Ez csak óvódáskori nyavaja... Amíg lehet ne engedd h. kikapja a doki... Neki az a legegyszerűbb... Aztán meg majd minden bacit beszed mert nem lesz ami felfogja...Nagyon jó homeopatás készítmények vannak, bár nem mindegyik gyereknek.
Ovis koromban állandóan ilyenekkel nyüglődtem, még most is megvan (lekopogom azóta kutya bajom)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 06. péntek 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 13:09
Ovis koromban állandóan ilyenekkel nyüglődtem, még most is megvan (lekopogom azóta kutya bajom)

Törölt felhasználó (21812)

Jaj szegény kis csórikám :-(
Valszeg mi is erre a sorsra jutunk, de azért a műtét előtt még kipróbálok másféle hókuszpókuszokat (homeopátia) is.
Valszeg mi is erre a sorsra jutunk, de azért a műtét előtt még kipróbálok másféle hókuszpókuszokat (homeopátia) is.
veszitettem? mé?
nem bénázgatott, az biztos. igaz, nekem sem volt akkoriban kellő gyakorlatom - tán ezért nem tűnt fel. ma már felismerném az ágyan a szüzet.
hmmm... felnőttem? nő lettem?
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 04. 06. péntek 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
nem bénázgatott, az biztos. igaz, nekem sem volt akkoriban kellő gyakorlatom - tán ezért nem tűnt fel. ma már felismerném az ágyan a szüzet.

hmmm... felnőttem? nő lettem?

Jó napokat!
Hazaértem... utolsó simítások takarítás terén... a kajákat nagyjából elkezdem.. baccus... de mindjárt táncra is kell menni...
Surdi: nem nem bildi hívott meg... a legjobb bnőm megy férjhez (pedig mindent elkövettem h. lebeszéljem élete legnagyobb bakijáról
)
Charlotte: gyógyuljon meg a kicsikéd...(Én immunis vagyok mindenféle kórra... úgylátszik maximálisan stabil az immunrendszerem... még ha egyesek kételkednek egészséges mivoltomban...)
Nászút: Galyatető... hu baccus... olyan rég volt.. nem is emlékszem rá, majd gondolkozom... arra emlékszem h. szept. 12-én arra ébredtünk h. havazik...
Hazaértem... utolsó simítások takarítás terén... a kajákat nagyjából elkezdem.. baccus... de mindjárt táncra is kell menni...
Surdi: nem nem bildi hívott meg... a legjobb bnőm megy férjhez (pedig mindent elkövettem h. lebeszéljem élete legnagyobb bakijáról

Charlotte: gyógyuljon meg a kicsikéd...(Én immunis vagyok mindenféle kórra... úgylátszik maximálisan stabil az immunrendszerem... még ha egyesek kételkednek egészséges mivoltomban...)
Nászút: Galyatető... hu baccus... olyan rég volt.. nem is emlékszem rá, majd gondolkozom... arra emlékszem h. szept. 12-én arra ébredtünk h. havazik...

Ügyes volt na... ha nem vetted eszre....
Veszitettel...
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 06. péntek 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 14:29
Veszitettel...

sosem volt még szűz társatok?
egyébként a fiúk nagy francok ám! már "vén" fejjel tudtam meg, hogy én vettem el a nagyŐ szüzességét! addig titkolta a dög!
pedig ha tudtam volna, figyelmesebb lettem volna.

egyébként a fiúk nagy francok ám! már "vén" fejjel tudtam meg, hogy én vettem el a nagyŐ szüzességét! addig titkolta a dög!

ismét DRESDEN DOLLS szoninak - remélem, még benézel ide ma...

sosem volt még szűz társatok?
pedig ha tudtam volna, figyelmesebb lettem volna.
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 04. 06. péntek 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 14:25

Man ne bassz...ketten vagyunk csak ?
Nekem mindenik megesküdött,hogy szeret...es, es a masodik vagyok !!!!Mindig a masodik ?
Nekem mindenik megesküdött,hogy szeret...es, es a masodik vagyok !!!!Mindig a masodik ?

őszintén? a ribomunylban sem hiszek.
fiam manduláit is ki kellett kapni annakidején. azóta nincs baja.
illetve: másfél éves koráig fülgyulladások - adenotomia. ezután 5 éves koráig tüszős mandulák - tonsillectomia. aztán nem volt semmi baja pár hónapig. erre nem befulladt? azt hittem elájulok, mikor a csodadoktorunk előkapta a hörgőtágitót, s pumpálta a fiamba.
na, de csak egyszer fordult elő. koppkoppkopp.
egészséges nagy mackó lett belőle
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 06. péntek 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 14:22
fiam manduláit is ki kellett kapni annakidején. azóta nincs baja.
illetve: másfél éves koráig fülgyulladások - adenotomia. ezután 5 éves koráig tüszős mandulák - tonsillectomia. aztán nem volt semmi baja pár hónapig. erre nem befulladt? azt hittem elájulok, mikor a csodadoktorunk előkapta a hörgőtágitót, s pumpálta a fiamba.
na, de csak egyszer fordult elő. koppkoppkopp.
egészséges nagy mackó lett belőle

