Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 2407 2408 2409 2410 2411 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#698   2007. 04. 08. vasárnap 23:30
MmePrune MmePrune VIP Admin
mi van kicsi fiú? pihizni akarsz? hehe hehe hehe hehe hehe na jól van, csak tréfálkoztam smile mész holnap locsolni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2007. 04. 08. vasárnap 23:27
most már nincs itt hp, így felesleges smile

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#697   2007. 04. 08. vasárnap 23:29
édespille édespille
eztet én most nem értem... :( vagy túl késő van, vagy túl sok volt a pohár sör... vigyor2
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 23:27

#696   2007. 04. 08. vasárnap 23:28
édespille édespille
te tükör nélkül lettél megkukkolva minap. smile
a parfümöt elolvastad?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 04. 08. vasárnap 23:22
Vigyázz: még lekaparja a tükör hátfestékét, oszt meg leszel k....kukkolva! vigyor2 wave
#695   2007. 04. 08. vasárnap 23:27
X Törölt felhasználó (69371)

(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 23:26
lemaradt a felkiáltójel eplus2 eplus2 eplus2
#694   2007. 04. 08. vasárnap 23:26
édespille édespille
lemaradt a felkiáltójel eplus2 eplus2 eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 23:18
vagyok, magányosan, de lassan elandalgok dögleni smile
#693   2007. 04. 08. vasárnap 23:22
X Törölt felhasználó (7767)
Vigyázz: még lekaparja a tükör hátfestékét, oszt meg leszel k....kukkolva! vigyor2 wave
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 23:11
biza! nem csecse?
na, erre dako eltűnik!
#692   2007. 04. 08. vasárnap 23:18
vagyok, magányosan, de lassan elandalgok dögleni smile
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 23:11
biza! nem csecse?
na, erre dako eltűnik!
#691   2007. 04. 08. vasárnap 23:11
édespille édespille
biza! nem csecse?
na, erre dako eltűnik!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 04. 08. vasárnap 23:06
tükröt szereltél fel?
#690   2007. 04. 08. vasárnap 23:06
tükröt szereltél fel?
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 23:05
khmm... khmm... álló nap üldögélek a nappaliban, s üres... mit tehettem volna? kacsint

#689   2007. 04. 08. vasárnap 23:05
édespille édespille
khmm... khmm... álló nap üldögélek a nappaliban, s üres... mit tehettem volna? kacsint

#688   2007. 04. 08. vasárnap 23:05
jut eszembe smile smile smile nekem a kocsiban mindig a hajós énekel...néha szoktam vele én is, szerintem ha egyszer meghallaná, hogy milyen jól duettezünk, tuti belém szeretne...
aszonyga múltkor uram, miután beállt a garázsba: jobban tennéd, ha a motor hangját figyelnéd a hajós helyett
há' normális az ilyen gondolat? a motort hallgassam a hajós helyett????
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 04. 08. vasárnap 22:53
És éljenek a pléboj nyuszik is!

Na megyek, nézem a Hajóst smile
#687   2007. 04. 08. vasárnap 22:56
az a jószándékú egyén ismét jelzett valamit!
a nyalás???...őőőő....izé...kicsit berezeltem smile

szerintem Pille csávózik a gyapoth-tal! olyan féltékeny vagyok! vagy lehet ismerik egymást??? smile
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 04. 08. vasárnap 22:50
ahhh....jah...van egy kis édes pasi, aki állandóan küldözgeti a figy.felhívásokat, oszt mijatta kő dolgoznom hehe hehe hehe
mellesleg volt valami puncinyalásról is szó...
#686   2007. 04. 08. vasárnap 22:56
X Törölt felhasználó (24620)
Jááj, csak szexet ne, most olvasom a Juliett-et és kicsit unom már, hogy minden második oldalon egy orgia kezdődik... :P
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 04. 08. vasárnap 22:54
Hó, néne, hó!!! Alig jövél meg, s máris nyalatnád magad? Nézze meg az ember, hogy tüstént vigyen el! vigyor2
#685   2007. 04. 08. vasárnap 22:54
X Törölt felhasználó (7767)
Hó, néne, hó!!! Alig jövél meg, s máris nyalatnád magad? Nézze meg az ember, hogy tüstént vigyen el! vigyor2
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 04. 08. vasárnap 22:50
ahhh....jah...van egy kis édes pasi, aki állandóan küldözgeti a figy.felhívásokat, oszt mijatta kő dolgoznom hehe hehe hehe
#684   2007. 04. 08. vasárnap 22:53
X Törölt felhasználó (21812)
És éljenek a pléboj nyuszik is!

