Üdv, a ma délelőtti harmadik férfinek!
Legalább nem csak Spapával kettecskén maszatoljuk tele a nappalit. Még a végén meggyanúsítanak bennünket, hogy...Pedig dehogy!
(Ez egy válasz sandor46 üzenetére (2007. 04. 11. szerda 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 10:56
Legalább nem csak Spapával kettecskén maszatoljuk tele a nappalit. Még a végén meggyanúsítanak bennünket, hogy...Pedig dehogy!
(Ez egy válasz sandor46 üzenetére (2007. 04. 11. szerda 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Legyen Neked igazad Aki ott lessz Érezze Jól egymást
( a fenébe most nem mozog az ikon)Müködjön az ikon és akkor minden rendben lessz. Sokan sokat érezzenek Ne külön.

Legyen Neked igazad Aki ott lessz Érezze Jól egymást
( a fenébe most nem mozog az ikon)Müködjön az ikon és akkor minden rendben lessz. Sokan sokat érezzenek Ne külön.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 11. szerda 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 10:42

üdlövöldözünk a nappaliban!
azért én ezt remélem: aki ott lesz azok jól érzik majd egymást!

azért én ezt remélem: aki ott lesz azok jól érzik majd egymást!
üdlövöldözünk a nappaliban!
azért én ezt remélem: aki ott lesz azok jól érzik majd egymást! (Ez egy válasz sandor46 üzenetére (2007. 04. 10. kedd 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 22:27

azért én ezt remélem: aki ott lesz azok jól érzik majd egymást! (Ez egy válasz sandor46 üzenetére (2007. 04. 10. kedd 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok ! átjöttünk Cs-megyéból. Bejövök a topiba ha befogadtok:Szia Wörösbikanő és Szép Édespille. Remélem a régi téma nem változott meg,maradt az éltető ERŐ!
Biztos jó bulira készültök és bizom benne hogy aki ott lessz jól érzi magát.Látom jó a csapat.

Közlöm Veled: kivállóan maszírozok!
szegény gyerkőc! ez durva, h ennyire beteg! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 21:05
szegény gyerkőc! ez durva, h ennyire beteg! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Mielőtt a gyerkőc megszületett 1-2 hetente jártam masszázsra, mert
1) imádtam,
2) a számítógépes munkától mindig tiszta görcs volt a vállam, nyakam.
És most kurvára irigyellek!!!
1) imádtam,
2) a számítógépes munkától mindig tiszta görcs volt a vállam, nyakam.
És most kurvára irigyellek!!!

én is irtózom a víztől!lehetőség szerint nem is iszok!
Köszi szépen!
de mi ez az agyonöltözöttség?
lefejtem Rólad is a ruhát! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 10. kedd 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
de mi ez az agyonöltözöttség?
lefejtem Rólad is a ruhát! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 10. kedd 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Kutya vagy macska? Mindkettő
Hegység vagy síkság? Lásd a képen
Hideg vagy meleg? Meleg
Gyors vagy lassú? Lassú
Fekete vagy fehér? Fekete
Sima vagy érdes? Sima
Halk vagy hangos? Halk sóhajok, hangos nyögések
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 07. szombat 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 07. szombat 22:56
Kutya vagy macska?
Hegység vagy síkság?
Hideg vagy meleg?
Gyors vagy lassú?
Fekete vagy fehér?
Sima vagy érdes?
Halk vagy hangos?
Hegység vagy síkság? Lásd a képen
Hideg vagy meleg? Meleg
Gyors vagy lassú? Lassú
Fekete vagy fehér? Fekete
Sima vagy érdes? Sima
Halk vagy hangos? Halk sóhajok, hangos nyögések

Törölt felhasználó (21812)

Kutya vagy macska?
Hegység vagy síkság?
Hideg vagy meleg?
Gyors vagy lassú?
Fekete vagy fehér?
Sima vagy érdes?
Halk vagy hangos?

az előző tálalásod sokkalta jobban teccett!!
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 10. kedd 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)

köszönöm! (Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 10. kedd 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
na ilyen kérdés után én csapom a farkadra a révai nagylexikont!
hogy a repedt herébe ne kellenél!
saját kezűleg facsarom Neked a narancslevet! (csak vigyázz el ne fordulj mert a vodkát rögtön belecsempézem!
-úccse vennéd észre!)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 16:50
hogy a repedt herébe ne kellenél!
saját kezűleg facsarom Neked a narancslevet! (csak vigyázz el ne fordulj mert a vodkát rögtön belecsempézem!

