Szia csajszi és többiek
Ma pl nem igazán van kerékpározós idő,reméljük hétvégén jobb lesz.Nem vagyok képben a bringás lehetőségekkel,de Velenceis jól hangzik.Majd beszélek az időjárással hogy ügyes legyen és kellemesen teljen a hétvégéd
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 18. péntek 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 18. péntek 07:44

Ma pl nem igazán van kerékpározós idő,reméljük hétvégén jobb lesz.Nem vagyok képben a bringás lehetőségekkel,de Velenceis jól hangzik.Majd beszélek az időjárással hogy ügyes legyen és kellemesen teljen a hétvégéd

Törölt felhasználó (4389762)

Jo reggel mindenkinek!
Akkor csinalok kavet, felporgetost egy utolso hajrara penteken.

Jo reggel mindenkinek!

Te melyik orszag idojaras elorejelzeset nezed?
(Ez egy válasz EnjoyTheLife üzenetére (2020. 09. 17. csütörtök 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 17. csütörtök 19:20

Az ablakon most kinézve, illetve az előrejelzéseket tekintve nem nagyon lesz jó idő.
Az ablakon most kinézve, illetve az előrejelzéseket tekintve nem nagyon lesz jó idő.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 17. csütörtök 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 17. csütörtök 09:21

Sziasztok nappalisok!
Loptam integetest Gezatol. ♡-t meg Katjatol.
Hetvegen bringa ido lesz ugy latom. Szerintetek hova erdemes elautiznom, hogy tekerjek egy jot? En most a Velencei-tora gondoltam esetleg.

Hetvegen bringa ido lesz ugy latom. Szerintetek hova erdemes elautiznom, hogy tekerjek egy jot? En most a Velencei-tora gondoltam esetleg.
Az ég áldjon meg Csokicsaj!! Ahol lehet tandemezni!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 17. csütörtök 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 17. csütörtök 09:21

Sziasztok nappalisok!

Sziasztok nappalisok!

Jó reggelt!
Szerelem csütörtök és boldogodás?
Hát...mosolygósat akkor

Szerelem csütörtök és boldogodás?

Hát...mosolygósat akkor

Gyere sűrűbben ide a nappaliba! Aki nem kellő tisztelettel beszél a szép és okos hölgyeinkkel azt megetetjük a medvével
(Ez egy válasz Erdeinimfa üzenetére (2020. 09. 15. kedd 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 15. kedd 22:31

Kisse tanacstalanul idepofatlankodom...
Van egy ferfi (?), akivel evekkel ezelott volt egy pocsek talalkam. Azota “zaklat”. Itt is. Allitasa szerint ismer itt valakit es ki fog tiltatni. Megteheti?
Van egy ferfi (?), akivel evekkel ezelott volt egy pocsek talalkam. Azota “zaklat”. Itt is. Allitasa szerint ismer itt valakit es ki fog tiltatni. Megteheti?
Jó reggelt! Akkor csapassuk azt a szerelmetes-csütörtöki-mindenkinek-jár-a-boldogság kávét!
Az üzenetem első része poén,a második része nem.Rádfér már egy kis boldogság!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 16. szerda 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 16. szerda 18:53

De ti foglaltak vagytok. Hat hol tudnek en veletek estenkent jokat beszelgetni?

De ti foglaltak vagytok. Hat hol tudnek en veletek estenkent jokat beszelgetni?
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 09. 16. szerda 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 16. szerda 17:46

Szia Édesség! Eddíg is tudhattad volna,hogy vannak! Pl. Mi Crazy-vel,akik őszintén örülünk a "jókedvednek"!!!
Szia Édesség! Eddíg is tudhattad volna,hogy vannak! Pl. Mi Crazy-vel,akik őszintén örülünk a "jókedvednek"!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 16. szerda 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 16. szerda 12:15

Sziasztok!
Napos szerda van. Csokicsaj olvadozik. Mar egy hete igen jo tarsasagban tolti az esteit. Vannak meg kellemes, okos ferfiak.
Nem hiaba lebzselek itt.
Napos szerda van. Csokicsaj olvadozik. Mar egy hete igen jo tarsasagban tolti az esteit. Vannak meg kellemes, okos ferfiak.
Nem hiaba lebzselek itt.

