Kellemes szórakozást!
Irigykedek rád is
Nem került elő a tortaforma, kölcsönkértem egyet. (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 13. péntek 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 14:19
Irigykedek rád is

Nem került elő a tortaforma, kölcsönkértem egyet. (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 13. péntek 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)

én táncolni megyek ma este.
halom tortaforma van a konyhaszekrényben, nézd meg a mosogató alatt, biztos ott lesz a kis dög!

halom tortaforma van a konyhaszekrényben, nézd meg a mosogató alatt, biztos ott lesz a kis dög!

Egyszer megkérdeztem egy külföldit, miután hallott engem egy barátnőmmel magyarul beszélni, hogy milyennek hangzik a magyar nyelv. Azt mondta: vicces.
Hehe, akkor nem röhögne ennyire ha meg kéne tanulnia!
Hehe, akkor nem röhögne ennyire ha meg kéne tanulnia!
Jó táncikálást!Én holnap gulyás partira megyek,de hogy jövök?
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 13. péntek 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 14:19
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 13. péntek 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)

"És a legviccesebb magyar szavakat:
Bár minden külföldi tudja, hogy a tojás szónál nem létezik viccesebb, ez nem érkezett válaszként. De nézzük az érdekes tizet:
töpörtyű, tintafolt, punnyadt, ám, villanyírógép, bagoly, cipőfűző, fröccsöntött, spicli, kukac"
ez is idézet az előzőekben említett blogból. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 13. péntek 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 15:01
Bár minden külföldi tudja, hogy a tojás szónál nem létezik viccesebb, ez nem érkezett válaszként. De nézzük az érdekes tizet:
töpörtyű, tintafolt, punnyadt, ám, villanyírógép, bagoly, cipőfűző, fröccsöntött, spicli, kukac"
ez is idézet az előzőekben említett blogból. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 13. péntek 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Az előző hsz-ben említett blog olvasói szerint a legrútabb magyar szavak:
rizsa, varjú, kárhozat, hazugság, bútorraktár, rágcsáló, tarhonya, célkereszt, traktor, halottkém.
(mint látjátok, ebben a szavazásban a szavak hangzása volt a lényeg, nem a jelentése)
rizsa, varjú, kárhozat, hazugság, bútorraktár, rágcsáló, tarhonya, célkereszt, traktor, halottkém.
(mint látjátok, ebben a szavazásban a szavak hangzása volt a lényeg, nem a jelentése)
Az előző hsz-ben említett blog olvasói szerint a legrútabb magyar szavak:
(mint látjátok, ebben a szavazásban a szavak hangzása volt a lényeg, nem a jelentése) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 13. péntek 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 14:58
(mint látjátok, ebben a szavazásban a szavak hangzása volt a lényeg, nem a jelentése) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 13. péntek 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Sajnálom, de ha egyszer ez volt a szavazás témája.
Amúgy a legszebb szóról nem indítottak szavazást ezzel egyidőben. Micsoda ronda dolog!
Viszont a google segítségével találtam néhány LEGSZEBB MAGYAR SZÓ felsorolást, íme:
Kosztolányi Dezső szerint a legszebb magyar szavak a láng, gyöngy, anya, ősz, szűz, kard, csók, vér, szív, sír.
Egy blog olvasói szerint:
holló, napsugár, Abbá, szerelem, pénz, holdfény, selyem, hanyagol, gömb, csillaghullás
A külföldiek szerint, a legszebben csengő magyar szó a hajolaj és a cipőfűző.
Amúgy a legszebb szóról nem indítottak szavazást ezzel egyidőben. Micsoda ronda dolog!
Viszont a google segítségével találtam néhány LEGSZEBB MAGYAR SZÓ felsorolást, íme:
Kosztolányi Dezső szerint a legszebb magyar szavak a láng, gyöngy, anya, ősz, szűz, kard, csók, vér, szív, sír.
holló, napsugár, Abbá, szerelem, pénz, holdfény, selyem, hanyagol, gömb, csillaghullás
Sajnálom, de ha egyszer ez volt a szavazás témája.
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 13. péntek 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 14:40
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 13. péntek 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)

egyébként meg ne káromkodjatok már a nappaliban ilyen csúfan! valaki bejön, mit szól?

Én is végignéztem apám gyűjteményét. Egy órával hamarabb értem haza gimiből mint a többiek, és az pont elég idő volt a tanulmányok kibővítésére
Jah, és volt néhány videókazettája is, főleg ezekkel a tundrabugyis német szexfilmekkel (jääää, snellááááá, snellááááááááá). És egyszer az egyiket betépte a hülye videó. Amikor sikerült visszatekernem a szalagot, akkor láttam, hogy valahogy megtekeredett. Kicsi csavarhúzó keres, őrült sebességgel kazetta szétszed, szalag visszarendez, kazettafedél visszacsavaroz. Mire nem jó az a minimális műszaki érzék, amit örököltem apámtól
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 13. péntek 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 14:16