Ott még nem tartunk! Egyelőre ez a tél nagyon jó volt betegségileg, ez az első komolyabb nyavaja, de gyanús nekem, hogy rögtön nagyon bedurran a mandulája. Emlékszel, hogy rögtön kiszúrtad a Ribomunylt az asztalomon. Na, szerintem annak köszönhetjük, hogy az 6 hónapig nem volt beteg

Man ne bassz...ketten vagyunk csak ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 06. péntek 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 13:49

Törölt felhasználó (24620)

Nekem egyik első sem volt szűz...
(...csak benéztem)
(...csak benéztem)
Ott még nem tartunk! Egyelőre ez a tél nagyon jó volt betegségileg, ez az első komolyabb nyavaja, de gyanús nekem, hogy rögtön nagyon bedurran a mandulája. Emlékszel, hogy rögtön kiszúrtad a Ribomunylt az asztalomon. Na, szerintem annak köszönhetjük, hogy az 6 hónapig nem volt beteg
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 06. péntek 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 14:16

ha a mandulát ki kell venni, akkor nincs mese, ki kell venni. ne homeopatázz! felesleges pénzkidobás.
gyógyszerellenes vagyok egyébként.
gyógyszerellenes vagyok egyébként.
ha a mandulát ki kell venni, akkor nincs mese, ki kell venni. ne homeopatázz! felesleges pénzkidobás.
gyógyszerellenes vagyok egyébként. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 06. péntek 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 13:09
gyógyszerellenes vagyok egyébként. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 06. péntek 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Jaj szegény kis csórikám :-(
virtuális puszi
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 06. péntek 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 14:04

majdnem elcsesztem!
ha a lotyókám nem szólt volna!
Isten éltessen! igyál sok ... izé topicot, vagy mit is nem tudom, tonicnak híjják?
na csőtök!
lyányok sok sok locsolást a puncitokra! és rúzzsal fessétek pirosra a tojásainkat! lotyókám ez Rád különösen vonatkozik!
Isten éltessen! igyál sok ... izé topicot, vagy mit is nem tudom, tonicnak híjják?

na csőtök!
lyányok sok sok locsolást a puncitokra! és rúzzsal fessétek pirosra a tojásainkat! lotyókám ez Rád különösen vonatkozik!
majdnem elcsesztem!
na csőtök!
lyányok sok sok locsolást a puncitokra! és rúzzsal fessétek pirosra a tojásainkat! lotyókám ez Rád különösen vonatkozik! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 06. péntek 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)

na csőtök!
lyányok sok sok locsolást a puncitokra! és rúzzsal fessétek pirosra a tojásainkat! lotyókám ez Rád különösen vonatkozik! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 06. péntek 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)

(...csak benéztem)
(...csak benéztem)
Rád várnak az egyik topicban! de ezt már jeleztem is neked a koleszosban!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 04. 06. péntek 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha ma tartod, akkor a füled érjen bokáig!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 06. péntek 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)

(...csak benéztem)
(...csak benéztem)
Mentem!
Boldog Nyulat Mindenkinek!
Boldog Nyulat Mindenkinek!
én nagyon finoman tudok ám bánni velük!
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 06. péntek 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
(...csak benéztem) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 06. péntek 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 13:05
(...csak benéztem) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 06. péntek 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Erről a hsz-ről jutott eszembe még egy kérdés:
Szűz volt-e a partneretek, akivel átéltétek az első alkalmat?
Nekem igen, és ennek megfelelően volt is bénázás rendesen
Szűz volt-e a partneretek, akivel átéltétek az első alkalmat?
Nekem igen, és ennek megfelelően volt is bénázás rendesen

Nászút:
Anglia, kisérőtanár angoltanfolyamra....én, aki akkor még a nevét sem tudtam angolul...
Nejem terhes volt, végig hányingerrel reggeli rosszul-létekkel..... szal sirályul sikerült:-( (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 06. péntek 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 12:58
Köszi a választ.
Más nem volt nászúton? Emlékezetes nászutas sztorija nincs senkinek?
Anglia, kisérőtanár angoltanfolyamra....én, aki akkor még a nevét sem tudtam angolul...
Nejem terhes volt, végig hányingerrel reggeli rosszul-létekkel..... szal sirályul sikerült:-( (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 06. péntek 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Más nem volt nászúton? Emlékezetes nászutas sztorija nincs senkinek?

Igen,de csak nagyon finoman...érzékenyek a kicsikék!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 06. péntek 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak az apja nem tiszta
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 06. péntek 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 13:22

Tiszta apja!