Igényes orális élményt adó kávé! Ma kicsimeló kilátásban. Szép napot, süssön rátok

Jó reggelt! Dinnye mi? Mell-on
Valahol olvashatott az igényes szexről és megakadt rajta. Biztos valami különleges, ha mindenki azt keresi.
Én nem fogom megtudni... Túl szőrös és koros vagyok. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 22. szerda 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 22. szerda 12:16

Valahol olvashatott az igényes szexről és megakadt rajta. Biztos valami különleges, ha mindenki azt keresi.
Én nem fogom megtudni... Túl szőrös és koros vagyok. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 22. szerda 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4170242)

Hogyan akarhat igényes szexet keresni egy fejben nagyon gyenge ?

Hogyan akarhat igényes szexet keresni egy fejben nagyon gyenge ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 22. szerda 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 22. szerda 10:49

Törölt felhasználó (4378692)
VIP

Sziasztok!
Igényes sexet kedvelök figyelem . Keresük tartalmas programunk agusztus 2 napközben Budapesten
Csak igényes párok vagy hölgyek levelét várjuk .
Szolo pasit nem keresünk
Hely szükséges
Anyagiak kizárva ,fitt ,igényes Pár vagyunk igy nem keresün csak hasonlo adotságokkal 42 éves korig
Igényes sexet kedvelök figyelem . Keresük tartalmas programunk agusztus 2 napközben Budapesten
Szolo pasit nem keresünk
Hely szükséges
Anyagiak kizárva ,fitt ,igényes Pár vagyunk igy nem keresün csak hasonlo adotságokkal 42 éves korig
Sziasztok!
Szolo pasit nem keresünk
Hely szükséges
Szolo pasit nem keresünk
Hely szükséges
Jó reggelt néked is! KV helyett a reggeli dinnyémet nyammogom, ezt jobb szereti a gyomrom
Nem kedvez neked a csillagok állása... nem lesz egyszerű a gyógyfürdős... drukkolok! (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 07. 22. szerda 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 22. szerda 07:35

Nem kedvez neked a csillagok állása... nem lesz egyszerű a gyógyfürdős... drukkolok! (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 07. 22. szerda 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt! Egy kávé, egy beköszönés. Csak jól telik a nyár, ha senki nincs itt

Jó reggelt! Egy kávé, egy beköszönés. Csak jól telik a nyár, ha senki nincs itt

Szép estét!

Beköszönős üdv!
Kávét mindenkinek,Wilsonnak is
Kávét mindenkinek,Wilsonnak is

Remek napot,lendületes hetet
Nomeg persze vidámat is

Nomeg persze vidámat is

Jó reggelt! Mindenkinek jól és tartalmasan telt a hétvége? Esetleg jól esne egy frissítősvédmasdzázs-kávé? Olyan is van
Ez a suliban egy kis modulzáró vizsga volt az alap fogásokkal. Erre épül a többi, gyógymasszőri fogás amiket tanulunk még szeptember végéig. Most pl. a kötőszöveti és szegmens masszázst tanultuk, gyakoroltuk.
Van egy kritikus rész, a gyógyfürdős gyakorlatok... Még mindíg nem lehet menni...
Vidám és laza hetet!

Ez a suliban egy kis modulzáró vizsga volt az alap fogásokkal. Erre épül a többi, gyógymasszőri fogás amiket tanulunk még szeptember végéig. Most pl. a kötőszöveti és szegmens masszázst tanultuk, gyakoroltuk.
Van egy kritikus rész, a gyógyfürdős gyakorlatok... Még mindíg nem lehet menni...
Vidám és laza hetet!
Bekukucskál
,meg beköszön
Egész jó hétvége volt
Remélem hogy nektek is

