fotó illusztációt kérünk!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 14. szombat 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 18:19

Nálam most a hastáncos kendő mintájára egy haslánc ami dívik (teljesen pirulós szmájli)
Bár lehet hamarosan "kinövöm"?
Meg... most huh.. elmerjem mondani.. végülis miért ne... egy köldökbe csiptethető kis díszecske... (Bár a hájam kicsit eltakarja, de amúgy tök sexi)
Bár lehet hamarosan "kinövöm"?

Meg... most huh.. elmerjem mondani.. végülis miért ne... egy köldökbe csiptethető kis díszecske... (Bár a hájam kicsit eltakarja, de amúgy tök sexi)
Te könnyen szerezhetsz nőt magadnak!
csak pajkosan nyald meg a szemöldököd!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
csak pajkosan nyald meg a szemöldököd!

na mégegy: a petesejtek fagyasztását a tudomány mai állása szerint nem lehet megoldani. spermát és embriót lehet fagyasztani!
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 04. 14. szombat 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 12:32

Hát tudod Charlotte, tényleg gonosz dolgokat írsz. Mert ugye nem a pasi miatt lett a hölgy rákos? Nem tehet arról, hogy természetes úton nem termékenyülhet meg? De tényleg jobb lett volna, ha nem fagyasztatják le az embriókat, vagy csak petesejtet fagyasztatnak le.
Na mindegy, mégegyszer elnézést a hangnemért, ha gondoljátok töröljétek nyugodtan a hozzászólásomat.
Na mindegy, mégegyszer elnézést a hangnemért, ha gondoljátok töröljétek nyugodtan a hozzászólásomat.
te CPT tudod mit? én az általad leírtak okára vagyok kíváncsi.
személyes tapasztalat.
egyébként amit most leírtál az teljesen igaz, de akkor is azt mondom, h akkor kellett volna azt mondania, h nem én nem akarok gyereket Tőled!
annak az asszonynak a férfi faszsága miatt sosem lesz genetikailag gyermeke!
Kérlek ezt értsd meg!!! (Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 04. 14. szombat 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 12:29
személyes tapasztalat.
egyébként amit most leírtál az teljesen igaz, de akkor is azt mondom, h akkor kellett volna azt mondania, h nem én nem akarok gyereket Tőled!
annak az asszonynak a férfi faszsága miatt sosem lesz genetikailag gyermeke!
Kérlek ezt értsd meg!!! (Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 04. 14. szombat 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Elnézést kérek tőled, nem akartam bunkó lenni. Így elnézést kérek tőled is és mindenkitől. De úgy érzem, elég sok nő él vissza alapból azzel a fegyverrel, hogy véletlenül teherbe esik.
De tényleg hagyom ezt a témát. Nem tudom elfogult vagyok e a témában, de ez a véleményem, és nem fog megváltozni.
De tényleg hagyom ezt a témát. Nem tudom elfogult vagyok e a témában, de ez a véleményem, és nem fog megváltozni.
a középsőt szívesen megnézném rajtad!
az éxer alatt testéxert is gondolsz?
ha igen: istenien szophatnak nyelvpiercinggel.
utálom a köldökben lévő piercingre rábukó hájat! na és bimbóba se valami izgató! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 12:21
az éxer alatt testéxert is gondolsz?
ha igen: istenien szophatnak nyelvpiercinggel.
utálom a köldökben lévő piercingre rábukó hájat! na és bimbóba se valami izgató! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Na, közbevetek egy másik témát is, mert mégiscsak a GG-n vagyunk.
ÉKSZEREK
Ki visel valamilyen ékszert?
Milyen ékszert tartotok nagyon szexinek a másik nem képviselőjén?
Milyen ékszert tartotok nagyon taszítónak?
Néhány kép gondolatébresztőnek:

ÉKSZEREK
Ki visel valamilyen ékszert?
Milyen ékszert tartotok nagyon szexinek a másik nem képviselőjén?
Milyen ékszert tartotok nagyon taszítónak?
Néhány kép gondolatébresztőnek:

Szerintem Te is úgy akarsz járni, mint Woody Alen! biztosan azért vagy örökbefogadás párti!
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 04. 14. szombat 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 12:09

