Én is kalandozok, és nem győzök elfutni. Néha (gyakran) viszket az ujjam, és csöpög az irónia (vitriol
), de inkább nem írok. Mindenki más szemszögből ír, de inkább itélkezik. Én az utóbbi lennék, mert másképp látok egy bizonyos helyzetet.
Igen, van a topic, hogy a csajok miért rettegnek a nagytól? Én konkrétan az ágyban béna, nővel bánni nem tudó pasiktól rettegek. És mindegy, hogy hány éves, és mekkora a cerka.

Igen, van a topic, hogy a csajok miért rettegnek a nagytól? Én konkrétan az ágyban béna, nővel bánni nem tudó pasiktól rettegek. És mindegy, hogy hány éves, és mekkora a cerka.
♡♡♡
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 07. péntek 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 07. péntek 19:26

Én is kalandozok, és nem győzök elfutni. Néha (gyakran) viszket az ujjam, és csöpög az irónia (vitriol
), de inkább nem írok. Mindenki más szemszögből ír, de inkább itélkezik. Én az utóbbi lennék, mert másképp látok egy bizonyos helyzetet.
Igen, van a topic, hogy a csajok miért rettegnek a nagytól? Én konkrétan az ágyban béna, nővel bánni nem tudó pasiktól rettegek. És mindegy, hogy hány éves, és mekkora a cerka. (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 08. 07. péntek 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 07. péntek 18:09

Igen, van a topic, hogy a csajok miért rettegnek a nagytól? Én konkrétan az ágyban béna, nővel bánni nem tudó pasiktól rettegek. És mindegy, hogy hány éves, és mekkora a cerka. (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 08. 07. péntek 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Elkalandozok más oldalakra és már rég felvetődött bennem a kérdés. Csajszik,nem az a legfontosabb,hogy Nőnek,különleges Nőnek érezhessétek magatok?? Hogy nem a korok,méretek számítanak,hanem az adni és kapni is??

Hmm...ez is finom
Lazulósnak is remek.
Belinkelem:Katja Linkje,Seal+Santana (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 07. péntek 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 07. péntek 19:17

Lazulósnak is remek.
Belinkelem:Katja Linkje,Seal+Santana (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 07. péntek 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Sealnek van egy közös száma Carlos Santanaval. Ismeritek? You are my kind
(Linkelnék, de szőke vagyok, meg minden
)
Na ott is padlógázzal távozik az alsónemű
pazar a pasi hangja ♡♡♡

Ehh..a hűtőnek van egy "szépsége" csak állítva ajánlott cipelni...
Nehogymá egyszerű legyen az élet...
Bár, állítólag a néhány éve gyártottaknál mindegy,de én nem próbáltam ki.
Ugye nem kétajtós?
Az én drágám olyant nézett ki...
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 08. 07. péntek 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 07. péntek 18:57

Bár, állítólag a néhány éve gyártottaknál mindegy,de én nem próbáltam ki.
Ugye nem kétajtós?
Az én drágám olyant nézett ki...

Sziasztok! Holnap csak rövid meló,de itthon vár a lényeg! Vettem Asszonykának új hűtőt,amilyet kinézett magának!! Amelyik nem fér be a liftbe!! A nyolcadikon lakunk.

De ha már itt vagy,válaszolsz a feltett kérdésemre?
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 07. péntek 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Sealnek van egy közös száma Carlos Santanaval. Ismeritek? You are my kind
)
pazar a pasi hangja ♡♡♡
(Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 08. 07. péntek 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 07. péntek 17:36

Szia katja
Ha már megemlítetted sealt én is csipem
Kiss From A Rose
És nagyon izgi belegondolni hogyan is csúszhatott le az a bugyi szívesen megnézetem volna
Tudod mit csússzon csak le most is szívesen látnám ahogy tánc közben lecsúszik rólad
Rebel Yell
És embertelen jó ez a szám és még a film is nagyon tetszett meg a csini Sandra Bullock
Speed
Kiss From A Rose
És nagyon izgi belegondolni hogyan is csúszhatott le az a bugyi szívesen megnézetem volna
Tudod mit csússzon csak le most is szívesen látnám ahogy tánc közben lecsúszik rólad

Rebel Yell
És embertelen jó ez a szám és még a film is nagyon tetszett meg a csini Sandra Bullock
Speed
Szia Katja! Dehogynem! Először benézek az " önszopás" fórumba,aztán jön a "felizgat és megdugom a feleségem" fórum és már jövök is!!
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 07. péntek 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Upsz, akkor már a hétvégén nem is jössz a nappaliba?
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 08. 07. péntek 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 07. péntek 18:57

Sziasztok! Holnap csak rövid meló,de itthon vár a lényeg! Vettem Asszonykának új hűtőt,amilyet kinézett magának!! Amelyik nem fér be a liftbe!! A nyolcadikon lakunk.

Szeva Kutyu!
Öcsy biztosan megoldja a kéményállítást
Holnap azért csak óvatosan a melóval
Öcsy biztosan megoldja a kéményállítást

Holnap azért csak óvatosan a melóval

Szia jó pihenést neked mára és holnap gyorsan teljen el a meló h újra átadhasd magad a pihenésnek
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 08. 07. péntek 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 07. péntek 18:09

Elkalandozok más oldalakra és már rég felvetődött bennem a kérdés. Csajszik,nem az a legfontosabb,hogy Nőnek,különleges Nőnek érezhessétek magatok?? Hogy nem a korok,méretek számítanak,hanem az adni és kapni is??

Ja,azért itt kérdezem,mert itt normális Csajok,meg Pasik vannak.

Sziasztok! Nekem eddíg tartott a mai meló,jó nektek,hogy hamarabb végeztetek! Holnap is dolgozom,esküszöm,nem Öcsy kéményét állítom!!
Ha hozod a nokedliszagatót és a papucsot akkor én meg
a diszperzites vödröt megfordítva fakanálal ütve azt kísérlek téged és hátha
Katjaról lecsúszik az a bizonyos bugyika
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 07. péntek 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 07. péntek 17:34
a diszperzites vödröt megfordítva fakanálal ütve azt kísérlek téged és hátha
Katjaról lecsúszik az a bizonyos bugyika

Hát ezt meg kell tanulnom előadni akkor....
Nincs hangszerem bakker...megpróbálom nokedliszaggatóval strandpapucs kísérettel

Nincs hangszerem bakker...megpróbálom nokedliszaggatóval strandpapucs kísérettel

Szia katja
Kiss From A Rose
Rebel Yell
Speed (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 07. péntek 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 07. péntek 17:26
Kiss From A Rose

Rebel Yell
Speed (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 07. péntek 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Hú, ő is első ♡♡♡
Két koncertjén is voltam, mikor kijött a színpadra, leesett rólam a bugyim

Hát ezt meg kell tanulnom előadni akkor....

Hú, ő is első ♡♡♡
(Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 08. 07. péntek 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Na, erre hogy rászaladtam, csak annyit érzékeltem hogy Seal
kattintottam, aztán csak pislogtam, hogy mivaaaan?
(Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 08. 07. péntek 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 07. péntek 16:35

És akkor már maradjunk egy kicsit ennél a vonulatnál
Seal The Deal
Jaj de kell ez a 2 esetleg 3 nap pihenés éljen a szabadság FUCK YOU MELÓ

Seal The Deal
Jaj de kell ez a 2 esetleg 3 nap pihenés éljen a szabadság FUCK YOU MELÓ