csá!
arra gondolok, de erről nem írom le a véleményem ide, mert politikai jellegűnek is lehetne értelmezni!
Igaz nem ápr 4, de a Csocsó jutott eszembe!
biztos, h ez ami most van sokkal jobb? én pl szerettem úttörőnek lenni! azt miért kellett szétverni? (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 04. szerda 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
arra gondolok, de erről nem írom le a véleményem ide, mert politikai jellegűnek is lehetne értelmezni!
Igaz nem ápr 4, de a Csocsó jutott eszembe!
biztos, h ez ami most van sokkal jobb? én pl szerettem úttörőnek lenni! azt miért kellett szétverni? (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 04. szerda 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Csőváz papa.Szépemlékü vörösbetüs munkaszüneti napra gondolsz?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 04. szerda 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 04. szerda 11:22

Kár, h nincs itt a mi kedves garde(ma)dámunk!
most betenné, h mi is történt 52 éve?!?!
Kár, h nincs itt a mi kedves garde(ma)dámunk!
Olyat ne kívánj,ami már van.
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 04. 04. szerda 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó napot vagy jó nagyot

csak nem rólad készült a kép?
na jól vagyunk! a locsolóversemre semmi reakcijó!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 04. szerda 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 04. szerda 08:40
na jól vagyunk! a locsolóversemre semmi reakcijó!

Törölt felhasználó (21812)

Jó reggelt!

nagyon pontvadász gyanúsan viselkedsz!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 04. 03. kedd 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)

jé fennség! leereszkedtél mezítelen talpú alattvalóidhoz?
na hülyeséget félretéve:
nekem az is elvonási tünet, ha nem vagy velünk! hiányoztál! most akkor vizsgázol vagy vizsgáztatsz?
kirándulás mikor lesz? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 03. kedd 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 21:09
na hülyeséget félretéve:
nekem az is elvonási tünet, ha nem vagy velünk! hiányoztál! most akkor vizsgázol vagy vizsgáztatsz?
kirándulás mikor lesz? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 03. kedd 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)

najóestét
nagyon kedvesek vagytok, hogy hiányoltok, és vannak elvonási tüneteim...de vizsgázom, és muszáj komolyan foglalkoznom vele...de már totál zizi vagyok nélkületek...eddig bírtam
nagyon kedvesek vagytok, hogy hiányoltok, és vannak elvonási tüneteim...de vizsgázom, és muszáj komolyan foglalkoznom vele...de már totál zizi vagyok nélkületek...eddig bírtam

nem Te vagy az a jány?
mindannyiunknak elvonási tünete van a gége nélkül??? (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 03. kedd 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 17:57
mindannyiunknak elvonási tünete van a gége nélkül??? (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 03. kedd 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)

most nézem, mennyire szomorú ez a lány jobb oldalt az őzszinű kabátkában... biztos nem engedték gégézni.

nem a gombaszós haverod?
erre lelövi a polyént, 89ben Csaucseszkut!
jányok! az én tojásom pingálhatnátok! de csak a puncinedvetekkel! sajna húsvétkor bizti nem gégézek!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 03. kedd 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 16:18
erre lelövi a polyént, 89ben Csaucseszkut!
jányok! az én tojásom pingálhatnátok! de csak a puncinedvetekkel! sajna húsvétkor bizti nem gégézek!

húsvét? nem utazom el. imádom a locsolkodást. rendszerint a gombászós haverom jön át legelőször, s hoz valami kotyvalék orosz kölnit, addig önti a fejemre, mig teljesen el nem ázok. én marha cserébe piros himes tojást kinálok, no meg persze pájinkát. csak tudnám, honnét szedi azt a büdös löttyöt?
imádom a húsvétot! és nagyon szép tojásokat szoktam pingálni.
téjjeg, fiúk! feltétlen gyertek nappalizni húsvétkor, ha tehetitek! lefotózom majd a himes tojásokat, mindenkinek jut majd.
vagy inditsak egy új vállalkozást? nappalis fiúk tojásainak kipingálása?
imádom a húsvétot! és nagyon szép tojásokat szoktam pingálni.
téjjeg, fiúk! feltétlen gyertek nappalizni húsvétkor, ha tehetitek! lefotózom majd a himes tojásokat, mindenkinek jut majd.

megnéztem a bondage topicot én is!
má csak azt nem értem, h azt szereted, ha Téged kötöznek, vagy azt, ha Te kötözhetsz és alázhatsz
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 03. kedd 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 16:01
má csak azt nem értem, h azt szereted, ha Téged kötöznek, vagy azt, ha Te kötözhetsz és alázhatsz

csú, vazze! buktam! mit keresel te a bondage topikban? nincs is felül!

franc! franc! franc!
má Veled is váltóműszakban vagyunk?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 04. szerda 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 04. szerda 09:34
má Veled is váltóműszakban vagyunk?

Na, mennem kell. Pussssz
szép napot kívánok!
na menek visszaóvasni!
na menek visszaóvasni!
Na, mennem kell. Pussssz
Ez jutott eszembe a képről:
Mint a mókus fent a fán,
Dugunk mi is pajtikám,
Ajkamról ki se fogy a sperma.
Nyalsz, simogatsz mindenhol,
Farkad mélyen behatol,
Kúrunk estig kora reggel óta.
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 04. szerda 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Mint a mókus fent a fán,
Dugunk mi is pajtikám,
Ajkamról ki se fogy a sperma.
Nyalsz, simogatsz mindenhol,
Farkad mélyen behatol,
Kúrunk estig kora reggel óta.

Jóreggelt!
Mámeg melózni kéne....
Mámeg melózni kéne....
Sió,ajánlom figyelmedbe! hangulatom képekbe 2015 hsz-ét
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 04. szerda 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 04. szerda 08:44

Áh, azt szenilitásnak hívják

(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 04. 04. szerda 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 04. szerda 08:43

Szia! Mozgalmas éjszakád lehetett, ha még a csizmát is elfelejtetted levenni

Erről egy újabb kérdés jutott eszembe. Nektek mi tabu? Mi az a téma, amiről soha nem beszéltek? Akármilyen jellegű, nem csak szex...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 04. szerda 06:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 04. szerda 06:10

Törölt felhasználó (7767)

Ezt nem tartottam rájuk tartozónak!Én sem tudtam meg - és nem is akartam megtudni -, soha, hogy esetükben mikor, hol, kivel. Ez tabu! Kölcsönösen!