Ha arra gondoltál hogy az enyém is új ablak akkor itt igen .Nem biztos hogy minden árú elkel a boltban Tudod a vásárlók válogatósak de pont ez a jó benne.,ezért van széles árúskála azonos csoportban. Igaz engen nem zavar ki kire kattan mert nap mint nap monogám vagyok.Ne mond ilyet hogy szexéhes ,csak az életet szeretik élvezni az meg igazán jó ha jó gyakorolják.
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 11. szerda 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagyon vigyázz a csöppségre nehogy lázgörcsöt kapjon .Tusold le hideg vizzel hogy lehüljön a test aztán borogasz ,prizniceld. ípersze lázcsillapító sem árt
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 11. szerda 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 09:11

Törölt felhasználó (21812)

Jó reggelt!
Szar éjszakám volt. Mikor már azt hinnéd, hogy gyógyul a gyereked, hirtelen megint olyan magas láza lesz, hogy vizes ruhába kell csavarni.
Megyek ápolni, pusz
Szar éjszakám volt. Mikor már azt hinnéd, hogy gyógyul a gyereked, hirtelen megint olyan magas láza lesz, hogy vizes ruhába kell csavarni.

Megyek ápolni, pusz
Jó reggelt!
Megyek ápolni, pusz

Megyek ápolni, pusz
Ó, látom vannak new-abbak is

Sziasztok! Bísztos rádkattanak,a szexéhes "bestiák".
(Ez egy válasz sandor46 üzenetére (2007. 04. 11. szerda 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 08:49

Sziasztok ! Jó reggelt Mindenkinek. Sajnos az írás mellett dolgoznom is kell az irodában.Látom itt vannak kedves hökgyek akik értenek a zeneszerszámokhoz. Az az igazság hogy nekem is kellene az irodába egy csinos hökgy aki tud a munkám elött részletesen kottázni. Utánna zenélni is lehet.

Sziasztok ! Jó reggelt Mindenkinek. Sajnos az írás mellett dolgoznom is kell az irodában.Látom itt vannak kedves hökgyek akik értenek a zeneszerszámokhoz. Az az igazság hogy nekem is kellene az irodába egy csinos hökgy aki tud a munkám elött részletesen kottázni. Utánna zenélni is lehet.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 11. szerda 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 08:33

ééés???? ma van a költészet napja...de ha renitenskedsz xilofonozok a bordáidon
miután furulyáztam
egyébként nem is emlékszem rá
tényleg megbeszéltük?

menj statisztikát bővíteni a csajok lenyelitek...topicba
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 11. szerda 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 08:30

Törölt felhasználó (24620)

Ezt a kedvenc vers dolgot már megbeszéltük egy hete nem?
ééés???? ma van a költészet napja...de ha renitenskedsz xilofonozok a bordáidon
miután furulyáztam
tényleg megbeszéltük?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 11. szerda 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 08:30

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 11. szerda 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 08:17

jóregg
ma van a költészet napja...amiről mindjárt megemlékezem a versek topicban is
de...igazán érdekelne, hogy kinek mi a kedvenc verse...lehet pajzán is vagy klasszikus is, de csak egyet válasszatok...és ha lehet, akkor a versekbe rakjátok, mert tom fenéken billent, ha telerakjuk a nappalit nem általunk írt versekkel

de...igazán érdekelne, hogy kinek mi a kedvenc verse...lehet pajzán is vagy klasszikus is, de csak egyet válasszatok...és ha lehet, akkor a versekbe rakjátok, mert tom fenéken billent, ha telerakjuk a nappalit nem általunk írt versekkel

jóregg

2005-ben érettségiztem, akkor fejeztem be a gimit.
Akkor letettem az alap matek-irodalom-történelemből, és hogy dologomat megkönnyítsem, beraktam a két nyelvvizsgámat a maradék két tantárgy helyére.
Idén végre megtaláltam azt a felsőoktatási intézményt, melyet minden bizonnyal szívesen látogatnék az elkövetkezendő években. De ahhoz hogy ide felvegyek, érettségiznem kell valamilyen műszaki, vagy természettudományi érdekeltségű tantárgyból.
Úgyhogy kiválasztottam az infót. Ami potom 20e Ft, még akkor is ha először próbálkozom. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 11. szerda 06:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 06:24
Akkor letettem az alap matek-irodalom-történelemből, és hogy dologomat megkönnyítsem, beraktam a két nyelvvizsgámat a maradék két tantárgy helyére.
Idén végre megtaláltam azt a felsőoktatási intézményt, melyet minden bizonnyal szívesen látogatnék az elkövetkezendő években. De ahhoz hogy ide felvegyek, érettségiznem kell valamilyen műszaki, vagy természettudományi érdekeltségű tantárgyból.
Úgyhogy kiválasztottam az infót. Ami potom 20e Ft, még akkor is ha először próbálkozom. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 11. szerda 06:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Te...most érettségizel? Nem evezősködtél mikor érettségire kellett volna készülnöd? Vagy most mán akkor nem értek semmit

