Az hagyján, de a férjemnek ma van a szülinapja és én meglepi tortát akarok neki sütni, de nem találom a tortaformát. Eddig működik a p13 effekt.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 13. péntek 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 13. péntek 07:46

Jóóóó reggelt!
Cseppet sem vagyok babonás ááááá dehogy...
Péntek 13
Péntek 13

Jóóóó reggelt!
Péntek 13
Péntek 13

Jó éjszakát!
Inkább ne
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 23:11

Törölt felhasználó (24620)

apropó, cifrakáromkodás verseny?

Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 23:13

csináljak grillázst? ^_^
csináljak grillázst? ^_^
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 23:04
Törölt felhasználó (21812)

Olyat, amire azt tudjuk mondani, hogy hmmmmmmmmmmmm ez igen!

apropó, cifrakáromkodás verseny?

Szerintetek mi a legcsúnyább magyar szó?
Egymagában egyik sem igazán csúnya... de ha kombinálják...
Mondjuk én a "f_szszopó"-t nem bírom. Főleg mikor a kis indiánok oltják vele egymást.
Van valakinek valami érdekes tulajdonsága, tudománya?
Nem kell bemutatkoznom ugye?
Van olyan újság amit minden hónapban megvesztek vagy amire előfizettetek?
Most majdnem 10 év után idén először nem hosszabbítottuk meg a ComputerPanoráma előfizetésünket... azért hiányozni fog.
Szülők meg politikai lapokat járatnak még, meg nőklapját...
Szexre nem költünk pénzt
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 23:03
Egymagában egyik sem igazán csúnya... de ha kombinálják...
Mondjuk én a "f_szszopó"-t nem bírom. Főleg mikor a kis indiánok oltják vele egymást.
Van valakinek valami érdekes tulajdonsága, tudománya?
Nem kell bemutatkoznom ugye?

Most majdnem 10 év után idén először nem hosszabbítottuk meg a ComputerPanoráma előfizetésünket... azért hiányozni fog.
Szülők meg politikai lapokat járatnak még, meg nőklapját...
Szexre nem költünk pénzt

Na, beteszem a holnapra szánt kérdéseket, hogy reggel mindenki tudjon szitkozódni, hogy már korán kérdéseken kell gondolkodnia
Szóval, volt nemrég egy internetes szavazás a legcsúnyább magyar szóról és az jött ki, hogy a legtöbben a GECI szót tartják a legcsúnyábbnak.
Másik kérdés:
Van valakinek valami érdekes tulajdonsága, tudománya? Pl. tud folyékonyan olvasni visszafelé, tud zsonglőrködni hat labdával, ilyesmi.
Harmadik:
És szexlapot ki szokott venni (vett régebben?)

Szóval, volt nemrég egy internetes szavazás a legcsúnyább magyar szóról és az jött ki, hogy a legtöbben a GECI szót tartják a legcsúnyábbnak.

Másik kérdés:
Van valakinek valami érdekes tulajdonsága, tudománya? Pl. tud folyékonyan olvasni visszafelé, tud zsonglőrködni hat labdával, ilyesmi.

Harmadik:

Olyat, amire azt tudjuk mondani, hogy hmmmmmmmmmmmm ez igen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 23:03

mégis milyen bizonyítékot? ^_^
mégis milyen bizonyítékot? ^_^
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 22:57

Kis hencegő! Nem félsz, hogy bizonyítékot követelünk?

Na, beteszem a holnapra szánt kérdéseket, hogy reggel mindenki tudjon szitkozódni, hogy már korán kérdéseken kell gondolkodnia
Másik kérdés:
Harmadik:

Másik kérdés:

Harmadik:

Kis hencegő! Nem félsz, hogy bizonyítékot követelünk?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 22:09

dicsérték már mások is ^_^
dicsérték már mások is ^_^
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 21:56

nem hát...és még eddig érezni sem éreztem ilyen hosszú nyelvet...és hogy tudja forgatni! (mindenhol)

nem hát...és még eddig érezni sem éreztem ilyen hosszú nyelvet...és hogy tudja forgatni! (mindenhol)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 21:52

Te sem láttál még ilyen hosszú nyelvet, igaz?

Te sem láttál még ilyen hosszú nyelvet, igaz?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 21:41

nah...le lehet szakadni willika-ról
a legizgalmasabb pasi, akivel valaha beszéltem...mellesleg lehet, hogy a lompos lapos volt, de azóta már lehet merev, duzzadt
spricces

Köszönöm... ^_^ (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)

a legizgalmasabb pasi, akivel valaha beszéltem...mellesleg lehet, hogy a lompos lapos volt, de azóta már lehet merev, duzzadt
spricces

nem hinném, hogy willy ezt becsmérlő kritikaként értelmezte.
tegnap dicsértem a bordáit...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 21:41

spricces

spricces

kösszépen...
jelenleg csakugyan nem
megkérdezhetném egyébként, hogy miért? (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 08:41

jelenleg csakugyan nem

megkérdezhetném egyébként, hogy miért? (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Egyébként én willy87-ről nem tudom elképzelni, hogy nemileg életet él

willy? lapos a lomposa... (szorri, szorri, szorri, willy)
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 21:28

Gyere nézz és kérj pillétől engedélyt, hogy beszállj a buliba, talán megengedi neked, hogy a melleire spriccelj...