Gondolod, hogy negykezlab zavarnank az uri kozonseget?
Szerintem inkabb otleteik tamadnanak....
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 17. hétfő 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 17. hétfő 17:24
Szerintem inkabb otleteik tamadnanak....

Törölt felhasználó (4382602)

Hát ez is egy páratlan ékszer volt... Mármint nem az eszmei értéke nagy az ékszernek hanem a gyógyulási hajlama a területnek, úgyhogy lehet a veszteség nagyobb is lesz... Katja légyszíves szólj rá tékozló fülvevalóidra, hogy ne vigyék bele a rosszba az én ékszereimet
ja és kedves vagy Csokilány de ha ezt elkezded keresni lehet kitiltanak minket dél1ről

De mindegy is jöjjön a # balfaszkedd és legyünk közelebb egy nappal a pihenéshez
https://www.youtube.com/watch?v=9F_BqGR4JpA

https://www.youtube.com/watch?v=9F_BqGR4JpA
De legalább akkor mindent meg tudsz tanulni amire most nincs lehetőséged a meló miatt mindenre van időd
Mindenben meg lehet találni a jót például ha a ma ismétlődne milyen jó lett volna kimenni nudizni meló helyett úgy h tudod nem veszthetsz el semmit az életedből csak hozzáadhatsz
I Got You, Babe
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 08. 17. hétfő 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindenben meg lehet találni a jót például ha a ma ismétlődne milyen jó lett volna kimenni nudizni meló helyett úgy h tudod nem veszthetsz el semmit az életedből csak hozzáadhatsz
I Got You, Babe

tudtam, hogy számíthatok rátok. de ha nem is lesz meg, legalább fogjátok a kezem amíg kapok egy újat

Kivéve az Időtlen időkig filmről van szó
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 17. hétfő 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeva!
Egy seggfej hétfő sem tart örökké
Szerencsére
(Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 08. 17. hétfő 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 17. hétfő 17:44
Egy seggfej hétfő sem tart örökké

Sziasztok szép napot mindenkinek
Véget ért a #seggfejhétfő szarabb része újra itthon és ha már az ékszer került szóba
Tarantino és a Piercing
Véget ért a #seggfejhétfő szarabb része újra itthon és ha már az ékszer került szóba
Tarantino és a Piercing

Ezek szerint,az ékszerek kedvelik a vízközeli helyeket...ez is lehet támpont a kereséshez...

Ha ilyen veszélyes és kalandos keresés van kilátásban muszáj segítenem benne
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 17. hétfő 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 17. hétfő 17:24

Hát ez is egy páratlan ékszer volt... Mármint nem az eszmei értéke nagy az ékszernek hanem a gyógyulási hajlama a területnek, úgyhogy lehet a veszteség nagyobb is lesz... Katja légyszíves szólj rá tékozló fülvevalóidra, hogy ne vigyék bele a rosszba az én ékszereimet
ja és kedves vagy Csokilány de ha ezt elkezded keresni lehet kitiltanak minket dél1ről

Sziasztok szép napot mindenkinek
Tarantino és a Piercing
Tarantino és a Piercing

Tudok olyan fülbecimbit, ami kb. fél év múltán jött elő a kerti csap árnyékából
A lényeg, hogy van remény!
Nekem egy lukam sincs, ahova ékszert kéne dugni

Nekem egy lukam sincs, ahova ékszert kéne dugni

Az is páratlan...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 17. hétfő 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 17. hétfő 16:46

Törölt felhasználó (4389762)

Nekem 3 lyuk van a 2 fulemben, szoval at tudok venni paratlan fulbevalokat is....

Nekem 3 lyuk van a 2 fulemben, szoval at tudok venni paratlan fulbevalokat is....

Páratlan csajszikhoz páratlan ékszer illik
Nincs véletlenül egyfülű szomszédoktól,ismerősötök?

Nincs véletlenül egyfülű szomszédoktól,ismerősötök?

Ott lesz az, ahol az enyémek. Kb 10 párjanélküli fülbevalóm van
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 17. hétfő 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 17. hétfő 12:37

Sziasztok itt ma is süt hétágra, csak a kávé nem az igazi nélkületek, meg úgy egyébként sem szeretem az instantot... Semmiből se
Velem szomorúság is történt ékszervesztés formájában... Kis fém golyó kék kövekkel, ha esetleg valamelyikőtök megtalálja... Puszi

Biztosan meglesz az,néha a legképtelenebb helyekről kerülnek elő,az ember már lemond róla,aztán ott figyel egyszercsak
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 17. hétfő 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok itt ma is süt hétágra, csak a kávé nem az igazi nélkületek, meg úgy egyébként sem szeretem az instantot... Semmiből se
Velem szomorúság is történt ékszervesztés formájában... Kis fém golyó kék kövekkel, ha esetleg valamelyikőtök megtalálja... Puszi

#csókosszmájli
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 17. hétfő 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 17. hétfő 12:48

Törölt felhasználó (4389762)

Vegre Macko a nappaliban. Hianyoztal am. A vicces fejed....

Vegre Macko a nappaliban. Hianyoztal am. A vicces fejed....
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 17. hétfő 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 17. hétfő 12:34

Jónapot
Eccer nem jövök reggel,oszt itt van mindenki,máskor meg leginkább magammal társalgok ha bekukucs
#seráfütty.
A seggfejhétfő az az..ezermunka,denincskedvem,ménemnyertemalottón stb..
Viszont rövid hét lesz,aztán kicsi vakáció
A múltkori esőtáncom ezek szerint még hatott reggel

Eccer nem jövök reggel,oszt itt van mindenki,máskor meg leginkább magammal társalgok ha bekukucs

A seggfejhétfő az az..ezermunka,denincskedvem,ménemnyertemalottón stb..
Viszont rövid hét lesz,aztán kicsi vakáció

A múltkori esőtáncom ezek szerint még hatott reggel

Penteken egyutt megkeressuk. Ne szomorkodj. Emlek volt?