Kutya már volt az űrben,ez nem izgat. De a mennyországban érezni magam,finom,mentolos csokit "majszolva....ha addíg élek is!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 03. hétfő 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 03. hétfő 18:41

Törölt felhasználó (4389762)

Hát Mackó, ha elég sokáig élsz, akkor egyszer lesz mackó is az űrben. Úgy képzelem, ha nem pusztítjuk el saját magunkat, akkor nem a föld lesz az egyetlen lakókörnyezet, ahol élhetünk majd.

Hát Mackó, ha elég sokáig élsz, akkor egyszer lesz mackó is az űrben. Úgy képzelem, ha nem pusztítjuk el saját magunkat, akkor nem a föld lesz az egyetlen lakókörnyezet, ahol élhetünk majd.

Tudom.
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 08. 03. hétfő 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 03. hétfő 17:10

Bakker, Édesség!! Pedig inkább hozzá szoktak hasonlítani!! De ötvenhárom évesen még Al Pacino is jól tartotta magát,nem?
Csülök oké,pacal negatív! Minek egy állat gyomrát enni,mikor ott a sok finom husi???
(Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 08. 03. hétfő 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 03. hétfő 17:51

Bakker teljesen egyetértek Sean Connery ídősebben sokkal szimpatikusabb mint anno amikor a James Bond filmekben játszott elég csak a Sziklát megemlíteni, jaj a csülkös pacal arra is ősszefut a nyál a számban meg persze Kimre is
Ja és ha már Mickey Rourke és a motorja: Harley Davidson és a Marlboro Man
És tök jó h ebben a nappaliban mindig van egy hely leülni és beszélgetni egy jót egy remek társasággal
És tök jó h ebben a nappaliban mindig van egy hely leülni és beszélgetni egy jót egy remek társasággal

Bakker teljesen egyetértek Sean Connery ídősebben sokkal szimpatikusabb mint anno amikor a James Bond filmekben játszott elég csak a Sziklát megemlíteni, jaj a csülkös pacal arra is ősszefut a nyál a számban meg persze Kimre is

Szia Feri! Amíg "hatnak" ránk a Csajok,nincs nagy gond!! Már ha mi is"hatunk" Rájuk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 03. hétfő 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 03. hétfő 16:09
Törölt felhasználó (3258552)

Szia, sok sikert kívánok neked hozzá!
Lehet én is ugyanezt szeretném!

Az már megvan,szép kendermagos
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 08. 03. hétfő 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 03. hétfő 17:13

Szia Crazy! Akkor nincs más dolgod,csak soha ne veszítsd el a fejedet!! Azt hiszem ez nem fog menni,úgyhogy kezdj el barátkozni az őszülő medvebundával!

Szia csajszi
Örülök hogy itt is látlak
Nocsak-nocsak bejönnek a motorok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 03. hétfő 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 03. hétfő 14:54

Örülök hogy itt is látlak

Nocsak-nocsak bejönnek a motorok?

Törölt felhasználó (4344232)
VIP

Sziasztok
Szeretem Mickey Rourke Vad Orchideák című filmjét,eszméletlen jól nézett ki benne,motorja se volt megvetendő
))))

Szeretem Mickey Rourke Vad Orchideák című filmjét,eszméletlen jól nézett ki benne,motorja se volt megvetendő

Szia Crazy! Akkor nincs más dolgod,csak soha ne veszítsd el a fejedet!! Azt hiszem ez nem fog menni,úgyhogy kezdj el barátkozni az őszülő medvebundával!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 08. 03. hétfő 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 03. hétfő 17:10

Nah,#seggfejhétfő leküzdve,végre itthon
A filmeket láttam én is,de jó régen,a Mickey motorja valóban oké,meg tutkó a csülkös pacal és töltött dagadó is,de azért a Kim csajszi fiatal korában...hát jobban összecsordul a nyál a számban
Én pedig úgy szeretnék megöregedni mint a Hegylakó,jó sokára
Esélyem megvan rá,még mindig gyerek vagyok

A filmeket láttam én is,de jó régen,a Mickey motorja valóban oké,meg tutkó a csülkös pacal és töltött dagadó is,de azért a Kim csajszi fiatal korában...hát jobban összecsordul a nyál a számban

Bakker, Édesség!! Pedig inkább hozzá szoktak hasonlítani!! De ötvenhárom évesen még Al Pacino is jól tartotta magát,nem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 03. hétfő 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 03. hétfő 16:34
Törölt felhasználó (4389762)

Inkabb mint Al Pacino.

Nah,#seggfejhétfő leküzdve,végre itthon

Szia!
Mindig orommel fogadunk szexi es ertelmes embereket. Igaz Macko?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 03. hétfő 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 03. hétfő 14:54
Mindig orommel fogadunk szexi es ertelmes embereket. Igaz Macko?

Törölt felhasználó (4344232)
VIP

Sziasztok
))))

Koszonom a felajanlasokat. Mar itthon vagyok es betoltam egy szendvicset. Szoval megmaradok.

Inkabb mint Al Pacino.
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 08. 03. hétfő 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia, sok sikert kívánok neked hozzá!
Lehet én is ugyanezt szeretném!
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 08. 03. hétfő 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Remélem én úgy öregszem majd meg,mint Sean Connery!

Sziasztok! Én mindkét filmet láttam, többször is,időnként megéri újranézni. Mickey Rourke pedig szerintem nem olyan gyászos,most sem. Hát hiú volt,szegénykém,szép akart maradni,aztán nem úgy sikerült!
Sziasztok! Valahogy azt a 9.5 hetet sosem vágytam megnézni. A zene jó benne, mint a Hegylakóban
After a hétvégi maradékot pusztítom, csülkös pacal, töltött dagadó, csupa túlélő menü
Küldök szívesen!

After a hétvégi maradékot pusztítom, csülkös pacal, töltött dagadó, csupa túlélő menü

Sziasztok
))))