De én aztán rá nem beszéllek egy swinger klubbra. Maradj csak itt velünk,majd mi felturbózzuk az önbizalmad!( már ha van erre szükség egyáltalán)

Csernobilban? Neked inkább ilyesmit-Kak tyibjá zavut,ócseny szexuálnájá gyevocská???

Persze persze, nyilván
Csernobilban is ezt mondták biztos

Noki,a Jó Nőt nem a tökéletes arc-test kombó teszi!!! Azt,hogy "kisugárzás" nem egy hülye találta ki. És kisugárzásból Te elég jól állsz. Arról nem is beszélve,hogy Szemrevaló Fruska a Galuska!!!!
(Ez egy válasz Nokedlee üzenetére (2024. 12. 02. hétfő 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Illetve kiegészítésül, te sosem okozol csalódást
♡

Szia kutyi
Én már jártam, sajnos csak egyszer ugyan. Igen igen, akkor is elolvastuk mindenhol, hogy szar clubok, bunkó emberek stb...deee engem nem olyan könnyű elrettenteni
Viszont az már jópár éve volt, és sajnos nem lettem manökenebb
Talán érdeklődöm ott a topicban, mert fene se akarna bugyiban flangálni egy csapat topmodell közt
Mert azért nah, van önérzetem
A privát kis csoportosulás momentán nem vonz annyira

Én már jártam, sajnos csak egyszer ugyan. Igen igen, akkor is elolvastuk mindenhol, hogy szar clubok, bunkó emberek stb...deee engem nem olyan könnyű elrettenteni

Viszont az már jópár éve volt, és sajnos nem lettem manökenebb

Mert azért nah, van önérzetem

A privát kis csoportosulás momentán nem vonz annyira

Szia Noki! Csalódást okozok-nem tudok érdemben nyilatkozni. Nem jártam swinger klubban és már nem is fogok. A Playboy Swinger videók tetszenek,de ott mindenki jó kinézetű,barátságos,elfogadó. Itt meg csak a sok negatívumot olvasom. Szar a hely,bunkók a pasik...stb. Privátban volt pár hármas élményem,az feledhetetlen volt! Ha komoly a szándékod,vértezd fel magad türelemmel!
(Ez egy válasz Nokedlee üzenetére (2024. 12. 02. hétfő 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 02. hétfő 13:09

Szerintem meg ne egyetek előre a medve bőrére
Összemorzsáljátok a szép szőnyegem
Inkább rukkoljatok elő egy mindenféle tapasztalattal. Milyen a swinger élet mostanság kis hazánkban?
Tudom tudom, van topic erre a célra, de gondoltam hátha itt valamelyikőtök tud érdemben mesélni erről aktuálisakat

Inkább rukkoljatok elő egy mindenféle tapasztalattal. Milyen a swinger élet mostanság kis hazánkban?

Tudom tudom, van topic erre a célra, de gondoltam hátha itt valamelyikőtök tud érdemben mesélni erről aktuálisakat

Szerintem meg ne egyetek előre a medve bőrére

Szia öcsyke! Megmarad????? Lehet nem bírnánk.....tojással.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2024. 12. 02. hétfő 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 02. hétfő 11:07

Örülök neked Kutyu!
Jó ötlet, egy jó Nokedlee party
Ahol mi is jóllakunk és a Noki is megmarad? Szerintem kihagyhatatlan

Örülök neked Kutyu!
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2024. 12. 02. hétfő 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 02. hétfő 09:19

Sziasztok! Megvagyok,csak számüzetésbe vonultam. A nappali okés hely,de a többi oldalon annyi az idióta,hogy elkedvtelenedtem. Igyekszem visszatérni hozzátok,dumálni,kávézni,falni a bundáskenyeret,esetleg Nokedlee-vel.

Sziasztok! Megvagyok,csak számüzetésbe vonultam. A nappali okés hely,de a többi oldalon annyi az idióta,hogy elkedvtelenedtem. Igyekszem visszatérni hozzátok,dumálni,kávézni,falni a bundáskenyeret,esetleg Nokedlee-vel.

