Sziasztok!
Napos szerda van. Csokicsaj olvadozik. Mar egy hete igen jo tarsasagban tolti az esteit. Vannak meg kellemes, okos ferfiak.
Nem hiaba lebzselek itt.
Napos szerda van. Csokicsaj olvadozik. Mar egy hete igen jo tarsasagban tolti az esteit. Vannak meg kellemes, okos ferfiak.
Nem hiaba lebzselek itt.

Szeva Kutyu!
Én meg azóta azon agyalok,hogyan tudnék legyezőfiú vagy inkább legyezőfaszi lenni
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 09. 16. szerda 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 16. szerda 08:17
Én meg azóta azon agyalok,hogyan tudnék legyezőfiú vagy inkább legyezőfaszi lenni

Jó reggelt,szép napot mindenkinek! Katja érezzétek jól magatokat,a képeslap láttán magamra öntöttek a kávét!

Szeva Öcsy!
Akkor ma tartsál laza szerdát
Dobszerda,időben dobj el mindent,biztosan azt jelenti
A képeslap megtekintés kellemesen hatott rám is
Akkor ma tartsál laza szerdát

A képeslap megtekintés kellemesen hatott rám is

Jó reggelt,szép napot mindenkinek! Katja érezzétek jól magatokat,a képeslap láttán magamra öntöttek a kávét!

Köszönjük a lapot, meg is ihlette a kávét#csókosszmájli!
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 09. 15. kedd 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt! Ma reggel úgy főztem a kávét/csipet tequilával/ hogy pálmafás legyen a kedvetek.
A kedd nekem is hosszú volt, de legyűrtük!

A kedd nekem is hosszú volt, de legyűrtük!
Szia.
Nem vesszük annak,tök barátságosak vagyunk,még meg is kínállak a legendás kávénkkal is
Nem hinném hogy valakit tiltanának egy rosszul sikerült randi miatt
Ő viszont megütheti a bokáját a zaklatásért. (Ez egy válasz Erdeinimfa üzenetére (2020. 09. 15. kedd 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 15. kedd 22:31
Nem vesszük annak,tök barátságosak vagyunk,még meg is kínállak a legendás kávénkkal is

Nem hinném hogy valakit tiltanának egy rosszul sikerült randi miatt

Ő viszont megütheti a bokáját a zaklatásért. (Ez egy válasz Erdeinimfa üzenetére (2020. 09. 15. kedd 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Kisse tanacstalanul idepofatlankodom...
Van egy ferfi (?), akivel evekkel ezelott volt egy pocsek talalkam. Azota “zaklat”. Itt is. Allitasa szerint ismer itt valakit es ki fog tiltatni. Megteheti?
Van egy ferfi (?), akivel evekkel ezelott volt egy pocsek talalkam. Azota “zaklat”. Itt is. Allitasa szerint ismer itt valakit es ki fog tiltatni. Megteheti?
Jó reggelt
Felezzük a hetet
Mosolygós napot

Felezzük a hetet

Mosolygós napot

Kisse tanacstalanul idepofatlankodom...
Nevessünk egy kicsit mert az élet szép
Átültek hozzám a jó csajok, már volt kire fogni a fing szagot
Sanyi

Átültek hozzám a jó csajok, már volt kire fogni a fing szagot

Sanyi

Tölem sem lehetett két értelmeset választ kapni, majdnem egész nap még szerencse
h nem volt olyan hajtós, így el alibiztem a napot alig vártam h hazaérjek
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 09. 15. kedd 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 15. kedd 18:51
h nem volt olyan hajtós, így el alibiztem a napot alig vártam h hazaérjek

Szeva!
Én is bulizás után melóztam múltkor....de kellet két nap kötötte...
Már nem menne hogy onnan melóba

Szeva!
(Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 09. 15. kedd 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 15. kedd 18:37

