Sziasztok! Tököm se akar már dolgozni,de mindíg előkerül valaki,akit ki kell húznom a kakiból! Ne legyek lelkiismeretes?? Az nem én vagyok,viszont bár jól tartom magam,sokan nem fogják fel,hogy elmúltam ötven és egy nap csak tizenkét órát bírok dolgozni!
Pálinkásat meg vidámat is!
Neked meg görbüljön,gondolom hogy ott vagy
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 16. csütörtök 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 16. csütörtök 09:47
Neked meg görbüljön,gondolom hogy ott vagy

Törölt felhasználó (4170242)

Pálinkás szép reggelt a nappali műszaknak.
Miért tolonganak az ügyfelek, miközben nyaralgathatnának is? Nyáron piheni, csavarogni, hajózni és pecázni kell a megfáradt mesterembernek.

Miért tolonganak az ügyfelek, miközben nyaralgathatnának is? Nyáron piheni, csavarogni, hajózni és pecázni kell a megfáradt mesterembernek.

No,kellemes meglepi,máris hétvége nekem
Lehet hogy kettőt lapozott a főnök naptárban,de inkább nem szóltam neki...
Rá kell készülnöm a hétvégére

Lehet hogy kettőt lapozott a főnök naptárban,de inkább nem szóltam neki...

Rá kell készülnöm a hétvégére

Pálinkás szép reggelt a nappali műszaknak.

Jó reggelt!
Máris cséntek,egyet kell aludni és hétvége
Pihi azért kell,mondom én, aztán a nyaralás idén is kuka...
Persze azért egy lazulós hetet beiktattam
Máris cséntek,egyet kell aludni és hétvége

Pihi azért kell,mondom én, aztán a nyaralás idén is kuka...

Persze azért egy lazulós hetet beiktattam
Magától nem lesz szabi, azt be kell írni naptárba! Ha esetleg neked nem megy, kérd meg Anyácskát, Ő biztos fogja tudni
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 07. 15. szerda 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 15. szerda 20:30

Szia Mackó! Remélem csak lesz valami,de néha annyi jókuncsaft jön egyszerre,hogy szinte kezelhetetlen! Egy kis pihi azért rámférne!
Jó reggelt! Egy jó kávé Kutyura! Kitartás!
Nem baj ha sokat dolgozik az ember, de fontos, hogy soha ne kényszerből tegye. Ha saját döntés akkor meg fogja hozni édes gyümölcsét
Nem baj ha sokat dolgozik az ember, de fontos, hogy soha ne kényszerből tegye. Ha saját döntés akkor meg fogja hozni édes gyümölcsét

Szia Mackó! Remélem csak lesz valami,de néha annyi jókuncsaft jön egyszerre,hogy szinte kezelhetetlen! Egy kis pihi azért rámférne!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 07. 15. szerda 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 15. szerda 19:27

Szevasz Kutyu!
Azért csak óvatosan azzal melóval,jóból is megárt..
Pihi,nyaralás nem lesz?

Pihi,nyaralás nem lesz?
Szevasz Kutyu!
Pihi,nyaralás nem lesz? (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 07. 15. szerda 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 15. szerda 18:03

Pihi,nyaralás nem lesz? (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 07. 15. szerda 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok srácok! Engem ellep a meló,hullafáradtan esek haza nap mint nap. De kitartok,nyugi! A pucér mosogatást én is kipróbáltam Crazy! Asszonyka csak nevetett,ha erekció volt ha nem!

Sziasztok srácok! Engem ellep a meló,hullafáradtan esek haza nap mint nap. De kitartok,nyugi! A pucér mosogatást én is kipróbáltam Crazy! Asszonyka csak nevetett,ha erekció volt ha nem!

Jó reggelt,és lendületes napot!
Meg egy kávét Wilsonnak is
Én pucéran mosogattam,azóta nem jött senki...
Meg egy kávét Wilsonnak is

Én pucéran mosogattam,azóta nem jött senki...

Jó reggelt! Csak óvatosan ezzel a nappali kiürítéses programmal... Ma reggeli kávés ötletem, ha már itt maradt nekem a nappali félre tolom az asztalokat és berakom a masszázs ágyat. Welness kényeztető frissítő kávé is lesz
Mit szólsz hozzá Wilson?

Mit szólsz hozzá Wilson?

Na szép napot! Végre pucéran főzhetem a kávét...
Úgy sincs itt senki

Vidámat!
Grat Öcsy!
Ezek szerint sikerült a vízbe dobni,vagy az erdőben sétáltak éppen
Hogy mit fogtam a kezemben?
Háát...selymes volt és nem kellett pikkelyezni...
Remek seggfejhétfőt mindenkinek

Grat Öcsy!

Ezek szerint sikerült a vízbe dobni,vagy az erdőben sétáltak éppen

Hogy mit fogtam a kezemben?
Háát...selymes volt és nem kellett pikkelyezni...

Remek seggfejhétfőt mindenkinek

Jó reggelt! Jól sikerült a peca! Pont annyit sikerült fogni, hogy este egy óra alatt konyhakészre tudtuk pucolni. Egy potyka és egy afrikai, némi kárászos körettel
Megszavazom magamnak a kávét
Gyertek igyatok ti is velem és meséljetek, Ti mit fogtatok a kezetekben hétvégén?

Megszavazom magamnak a kávét

Gyertek igyatok ti is velem és meséljetek, Ti mit fogtatok a kezetekben hétvégén?

Szia csajszi
Jó volt a meckós party,nem csapott át korcsolyázósba?
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 07. 12. vasárnap 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó volt a meckós party,nem csapott át korcsolyázósba?

JóReggelt!♡♡♡
Vidámat!
Jó pecát Öcsy,görbüljön! Meg csobbanjon dobás után,ne az erdőben landoljon
Jó pecát Öcsy,görbüljön! Meg csobbanjon dobás után,ne az erdőben landoljon

Jó r...! Peca on
Igazolvány off
Anyácskáé meg van és jó fej, elvisz magával
Azért előtte iszom egy kávét, csukott szemmel még a végén az erdőbe dobom a cájgot

Igazolvány off

Azért előtte iszom egy kávét, csukott szemmel még a végén az erdőbe dobom a cájgot