Jóéjtpuszi
Gary Moore-t viszek magammal ♡♡
Gary Moore-t viszek magammal ♡♡
Jó éjszakát mindenkinek!

Jó kis zenehallgatós tippeket adtatok
Sokszor nem jut eszembe hogy mit hallgassak.Nightwisht én is bírom.
Mára L, sziasztok

Sokszor nem jut eszembe hogy mit hallgassak.Nightwisht én is bírom.
Mára L, sziasztok

Köszi ♡♡♡
(Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 08. 05. szerda 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 05. szerda 20:49

Sziasztok visszatérve a melóból üdvözlök mindenkit nagy szeretettel
Katja ezt csak neked: Basia and Matt Bianco Ordanary Day
Ezt pedig mindenkinek:
Lily Was Here
És mégegy kedvenc sajnos már nem hallhatom élőben :(
In The End
Ezt pedig mindenkinek:
Lily Was Here
In The End
Az mekkora!!! Nightwish ♡♡
Breaking Benjamin is megvan? (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 08. 05. szerda 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 05. szerda 20:46
Breaking Benjamin is megvan? (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 08. 05. szerda 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Bármi,amitől a szőrszálak felállnak a karomon! De pl. Nightwish. Nagyon jó az énekesnő!( hangja!)

Sziasztok visszatérve a melóból üdvözlök mindenkit nagy szeretettel
Ezt pedig mindenkinek:
Lily Was Here
In The End
Ezt pedig mindenkinek:
Lily Was Here
In The End
De sok régi "táncikálós" szám is bejön: Londonbeat-I've been thinking about you vagy La bouche-Be my lover! Ami jó,az jó!
Bármi,amitől a szőrszálak felállnak a karomon! De pl. Nightwish. Nagyon jó az énekesnő!( hangja!)
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 05. szerda 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Rockerben az új hullám is?
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 08. 05. szerda 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 05. szerda 20:36

Alapvetően rock-rajongó vagyok,de minden jó zenét szívesen hallgatok. Értékelem,ha pasik jól énekelnek.
Linkelni nem tudok (szőke, meg minden
)
De ha az Ordinary Day megtalál és lemegy, ott meglesz az alap hang.
Ééés nem offolok tovább

De ha az Ordinary Day megtalál és lemegy, ott meglesz az alap hang.
Ééés nem offolok tovább

Alapvetően rock-rajongó vagyok,de minden jó zenét szívesen hallgatok. Értékelem,ha pasik jól énekelnek.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 05. szerda 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 05. szerda 20:20

Nagyon!
Az énekhangok nagyon hozzátesznek (ami nálam nagyon ott van) de összességében rendesen össze van rakva - nekem.
Matt Bianco - minden porcikám mozog.
Az énekhangok nagyon hozzátesznek (ami nálam nagyon ott van) de összességében rendesen össze van rakva - nekem.
Matt Bianco - minden porcikám mozog.
Nekem a Yeh yeh jött be, és igen ♡♡
De igazából bármi
(Ez egy válasz Edes_ pilleje üzenetére (2020. 08. 05. szerda 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 05. szerda 19:57
De igazából bármi

az egyetlen szám, mit ismerek tőlük: https://www.youtube.com/watch?v=gVYR1Iw4JU8
Nagyon!
Matt Bianco - minden porcikám mozog. (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 08. 05. szerda 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Matt Bianco - minden porcikám mozog. (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 08. 05. szerda 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor Nálad is fontos a dallam?
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 05. szerda 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 05. szerda 19:54

Nálunk nagy kedvenc.
Az énekesnő lengyel származású, egy számban lengyelül énekel. De önmagától is elismert énekesnő
Az énekesnő lengyel származású, egy számban lengyelül énekel. De önmagától is elismert énekesnő
az egyetlen szám, mit ismerek tőlük: https://www.youtube.com/watch?v=gVYR1Iw4JU8
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 05. szerda 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 05. szerda 19:36

Pille nagyon dögös ma ♡♡♡
Matt Bianco-t hozott a feeling, ma este erre pörgök ♡♡♡
Ismeritek?
Matt Bianco-t hozott a feeling, ma este erre pörgök ♡♡♡
Ismeritek?
Igen, ez régi, de alap
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 08. 05. szerda 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Nálunk nagy kedvenc.
Az énekesnő lengyel származású, egy számban lengyelül énekel. De önmagától is elismert énekesnő (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 08. 05. szerda 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 05. szerda 19:49
Az énekesnő lengyel származású, egy számban lengyelül énekel. De önmagától is elismert énekesnő (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 08. 05. szerda 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen,két-három számuk lett igazán sikeres. Volt énekesnő is a csapatban.
Az angolom se a régi,akkor se volt jó,örömködtem itt hogy medvéről énekelnek,oszt lefordítottam....rohadtul nincs köze hozzá
Seráfütty,jójaz

Seráfütty,jójaz

Yeh-yeh! Nekem ez jött be leginkább! Jó a ritmusa.
Igen,két-három számuk lett igazán sikeres. Volt énekesnő is a csapatban.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 05. szerda 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 05. szerda 19:46

Te ismered?♡
Áprilisban törölték a 20 éve várt koncertet, amire jegyünk volt. Azóta várjuk.....
Nekünk olyan mint Sting ♡♡♡
Első ...
Áprilisban törölték a 20 éve várt koncertet, amire jegyünk volt. Azóta várjuk.....
Nekünk olyan mint Sting ♡♡♡
Első ...