minden nő imádja hajóst a nappaliban. csak én nem rajongok érte. de ha sokat nézném a tévében, bisztosz megszeretném...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 13. péntek 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 17:39

ha jól emléxem pont Te nem lelkesedsz annyira a ladikosért!
míg Szilva és a lotyókám nedvesre nézik magukat mi ki is elégülnénk!!!

ma még nem volt bennem senki...
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 04. 13. péntek 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 15:38

Ejnye Pille alig huzom ki a lábam a napalibol már is ki probálod az ágyam??,Az nem is lenne baj csak az hogy nem velem.Szevasztok

a mi angoljaink a "csupasz-csigát" próbálták kimondani, hatalmas élvezettel...
meg a "gyalogút" szó tetszett nekik, mert szerintük a jolly-good-ra emlékeztet
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 13. péntek 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 15:01
meg a "gyalogút" szó tetszett nekik, mert szerintük a jolly-good-ra emlékeztet

Törölt felhasználó (21812)

"És a legviccesebb magyar szavakat:
Bár minden külföldi tudja, hogy a tojás szónál nem létezik viccesebb, ez nem érkezett válaszként. De nézzük az érdekes tizet:
töpörtyű, tintafolt, punnyadt, ám, villanyírógép, bagoly, cipőfűző, fröccsöntött, spicli, kukac"
ez is idézet az előzőekben említett blogból.
Bár minden külföldi tudja, hogy a tojás szónál nem létezik viccesebb, ez nem érkezett válaszként. De nézzük az érdekes tizet:
töpörtyű, tintafolt, punnyadt, ám, villanyírógép, bagoly, cipőfűző, fröccsöntött, spicli, kukac"
ez is idézet az előzőekben említett blogból.
hehe
annyit vásároltunk, lehet, lemarad a tánc. vagy megmarad a tánc is, aztán egy hét múlva nem eszünk... táncoljak, vagy egyek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 13. péntek 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 15:28

annyit vásároltunk, lehet, lemarad a tánc. vagy megmarad a tánc is, aztán egy hét múlva nem eszünk... táncoljak, vagy egyek?

Fotókat kérünk róla a megfelelő topicokba.

totálisan elképedő szmájli! mit keresel itt ilyenkor? túlóra, túlóra?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 13. péntek 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 17:39

(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 19:49

köcce a megértést.
te sem vennéd a lelkedre, ha épp a hajós miatt nem hancúrkodhatnál, mert azt bámulja a nappali összes nője...

a fiam ma az elkésünk szón kacagott egész nap!
jöttem és megyek is!
jó 7végét! és kellemes szexelést mindenkinek!
ui: na akkor Charlotte Szilva Surdi hármas alatt Szilva még énekelni is fog??? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 13. péntek 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 15:01
jöttem és megyek is!
jó 7végét! és kellemes szexelést mindenkinek!
ui: na akkor Charlotte Szilva Surdi hármas alatt Szilva még énekelni is fog??? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 13. péntek 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Az előző hsz-ben említett blog olvasói szerint a legrútabb magyar szavak:
rizsa, varjú, kárhozat, hazugság, bútorraktár, rágcsáló, tarhonya, célkereszt, traktor, halottkém.
(mint látjátok, ebben a szavazásban a szavak hangzása volt a lényeg, nem a jelentése)
rizsa, varjú, kárhozat, hazugság, bútorraktár, rágcsáló, tarhonya, célkereszt, traktor, halottkém.
(mint látjátok, ebben a szavazásban a szavak hangzása volt a lényeg, nem a jelentése)
És leg aláb jol le égtél???
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 13. péntek 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 15:37

Hát ez jól esett... De miért van ha elfekszem a fűben tuti az összes bogár megtalál... a kuty tuti odahordja egyből az összes motyóját...
Néztétek már a világot 15 cm magasból? Eszméletlen... a fák telistele méhecskékkel, a fecskék ricsajoznak... a bogárkák jönnek mennek... Tisztára belegondoltam milyen is lehetett a Drágám a kölykök összementek filmben...
aztán...elaludtam a napon
Néztétek már a világot 15 cm magasból? Eszméletlen... a fák telistele méhecskékkel, a fecskék ricsajoznak... a bogárkák jönnek mennek... Tisztára belegondoltam milyen is lehetett a Drágám a kölykök összementek filmben...

Ejnye Pille alig huzom ki a lábam a napalibol már is ki probálod az ágyam??,Az nem is lenne baj csak az hogy nem velem.Szevasztok

Hát ez jól esett... De miért van ha elfekszem a fűben tuti az összes bogár megtalál... a kuty tuti odahordja egyből az összes motyóját...

Fotókat kérünk róla a megfelelő topicokba.
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 13. péntek 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 15:25
miközben holnap a tűz felett csorog verejtékem, gondolok majd rád, s irigylem a teljes kiszolgálást, miben részed lesz...
na, sziasztok, elmentem combfixet vásározni barátosnémmal.
a fiúk örömére.

