Majdnem jó,csak lemaradt a link vége,vagy nemtom..
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 06. csütörtök 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Koszi.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 06. csütörtök 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Az utolsó ikon,a láncos
Előbb a link,utána a név
Előbb a link,utána a név
Hogy kell ide beilleszteni rendesen?
(Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 08. 06. csütörtök 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 06. csütörtök 18:35

És a pillanat aminél már nem figyelsz semmire csak had szóljon
https://www.youtube.com/watch?v=eFFgbc5Vcbw

https://youtu.be/RtBbinpK5XI
És a pillanat aminél már nem figyelsz semmire csak had szóljon

Figyelek
Akkor ma otthon érezted magad a melóban
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 06. csütörtök 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkor ma otthon érezted magad a melóban

Jajj, tényleg ♡♡♡♡
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 06. csütörtök 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 06. csütörtök 16:08

Katja jószívű és csupaszív, biztos olvasta hogy álmatlan voltál,és helyetted is szundított
Tényleg..elmaradtak a szívecskék

Szia
Ma potya szabadnapom van, itthonról intézkedtem. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 06. csütörtök 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 06. csütörtök 15:51
Ma potya szabadnapom van, itthonról intézkedtem. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 06. csütörtök 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4389762)

Hat jo reggelt Katja. De jo dolgod van ma. Eddig pihentel?
Katja jószívű és csupaszív, biztos olvasta hogy álmatlan voltál,és helyetted is szundított

Hat jo reggelt Katja. De jo dolgod van ma. Eddig pihentel?
No igen. Vannak vicces dolgok.
De ugye meg kell talalni a buzat az ocsu kozt... (Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 08. 06. csütörtök 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 06. csütörtök 13:01
De ugye meg kell talalni a buzat az ocsu kozt... (Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 08. 06. csütörtök 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Végülis 50% esélyük van rá most bejött a dolog de
azért az vicces volt mikor csak születési év hónap napot kértek és egy nevet
és azt írta a csaj h ő azt látja h terhes leszek, röhögtem egy jót és vissza írtam neki gond terhes csak
Aztán szabadkozott h elnézte a nevet a monitoron
és azt írta a csaj h ő azt látja h terhes leszek, röhögtem egy jót és vissza írtam neki gond terhes csak

Szia csajszi
Látom hogy betartottad a pihit
Bár biztosan nem most keltél
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 06. csütörtök 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Látom hogy betartottad a pihit

Bár biztosan nem most keltél

Szia Katja
Hát akkor had szóljon
Message In A Bottle (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 06. csütörtök 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát akkor had szóljon

Message In A Bottle (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 06. csütörtök 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
JóReggelt

Végülis 50% esélyük van rá most bejött a dolog de
(Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 08. 06. csütörtök 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 06. csütörtök 12:37

Szia Maci
After hát igen nincs jó hatással rá ha csak annyira találkoztok míg köszöntök egymásnak a különböző műszakok miatt
és igaza van Crazyne ne hagyd abba a csacsogást imádjuk minden helyzetben ha egy hölgy csacsog

After hát igen nincs jó hatással rá ha csak annyira találkoztok míg köszöntök egymásnak a különböző műszakok miatt
és igaza van Crazyne ne hagyd abba a csacsogást imádjuk minden helyzetben ha egy hölgy csacsog

Hallgattam az augusztusi joslatot a youtube-on. Tudom vicces, de engem elszorakoztat. Szoval azt mondtak a kartyaveto holgyek, hogy augusztusban egy nem vart nagy kiadas fogja erni a penztarcamat. Hat ezt epp eltalaltak. Sajnos. Tobb szazezer forintom banja hamarosan.
Szia Maci