Törölt felhasználó (24620)

Hátizé... nekem asse tudom, mikor hogy lesz vizsgám, érettségim, meg ilyenek...
Bár az sem biztos, hogy egyáltalán kellek én oda...
Bár az sem biztos, hogy egyáltalán kellek én oda...
lesskelődünk-lesskelődünk kisss vörös? ... -na ezt miből idéztem?
Köszönöm szépen! (a többi nevében is!) (Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 10. kedd 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm szépen! (a többi nevében is!) (Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 10. kedd 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
én 7végét semmiképp se tudom megoldani, de könnyen lehet más időpontot se!
pedig nagyon szeretnék ott lenni! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 10. kedd 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 14:53

pedig nagyon szeretnék ott lenni! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 10. kedd 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)

május 19. vagy 26. szombat
nem az, tudom...és azt is, hogy én könnyen beszélek, mert én itt lakom...de ha meg tudod oldani, akkor mindenképpen számítunk rád is
nem az, tudom...és azt is, hogy én könnyen beszélek, mert én itt lakom...de ha meg tudod oldani, akkor mindenképpen számítunk rád is

Köszönöm! egészségünkre!
a tegnapi 5 csaj után jöhet a szomj oltás, mert az összes nedvem kifacsarták!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 04. 11. szerda 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
a tegnapi 5 csaj után jöhet a szomj oltás, mert az összes nedvem kifacsarták!

Te beszélsz itten? h nem akarunk Veletek találkozni.
Aztán, mikor felém jársz én felajánlom a szolgálataim, Te pedig még a barátnőd gyerekét is magaddal cipeled, csak nehogy bűnbe ess! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 10. kedd 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 14:50
Aztán, mikor felém jársz én felajánlom a szolgálataim, Te pedig még a barátnőd gyerekét is magaddal cipeled, csak nehogy bűnbe ess! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 10. kedd 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)

lükeeeeee...persze, hogy nem hozol lázas gyereket... tudom, hiszen én tisztességes anya vagyok, nem úgy, mint egyesek a pénisz falikampójukkal
ÖTLETEKET KÉREK!!! na jól van gondolkodhattok is kicsit, de ha bármi eszetekbe jut, akkor írjátok le
már feltéve, ha akarunk találkozni

ÖTLETEKET KÉREK!!! na jól van gondolkodhattok is kicsit, de ha bármi eszetekbe jut, akkor írjátok le

már feltéve, ha akarunk találkozni

Ma még érvényes. Isten éltessen Spapa! Igyunk egy korsóval.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 11. szerda 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)

egyesével fejtem le Rólatok a ruhát!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 10. kedd 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 14:44

hehehe...moncy megvilágosított...egész nap törtem a fejemet, hogy ki az, akit így hívnak

surdinak szeretettel...íme a nappalis csajok

surdinak szeretettel...íme a nappalis csajok

Drága Mme! Pontosan ismered a véleményemet a partyról, meg a lehetőségeimről is
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 10. kedd 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 14:17

miaszarvanmá'?? mindenki szelektíven olvas? kérdeztem valamit:
emberek! nagyon komolyan elhatároztuk, hogy lesz nappalis party, mégpedig május közepe felé...de javasolták ketten, hogy legyen kiegészített fórumos, chates party belőle...a helyszín budapest környéke lenne, és a családosokra való tekintettel inkább egy napközbeni sütögetős összeröffenést szerveznénk...várom a véleményeket
emberek! nagyon komolyan elhatároztuk, hogy lesz nappalis party, mégpedig május közepe felé...de javasolták ketten, hogy legyen kiegészített fórumos, chates party belőle...a helyszín budapest környéke lenne, és a családosokra való tekintettel inkább egy napközbeni sütögetős összeröffenést szerveznénk...várom a véleményeket
lökött bagázs!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 10. kedd 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 14:39

tanuljanak??? néha azt gondolom már többet tudnak, mint én
mellesleg lotyókámat ismerve elképzelem, hogy milyen szociális körülmények között nő fel az a bájos tündérke...minden fali akasztónak pénisz formája van a lakásban, a falak tele vannak erotikus képekkel, a függöny összefogója vibrációs péniszgyűrű, a foggantyúk gésa-golyókból vannak, a könyvespolcon csak a tizenegyezer vesszőcsapás összes megjelent kiadása van...

mellesleg lotyókámat ismerve elképzelem, hogy milyen szociális körülmények között nő fel az a bájos tündérke...minden fali akasztónak pénisz formája van a lakásban, a falak tele vannak erotikus képekkel, a függöny összefogója vibrációs péniszgyűrű, a foggantyúk gésa-golyókból vannak, a könyvespolcon csak a tizenegyezer vesszőcsapás összes megjelent kiadása van...
Jóreggelt...vagy inkább már napot minden kedves régi és új lakónak. Újabban már olyan keveset van alkalmamm ide jőni, hogy lassan én leszek a legújabb lakó.
Látom, nem hervadt el senki és remélem, hogy ehhez az én gondolatbeli locsokodásom is hozzájárult. Krasznaja Moszkvával ugyan nem szolgálhattam, de talán ez az új ukrán is megteszi
Látom, nem hervadt el senki és remélem, hogy ehhez az én gondolatbeli locsokodásom is hozzájárult. Krasznaja Moszkvával ugyan nem szolgálhattam, de talán ez az új ukrán is megteszi

Ha arra gondoltál hogy az enyém is új ablak akkor itt igen .Nem biztos hogy minden árú elkel a boltban Tudod a vásárlók válogatósak de pont ez a jó benne.,ezért van széles árúskála azonos csoportban. Igaz engen nem zavar ki kire kattan mert nap mint nap monogám vagyok.Ne mond ilyet hogy szexéhes ,csak az életet szeretik élvezni az meg igazán jó ha jó gyakorolják.
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 11. szerda 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)