Sziasztok szép napot mindenkinek
Végre vége a # balfaszkedd- nek és mindjárt a hét közepére érünk
Úgye h nincs is olyan messze a hétvégi pihenés én már nagyon várom mert az az
átkozott munkakedv nálam már tegnap reggel teljesen elfogyott
Katja köszönjük a tequilát, már ki is nyitottam az ablakot ne h betörje a fénypostád
Jó pihenést és nyaralást kivánok nektek
Köszi mindenkinek aki reggel kávéval kinál nagy szükség van rá mostanában, nem is csoda ahogy idősödik az ember egyre nehezebben megy bulizás után dolgozni
Katjanak
Mallorca :P :P
Beautiful life
És persze mindenkinek aki hallgatja ezek a számok visszanézve nem is olyan szörnyűek mint amilyennek anno gondoltam
Katja köszönjük a tequilát, már ki is nyitottam az ablakot ne h betörje a fénypostád
Köszi mindenkinek aki reggel kávéval kinál nagy szükség van rá mostanában, nem is csoda ahogy idősödik az ember egyre nehezebben megy bulizás után dolgozni

Katjanak

Beautiful life
És persze mindenkinek aki hallgatja ezek a számok visszanézve nem is olyan szörnyűek mint amilyennek anno gondoltam
Hát köszike a képeslapot,egyszerűen csodálatos,hmmm...
Lehet hogy nem is úgy küldöm,hanem inkább személyesen adnám át a legyezést,a nagykarimás kalapod szerintem most otthon maradt..
Remélem hogy tutkó minden,leégéssel vigyázz,és mindig a fa alatt tartózkodj,onnan nem tudsz leesni
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 09. 15. kedd 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Lehet hogy nem is úgy küldöm,hanem inkább személyesen adnám át a legyezést,a nagykarimás kalapod szerintem most otthon maradt..

Remélem hogy tutkó minden,leégéssel vigyázz,és mindig a fa alatt tartózkodj,onnan nem tudsz leesni

Sziasztok szép napot mindenkinek
Katjanak
Beautiful life

Katjanak

Beautiful life
A képeslap is megvan

Szia csajszi
Köszi,majd jobban alszom tőle
Érezd jól magad
Küldök palmalevéllel legyezést cserébe
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 09. 15. kedd 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 15. kedd 11:48

Köszi,majd jobban alszom tőle

Küldök palmalevéllel legyezést cserébe

Hola Chicos, Chicas ♡♡♡♡
(Húdesz@r) de a szivecske a régi ♡
Mindenki a vendégem egy tequilára. Még én is, mert még nem ittam
Estére beszerzem és küldöm fénypostával
Pusz mindenkinek ♡♡

Pusz mindenkinek ♡♡
Hola Chicos, Chicas ♡♡♡♡
Pusz mindenkinek ♡♡

Pusz mindenkinek ♡♡
Jó reggelt,és ilyesmi
Kávé az asztalon,munkakedvet nem tudok adni,mínuszban van nálam is,szelem az van,tettem el a kamrába az almakompót mellé

Kávé az asztalon,munkakedvet nem tudok adni,mínuszban van nálam is,szelem az van,tettem el a kamrába az almakompót mellé

Nekem nincs ilyen tapasztalatom. Ha valahova menni és kelni kell még előbb is megébredek akár pár óra alvás után is. Persze nem is vagyok fitti délután
De nagyon meg tudom érteni azokat akik nehezebben kelnek ilyenkor. Én akkor vagyok kész, ha nagyon fáradt vagyok és nem felhetek le. Pedig egy 20 perc jót tesz olyankor. A seregben az őrséget se bírtam... de ez titkosítva van
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 14. hétfő 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 14. hétfő 07:46

De nagyon meg tudom érteni azokat akik nehezebben kelnek ilyenkor. Én akkor vagyok kész, ha nagyon fáradt vagyok és nem felhetek le. Pedig egy 20 perc jót tesz olyankor. A seregben az őrséget se bírtam... de ez titkosítva van

Törölt felhasználó (4389762)

Jo reggelt!
Ket oldali munkaundorom van.
Mirt van az, hogy mindig hetfon tudnek a legtovabb szundikalni? Persze nem lehet...
Ket oldali munkaundorom van.
Mirt van az, hogy mindig hetfon tudnek a legtovabb szundikalni? Persze nem lehet...