Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 2368 2369 2370 2371 2372 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1368   2007. 04. 14. szombat 08:10
Moncy Moncy
Jóóóóó reggelt!

Ma megint ezerrel süt a nap...
Irány a természet lágy öle...

Csak ne lennék megint carul reggel shakehead szomoru1 wow2
#1367   2007. 04. 14. szombat 07:42
MmePrune MmePrune VIP Admin
jah...persze: örülök, hogy mégis maradsz itt a gg-n smile smile smile smile smile smile smile smile smile kár lenne itt hagynod ezt a jó kis csapatot
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 04. 14. szombat 07:38
Jóreggelt, Fenség! Méltóztatna válaszolni a privimre? smile
#1366   2007. 04. 14. szombat 07:38
X Törölt felhasználó (7767)
Jóreggelt, Fenség! Méltóztatna válaszolni a privimre? smile
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 14. szombat 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 04. 14. szombat 07:35
ohhh, én kis ostoba...hát rákerestem smile vicces smile bár én nem dalos sms-eket készítenék, hanem szövegeseket, igény szerint...bandi szőrös lábú lány-áról a jóbarátok phobe-je jutott eszembe, amikor a büdös macskát énekelte gitár kisérettel smile ismeri valaki?
egyébként jóregg mindenkinek
#1365   2007. 04. 14. szombat 07:35
ohhh, én kis ostoba...hát rákerestem smile vicces smile bár én nem dalos sms-eket készítenék, hanem szövegeseket, igény szerint...bandi szőrös lábú lány-áról a jóbarátok phobe-je jutott eszembe, amikor a büdös macskát énekelte gitár kisérettel smile ismeri valaki?
egyébként jóregg mindenkinek
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 13. péntek 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 04. 13. péntek 23:18
smsbandi??????
#1364   2007. 04. 14. szombat 03:01
para11 para11
nem falloszt akartál mondani?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 13. péntek 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 04. 13. péntek 21:10
Én pedig a lovag, a kétkezes pallossal. nyes
#1363   2007. 04. 14. szombat 02:59
para11 para11
elfér melletted a"Hülyeség"is?(akkor én is jelentkezek modellnek)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 13. péntek 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 04. 13. péntek 23:10
jah...még egy: asszem modellt állok majd az "Erkölcs" szoborhoz vigyor5
#1362   2007. 04. 13. péntek 23:18
smsbandi??????
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 13. péntek 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 04. 13. péntek 23:16
smsbandi smile én belenéztem, nem nagy szám, de jópofa ötlet

Nekem?
Hú, ezen gondolkodnom kell...
szerintem én bármit leírhatnék, nem valószínű, hogy bármivel is nagy sikert érjek el...
#1361   2007. 04. 13. péntek 23:16
hááát..ez bizony szar dolog...kérdés, hogy mi lehet az oka a férfi nagy ellenállásának...anyagi vonzatú, vagyis mindenképpen támogatnia kell majd a nőt és a gyereket, és ezért nem akarja? a nőnek viszont nincs több esélye...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 13. péntek 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 04. 13. péntek 23:09
Na, ezt még muszáj belinkelnem. Régen volt ilyen mély ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉS. Mi a véleményetek erről az ügyről, ti hogy döntöttetek volna, ha a bíró helyében lennétek?

Minden létező hazai és európai jogi fórum eltiltotta saját gyermeke megszülésétől azt a brit asszonyt, aki daganatos megbetegedése következtében természetes módon nem eshet teherbe, a kezelés előtt lefagyasztott embrióinak beültetéséhez viszont volt partnere már nem járul hozzá.

A jelenleg 36 éves asszony petefészkét a rákellenes kezelés során el kellett távolítani. Még ezt megelőzően, 2001-ben, több kinyert petesejtet - Natalie Evans akkori élettársa, Howard Johnston közreműködésével - laboratóriumi körülmények között sikeresen megtermékenyítettek, és a későbbi szülés reményében hat embriókezdeményt lefagyasztottak.

A pár útjai azonban 2002-ben szétváltak, és Johnston visszavonta az embriók beültetéséhez és kihordásához adott hozzájárulását. Natalie Evans bírósági úton próbálta kimondatni, hogy joga van a saját testéből kinyert petesejtek visszaültetéséhez és gyermekei megszüléséhez. Ám az összes létező brit és európai jogi fórum, és most már a legfőbb európai bíróság is elutasította ezt, mondván: az apa beleegyezése is szükséges, ami Johnston hozzájárulásának visszavonásával már nincs meg.