Jah, és volt néhány videókazettája is, főleg ezekkel a tundrabugyis német szexfilmekkel (jääää, snellááááá, snellááááááááá). És egyszer az egyiket betépte a hülye videó. Amikor sikerült visszatekernem a szalagot, akkor láttam, hogy valahogy megtekeredett. Kicsi csavarhúzó keres, őrült sebességgel kazetta szétszed, szalag visszarendez, kazettafedél visszacsavaroz. Mire nem jó az a minimális műszaki érzék, amit örököltem apámtól

legcsúnyább szó? az én véleményem szerint a hangsúly... a hangsúly számít. a legszebb szó is böffenhet ki úgy a szánkon, hogy vérig sért...
érdekes tulajdonság? passz... visszafelé nem tudok olvasni... még gondolkodom.
a herbációt veszem meg rendszeresen. minden egyébről lemondtam már, a neten megtalálható, ami érdekel.
szexlapot nem szoktam venni, de kiskoromban előszeretettel csóringáztuk el apuét, s lapozgattuk végig hugommal sutyiban.
keveset irtatok ma... mi történt?
a herbációt veszem meg rendszeresen. minden egyébről lemondtam már, a neten megtalálható, ami érdekel.
szexlapot nem szoktam venni, de kiskoromban előszeretettel csóringáztuk el apuét, s lapozgattuk végig hugommal sutyiban.

egyébként meg ne káromkodjatok már a nappaliban ilyen csúfan! valaki bejön, mit szól?

wellness hétvége... micsoda kifejezés! húsvét előtt itt volt nálunk egy kislány. kérdeztem tőle, festi-e a piros tojásokat, várja-e a kisfiúkat, hogy meglocsolják, bla-bla... a kislány válasza: jaj, nem! nem festünk piros tojást. wellness hétvégére megyünk anyuékkal.
...
majd elájultam! mi lesz hagyományainkkal? ki fogja megőrizni, ápolgatni? elrettentő! haragszom. naon haragszom!
...
majd elájultam! mi lesz hagyományainkkal? ki fogja megőrizni, ápolgatni? elrettentő! haragszom. naon haragszom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 13. péntek 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 09:16

Apropó, ki mit tervez hétvégére? Valami érdekes program?

legcsúnyább szó? az én véleményem szerint a hangsúly... a hangsúly számít. a legszebb szó is böffenhet ki úgy a szánkon, hogy vérig sért...

Szép napot!
És akkor... kimentem a kertbe napozni
Te púpos koma... ha olvasod... a műholdjaidat kicsit billentheted é-ny-nak
És akkor... kimentem a kertbe napozni

Te púpos koma... ha olvasod... a műholdjaidat kicsit billentheted é-ny-nak

bemásolom a help topicba, ott keresd a választ rá
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 13. péntek 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 13:09

Törölt felhasználó (85813)

tudnatok abban segiteni hogy meg irjatok a telszamot amire smst kell küldeni az aktivizalashoz
tudnatok abban segiteni hogy meg irjatok a telszamot amire smst kell küldeni az aktivizalashoz
Na ma is elhavazott a meló, pedig pénteken az ember azt gondolná nyugi van.
Na sebaj, legalább mindjárt mehetek haza.
Na sebaj, legalább mindjárt mehetek haza.
Kérek beszámolót majd a Turisztika topicba!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 04. 13. péntek 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Már jobban
Még nem tökéletesen, de sokkal jobban
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 13. péntek 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia! Jól van már a kicsim?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 13. péntek 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 09:45

Tessék szépen pihenni és olvasgatni, de lehetőleg a szabadban! Ilyen szép időben nem szabad a lakásban rohadni!
Kisebbségi vita. erigy a véres gecibe

Szerintetek mi a legcsúnyább magyar szó?
Hát sok van de a geci eléggé az Pl: de geci vagy!
Vagy az egyik legdurvábbTe rohadt geci, pfújj!
Másik kérdés:
Van valakinek valami érdekes tulajdonsága, tudománya? Pl. tud folyékonyan olvasni visszafelé, tud zsonglőrködni hat labdával, ilyesmi.
Hát biztos vanb néhány ,de idáig még nem akdtam rá..
Na jó tudok olvasni a fejjel lefelé tartott könyvből a többit meg nem mondom el...
Harmadik:
Van olyan újság amit minden hónapban megvesztek vagy amire előfizettetek?
előfizetni semmire amikor tudom megveszem főleg autós újságok
És szexlapot ki szokott venni (vett régebben?)én mindig veszek amikor időm és pénzem engedi főleg a magyar amatőrők vonatkozásában, szeretem a szépet nézegetni nőben, autóban, épületben és tájakban egyaránt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 23:03
Hát sok van de a geci eléggé az Pl: de geci vagy!

Másik kérdés:
Van valakinek valami érdekes tulajdonsága, tudománya? Pl. tud folyékonyan olvasni visszafelé, tud zsonglőrködni hat labdával, ilyesmi.
Hát biztos vanb néhány ,de idáig még nem akdtam rá..
Na jó tudok olvasni a fejjel lefelé tartott könyvből a többit meg nem mondom el...

Harmadik:
előfizetni semmire amikor tudom megveszem főleg autós újságok
És szexlapot ki szokott venni (vett régebben?)én mindig veszek amikor időm és pénzem engedi főleg a magyar amatőrők vonatkozásában, szeretem a szépet nézegetni nőben, autóban, épületben és tájakban egyaránt...

Na, beteszem a holnapra szánt kérdéseket, hogy reggel mindenki tudjon szitkozódni, hogy már korán kérdéseken kell gondolkodnia
Szóval, volt nemrég egy internetes szavazás a legcsúnyább magyar szóról és az jött ki, hogy a legtöbben a GECI szót tartják a legcsúnyábbnak.
Másik kérdés:
Harmadik:
És szexlapot ki szokott venni (vett régebben?)

Szóval, volt nemrég egy internetes szavazás a legcsúnyább magyar szóról és az jött ki, hogy a legtöbben a GECI szót tartják a legcsúnyábbnak.

Másik kérdés:

Harmadik:

És szexlapot ki szokott venni (vett régebben?)