Persze persze, nem is kell mindenkinél, de azért ebben az esetben talán ez a dolog is megfontolandó, mert ugye itt most az a kérdés, hogy mi jó a gyereknek, nem csak az, hogy a nő mindenképpen szülni akar, és emellett semmi más nem számít neki.
Fogadjon örökbe gyereket, az is megoldás.
eddig olvastalak benneteket!
na ne izélj má!
nálunk problémák voltak! én elhatároztam, h örökbe nem fogadunk, de még abba is belementem volna, h mástól essen teherbe (még akár a technikája gyakorlása közben is), de szerencsére megóvott bennünket ettől a sors!
igenis gondolkozott volna időbe a pasi, akkor a nő gondolkodhatott volna, h mit is akar. akár spermabankból is "vehetett volna" anyagot!
ne utólag tiltsa meg! ez így pofátlanság! (Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 04. 14. szombat 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 12:09
na ne izélj má!
nálunk problémák voltak! én elhatároztam, h örökbe nem fogadunk, de még abba is belementem volna, h mástól essen teherbe (még akár a technikája gyakorlása közben is), de szerencsére megóvott bennünket ettől a sors!
igenis gondolkozott volna időbe a pasi, akkor a nő gondolkodhatott volna, h mit is akar. akár spermabankból is "vehetett volna" anyagot!
ne utólag tiltsa meg! ez így pofátlanság! (Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 04. 14. szombat 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Persze persze, nem is kell mindenkinél, de azért ebben az esetben talán ez a dolog is megfontolandó, mert ugye itt most az a kérdés, hogy mi jó a gyereknek, nem csak az, hogy a nő mindenképpen szülni akar, és emellett semmi más nem számít neki.
húúú bazzze!
ez aztán a húzós dolog.
sajnos mindkét betegségben volt részünk!!!
egy anyától elvárni, h ne legyen saját gyerek! a volt párjának kellett volna akkor gondolkodnia...
valakire rákényszeríteni, h akarata ellenére szülő lehessen! ...
de én valahol ezt a visszamenőleges jogsuzabálymódosítás elutasításásból vezetném le, tehát akkor hozzájárult a beültetéshez? igen, most menjen a p*csába a faszi!
itt jön be az a vita, h mikortól is számít az életnek az élet! a születéstől, vagy a fogantatástól???
ez tényleg nehéz kérdés!
na azért ilyenkor hiányzik home
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 13. péntek 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 23:09
ez aztán a húzós dolog.
sajnos mindkét betegségben volt részünk!!!
egy anyától elvárni, h ne legyen saját gyerek! a volt párjának kellett volna akkor gondolkodnia...
valakire rákényszeríteni, h akarata ellenére szülő lehessen! ...
de én valahol ezt a visszamenőleges jogsuzabálymódosítás elutasításásból vezetném le, tehát akkor hozzájárult a beültetéshez? igen, most menjen a p*csába a faszi!
itt jön be az a vita, h mikortól is számít az életnek az élet! a születéstől, vagy a fogantatástól???
ez tényleg nehéz kérdés!
na azért ilyenkor hiányzik home