A meg nem született gyermekeiért küzdő nő még azzal is megpróbált érvelni, hogy ha betegsége előtt Johnstontól - annak tudtán kívül és beleegyezése nélkül - teherbe esett volna, akkor is joga lett volna megszülni a gyereket. Ez azonban nem bizonyult jogilag értelmezhető érvnek, mert a brit törvények mesterséges megtermékenyítéssel létrehozott embriók esetében a beültetéshez kifejezetten előírják mindkét szülő írásos beleegyezését.

Natalie Evans még mindig nem adta fel a reményt. Az Európai Bíróság keddi végzése után közzétett sajtóközleményében kétségbeesésének adott ugyan hangot amiatt, hogy soha nem lehetnek gyermekei, közölte azonban: még egyszer megkérdezi egykori partnerét, hogy hajlandó-e meggondolni magát. Johnston azonban nem sok okot ad volt barátnőjének a reménykedésre. A végleges bírósági döntés után tartott rövid sajtóértekezletén kijelentette: a józan ész győzelmének tartja az ítéletet, és továbbra is fenntartja a jogot annak eldöntésére, hogy kivel és mikor alapít családot.

Ha esetleg az utolsó pillanatban meg is gondolná magát, erre nincs sok ideje: a brit törvények értelmében az embriókat, ha addig nem ültetik be őket, ötévi tárolás után meg kell semmisíteni. Az öt év tavaly októberben letelt, és a jogi vita tárgyát képező embriókat csak a bírósági eljárásra való tekintettel nem semmisítették eddig meg.
#1360   2007. 04. 13. péntek 23:16
X Törölt felhasználó (24620)
smsbandi smile én belenéztem, nem nagy szám, de jópofa ötlet

Nekem?
Hú, ezen gondolkodnom kell...
szerintem én bármit leírhatnék, nem valószínű, hogy bármivel is nagy sikert érjek el...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 13. péntek 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 04. 13. péntek 22:51
az jutott eszembe, hogy vállalkozásba kezdek...akik méltatják a hangomat, azoknak tényleg fel fogok énekelni dalokat, és jó pénzért eladom...a másik businessem pedig az sms küldő szolgáltatás lesz...egyszer az egyik fiúbarátomnak csináltam olyat, hogy a szülinapja előtti 3. naptól minden reggel küldtem neki egy-egy smst különböző szövegekkel...és persze a szülinapi üdvözlettel zártam hehe
kerdes ti milyen hasonló jellegű (eleve bukott hehe ) vállalkozásba kezdenétek? kerdes
#1359   2007. 04. 13. péntek 23:10
jah...még egy: asszem modellt állok majd az "Erkölcs" szoborhoz vigyor5
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 13. péntek 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
az jutott eszembe, hogy vállalkozásba kezdek...akik méltatják a hangomat, azoknak tényleg fel fogok énekelni dalokat, és jó pénzért eladom...a másik businessem pedig az sms küldő szolgáltatás lesz...egyszer az egyik fiúbarátomnak csináltam olyat, hogy a szülinapja előtti 3. naptól minden reggel küldtem neki egy-egy smst különböző szövegekkel...és persze a szülinapi üdvözlettel zártam hehe
kerdes ti milyen hasonló jellegű (eleve bukott hehe ) vállalkozásba kezdenétek? kerdes
#1358   2007. 04. 13. péntek 23:09
X Törölt felhasználó (21812)
Na, ezt még muszáj belinkelnem. Régen volt ilyen mély ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉS. Mi a véleményetek erről az ügyről, ti hogy döntöttetek volna, ha a bíró helyében lennétek?

Minden létező hazai és európai jogi fórum eltiltotta saját gyermeke megszülésétől azt a brit asszonyt, aki daganatos megbetegedése következtében természetes módon nem eshet teherbe, a kezelés előtt lefagyasztott embrióinak beültetéséhez viszont volt partnere már nem járul hozzá.

A jelenleg 36 éves asszony petefészkét a rákellenes kezelés során el kellett távolítani. Még ezt megelőzően, 2001-ben, több kinyert petesejtet - Natalie Evans akkori élettársa, Howard Johnston közreműködésével - laboratóriumi körülmények között sikeresen megtermékenyítettek, és a későbbi szülés reményében hat embriókezdeményt lefagyasztottak.

