asszed,mert nem szólok hozzá,nem olvasom mindennapvégig,mindazt amit irtok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 03. kedd 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 22:40
Törölt felhasználó (21812)

Imádom, amikor magamra ismerek mások viselkedésében. Akkor mégsem vagyok én az egyetlen durván fórumfüggő

Ők voltak az elsők
Bár nálam ugye kicsit más a történet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 03. kedd 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 22:56

Bár nálam ugye kicsit más a történet.

Újabb kérdés jutott eszembe. Ezúttal szexszel kapcsolatos:
Nektek tudtak a szüleitek a szüzességetek elvesztésének idejéről, körülményeiről, a cinkostárs személyéről?
Nektek tudtak a szüleitek a szüzességetek elvesztésének idejéről, körülményeiről, a cinkostárs személyéről?

nem...még én sem tudtam róla...kicsit gyere mesre
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 03. kedd 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 22:56

charlotte
édespille
keresetek már meg emailban
édespille
keresetek már meg emailban
Fotókat kérünk a hímestojásokról
Mindkét féléről
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 03. kedd 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 16:18

húsvét? nem utazom el. imádom a locsolkodást. rendszerint a gombászós haverom jön át legelőször, s hoz valami kotyvalék orosz kölnit, addig önti a fejemre, mig teljesen el nem ázok. én marha cserébe piros himes tojást kinálok, no meg persze pájinkát. csak tudnám, honnét szedi azt a büdös löttyöt?
imádom a húsvétot! és nagyon szép tojásokat szoktam pingálni.
téjjeg, fiúk! feltétlen gyertek nappalizni húsvétkor, ha tehetitek! lefotózom majd a himes tojásokat, mindenkinek jut majd.
vagy inditsak egy új vállalkozást? nappalis fiúk tojásainak kipingálása?
imádom a húsvétot! és nagyon szép tojásokat szoktam pingálni.
téjjeg, fiúk! feltétlen gyertek nappalizni húsvétkor, ha tehetitek! lefotózom majd a himes tojásokat, mindenkinek jut majd.

Kivártad, míg halálra aggódom magam, mi? Szemét!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 03. kedd 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 22:43

szia bééééééééééébi....a legjobban te hiányzol....meg a forró csókod

szia bééééééééééébi....a legjobban te hiányzol....meg a forró csókod
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 03. kedd 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 22:40

Imádom, amikor magamra ismerek mások viselkedésében. Akkor mégsem vagyok én az egyetlen durván fórumfüggő

(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 03. kedd 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 16:05

ez az Én szövegem... csak Te szebben fogalmaztál
Vagyok Én is... most még a sütőbe vagyok bemászva sikálásilag... de néha idelesek

Vagyok Én is... most még a sütőbe vagyok bemászva sikálásilag... de néha idelesek
Ez az egész egyetlen nóta, ráadásul végig Cipő énekli. Engem is megzavart a botjaival...
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 03. kedd 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 15:55

Még nem elemeztétek a nótát (nem olvastam még át az egész napot)?
Az első két srófa tán arra utal: halom gazdag éldegél, s halom szegény éldegél ezen a fertő bolygón.
Egy nótáról van szó, vagy két különböző nóta? Azért gondolom a két nóta-verziót, mert a harmadik, s negyedik srófa telis-teli szexualitással Csak azt nem értem, ha a harmadik szakban van botja, akkor minek neki a negyedik szakban bot? Tán kevés az egy bot? Hm vagy a harmadik szakaszt botos hapsi énekli, a negyediket pedig bot nélküli nő?
Úszómedencét a bot nélküli nőknek!
Az első két srófa tán arra utal: halom gazdag éldegél, s halom szegény éldegél ezen a fertő bolygón.
Egy nótáról van szó, vagy két különböző nóta? Azért gondolom a két nóta-verziót, mert a harmadik, s negyedik srófa telis-teli szexualitással Csak azt nem értem, ha a harmadik szakban van botja, akkor minek neki a negyedik szakban bot? Tán kevés az egy bot? Hm vagy a harmadik szakaszt botos hapsi énekli, a negyediket pedig bot nélküli nő?
Úszómedencét a bot nélküli nőknek!

akkor moncy húsvéti ajándékát már ki sem próbálod?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 03. kedd 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 21:09

najóestét
nagyon kedvesek vagytok, hogy hiányoltok, és vannak elvonási tüneteim...de vizsgázom, és muszáj komolyan foglalkoznom vele...de már totál zizi vagyok nélkületek...eddig bírtam
nagyon kedvesek vagytok, hogy hiányoltok, és vannak elvonási tüneteim...de vizsgázom, és muszáj komolyan foglalkoznom vele...de már totál zizi vagyok nélkületek...eddig bírtam

ha túlpréseled, nem lesz jó a pókhálózásra. csak óvatosan! csak finoman!
hehe, eszembe jutott willy kódex-szel lapitott szerszáma!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 03. kedd 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 20:35

hehe, eszembe jutott willy kódex-szel lapitott szerszáma!

Törölt felhasználó (7767)

Az már nincs rajtuk, csak még épp egy pár vizsgálatot ejtünk meg, aztán mehet a "durrbele"-nagy takarítás!
)))

najóestét

Az már nincs rajtuk, csak még épp egy pár vizsgálatot ejtünk meg, aztán mehet a "durrbele"-nagy takarítás!
)))
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 03. kedd 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Reklamálj Vazinál!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 03. kedd 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát... ha tleg tesztel admin acconyság...
Akkor Én is adok Neki valamit húsvétra
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 03. kedd 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor Én is adok Neki valamit húsvétra

Te is tudsz ám gyomorforgató képeket kihalászni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 03. kedd 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 20:14

Lányok, nem tudja valaki közületek, hogy mit keres három félmeztelen pasi a nappalimban portörlő pamaccsal a kézügyében???

mit keres még mindig rajtuk a ruházat?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 03. kedd 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 20:21

Jaj, most már értem, miért ennyire görnyedt-görcsösek: most bújtak ki a levelesládámból! A táska külön levben jött, így fértek el!

Jaj, most már értem, miért ennyire görnyedt-görcsösek: most bújtak ki a levelesládámból! A táska külön levben jött, így fértek el!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 03. kedd 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 20:18

vazi eltévesztette a házszámot!
vazi foglalkoztat erotikus takaritó brigádot
katicika, a te levelesládádba befértek?

vazi eltévesztette a házszámot!
vazi foglalkoztat erotikus takaritó brigádot
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 03. kedd 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 20:14

Lányok, nem tudja valaki közületek, hogy mit keres három félmeztelen pasi a nappalimban portörlő pamaccsal a kézügyében???