Na, ezt még muszáj belinkelnem. Régen volt ilyen mély ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉS. Mi a véleményetek erről az ügyről, ti hogy döntöttetek volna, ha a bíró helyében lennétek?
Minden létező hazai és európai jogi fórum eltiltotta saját gyermeke megszülésétől azt a brit asszonyt, aki daganatos megbetegedése következtében természetes módon nem eshet teherbe, a kezelés előtt lefagyasztott embrióinak beültetéséhez viszont volt partnere már nem járul hozzá.
A jelenleg 36 éves asszony petefészkét a rákellenes kezelés során el kellett távolítani. Még ezt megelőzően, 2001-ben, több kinyert petesejtet - Natalie Evans akkori élettársa, Howard Johnston közreműködésével - laboratóriumi körülmények között sikeresen megtermékenyítettek, és a későbbi szülés reményében hat embriókezdeményt lefagyasztottak.
A pár útjai azonban 2002-ben szétváltak, és Johnston visszavonta az embriók beültetéséhez és kihordásához adott hozzájárulását. Natalie Evans bírósági úton próbálta kimondatni, hogy joga van a saját testéből kinyert petesejtek visszaültetéséhez és gyermekei megszüléséhez. Ám az összes létező brit és európai jogi fórum, és most már a legfőbb európai bíróság is elutasította ezt, mondván: az apa beleegyezése is szükséges, ami Johnston hozzájárulásának visszavonásával már nincs meg.
A meg nem született gyermekeiért küzdő nő még azzal is megpróbált érvelni, hogy ha betegsége előtt Johnstontól - annak tudtán kívül és beleegyezése nélkül - teherbe esett volna, akkor is joga lett volna megszülni a gyereket. Ez azonban nem bizonyult jogilag értelmezhető érvnek, mert a brit törvények mesterséges megtermékenyítéssel létrehozott embriók esetében a beültetéshez kifejezetten előírják mindkét szülő írásos beleegyezését.
Natalie Evans még mindig nem adta fel a reményt. Az Európai Bíróság keddi végzése után közzétett sajtóközleményében kétségbeesésének adott ugyan hangot amiatt, hogy soha nem lehetnek gyermekei, közölte azonban: még egyszer megkérdezi egykori partnerét, hogy hajlandó-e meggondolni magát. Johnston azonban nem sok okot ad volt barátnőjének a reménykedésre. A végleges bírósági döntés után tartott rövid sajtóértekezletén kijelentette: a józan ész győzelmének tartja az ítéletet, és továbbra is fenntartja a jogot annak eldöntésére, hogy kivel és mikor alapít családot.
Ha esetleg az utolsó pillanatban meg is gondolná magát, erre nincs sok ideje: a brit törvények értelmében az embriókat, ha addig nem ültetik be őket, ötévi tárolás után meg kell semmisíteni. Az öt év tavaly októberben letelt, és a jogi vita tárgyát képező embriókat csak a bírósági eljárásra való tekintettel nem semmisítették eddig meg.
Minden létező hazai és európai jogi fórum eltiltotta saját gyermeke megszülésétől azt a brit asszonyt, aki daganatos megbetegedése következtében természetes módon nem eshet teherbe, a kezelés előtt lefagyasztott embrióinak beültetéséhez viszont volt partnere már nem járul hozzá.
A jelenleg 36 éves asszony petefészkét a rákellenes kezelés során el kellett távolítani. Még ezt megelőzően, 2001-ben, több kinyert petesejtet - Natalie Evans akkori élettársa, Howard Johnston közreműködésével - laboratóriumi körülmények között sikeresen megtermékenyítettek, és a későbbi szülés reményében hat embriókezdeményt lefagyasztottak.
A pár útjai azonban 2002-ben szétváltak, és Johnston visszavonta az embriók beültetéséhez és kihordásához adott hozzájárulását. Natalie Evans bírósági úton próbálta kimondatni, hogy joga van a saját testéből kinyert petesejtek visszaültetéséhez és gyermekei megszüléséhez. Ám az összes létező brit és európai jogi fórum, és most már a legfőbb európai bíróság is elutasította ezt, mondván: az apa beleegyezése is szükséges, ami Johnston hozzájárulásának visszavonásával már nincs meg.
A meg nem született gyermekeiért küzdő nő még azzal is megpróbált érvelni, hogy ha betegsége előtt Johnstontól - annak tudtán kívül és beleegyezése nélkül - teherbe esett volna, akkor is joga lett volna megszülni a gyereket. Ez azonban nem bizonyult jogilag értelmezhető érvnek, mert a brit törvények mesterséges megtermékenyítéssel létrehozott embriók esetében a beültetéshez kifejezetten előírják mindkét szülő írásos beleegyezését.
Natalie Evans még mindig nem adta fel a reményt. Az Európai Bíróság keddi végzése után közzétett sajtóközleményében kétségbeesésének adott ugyan hangot amiatt, hogy soha nem lehetnek gyermekei, közölte azonban: még egyszer megkérdezi egykori partnerét, hogy hajlandó-e meggondolni magát. Johnston azonban nem sok okot ad volt barátnőjének a reménykedésre. A végleges bírósági döntés után tartott rövid sajtóértekezletén kijelentette: a józan ész győzelmének tartja az ítéletet, és továbbra is fenntartja a jogot annak eldöntésére, hogy kivel és mikor alapít családot.
Ha esetleg az utolsó pillanatban meg is gondolná magát, erre nincs sok ideje: a brit törvények értelmében az embriókat, ha addig nem ültetik be őket, ötévi tárolás után meg kell semmisíteni. Az öt év tavaly októberben letelt, és a jogi vita tárgyát képező embriókat csak a bírósági eljárásra való tekintettel nem semmisítették eddig meg.
röhögéstől beszarós szmájli!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 04. 13. péntek 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
megnyitnám Surda borbélyüzletet, Surda kávézóval!
))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 13. péntek 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 22:51

az jutott eszembe, hogy vállalkozásba kezdek...akik méltatják a hangomat, azoknak tényleg fel fogok énekelni dalokat, és jó pénzért eladom...a másik businessem pedig az sms küldő szolgáltatás lesz...egyszer az egyik fiúbarátomnak csináltam olyat, hogy a szülinapja előtti 3. naptól minden reggel küldtem neki egy-egy smst különböző szövegekkel...és persze a szülinapi üdvözlettel zártam
ti milyen hasonló jellegű (eleve bukott
) vállalkozásba kezdenétek?

persze, h festeni fog tojásokat!
majd a fiacskám tojásait!
addig mi is elfoglajuk majd magunkat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 13. péntek 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 22:19
majd a fiacskám tojásait!
addig mi is elfoglajuk majd magunkat!