A pár útjai azonban 2002-ben szétváltak, és Johnston visszavonta az embriók beültetéséhez és kihordásához adott hozzájárulását. Natalie Evans bírósági úton próbálta kimondatni, hogy joga van a saját testéből kinyert petesejtek visszaültetéséhez és gyermekei megszüléséhez. Ám az összes létező brit és európai jogi fórum, és most már a legfőbb európai bíróság is elutasította ezt, mondván: az apa beleegyezése is szükséges, ami Johnston hozzájárulásának visszavonásával már nincs meg.

A meg nem született gyermekeiért küzdő nő még azzal is megpróbált érvelni, hogy ha betegsége előtt Johnstontól - annak tudtán kívül és beleegyezése nélkül - teherbe esett volna, akkor is joga lett volna megszülni a gyereket. Ez azonban nem bizonyult jogilag értelmezhető érvnek, mert a brit törvények mesterséges megtermékenyítéssel létrehozott embriók esetében a beültetéshez kifejezetten előírják mindkét szülő írásos beleegyezését.

Natalie Evans még mindig nem adta fel a reményt. Az Európai Bíróság keddi végzése után közzétett sajtóközleményében kétségbeesésének adott ugyan hangot amiatt, hogy soha nem lehetnek gyermekei, közölte azonban: még egyszer megkérdezi egykori partnerét, hogy hajlandó-e meggondolni magát. Johnston azonban nem sok okot ad volt barátnőjének a reménykedésre. A végleges bírósági döntés után tartott rövid sajtóértekezletén kijelentette: a józan ész győzelmének tartja az ítéletet, és továbbra is fenntartja a jogot annak eldöntésére, hogy kivel és mikor alapít családot.

Ha esetleg az utolsó pillanatban meg is gondolná magát, erre nincs sok ideje: a brit törvények értelmében az embriókat, ha addig nem ültetik be őket, ötévi tárolás után meg kell semmisíteni. Az öt év tavaly októberben letelt, és a jogi vita tárgyát képező embriókat csak a bírósági eljárásra való tekintettel nem semmisítették eddig meg.
#1357   2007. 04. 13. péntek 23:06
vazelinator vazelinator VIP Admin
admin leszek a gg-n eplus2
MmePrune VIP Admin
#1356   2007. 04. 13. péntek 23:05
husband35 husband35
Jó éjt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 13. péntek 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 23:00
Na, mentem aludni. Jó éjt!
#1355   2007. 04. 13. péntek 23:05
husband35 husband35
Egy baby,de most ezekben az ínséges időkben egy hárem is jól jönne. nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 13. péntek 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 04. 13. péntek 22:34
öööö...izéééé....egy bébi? vagy esetleg egy új asszony a hárembe? wink
#1354   2007. 04. 13. péntek 23:04
vazelinator vazelinator VIP Admin
legjobb diszno ételek hithű iszlámosoknak éterem
MmePrune VIP Admin
#1353   2007. 04. 13. péntek 23:00
Na, mentem aludni. Jó éjt!
#1352   2007. 04. 13. péntek 23:00
Eleve bukott? Na ez több is van:
Én menza jellegű kajáldát nyitnék, ahol én főzök.
hehe
Vagy felénekelnék egy nagylemezt.
hehe
Vagy bármi olyat, amihez kémiai tudás kell...
MmePrune VIP Admin
#1351   2007. 04. 13. péntek 22:51
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 13. péntek 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 15:04
Prune!
A férjem elárulta, hogy kanos lesz a hangodtól. Nem ajánlom, hogy énekelj neki, ha egyszer személyesen, kettesben találkoztok!
ejnye1 vigyor5

Viszont ha hetente felénekelnél nekünk egy dalt, biztos felpezsdülne a szexuális életünk.

Nahát, mekkora ötlet! Prune, a te hangod afrodiziákum!
smile
#1350   2007. 04. 13. péntek 22:34
öööö...izéééé....egy bébi? vagy esetleg egy új asszony a hárembe? wink
(Ez egy válasz husband35 üzenetére (2007. 04. 13. péntek 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 22:22
Nálunk is élvezte a lyányom és még egy jó hír legalább is számomra az,hogy hamarossan újra bővül a családom egy kis jövevénnyel. wave
#1349   2007. 04. 13. péntek 22:24
smile
Majd számolj be a fütyi/punci helyzetről és a statisztikai adatokról, ha megtörténik smile
(Ez egy válasz husband35 üzenetére (2007. 04. 13. péntek 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 22:22
Nálunk is élvezte a lyányom és még egy jó hír legalább is számomra az,hogy hamarossan újra bővül a családom egy kis jövevénnyel. wave

... 2368 2369 2370 2371 2372 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48748db
Utolsó üzenet: tegnap 20:43

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!