Nászút:
Anglia, kisérőtanár angoltanfolyamra....én, aki akkor még a nevét sem tudtam angolul...
Nejem terhes volt, végig hányingerrel reggeli rosszul-létekkel..... szal sirályul sikerült:-( (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 06. péntek 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 12:58
Köszi a választ.
Más nem volt nászúton? Emlékezetes nászutas sztorija nincs senkinek?
Anglia, kisérőtanár angoltanfolyamra....én, aki akkor még a nevét sem tudtam angolul...
Nejem terhes volt, végig hányingerrel reggeli rosszul-létekkel..... szal sirályul sikerült:-( (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 06. péntek 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Igen,de csak nagyon finoman...érzékenyek a kicsikék!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 06. péntek 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak az apja nem tiszta
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 06. péntek 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 13:22

Tiszta apja!

pont így van, akkor nem röhögtünk, de most már ..., pláne ha elmeséljük vkinek
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 06. péntek 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 13:21

Ez tök vicces lehet így utólag belegondolva, de gondolom ott nem annyira röhögtetek a guruló kocsiban

Szegénykém :-(
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 06. péntek 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 13:13

több, mint 2 hónapja pang benne a megfázás, és a háziorvos se tudja miért van, h gyógyulás utan pár nappal megint folyik az orra.
hozza az orrmandula tipikus jeleit (orrfolyás; horkolás; szájon veszi a levegőt stb.)
hozza az orrmandula tipikus jeleit (orrfolyás; horkolás; szájon veszi a levegőt stb.)
Tiszta apja!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 06. péntek 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 13:14

Bemutatom nektek, tratatatam! sárlott nyú

Előzményekről érdeklődni lehet az érintetteknél.

Ez tök vicces lehet így utólag belegondolva, de gondolom ott nem annyira röhögtetek a guruló kocsiban
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 06. péntek 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 13:11

hoppá!
nászút:
első tengerparti nyaralás, Parália Katerini, nagyon jó volt, jól sikerült, de nem az a tipikus végigkeféljük a nászutat típusú volt! bár az is tökéletes volt!
tudomásom szerint szűz volt! egy autóban az autó meg elkezdett gurulni.
a ficánkodás közben kijjebb eresztettük a kéziféket!
nászút:
első tengerparti nyaralás, Parália Katerini, nagyon jó volt, jól sikerült, de nem az a tipikus végigkeféljük a nászutat típusú volt! bár az is tökéletes volt!
a ficánkodás közben kijjebb eresztettük a kéziféket!
Bemutatom nektek, tratatatam! sárlott nyú

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 06. péntek 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 12:53

Hát helló!
A lányomnak tüszős mandulagyulladása van. Nagyon magas lázzal. Szinte árnyéka önmagának a kis maki. Tegnap reggel óta alig evett.
Nagy ívben kerüljetek minket, nehogy elkapjátok!
A lányomnak tüszős mandulagyulladása van. Nagyon magas lázzal. Szinte árnyéka önmagának a kis maki. Tegnap reggel óta alig evett.

több, mint 2 hónapja pang benne a megfázás, és a háziorvos se tudja miért van, h gyógyulás utan pár nappal megint folyik az orra.
hozza az orrmandula tipikus jeleit (orrfolyás; horkolás; szájon veszi a levegőt stb.) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 06. péntek 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 13:09
hozza az orrmandula tipikus jeleit (orrfolyás; horkolás; szájon veszi a levegőt stb.) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 06. péntek 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Jaj szegény kis csórikám :-(
Valszeg mi is erre a sorsra jutunk, de azért a műtét előtt még kipróbálok másféle hókuszpókuszokat (homeopátia) is.
Valszeg mi is erre a sorsra jutunk, de azért a műtét előtt még kipróbálok másféle hókuszpókuszokat (homeopátia) is.
hoppá!
nászút:
a ficánkodás közben kijjebb eresztettük a kéziféket! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 06. péntek 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
nászút:
a ficánkodás közben kijjebb eresztettük a kéziféket! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 06. péntek 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Jaj szegény kis csórikám :-(
Valszeg mi is erre a sorsra jutunk, de azért a műtét előtt még kipróbálok másféle hókuszpókuszokat (homeopátia) is. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 06. péntek 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 12:59
Valszeg mi is erre a sorsra jutunk, de azért a műtét előtt még kipróbálok másféle hókuszpókuszokat (homeopátia) is. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 06. péntek 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)

későn szólsz!
a fiam visszük fül-orr-gégére (sajna nem pilléékhaz), h ki kell-e venni a manduláját!
jobbulást a kis menyecskének!
a fiam visszük fül-orr-gégére (sajna nem pilléékhaz), h ki kell-e venni a manduláját!
jobbulást a kis menyecskének!
Erről a hsz-ről jutott eszembe még egy kérdés:
Szűz volt-e a partneretek, akivel átéltétek az első alkalmat?
Nekem igen, és ennek megfelelően volt is bénázás rendesen
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2007. 04. 04. szerda 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 04. szerda 18:04
Szűz volt-e a partneretek, akivel átéltétek az első alkalmat?
Nekem igen, és ennek megfelelően volt is bénázás rendesen

Valahogy én sem gondoltam, hogy ezt meg kell osszam velük, de azt hiszem elég egyértelmű volt számukra az időpont.
Elmentünk a leányzóval kettesben egy hétvégére a nyaralónkba. Neki nem én voltam az első, ami talán még jobb is volt így, egy kicsit könnyített a helyzeten, ... azt hiszem .... így kevésbé izgultam.
Úgyhogy végül is tudták is meg nem is
Elmentünk a leányzóval kettesben egy hétvégére a nyaralónkba. Neki nem én voltam az első, ami talán még jobb is volt így, egy kicsit könnyített a helyzeten, ... azt hiszem .... így kevésbé izgultam.
Úgyhogy végül is tudták is meg nem is

későn szólsz!
jobbulást a kis menyecskének! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 06. péntek 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 12:53
jobbulást a kis menyecskének! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 06. péntek 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát helló!

Gyula,Erkel hotel,nagyon jól elsültem.Töbször is.
szia
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 05. csütörtök 23:15

Újabb kérdés jutott eszembe!
Akinek volt nászútja, az hol volt, mennyi időt és mennyire sült el jól (hihi) az utazás?
Akinek volt nászútja, az hol volt, mennyi időt és mennyire sült el jól (hihi) az utazás?

Vazze! a nappalink majd ki esik a kezdőlapról, miközben az én egyetlen lotyókám két transzi közé bújik, Vad meg a koleszos csajszik szakszervezetét alapítja!
gyerekek van egy új topic: érdekből dugás!
dugjuk meg Szilvát pusztán érdekből!
gyerekek van egy új topic: érdekből dugás!
dugjuk meg Szilvát pusztán érdekből!

Hát helló!

nocsak-nocsak csak nem sport sérülés?
(Ez egy válasz Jules üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 23:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 05. csütörtök 23:52

A kard okés... Viszont lovagiasságom miatt térdszalag-rendre trjesztettek fel, na meg mert a régi nem bírta a strapát

Jónapokat mindenkibabe!
Szép nyuszik! (Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép nyuszik! (Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
bizony rossz helyre!
jer gyorsan az ölembe!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 23:23), amit ide kattintva olvashatsz)
jer gyorsan az ölembe!