Neeeeeeem, az én lányom is festeni fog tojást, mert most annyira megszerette, hogy alig akarta abbahagyni. Igaz, hogy filctollal festette az előre bepirosított tojásokat, mert ecsettel meg mással még nem tud, de marhára élvezte.
Itt van az az ügyes kis keze, ahogy tojást fest:
Itt van az az ügyes kis keze, ahogy tojást fest:

Sonkás!
azt hittem az 50 év múlvás (amit pille és Vili írt)gondolatmenetet folytatod, arra írtam az előző hsz-em! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 10:46
azt hittem az 50 év múlvás (amit pille és Vili írt)gondolatmenetet folytatod, arra írtam az előző hsz-em! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)

lópikulát!
a gennyzsákszem nappalija nevű öregotthonban keféljük a nappalis -az akkor már- nyanyáinkat!
a gennyzsákszem nappalija nevű öregotthonban keféljük a nappalis -az akkor már- nyanyáinkat!
lópikulát!
a gennyzsákszem nappalija nevű öregotthonban keféljük a nappalis -az akkor már- nyanyáinkat! (Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 04. 13. péntek 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
a gennyzsákszem nappalija nevű öregotthonban keféljük a nappalis -az akkor már- nyanyáinkat! (Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 04. 13. péntek 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Na elkezdem a 17 oldal kötelező olvasmányom!
Tegnap sajnáltam is a ladikos rajongókat rendesen, pedig volt a kedvencem a Váncsa! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 13. péntek 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 18:42

Tegnap sajnáltam is a ladikos rajongókat rendesen, pedig volt a kedvencem a Váncsa! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 13. péntek 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)

minden nő imádja hajóst a nappaliban. csak én nem rajongok érte. de ha sokat nézném a tévében, bisztosz megszeretném...

Akkor még mindig nem gyógyult meg?
Gyerekek! fél 11 és össz 5 hsz!???
Lotyókám? a kiváló dolgozó kitűződet vazi még mindig nem tette fel? vagy ez rám vár, mert a kebledet kell közben kényeztetni!
nyú itt vagyok!
de lehet te eredetileg nyúl (csak leszopogatták az l betűt rólad a csajok!) voltál és most bicske felé szaladsz? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 00:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 00:31
Gyerekek! fél 11 és össz 5 hsz!???
Lotyókám? a kiváló dolgozó kitűződet vazi még mindig nem tette fel? vagy ez rám vár, mert a kebledet kell közben kényeztetni!

nyú itt vagyok!
de lehet te eredetileg nyúl (csak leszopogatták az l betűt rólad a csajok!) voltál és most bicske felé szaladsz? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 00:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Na, a sokadik visszaaltatás után (taknyos a gyerkőc ugyanis) csak ideevett még a fene a géphez, úgyhogy most búcsúzom: jó éjt!
Jó reggelt, szép napot!

Sziasztok! Hol a papa, hol a vad, hol vagyok én? olyan bizonytalan vagyok,vagy nem?

Szilva gyere a chatre kicsit kérdeni akarok valimit töled személyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 07:53

nagyszombaton zsóryfürdőn hosszú ideig vártuk a "kisvonatot", amivel bekocsikázhattunk volna mezőkövesdre, mert a körmenet miatt a vonatnak állnia kellett a városban...vihogós barátnőimmel megbeszéltük, hogy vélhetően az átvonuló nyulak miatt nem jön a vonat...és ezek szerint ennyi ideig tartott míg a nyulak átértek hozzátok

nagyszombaton zsóryfürdőn hosszú ideig vártuk a "kisvonatot", amivel bekocsikázhattunk volna mezőkövesdre, mert a körmenet miatt a vonatnak állnia kellett a városban...vihogós barátnőimmel megbeszéltük, hogy vélhetően az átvonuló nyulak miatt nem jön a vonat...és ezek szerint ennyi ideig tartott míg a nyulak átértek hozzátok
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 16. hétfő 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 16. hétfő 07:39

Jó reggelt jó reggelt!
Friss hírek:
Bicske és Tbánya között teljes az útzár az M1-en
Bocs h. nevetek... 5.000 db nyúl szaladt szét a pályán
Csak óvatosan húsvét után a nyulak is szabadságra vágynak
Friss hírek:

Csak óvatosan húsvét után a nyulak is szabadságra vágynak

Jó reggelt jó reggelt!
Friss hírek: