Akkor minden este "jókat" kívánok!
Én is sexeltem álmomban!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 08:15

Én is sexeltem álmomban!

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Egész jól sikerült a jókívánságod
Sok szexeset álmodtam
Jó reggelt mindenkinek!

Jó reggelt mindenkinek!
szia kedves Vörös!
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 10. kedd 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép napot mindenkinek!
Látom túléltétek a húsvétot!
Látom túléltétek a húsvétot!

baxus!
megijedtem, h rám orrolsz még a múltkoriért, amikor zrikáltalak ezzel a "főnökösködéssel"
most láttam, h volt egy komolyabb vita figyelcsakkal!
de nagy kő esett le a szívemről!
egyébként meg szégyeld magad!
felénk jársz és semmi felkérés keringőre???
így nem leszünk jóba!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 10. kedd 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 09:11
megijedtem, h rám orrolsz még a múltkoriért, amikor zrikáltalak ezzel a "főnökösködéssel"
most láttam, h volt egy komolyabb vita figyelcsakkal!
de nagy kő esett le a szívemről!
egyébként meg szégyeld magad!
felénk jársz és semmi felkérés keringőre???

itt fogom elmondani, mert ezt a topicot nem sokan olvassák(lehet, hogy az oly divatos blogozáshoz kéne folyamodnom)...szóval, amikor betettem a javaslatomat az igéző női tekintetekbe, akkor az egyik fórumozó meggondolatlan vezénylésnek titulálta azt, és evvel komoly elgondolkodásra kényszerített...és most jó érzés látni, hogy sokan megértették a topic lényegét...nah...ez volt a lelki 2 perc

tudod az irigység engem irritál: ha valaki amiatt irigyel valakit, mert Neki a munkája (!!!!) miatt jól megy. legyen szíves és tegyen érte valamit! tanuljon, dolgozzon stb.
tehát ha valamilyen szakmát irigyelnék, akkor tennék érte, h én képes legyek arra a szakmára...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 08:57
tehát ha valamilyen szakmát irigyelnék, akkor tennék érte, h én képes legyek arra a szakmára...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Még egy kérdés: irigyeltek valakit a foglalkozása miatt? Ilyenekre gondolok: irigylem az idegenvezetőket, mert sokat utaznak. Irigylem a tanárokat, mert hosszú nyári szünetük van. Irigylem a híres fotósokat, mert meg tudnak élni a hobbijukból.

hát igen...ez van, amikor 'nincs ideje' keresgélni az embernek....max a GG-n...de itt nincs ilyesmi
Ha lenne időd, már 5-10 perc után kaptál volna izzót egy villamossági szaküzletben
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 20:26

Ha lenne időd, már 5-10 perc után kaptál volna izzót egy villamossági szaküzletben

Most meg kell h. védjem a pillét...
Tudod... itt kelet-európában piacra dobnak egy terméket aztán lejárhatod a lábad mire mondjuk alkatrészt kapsz hozzá...
Kerek 4 hetembe került mire a páraelszívóba találtam égőt
Tudod... itt kelet-európában piacra dobnak egy terméket aztán lejárhatod a lábad mire mondjuk alkatrészt kapsz hozzá...

nem emléxem olyanra, h nemet mondtam volna, de el bírom képzelni, h lehet olyan amit elutasítok!
igen volt! én még nem éltem át az egyik nagy álmom: szájba még nem élveztem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 08:51
igen volt! én még nem éltem át az egyik nagy álmom: szájba még nem élveztem!

Kérdés:
Történt már meg veletek, hogy szex közben valamire azt mondtátok, amit a másik szeretett volna csinálni, hogy EZT NEM? Nem muszáj leírni, hogy mi volt az, csak hogy volt-e ilyen?
És hogy reagált a visszautasításra?
És fordítva előfordult-e már?
Történt már meg veletek, hogy szex közben valamire azt mondtátok, amit a másik szeretett volna csinálni, hogy EZT NEM? Nem muszáj leírni, hogy mi volt az, csak hogy volt-e ilyen?
És hogy reagált a visszautasításra?
És fordítva előfordult-e már?

azért, mert nem a mi hpVIPADMIN-unk volt a rendőr!
Ő biztosan tiltja egy hétre a vezetéstől ilyen beszólás után!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 22:11
Ő biztosan tiltja egy hétre a vezetéstől ilyen beszólás után!

És egy ilyen beszólásért nem tiltanak el 1 hétre a vezetéstől?

meg kell védjem parát:
egy spot égő vásárlása nem egy nagy kunszt! legfőképp, ha villamossági szaküzletbe próbáljátok!
miért vízvezeték szaküzletbe keresgéltek izzót?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 20:26
egy spot égő vásárlása nem egy nagy kunszt! legfőképp, ha villamossági szaküzletbe próbáljátok!
miért vízvezeték szaküzletbe keresgéltek izzót?

Most meg kell h. védjem a pillét...

segíthetek?
kiégett már? mert lenne egy-két ötletem mit csináljunk a sötétbe! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 19:28
kiégett már? mert lenne egy-két ötletem mit csináljunk a sötétbe! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)

segiiiccssééég! emberek! a hármas spotlámpából kiégett az utolsó égő!!! hogy fogok most olvasni??? már esteledik...

imádom a Kránaja Moszkvát!!!
ha tehetem én is azzal locsolok! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 09:36
ha tehetem én is azzal locsolok! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)

jó reggelt, sok himes tojást a fiúknak, sok locsolót a lányoknak.
itt volt már a gombászós barátom... sehol sem kapott bűzös orosz kölnit!
életem első húsvétja, mikor nem bűzölgök!
itt volt már a gombászós barátom... sehol sem kapott bűzös orosz kölnit!

inkább 3 erotikus élményt mesélhetnél, amit surdával éltél meg a városában!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 07:20

nem is mondtam tegnap, hogy vettem surda városában 3 erotikus könyvet
a minden 399 ft-könyvesstandon...majd bemásolok belőle egy-két gondolatot

nem látom, h magadra húztál volna, pedig én is Rád való vagyok!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 00:38), amit ide kattintva olvashatsz)

De tudnak, csak úgy kell nekik a "motivácijó" mög a "gratulácijó", mint a darab kenyér!
GRATULÁCIJJÓ! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 07:25

GRATULÁCIJJÓ! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Az a baj... A mai pasik lusták... Vagy nem tudnak táncolni...
Egyszer egy lagziban... Végig ültem...

hasfogós röhögős szmájli!
"admin nénnye"
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 22:40
"admin nénnye"

Törölt felhasználó (69371)

szia Prüntyőke!
már pont kérdezni akartam, hogy merre lófrálsz! mióta admin nénnye vagy, nem sokat vagy fenn, gondolom az admini tevékenységek sok időt elvesznek!
már pont kérdezni akartam, hogy merre lófrálsz! mióta admin nénnye vagy, nem sokat vagy fenn, gondolom az admini tevékenységek sok időt elvesznek!

nem hiszek Neked! mert nem láttalak!
pedig azt a szobát felszentelhettük vóna!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 22:26
pedig azt a szobát felszentelhettük vóna!

