Én már innen lefotóztam!

Na, most ezért kapok!!!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Én szívesen lefotózlak
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 13:51

Mint már említettem vala... fotóapparátus híjján vagyok... tudod a piros hetes vitte
De.. ha gondolod.. nevem napjára szívesen fogadok adományt

Ééén antinikotinista???
Ugyan már, mindössze elfogyott a Cohimbra Corona tipusú szivarom, és azt csak szmokingbav vagyok hajlandó szívni
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 14:12
Ugyan már, mindössze elfogyott a Cohimbra Corona tipusú szivarom, és azt csak szmokingbav vagyok hajlandó szívni

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

SZIA, TE ANTINIKOTINISTA NAGYJÓSKABÁ! Szépen feliratozol, Főurunk!
Most akkor szigorúan ehhez tartsuk magunk?!

én Rajtad képzelem el a szőke foncsikost!
mint a korunk nylon köpenyében elcsábítasz! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 14:04
mint a korunk nylon köpenyében elcsábítasz! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Gondolkodtatok már azon, hogy valamilyen szexuális szerepjátékhoz bohókás parókát viseljetek/viseltessetek az asszonnyal?
Ha igen, milyet?
Gondolatébresztő képek:

Ha igen, milyet?
Gondolatébresztő képek:

akkor irány a színes szkenner!
szkenneld be magad! részletenként is lehet majd össze puzzlézunk! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 13:51
szkenneld be magad! részletenként is lehet majd össze puzzlézunk! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Mint már említettem vala... fotóapparátus híjján vagyok... tudod a piros hetes vitte

SZIA, TE ANTINIKOTINISTA NAGYJÓSKABÁ! Szépen feliratozol, Főurunk!
Most akkor szigorúan ehhez tartsuk magunk?!

hali minden kedves nappalizónak
Gondolkodtatok már azon, hogy valamilyen szexuális szerepjátékhoz bohókás parókát viseljetek/viseltessetek az asszonnyal?
Ha igen, milyet?
Gondolatébresztő képek:

Ha igen, milyet?
Gondolatébresztő képek:

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Kizárt dolognak tartom. Épp valamelyik nap olvastam nőket vallani nemi erőszakról és fizikailag rosszul lettem a leírtaktól. Nem hiszem, hogy az, akit tényleg megerőszakoltak, vágyna rá még egyszer.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 13:47

de szerintetek ez a statisztika igaz lehet, h a nők jó része vágyik arra, h megismétlődjön?
én a magam részéről ezt nehezen tudom elképzelni!
én a magam részéről ezt nehezen tudom elképzelni!
de szerintetek ez a statisztika igaz lehet, h a nők jó része vágyik arra, h megismétlődjön?
én a magam részéről ezt nehezen tudom elképzelni! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 13:38
én a magam részéről ezt nehezen tudom elképzelni! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem arra semmilyen nő nem vágyik, hogy idegen pasi(k) durván, fájdalmasan megerőszakolják, megalázzák őket.
Arról valószínűleg már többen ábrándoznak, hogy szimpatikus idegen a falhoz szorítja őket és kicsit ellenkeznek a játék kedvéért.
Arról valószínűleg már többen ábrándoznak, hogy szimpatikus idegen a falhoz szorítja őket és kicsit ellenkeznek a játék kedvéért.
úgy van, ahogy a végén írtad, h magát az elvet nem vetettem el!
a lényeg ilyenkor sztem az, h az általad szeretett személynek teljesülhessen a vágya, a saját gyermek (az, h később milyen érzéseim lettek volna nem tudom).
igazán a feleségemnek is csak megemlítettem! nem kellett ezen gondolkodnunk! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 13:40
a lényeg ilyenkor sztem az, h az általad szeretett személynek teljesülhessen a vágya, a saját gyermek (az, h később milyen érzéseim lettek volna nem tudom).
igazán a feleségemnek is csak megemlítettem! nem kellett ezen gondolkodnunk! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Jól értem, hogy belementél volna abba, hogy a feleséged más pasival szexeljen rendszeresen mondjuk 1-2 héten keresztül a teherbe esés kedvéért? És ha igen, hogyan választottatok volna partnert? Ismerőst, idegent? És te hol lettél volna közben? Vagy ezeken nem is igazán gondolkodtál, csak az elvet nem vetetted el?
Jól értem, hogy belementél volna abba, hogy a feleséged más pasival szexeljen rendszeresen mondjuk 1-2 héten keresztül a teherbe esés kedvéért? És ha igen, hogyan választottatok volna partnert? Ismerőst, idegent? És te hol lettél volna közben? Vagy ezeken nem is igazán gondolkodtál, csak az elvet nem vetetted el?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 11:18
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)

