Szeva!
Vágom a centit,már csak egyet kell aludni és másfél hét vakáció
(Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 08. 18. kedd 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Vágom a centit,már csak egyet kell aludni és másfél hét vakáció

Viszont a vámpír csajok csinosak a klippben

Billy? Ot is birom...
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 18. kedd 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 18. kedd 12:49

Na, a rebel yell igazán megzavart, egy másik szöke bestof pasi jutott eszembe, és tadammmmm, igazam volt

Ez is Rebel Yell csak egy másik 10 évvel később de H.P. is imádja az eredetit
Friends
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 18. kedd 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 18. kedd 12:49

Friends

Na, a rebel yell igazán megzavart, egy másik szöke bestof pasi jutott eszembe, és tadammmmm, igazam volt

Ezt az ajanlatot ki nem hagynam. Mikor pucsitsak es hol? Alig varom.
(Ez egy válasz Zsoltika933 üzenetére (2020. 08. 18. kedd 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 18. kedd 11:06

Aki akar sexleni irjon lanyok mai nap fojaman fel fel nezek uzit irjatok
(Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 08. 18. kedd 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 18. kedd 12:31

Hát ha már Scooter akkor ezeket csipem tölük nagyon jaj a régi Total Dance fesztiválok
Endless Summer
Rebel Yell
Fire
Back In The U.K.
Endless Summer
Rebel Yell
Fire
Back In The U.K.
Igen, lazacbőr elrakva, téli estéken megvarrom a tangákat
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 18. kedd 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 18. kedd 12:39

Sziasztok csajszik és Tetasi
Négykézlábas kávé vadlazaccal meg Scooter a Jucival,nyírfa alatt,tudtok élni
Katja,a nyaralós forma az rendben van
A lazac bőrét, ha marad elkérném

Sziasztok csajszik és Tetasi

Hát ha már Scooter akkor ezeket csipem tölük nagyon jaj a régi Total Dance fesztiválok
Endless Summer
Rebel Yell
Fire
Back In The U.K. (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 18. kedd 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 18. kedd 12:20
Endless Summer
Rebel Yell
Fire
Back In The U.K. (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 18. kedd 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Én nagyon bírom Jucit, de ha ezt a számát meghallom, csomókban hullik a hajam
De miután a balfaszkedd überbalfaszra sikeredett, én most leöblítem Scooterrel (imádom ezt a pasit ♡)
Vacsira vadlazac lesz salátával - mert mindjárt megyek nyaralni, kell a forma, szóval a nyírfa alatt terítek

De miután a balfaszkedd überbalfaszra sikeredett, én most leöblítem Scooterrel (imádom ezt a pasit ♡)

Vacsira vadlazac lesz salátával - mert mindjárt megyek nyaralni, kell a forma, szóval a nyírfa alatt terítek

Én nagyon bírom Jucit, de ha ezt a számát meghallom, csomókban hullik a hajam
(Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 08. 18. kedd 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 18. kedd 12:08

Szép napot mindenkinek a nappaliban
Katja köszönöm a kávét elfogyasztottam de jó lenne látni téged a nyírfád alatt kevés v éppen semmi ruhában
A lányoknak Hernádi Juci
Irda az én fantáziámat is rendesen megmozgatta ez a négykézláb szürcsölgetés
imádom amikor a művésznő így kikattan volt h előadás közben történt húúúú nagy élmény volt love Hernádi Jucus
Mindenkinek élvezetekben gazdag napot # balfaszkedd-et is kipipáltuk
Katja köszönöm a kávét elfogyasztottam de jó lenne látni téged a nyírfád alatt kevés v éppen semmi ruhában

A lányoknak Hernádi Juci

imádom amikor a művésznő így kikattan volt h előadás közben történt húúúú nagy élmény volt love Hernádi Jucus

Szép napot mindenkinek a nappaliban
A lányoknak Hernádi Juci

A lányoknak Hernádi Juci

Bajornál a pont: "-Nem kell ragaszkodni a szöveghez"
Zsoltika már tudja

Törölt felhasználó (4382602)

Négykézláb is kávét szürcsölgető szép reggelt nektek! Na majd meglátjuk, milyen a tűrőképessége vagy éppen fantáziája a naturista közösségnek
Zsoltika a lányok megőrülnek a helyes szórendért, és a helyesírásért...alany, állítmány, tárgy...jójó Hernádi Juditnak se jön össze mindigHernádi Judit

Négykézláb is kávét szürcsölgető szép reggelt nektek! Na majd meglátjuk, milyen a tűrőképessége vagy éppen fantáziája a naturista közösségnek
Zsoltika a lányok megőrülnek a helyes szórendért, és a helyesírásért...alany, állítmány, tárgy...jójó Hernádi Juditnak se jön össze mindigHernádi Judit

Sziasztok♡♡♡
Látom, nem főzött senki kávét, akkor majd én. Ebéd utánra kellemes. A kertben szervírozom, a szerelmem-nyírfám alatt. Az idő pazar, ne öltözzetek be
Látom, nem főzött senki kávét, akkor majd én. Ebéd utánra kellemes. A kertben szervírozom, a szerelmem-nyírfám alatt. Az idő pazar, ne öltözzetek be

Ööö...biztosan szoktak itt pasit keresni?

Aki akar sexleni irjon lanyok mai nap fojaman fel fel nezek uzit irjatok
Jó reggelt mindenkinek
Csokicsaj örülök h minden rendben de ha szólsz tartottam volna föléd Umberrella
Csokicsaj örülök h minden rendben de ha szólsz tartottam volna föléd Umberrella

Jo reggelit mindenkinek!
Tegnap Noe lettem 1 orara. Este kavarogtam Budapest utcain es kuszobig merult a kocsim a vizben. Imatkoztam, hogy ne adja meg magat az elektronika...sok auto vesztegelt mar az ut szelen. En hazaertem szerencsesen. Uhhh. Felelmetes volt a sok villamlassal kiserten.
Tegnap Noe lettem 1 orara. Este kavarogtam Budapest utcain es kuszobig merult a kocsim a vizben. Imatkoztam, hogy ne adja meg magat az elektronika...sok auto vesztegelt mar az ut szelen. En hazaertem szerencsesen. Uhhh. Felelmetes volt a sok villamlassal kiserten.
Jó reggelt és remek napot!
Már csak egyet kell aludni a vakációig
Négykézlábas lányok a nudin? Hmm...
Akinek az elzavarás jut eszébe az ne menjen a napra ..
Már csak egyet kell aludni a vakációig

Négykézlábas lányok a nudin? Hmm...

Akinek az elzavarás jut eszébe az ne menjen a napra ..