Jaja, egyszerre andalító és izgató.
Kéne vele hangoskönyvet felolvastatni, persze szigorúan erotikus műveket.
A kis ovisok hogy imádhatják, amikor énekel vagy mesél!
Prune, szeretem a hangooooooood
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 13. péntek 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 15:19
Kéne vele hangoskönyvet felolvastatni, persze szigorúan erotikus műveket.
A kis ovisok hogy imádhatják, amikor énekel vagy mesél!
Prune, szeretem a hangooooooood

ugye? ugye milyen szexis a hangja? mit gondolsz, miért hivom fel minden nap?
ma ugyan kimaradt a telefonbeszélgetés...

Törölt felhasználó (20803)

Aza jó az egészben hogy csak ennem kell és nem nekem csinálnom!
Aza jó az egészben hogy csak ennem kell és nem nekem csinálnom!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 13. péntek 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 15:17

gulyás parti! hmmm... a hétvégén nekem is bográcsoznom kéne odakinn... gyönyörű idő van! biztos léptekkel jer vissza a partiról!

ugye? ugye milyen szexis a hangja? mit gondolsz, miért hivom fel minden nap?
ma ugyan kimaradt a telefonbeszélgetés...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 13. péntek 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 15:04

Prune!
A férjem elárulta, hogy kanos lesz a hangodtól. Nem ajánlom, hogy énekelj neki, ha egyszer személyesen, kettesben találkoztok!
Viszont ha hetente felénekelnél nekünk egy dalt, biztos felpezsdülne a szexuális életünk.
Nahát, mekkora ötlet! Prune, a te hangod afrodiziákum!
A férjem elárulta, hogy kanos lesz a hangodtól. Nem ajánlom, hogy énekelj neki, ha egyszer személyesen, kettesben találkoztok!

Viszont ha hetente felénekelnél nekünk egy dalt, biztos felpezsdülne a szexuális életünk.

gulyás parti! hmmm... a hétvégén nekem is bográcsoznom kéne odakinn... gyönyörű idő van! biztos léptekkel jer vissza a partiról!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 13. péntek 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 15:02

Törölt felhasználó (20803)

Jó táncikálást!Én holnap gulyás partira megyek,de hogy jövök?
igen, a cipőfűzőról már én is hallottam, imádják a külföldiek. mi társitjuk hozzá a szó jelentését, ezért nehezen választhatunk.
de... pl. egy szép szó - szerintem: bársony és a selyem. suttogjátok el, mily csodásan hangzik.
szigorúan suttogva!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 13. péntek 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 14:58
de... pl. egy szép szó - szerintem: bársony és a selyem. suttogjátok el, mily csodásan hangzik.

Sajnálom, de ha egyszer ez volt a szavazás témája.
Amúgy a legszebb szóról nem indítottak szavazást ezzel egyidőben. Micsoda ronda dolog!
Viszont a google segítségével találtam néhány LEGSZEBB MAGYAR SZÓ felsorolást, íme:
Kosztolányi Dezső szerint a legszebb magyar szavak a láng, gyöngy, anya, ősz, szűz, kard, csók, vér, szív, sír.
Egy blog olvasói szerint:
holló, napsugár, Abbá, szerelem, pénz, holdfény, selyem, hanyagol, gömb, csillaghullás
A külföldiek szerint, a legszebben csengő magyar szó a hajolaj és a cipőfűző.
Amúgy a legszebb szóról nem indítottak szavazást ezzel egyidőben. Micsoda ronda dolog!
Viszont a google segítségével találtam néhány LEGSZEBB MAGYAR SZÓ felsorolást, íme:
Kosztolányi Dezső szerint a legszebb magyar szavak a láng, gyöngy, anya, ősz, szűz, kard, csók, vér, szív, sír.
Egy blog olvasói szerint:
holló, napsugár, Abbá, szerelem, pénz, holdfény, selyem, hanyagol, gömb, csillaghullás
A külföldiek szerint, a legszebben csengő magyar szó a hajolaj és a cipőfűző.
Prune!

Kellemes szórakozást!
Irigykedek rád is
Nem került elő a tortaforma, kölcsönkértem egyet. (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 13. péntek 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 14:19
Irigykedek rád is

Nem került elő a tortaforma, kölcsönkértem egyet. (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 13. péntek 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)

én táncolni megyek ma este.
halom tortaforma van a konyhaszekrényben, nézd meg a mosogató alatt, biztos ott lesz a kis dög!

halom tortaforma van a konyhaszekrényben, nézd meg a mosogató alatt, biztos ott lesz a kis dög!

Egyszer megkérdeztem egy külföldit, miután hallott engem egy barátnőmmel magyarul beszélni, hogy milyennek hangzik a magyar nyelv. Azt mondta: vicces.
Hehe, akkor nem röhögne ennyire ha meg kéne tanulnia!
Hehe, akkor nem röhögne ennyire ha meg kéne tanulnia!