nahéééé..itthon vagyok
voltunk léböjtön mezőkövesden...a csapat egyik fele kívülről áztatta magát, a másik fele belülről
pénteken kirándultunk egerben, a szépasszony völgyében kezdtük, onnan vonatoztunk be a várhoz, láttuk 2x a tüzes víz nevű objektumot...majd léböjti kellékeket vettünk magunkhoz, és a szálláshelyre mentünk...(mellesleg megjegyzem, hogy 6 autóval mentünk és csak én vezettem egyedül nőként, és engem követtek a pályától a szépasszony völgyig a pasik
)
ami még érdekes volt (az egész napos piáláson kívül)hogy szombat este bementünk kisvonattal a városba a fürdőtől, és az egész utat végigénekeltük, visszafele pedig a gyógyszerész barátnőnk elővett a táskájából egy kerek, arany keresztes üveget, és azt mondta: 3x 1 kanállal...aztán elővett mégegyet
megbeszéltük, hogy gyógyszerészünk nélkül sose utazunk ezentúl sehova...
szex nem nagyon volt, mondhatnám ívás helyett ivás volt...bár...kineveztük a kétágyas szobát dugós szobának, de csak az egyik anyuka aludt ott, elmondása szerint egyedül...és megajándékoztam a barátnőimet egy-egy kis jelképes húsvéti meglepetéssel, amire a barátnőm azt mondta, hogy műbroki...pedig csak egy dobozban álló fém/fa nyuszi volt...és ittunk a vonuló nyulakra, a bagzó nyulakra, és minden nyúlra, akinek köszönhetjük a húsvétot

voltunk léböjtön mezőkövesden...a csapat egyik fele kívülről áztatta magát, a másik fele belülről

ami még érdekes volt (az egész napos piáláson kívül)hogy szombat este bementünk kisvonattal a városba a fürdőtől, és az egész utat végigénekeltük, visszafele pedig a gyógyszerész barátnőnk elővett a táskájából egy kerek, arany keresztes üveget, és azt mondta: 3x 1 kanállal...aztán elővett mégegyet

szex nem nagyon volt, mondhatnám ívás helyett ivás volt...bár...kineveztük a kétágyas szobát dugós szobának, de csak az egyik anyuka aludt ott, elmondása szerint egyedül...és megajándékoztam a barátnőimet egy-egy kis jelképes húsvéti meglepetéssel, amire a barátnőm azt mondta, hogy műbroki...pedig csak egy dobozban álló fém/fa nyuszi volt...és ittunk a vonuló nyulakra, a bagzó nyulakra, és minden nyúlra, akinek köszönhetjük a húsvétot
a harmadik zizzent: a piros festéked is megvolt?
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)

abba a lagziba lehet én is ott vótam!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 07:25

Az a baj... A mai pasik lusták... Vagy nem tudnak táncolni...

nemtom a lotyókám ezért miért szólt!
nálad annyira egyértelmű a fekete, sztem ezért hagytad ki! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)
nálad annyira egyértelmű a fekete, sztem ezért hagytad ki! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Kutya vagy macska? -akkor kutya
Hegység vagy síkság? -kizárólag hegység
Hideg vagy meleg? -régen meleg, ma már nem tudok válaszolni
Gyors vagy lassú? -attól függ mi? általában gyors, de szeretkezés hangulatfüggő! lehet vad gyors, de érzéki lassú is!
Fekete vagy fehér? -fehér
Sima vagy érdes? -sose gondolkodtam rajta
Halk vagy hangos? -enyhén nagyot hallok. szerinted?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 07. szombat 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 07. szombat 22:56
Kutya vagy macska?
Hegység vagy síkság?
Hideg vagy meleg?
Gyors vagy lassú?
Fekete vagy fehér?
Sima vagy érdes?
Halk vagy hangos?
Hegység vagy síkság? -kizárólag hegység
Hideg vagy meleg? -régen meleg, ma már nem tudok válaszolni
Gyors vagy lassú? -attól függ mi? általában gyors, de szeretkezés hangulatfüggő! lehet vad gyors, de érzéki lassú is!
Fekete vagy fehér? -fehér
Sima vagy érdes? -sose gondolkodtam rajta
Halk vagy hangos? -enyhén nagyot hallok. szerinted?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 07. szombat 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Kutya vagy macska?
Hegység vagy síkság?
Hideg vagy meleg?
Gyors vagy lassú?
Fekete vagy fehér?
Sima vagy érdes?
Halk vagy hangos?