eddig olvastalak benneteket!
na ne izélj má!
nálunk problémák voltak! én elhatároztam, h örökbe nem fogadunk, de még abba is belementem volna, h mástól essen teherbe (még akár a technikája gyakorlása közben is), de szerencsére megóvott bennünket ettől a sors!
igenis gondolkozott volna időbe a pasi, akkor a nő gondolkodhatott volna, h mit is akar. akár spermabankból is "vehetett volna" anyagot!
ne utólag tiltsa meg! ez így pofátlanság!
na ne izélj má!
nálunk problémák voltak! én elhatároztam, h örökbe nem fogadunk, de még abba is belementem volna, h mástól essen teherbe (még akár a technikája gyakorlása közben is), de szerencsére megóvott bennünket ettől a sors!
igenis gondolkozott volna időbe a pasi, akkor a nő gondolkodhatott volna, h mit is akar. akár spermabankból is "vehetett volna" anyagot!
ne utólag tiltsa meg! ez így pofátlanság!
Szerintem arra semmilyen nő nem vágyik, hogy idegen pasi(k) durván, fájdalmasan megerőszakolják, megalázzák őket.
Arról valószínűleg már többen ábrándoznak, hogy szimpatikus idegen a falhoz szorítja őket és kicsit ellenkeznek a játék kedvéért. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 12:38
Arról valószínűleg már többen ábrándoznak, hogy szimpatikus idegen a falhoz szorítja őket és kicsit ellenkeznek a játék kedvéért. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)

tudod mit erre már én kíváncsi voltam, h a hölgyeink mit szólnánk hozzá, ha megerőszakolnák Őket?
elég sok felé olvastam, h a nők kb 4ede vágyik rá, h ismét megtörténjen vele!
elég sok felé olvastam, h a nők kb 4ede vágyik rá, h ismét megtörténjen vele!
na megyek bányászni csongrád megyébe!
hsz számot, vagy kb dátumot nem tudsz? (Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
hsz számot, vagy kb dátumot nem tudsz? (Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)

persze, h az! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Surdi, te még annál is huncutabb vagy, mint amilyennek gondoltalak!

Surdi, te még annál is huncutabb vagy, mint amilyennek gondoltalak! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)

én igen!
közeli tópartján, egyedül.
aztán mivel egyedül elkezdtem magam kényeztetni. aztán nem sokára vizibiciklin 4 csaj a közelben, fel is keltettem az érdeklődésüket, mivel érdeklődtek nem takartam el magam, had legyen jó napjuk!
marha izgató volt!
közeli tópartján, egyedül.
aztán mivel egyedül elkezdtem magam kényeztetni. aztán nem sokára vizibiciklin 4 csaj a közelben, fel is keltettem az érdeklődésüket, mivel érdeklődtek nem takartam el magam, had legyen jó napjuk!

marha izgató volt!
köszi, de inkább itt maradok evvel a témával is!
Szilva után szabadon: megnézném, ahogy a süllyesztőbe kerülsz!
Szilva után szabadon: megnézném, ahogy a süllyesztőbe kerülsz!

aztán hagy éhezzen az a gyerek!
igaz a faterja a segélyt má úgyis elitta!
igaz a faterja a segélyt má úgyis elitta!
jaaa és egyesek nem értik meg, h csak viccelnek velük, pedig a smilék hangulatjelek ám!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 15. vasárnap 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 15. vasárnap 21:17
Törölt felhasználó (69371)

szerintem lehet az igazabb is, mint a valós! a gond annyi, hogy az interneten keresztül nem tudsz sok mindent kifejezni, és elég sok félreértés lehet! főleg a chat-ben! de ha van cam, akkor okés a téma