Sziasztok szép szerdát mindenkinek
Túl vagyunk a hét felén és ez jó már kevesebb van vissza mint amennyin túl vagyunk
Csokicsaj jó pirulást, kellemes társaságot és jó estét + éjszakákat neked
Irda szia csajszi köszi h gondolsz rám is jól esik nagyon hoztam neked egy teleportáló gépet csak
vigyázz vele Mr Goldblomnak anno nem hozott szerencsét

Köszi a reggeli kávét eletmentő volt mindenkinek jó pihenést és a holnapi nap melós része teljen el gyorsan
Sweet Child O Mine
Túl vagyunk a hét felén és ez jó már kevesebb van vissza mint amennyin túl vagyunk
Csokicsaj jó pirulást, kellemes társaságot és jó estét + éjszakákat neked
Irda szia csajszi köszi h gondolsz rám is jól esik nagyon hoztam neked egy teleportáló gépet csak
vigyázz vele Mr Goldblomnak anno nem hozott szerencsét

Köszi a reggeli kávét eletmentő volt mindenkinek jó pihenést és a holnapi nap melós része teljen el gyorsan

Sweet Child O Mine
Szia Irda! Ne menj Mallorcára! Így is infarktusban dögledeznek a pasik arrafelè! Mèg a vègèn ki is pusztulnának!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 16. szerda 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 16. szerda 14:36

Törölt felhasználó (4382602)

Egy teleportáló gépet szeretnék...köszi

Vágom...olyan gépet,ami állja ha tele van porral...
Rakéta porszívó!
Minnyá hozok egyet
Oszt hova teleportálnál?

Rakéta porszívó!

Minnyá hozok egyet

Oszt hova teleportálnál?
Egy teleportáló gépet szeretnék...köszi

Szia
Hát ez remek összefoglaló
Azonban Te kimaradtál.Neked mit kívánjuk?
"Jó napot kívánok"
Popesz pirulás mentes nudit,vagy mit szeretnél?
Hozunk egyet
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 16. szerda 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 16. szerda 14:04

Hát ez remek összefoglaló

Azonban Te kimaradtál.Neked mit kívánjuk?
"Jó napot kívánok"

Popesz pirulás mentes nudit,vagy mit szeretnél?

Hozunk egyet

Törölt felhasználó (4382602)

Uuu ha dobszerda akkor holnap szerelemcsütörtök. Szuper!! Uh mindenkinek a neki valót aznapra. Olvadozó csokinak nyalást, Macinak palmaleveles továbbképzést, Kutyunak új ruhát, öcsynek gyűrődésmentes napot, Tetasi te még ma ide se dugtad??? Ja és a nimfak rúgják tökön a zaklatókat.Katja tényleg csodásan áll neked a nyaralás puszi
Uuu ha dobszerda akkor holnap szerelemcsütörtök. Szuper!! Uh mindenkinek a neki valót aznapra. Olvadozó csokinak nyalást, Macinak palmaleveles továbbképzést, Kutyunak új ruhát, öcsynek gyűrődésmentes napot, Tetasi te még ma ide se dugtad??? Ja és a nimfak rúgják tökön a zaklatókat.Katja tényleg csodásan áll neked a nyaralás puszi
Szia csajszi
Szeretem ha olvadozol,jól áll
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 16. szerda 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 16. szerda 12:15

Szeretem ha olvadozol,jól áll

Sziasztok!
Nem hiaba lebzselek itt.
Nem hiaba lebzselek itt.

Katja kepe.