No,akkor...zúg a traktor,szánt az eke....
Aludni mentem,he-he-he
#jóéjtcsá
Aludni mentem,he-he-he

#jóéjtcsá
Szia csajszi
Jó pihit,akkor reggelit is gyártok neked
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 08. 04. kedd 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 04. kedd 20:56

Jó pihit,akkor reggelit is gyártok neked

Sziasztok Poéták,
Cuki rímeket faragtatok ♡♡♡
Üdv a kádból, hullafáradtság van.
Reggel jövök kávézni
Jóéjtpuszi ♡♡♡
Reggel jövök kávézni

Jóéjtpuszi ♡♡♡
Sziasztok Poéták,
Reggel jövök kávézni
Jóéjtpuszi ♡♡♡
Reggel jövök kávézni

Jóéjtpuszi ♡♡♡
Nahat! Micsoda koltemenyek. En meg csak nezek, ki a fejembol. Nem is sejtettem , hogy ily rimfaragas lesz a nevembol.
A bokokat megkoszonom es helyen kezelem, hisz pontosan tudom hol all a fejem. Dacosan allok az idok elott, s a rendelombe varom a kovetkezot.
A bokokat megkoszonom es helyen kezelem, hisz pontosan tudom hol all a fejem. Dacosan allok az idok elott, s a rendelombe varom a kovetkezot.

Szeva feric!

És vonz is minket,akárcsak a gravitáció.....

Hogy a gravitáció legyőzhető,arra Csokicsaj az élő példa!! Gyönyörűen álló keblek!! És hogy még mi "áll",azt hagyjuk!!

Srácok,micsoda költemények...le a kalappal

Vissza jött hát AfterEight a gravitáció is megállt,
Lábmasszázs és kávé mellé gazdára is talált.
A bika megette a kenyere javát,
A sok pasi meg lógatja a kezét

Nekem nincs teleportálóm,félek tőle,az Mz/x is kicsapta vele az üveget mindig, pedig ő értett hozzá
Pont mostában néztem egy ilyen filmet (századjára),ahol a fickó,a "Vördzsínia",a Marson ébredt,aztán a kisebb gravitáció miatt akkorákat ugrott hogy csak na! Mondjuk szivatták is vele helyi suttyók...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 04. kedd 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 04. kedd 18:24

Pont mostában néztem egy ilyen filmet (századjára),ahol a fickó,a "Vördzsínia",a Marson ébredt,aztán a kisebb gravitáció miatt akkorákat ugrott hogy csak na! Mondjuk szivatták is vele helyi suttyók...

Törölt felhasználó (4382602)

Lábmasszázs és kávé?? Hát ez visszautasíthatatlan, ha belementetek volna a csökkentett gravitációba csak elugrálnék addig. Esetleg teleportálója otthon valakinek?
Tetasi hatásodra ma a 90es évek dance slágerei kísérték a takarítást;D
Vissza jött hát AfterEight a gravitáció is megállt,

S ha a mondandómat komolyra fordítom,-Jó,hogy visszajött él!- nem írom-ordítom!!

Legyen a bikáké minden kaja-pia,nekem elég lenne After Eight csokija!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 04. kedd 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 04. kedd 12:12
Törölt felhasználó (4389762)

A borura deru jon, majd ujra boru.
Ilyen ez az egi haboru.
Egyet se keseregj, mig van no, penz, kaja es pia
Igy el ezutan egy hedonista bika.
))
Ilyen ez az egi haboru.
Egyet se keseregj, mig van no, penz, kaja es pia
Igy el ezutan egy hedonista bika.

Lábmasszázs és kávé?? Hát ez visszautasíthatatlan, ha belementetek volna a csökkentett gravitációba csak elugrálnék addig. Esetleg teleportálója otthon valakinek?
Szia
Hiányoltunk is
Szívesen segítek....gyere el hozzám
Kell is egy kis szussz,nyújtóztasd meg a tipegőket,én meg teszek rá egy #lábmasszázst
Kvkvkvkvkvkv <---- ez kv tutkóra hat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 04. kedd 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 04. kedd 14:54

Hiányoltunk is

Szívesen segítek....gyere el hozzám

Kell is egy kis szussz,nyújtóztasd meg a tipegőket,én meg teszek rá egy #lábmasszázst

Kvkvkvkvkvkv <---- ez kv tutkóra hat!

Törölt felhasználó (4382602)

Takarítás volt ma is, de jó volt benneteket olvasni...Mindig jó itt leülni, kinyújtóztatni a lábam. Remélem lassan hat az antigravitációs kávém és pörgök tovább
Takarítás volt ma is, de jó volt benneteket olvasni...Mindig jó itt leülni, kinyújtóztatni a lábam. Remélem lassan hat az antigravitációs kávém és pörgök tovább
Én is jártam már így..

Nem vagyok dilis. Csak a szovegmezoben maradt a hablatyom. Ujra elkuldte a telom. Bocsiiii

Majd osszedobok egy vicces verset neked. Mindenki dolgozik, csak mi lebzselunk a nappaliban? Ahelyett, hogy a teraszon napoznank....