Jó reggelt! A kávé mellé ma reggel van Nokedlee is
Ez utóbbival ugyan nem egyeztettünk, de csak nincs ellenére egy ébresztő szex
Na szép napot, a ki a Nokedlee-t nem szereti van bundáskenyér is
Kutyut látta valaki? Merre kóborol?

Na szép napot, a ki a Nokedlee-t nem szereti van bundáskenyér is

Kutyut látta valaki? Merre kóborol?
Az ártatlanul kinézősek sem anygyalok ám
Ezt ne vedd rossz néven. Szerintem te is tudsz szépen pislogni, ha kell valami
(Ez egy válasz Nokedlee üzenetére (2024. 12. 01. vasárnap 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 01. vasárnap 16:06

Jesszus. Nagyon gyenge a képzelőerőd medve....nyolcadikos koromban sem néztem ki ilyen ártatlanul...
Valami dögösebbre nem futotta, hogy valósághűbb legyen?

Ügyes medve! Bár a bundáskenyeret kihagyta a költő
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2024. 12. 01. vasárnap 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 01. vasárnap 16:56

Jóvanna..nem a képzelőerőmmel van a gond,az nagyon is rendben van!Olyant képzeltem hogy még én is belepirultam
Az AI mikrobi nem rajzol komolyabbat meg dögösebbet,kétszer meg is tagadta a kérést.A próbálkozások közt voltál 2x néger is,egyszer meg medvével takaróztál...
Írtam egy nappalis zenét,vagyis csak összecsaptam valamit.
Remélem meg tudjátok hallgatni es valamennyire tetszik is..
Nappalis zene

Nappalis zene
Jóvanna..nem a képzelőerőmmel van a gond,az nagyon is rendben van!Olyant képzeltem hogy még én is belepirultam
Az AI mikrobi nem rajzol komolyabbat meg dögösebbet,kétszer meg is tagadta a kérést.A próbálkozások közt voltál 2x néger is,egyszer meg medvével takaróztál...
Nappalis zene

Nappalis zene
Jesszus. Nagyon gyenge a képzelőerőd medve....nyolcadikos koromban sem néztem ki ilyen ártatlanul...

Géza lemaradt,gyorsan lerajzoltam neki hogy csajszi aludt a nappalis medvebőrön,olyan meredező bimbis igazi

Mindig szemfülesnek kell lenni öcsy, az ördög sosem alszik...néha viszont betéved a nappaliba
A két hétre van tervem, persze, ezer a dolog. Pihenni is szeretnék egy csomót, még nem tudom hol lesz erre a szűk keresztmetszet
Viszont most már reklamálni fogok, ha nem csinálsz ide végre egy normális kandallót, mert ölég hideg ez a medvebőr így :P Csoda ha az ember lánya folyton meredező bimbikkel szaladgál itt

A két hétre van tervem, persze, ezer a dolog. Pihenni is szeretnék egy csomót, még nem tudom hol lesz erre a szűk keresztmetszet

Viszont most már reklamálni fogok, ha nem csinálsz ide végre egy normális kandallót, mert ölég hideg ez a medvebőr így :P Csoda ha az ember lánya folyton meredező bimbikkel szaladgál itt

Jó napot!Ha Noki itt tölti az éjszakát, biztos nem húzom az időt horkolással
Az öreget piros ruhában csak azért várom, mert egy titkos levélben tüzes krampuszlánykát rendeltem tőle
Noki van terv arra a két hétre, vagy már az is jó, ha nem kell bejelentkezni reggelente?
Látod Crazy, érdemes tisztán tartani a bundát
Szép vasárnap dálutánt

Az öreget piros ruhában csak azért várom, mert egy titkos levélben tüzes krampuszlánykát rendeltem tőle

Noki van terv arra a két hétre, vagy már az is jó, ha nem kell bejelentkezni reggelente?
Látod Crazy, érdemes tisztán tartani a bundát

Szép vasárnap dálutánt

Jah,hogy itt aludtál?
Azt hittem hogy Öcsy vagy Géza horkol valamelyik sarokban...
Azt hittem hogy Öcsy vagy Géza horkol valamelyik sarokban...