Egész jó hétvége volt

Remélem hogy nektek is

Gratula a masszőri vizsgához, Öcsy.
Kellemes kora-őszi vasárnapot kívánok az úri közönségnek. No meg az úrihölgyeknek is!
Kellemes kora-őszi vasárnapot kívánok az úri közönségnek. No meg az úrihölgyeknek is!
Vidámat!
Grat Öcsy! A tanulásba feccelt energia meghozza gyümölcsét
Remélem én is így leszek tavasszal
Ma nem nagyon csúfkodok itt,végre itt az idő az éves gőzleeresztő bulimnak,a kedvenc csapatommal,már tök izgatott vagyok
Grat Öcsy! A tanulásba feccelt energia meghozza gyümölcsét

Remélem én is így leszek tavasszal

Ma nem nagyon csúfkodok itt,végre itt az idő az éves gőzleeresztő bulimnak,a kedvenc csapatommal,már tök izgatott vagyok

Jó reggelt! Ugye, hogy nem rossz ez az idő! Csak másra lesz jó
Mondjuk kémény építéshez már kicsit nyírkos volt
Ha minden igaz, ma kiosztják a svédmasszőr oklévelet-bizonyítványt
Vendégeim vagytok egy jó kávéra! (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 07. 17. péntek 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 17. péntek 08:03

Mondjuk kémény építéshez már kicsit nyírkos volt

Ha minden igaz, ma kiosztják a svédmasszőr oklévelet-bizonyítványt

Vendégeim vagytok egy jó kávéra! (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 07. 17. péntek 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Reggelt/napot
Nem dolgozom=persze hogy rossz idő van
Legalább nincsenek szúnyogok,meg nem égek le..
#Hamarhétvégét nektek is

#Hamarhétvégét nektek is

Reggelt/napot
Legalább nincsenek szúnyogok,meg nem égek le..
#Hamarhétvégét nektek is

#Hamarhétvégét nektek is

Jó reggelt! Aki építi a jövőt, annak egy jó erős határozott kávét intéztem mára. Tettem oda fahéjt is
Aki meg haza lett küldve, annak csak bekészítem, majd délben megissza, ha felkelt

Aki meg haza lett küldve, annak csak bekészítem, majd délben megissza, ha felkelt

Az egyik hányós, a másik félős.
Tavaly is visszakoztak. De akkor egyedül megyek! (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 07. 16. csütörtök 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 16. csütörtök 20:21

Tavaly is visszakoztak. De akkor egyedül megyek! (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 07. 16. csütörtök 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Áá,nem hinném hogy meggondolják magukat...
Ilyent vétek kihagyni
Ilyent vétek kihagyni

Áá,nem hinném hogy meggondolják magukat...
Ilyent vétek kihagyni
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 16. csütörtök 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 16. csütörtök 19:15
Ilyent vétek kihagyni

Törölt felhasználó (4170242)

Sajnos nem vagyok vizen. Olyan pénzes munkák jöttek be, amikért nagyon megéri lehajolni. Közben megjöttek a rokonaink is dajcsland felől. De majd vasárnaptól viszem őket is pár napra, ha addig meg nem gondolják magukat.
Légy lelkiismeretes, ne add alább, de legyél önző is, ha rólad s az egészségedről van szó. Nem neked kell megváltanod a világot. Hagyj munkát a fiataloknak is.
Csak olyan munkát vállalj be, ami nagyon megéri, de azokat is szelektáld.
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 07. 16. csütörtök 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 16. csütörtök 16:18

Sziasztok! Tököm se akar már dolgozni,de mindíg előkerül valaki,akit ki kell húznom a kakiból! Ne legyek lelkiismeretes?? Az nem én vagyok,viszont bár jól tartom magam,sokan nem fogják fel,hogy elmúltam ötven és egy nap csak tizenkét órát bírok dolgozni!
Sajnos nem vagyok vizen. Olyan pénzes munkák jöttek be, amikért nagyon megéri lehajolni. Közben megjöttek a rokonaink is dajcsland felől. De majd vasárnaptól viszem őket is pár napra, ha addig meg nem gondolják magukat.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 07. 16. csütörtök 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 16. csütörtök 15:23

Pálinkásat meg vidámat is!
Neked meg görbüljön,gondolom hogy ott vagy
Neked meg görbüljön,gondolom hogy ott vagy