Na megyek, nézem a Hajóst smile
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 04. 08. vasárnap 22:26
nahéééé..itthon vagyok smile smile smile
voltunk léböjtön mezőkövesden...a csapat egyik fele kívülről áztatta magát, a másik fele belülről hehe pénteken kirándultunk egerben, a szépasszony völgyében kezdtük, onnan vonatoztunk be a várhoz, láttuk 2x a tüzes víz nevű objektumot...majd léböjti kellékeket vettünk magunkhoz, és a szálláshelyre mentünk...(mellesleg megjegyzem, hogy 6 autóval mentünk és csak én vezettem egyedül nőként, és engem követtek a pályától a szépasszony völgyig a pasik hehe )
ami még érdekes volt (az egész napos piáláson kívül)hogy szombat este bementünk kisvonattal a városba a fürdőtől, és az egész utat végigénekeltük, visszafele pedig a gyógyszerész barátnőnk elővett a táskájából egy kerek, arany keresztes üveget, és azt mondta: 3x 1 kanállal...aztán elővett mégegyet smile megbeszéltük, hogy gyógyszerészünk nélkül sose utazunk ezentúl sehova...
szex nem nagyon volt, mondhatnám ívás helyett ivás volt...bár...kineveztük a kétágyas szobát dugós szobának, de csak az egyik anyuka aludt ott, elmondása szerint egyedül...és megajándékoztam a barátnőimet egy-egy kis jelképes húsvéti meglepetéssel, amire a barátnőm azt mondta, hogy műbroki...pedig csak egy dobozban álló fém/fa nyuszi volt...és ittunk a vonuló nyulakra, a bagzó nyulakra, és minden nyúlra, akinek köszönhetjük a húsvétot
#683   2007. 04. 08. vasárnap 22:53
X Törölt felhasználó (24620)
Nnah, nekem is jó napom volt (kivétel a vége, mikor megharapott a kutyám (nem esett le szegények, hogy segítani akarok neki, úgyhogy most ujjatlan bőrkesztűben (kerékpáros-motoros) gépelek, alatta egy réteg gézzel)...
barátaimmal grilleztünk, meg vízipipáztunk. (természetesen a blogban is leírtam)

és csórtam apukámtól régi autós-szemüveget, vicces-retrós. smile
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
voltunk léböjtön mezőkövesden...a csapat egyik fele kívülről áztatta magát, a másik fele belülről hehe pénteken kirándultunk egerben, a szépasszony völgyében kezdtük, onnan vonatoztunk be a várhoz, láttuk 2x a tüzes víz nevű objektumot...majd léböjti kellékeket vettünk magunkhoz, és a szálláshelyre mentünk...(mellesleg megjegyzem, hogy 6 autóval mentünk és csak én vezettem egyedül nőként, és engem követtek a pályától a szépasszony völgyig a pasik hehe )
ami még érdekes volt (az egész napos piáláson kívül)hogy szombat este bementünk kisvonattal a városba a fürdőtől, és az egész utat végigénekeltük, visszafele pedig a gyógyszerész barátnőnk elővett a táskájából egy kerek, arany keresztes üveget, és azt mondta: 3x 1 kanállal...aztán elővett mégegyet smile megbeszéltük, hogy gyógyszerészünk nélkül sose utazunk ezentúl sehova...
szex nem nagyon volt, mondhatnám ívás helyett ivás volt...bár...kineveztük a kétágyas szobát dugós szobának, de csak az egyik anyuka aludt ott, elmondása szerint egyedül...és megajándékoztam a barátnőimet egy-egy kis jelképes húsvéti meglepetéssel, amire a barátnőm azt mondta, hogy műbroki...pedig csak egy dobozban álló fém/fa nyuszi volt...és ittunk a vonuló nyulakra, a bagzó nyulakra, és minden nyúlra, akinek köszönhetjük a húsvétot
#682   2007. 04. 08. vasárnap 22:50
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 22:40
szia Prüntyőke!
már pont kérdezni akartam, hogy merre lófrálsz! mióta admin nénnye vagy, nem sokat vagy fenn, gondolom az admini tevékenységek sok időt elvesznek!
wave
#681   2007. 04. 08. vasárnap 22:40
szia Prüntyőke!
már pont kérdezni akartam, hogy merre lófrálsz! mióta admin nénnye vagy, nem sokat vagy fenn, gondolom az admini tevékenységek sok időt elvesznek!
wave
MmePrune VIP Admin
#680   2007. 04. 08. vasárnap 22:32
édespille édespille
na végre! vigyor már majdnem kihalt a nappali...
MmePrune VIP Admin
#679   2007. 04. 08. vasárnap 22:26

... 2407 2408 2409 2410 2411 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48858db
Utolsó üzenet: ma 21:17

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!