JóReggelt ♡♡♡
Kávé az asztalon
Kávé az asztalon

Remélem görbült,a bot
A rózsaszínű terepmintával milyen terepen lehet álcázni?
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 08. 15. szombat 06:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 15. szombat 06:19

A rózsaszínű terepmintával milyen terepen lehet álcázni?

Jó reggelt! Pihenős kávé, csak mert jól esik. Bár remélem esni pont nem fog
Mi nekimegyünk a Tiszának, aztán a Kőrös holtágnál tábort verünk estére. Tanultam tőletek, hogy mi kell hozzá: Kidobós sátor
Van, cuki rózsaszínes terep mintás
Pecabot, szalonna, söröcske és borocska
Idén dél1 csak kétszer volt, talán a szezon végén még lejutunk egyszer. Nektek jó kávézást a spiccen!

Mi nekimegyünk a Tiszának, aztán a Kőrös holtágnál tábort verünk estére. Tanultam tőletek, hogy mi kell hozzá: Kidobós sátor

Idén dél1 csak kétszer volt, talán a szezon végén még lejutunk egyszer. Nektek jó kávézást a spiccen!
Bekukucskás
Remélem mindenkinek bejött a kellemes program mára,sátor,nudi,peca, stb...ki mit tervezett.
Sátor állítás nekem is megvolt,úgy ébredtem hogy a "sátor" már állt,kicsit nudiztam otthon,aztán játszós ruha oszt irány melózni.Kellemes rész is kipipálva,vidéki szezonmeló volt nyárra,és végre vége már,a lóvévárós fázisban van,ez a rész sokkal jobb
Közben meg rájöttem hogy mindjárt vége a nyárnak, aztán alig volt idén...

Remélem mindenkinek bejött a kellemes program mára,sátor,nudi,peca, stb...ki mit tervezett.
Sátor állítás nekem is megvolt,úgy ébredtem hogy a "sátor" már állt,kicsit nudiztam otthon,aztán játszós ruha oszt irány melózni.Kellemes rész is kipipálva,vidéki szezonmeló volt nyárra,és végre vége már,a lóvévárós fázisban van,ez a rész sokkal jobb

Közben meg rájöttem hogy mindjárt vége a nyárnak, aztán alig volt idén...
Jó reggelt! De szuper program az is, Tisza, horgászat... Érezzétek nagyon jól magatokat. Fishindan majd figyelem a kapásokat
na majd szólj hátha marad még akkorra is kávé a bermudán

Szia Öcsy! Érezzétek jól magatokat...meg egymást!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 08. 15. szombat 06:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 15. szombat 06:19

Jelentem elbuktam... Berugdostam a sarokba... Mesélj drága After legalább Te valami jót arról a szexi pasiról. Milyen hétvége van kilátásban a többieknek?
En itt vagyok. A sator meg a taroloban. Mindjart hozom.

Hmm..nagy a csend...lehet hogy a lánykák tényleg úgy hajtogatták össze a sátrat hogy belül voltak?
Aggódom...

Aggódom...

Nah..szorítok
Akkor gondoltad hogy:ejj ha még sátrat is tudnál hajtogatni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 14. péntek 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 14. péntek 09:06

Akkor gondoltad hogy:ejj ha még sátrat is tudnál hajtogatni...

Törölt felhasználó (4389762)

Csak egy szexi ficko tarsasagaban tudom ezt a verziot elkepzelni. Ma kaptam is egy megkeresest. Ohhh. Csak pislogtam a kepek lattan.
Csak egy szexi ficko tarsasagaban tudom ezt a verziot elkepzelni. Ma kaptam is egy megkeresest. Ohhh. Csak pislogtam a kepek lattan.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 14. péntek 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 14. péntek 08:59

Sziasztok csajszik
Kipattanós sátraknak néha trükkös az összecsukása,amennyivel gyorsabb az állítás,annál bonyolultabb az elcsomagolás..
Próbáljátok meg párszor úgy összehajtani hogy benne vagytok,jobban rögzül ha más szögből is látjátok...

Kipattanós sátraknak néha trükkös az összecsukása,amennyivel gyorsabb az állítás,annál bonyolultabb az elcsomagolás..

Próbáljátok meg párszor úgy összehajtani hogy benne vagytok,jobban rögzül ha más szögből is látjátok...

Kesz origami....
A kv-t megbeszelhetjuk. A jovo heten is biztos kinezek valamelyik nap. Meg nem tudom mikor, de majd privatban egyeztetunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 14. péntek 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 14. péntek 08:14

A kv-t megbeszelhetjuk. A jovo heten is biztos kinezek valamelyik nap. Meg nem tudom mikor, de majd privatban egyeztetunk.

Törölt felhasználó (4382602)

Én most csak a szomorú részt csináltam, a száradás utáni hajtogatás... Kicsit vizesen tettük el múlt hétvégén... És ezen a hétvégén biztos nem lesz nudi... De jövő héten majd pótoljuk. Hátha akkor majd végre megihatjuk azt a jegeskávét a Bermudán... Abban a kipattanós félsátorban verhetetlen vagyok... Csukott szemmel bal kézzel is, de ez a nagy kifogott rajtam. Berugdostam a sarokba, hogy gondolkozhasson...
Sziasztok csajszik

Én most csak a szomorú részt csináltam, a száradás utáni hajtogatás... Kicsit vizesen tettük el múlt hétvégén... És ezen a hétvégén biztos nem lesz nudi... De jövő héten majd pótoljuk. Hátha akkor majd végre megihatjuk azt a jegeskávét a Bermudán... Abban a kipattanós félsátorban verhetetlen vagyok... Csukott szemmel bal kézzel is, de ez a nagy kifogott rajtam. Berugdostam a sarokba, hogy gondolkozhasson...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 14. péntek 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 14. péntek 07:43
Törölt felhasználó (4389762)

Jo reggelit!
Hetvegen en is viszem a kis satramat. Kell az arnyek. Ma betanulom a visszacsukast, mert magatol nyilik. Parazom is, hogy egy sator lesz a nappalimban napokig....
Hetvegen en is viszem a kis satramat. Kell az arnyek. Ma betanulom a visszacsukast, mert magatol nyilik. Parazom is, hogy egy sator lesz a nappalimban napokig....

Jo reggelit!

Sziasztok! Már kávén túl de pakoláson innen. Ki szeret sátrat elhajtogatni...szeretettel várom a jelentkezőket a "gyömöszöljük vissza az eredeti táskájába a sátrat" bulira...Vagy veszek egy nagyobb táskát...
Jó reggelt,hétvége már a spajzban van.
Sütöttem kávét,integettem is.
Sütöttem kávét,integettem is.

Szia Crazy! Könnyen beszélek,nem dolgoztam ma! Izzadni,izzadtam!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 13. csütörtök 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeva Kutyu!
Háát... szerintem én nem azzal amivel te....
Háát... szerintem én nem azzal amivel te....

Szép estét mindenkinek! Ha azzal töltöttétek a nap nagy részét,amivel én,akkor megbocsájtható a távollétetek!