, nyalni kell. ezerrel...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 18:42

tényleg admin lettél?
gratula! de most akkor nagyon kell nyalnom mi???
gratula! de most akkor nagyon kell nyalnom mi???
Na és a simi-boxer (t'om, már kérdeztem, de nem tőled)? Abból is sok látszik.
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 18:40

meg nem érthetem, mi a problémátok a férfitangával? kell a szexi férfisegg látványa, avagy nem? boxerpárti vagyok egyébként. de mégis... tangában jobban láccik a láccanivaló...

surdi, édes, nyald ki a s.ggem...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 12:36

tudod mit akkor inkább az 50 rugót az éhező, vagy a rákos gyerekekre költöm! nem ilyen marhaságra!
tudod a hátamon állt fel a szőr, mikor a fősulin átmentünk a szembe lévő kisboltba és öreganyám vásárol:
-kérek a macskámnak 30 deka parizelt és magamnak 5 deka szalonnát!
-8 deka a szalonna maradhat?
-nem! vágja le! mit képzel maga!!!
Pille a macskáid gyönyörűek!
tudod a hátamon állt fel a szőr, mikor a fősulin átmentünk a szembe lévő kisboltba és öreganyám vásárol:
-kérek a macskámnak 30 deka parizelt és magamnak 5 deka szalonnát!
-8 deka a szalonna maradhat?
-nem! vágja le! mit képzel maga!!!
Pille a macskáid gyönyörűek!
Szép estét!
tényleg admin lettél?
gratula! de most akkor nagyon kell nyalnom mi??? (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 18:41
gratula! de most akkor nagyon kell nyalnom mi??? (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)

úgy értelmezem, engem ringat a hajó.
ha nem, az sem baj, együtt ringok.

úgy értelmezem, engem ringat a hajó.
ha nem, az sem baj, együtt ringok.

meg nem érthetem, mi a problémátok a férfitangával? kell a szexi férfisegg látványa, avagy nem? boxerpárti vagyok egyébként. de mégis... tangában jobban láccik a láccanivaló...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 12:17

kérésed számomra parancs!
ha csak alsó van rajtam kizárólag boxer!
pillécske!
m iféle ficam ez a ffi tanga?
pfúúúúúúúúújjjjjjjj
ha csak alsó van rajtam kizárólag boxer!
pillécske!
m iféle ficam ez a ffi tanga?
pfúúúúúúúúújjjjjjjj
Hozzáteszem, egyszer ilyet is kihallhattak;
"Ááá, nem csúszik! Nem olajoztad be rendesen!"
Spagettit főztünk, és híján voltunk a napraforgó/olivaolajnak, ezért kicsit összeragadt a tészta...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 18:02
"Ááá, nem csúszik! Nem olajoztad be rendesen!"
Spagettit főztünk, és híján voltunk a napraforgó/olivaolajnak, ezért kicsit összeragadt a tészta...

Volt egy lány...
hihetetlen tűz volt abban amit csináltunk... egészen addig azt hittem, olyan módon csak a filmekben lehet.
"Nem csináltunk semmit" (értsd, ruha, cipzár miegymás maradt), csak kishíján lebontottuk a konyháját egy ismerősünknek. Kint azt hitték, hogy szeretkezünk (elképzeltem, hogy lány fekszik a pulton, és a feje veri a mikró kinyitot ajtaját; taff-taff-taff
), és mikor kikiáltottunk, hogy "Nem csinálunk semmi rosszat az biztos is
szabad a konyha!", berontott ismerősünk, és pironkodva vettük észre, hogy VASTAG pára borítja az ablakokat...
Szép volt...
Azóta változtak a dolgok... de az emlék szép marad ^_^
hihetetlen tűz volt abban amit csináltunk... egészen addig azt hittem, olyan módon csak a filmekben lehet.
"Nem csináltunk semmit" (értsd, ruha, cipzár miegymás maradt), csak kishíján lebontottuk a konyháját egy ismerősünknek. Kint azt hitték, hogy szeretkezünk (elképzeltem, hogy lány fekszik a pulton, és a feje veri a mikró kinyitot ajtaját; taff-taff-taff

Szép volt...
Azóta változtak a dolgok... de az emlék szép marad ^_^
Volt egy lány...
), és mikor kikiáltottunk, hogy "Nem csinálunk semmi rosszat az biztos is
szabad a konyha!", berontott ismerősünk, és pironkodva vettük észre, hogy VASTAG pára borítja az ablakokat...
Szép volt...
Azóta változtak a dolgok... de az emlék szép marad ^_^ (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 17:57

Szép volt...
Azóta változtak a dolgok... de az emlék szép marad ^_^ (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20803)

Az igazsághoz tartozik hogy nem lehet mindig kék laguna modján szeretkezni.Fel kell dobni néha egy kis extrákkal mint obszcén szavak kiséretével akár!