Te...most érettségizel? Nem evezősködtél mikor érettségire kellett volna készülnöd? Vagy most mán akkor nem értek semmit
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 16:50

Hátizé... nekem asse tudom, mikor hogy lesz vizsgám, érettségim, meg ilyenek...
Bár az sem biztos, hogy egyáltalán kellek én oda...
Bár az sem biztos, hogy egyáltalán kellek én oda...
Trikóban masszírozott és ülve? ÁÁÁÁÁ az a masszázsos fiú nem is masszírozni akart
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 10. kedd 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 18:54

masszázs-sztori:
évek óta itt élünk egymás mellett a sráccal, s most derült ki eme tehetsége. nőcikhez jár gyúrogatni.
felajánlotta, egyik nap átjön (na, ez volt ma), s engem "megcsinál" ingyen.
no, leültem a székre egy szál trikóban, bekente a nyakam, a vállam, gyömöszöl egy pár percig, aztán kinyögi: milyen jó bőröd van!
még igy nem fejezte ki magát egy férfiismerősöm sem - válaszoltam, hogy jó bőr vagyok
közben egyik barátném odakünn olvasgatott a konyhába, egy óra után bekiabált a szobába, hogy na, ő már bizony indul haza.
erre a masszőr visszakiabál neki: ne, mindjárt megyek én is!
dőltünk a kacagástól mind a hárman.
na, ilyen volt a pille-masszázs. mókás
(mindjárt beirja ez a vacak, hogy túl sok a szmájli...)
évek óta itt élünk egymás mellett a sráccal, s most derült ki eme tehetsége. nőcikhez jár gyúrogatni.

no, leültem a székre egy szál trikóban, bekente a nyakam, a vállam, gyömöszöl egy pár percig, aztán kinyögi: milyen jó bőröd van!
még igy nem fejezte ki magát egy férfiismerősöm sem - válaszoltam, hogy jó bőr vagyok

közben egyik barátném odakünn olvasgatott a konyhába, egy óra után bekiabált a szobába, hogy na, ő már bizony indul haza.
erre a masszőr visszakiabál neki: ne, mindjárt megyek én is!

na, ilyen volt a pille-masszázs. mókás

(mindjárt beirja ez a vacak, hogy túl sok a szmájli...)
Kell Nekünk pasi azért h. kicseréljünk egy égőt?
Te nőőő ne máááá...
Mi előbb és egyszerűbben megoldjuk mint egy tudálékos 1essel kezdődő

Mi előbb és egyszerűbben megoldjuk mint egy tudálékos 1essel kezdődő

Jóóó reggelt!
Megérkeztek a fecskék... a kuttyom meg van bolondulva
A gazdája nem kevésbé... Ma szabi és szabad program
Megérkeztek a fecskék... a kuttyom meg van bolondulva

A gazdája nem kevésbé... Ma szabi és szabad program

Válasz a pihenőknek. Szép és JÓ Éjszakát-Kéjes álmotok ne legyen hiánytalan. Sziasztok
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 10. kedd 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindenkinek szépeket!Gyönyörű álmokat!Jó éjszakát!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 23:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 23:24
Törölt felhasználó (21812)

Jó éjt!
Jó éjt!
Szép álmokat!Reggel ovatosan,mert a izomlázad lesz!Jó éjt!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 10. kedd 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
jaaah, ok...
igény esetén xilophonjáték tartható rajta... (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 10. kedd 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 23:07
igény esetén xilophonjáték tartható rajta... (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 10. kedd 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)

egyszer beszúrtál egy videot bordáid játékáról... arra céloztam volna...
a vicces szót cseréld ki a huncuttal, igen, ez hiba volt.
a vicces szót cseréld ki a huncuttal, igen, ez hiba volt.