Szép estét mindenkinek. Az első süllő már bekopogtatott. A sellő meg alszik...

Ejnye Öcsy,minek nézel te engem??? Persze,hogy!!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 05. 22. péntek 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Most fogom fel... Néma Levente/Géza is megszólalt!
Eddig miért csak integettél?
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2020. 05. 22. péntek 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Most biztos nem. Mint a fogócskánál, sportszerűen! Most szólok, hogy gondolatban elindultam... Legyen idejük a halaknak felkészülni a kukacom csábító látványára
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 05. 22. péntek 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 22. péntek 17:02

Szeva Öcsy!
Lazulós meg házkörüli melóst tervezek,az arányok majd adják magukat
Neked lesz meztelen peca?

Neked lesz meztelen peca?
Benne lennél egy kis kerekecske-gombocskába mi?
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 05. 22. péntek 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 22. péntek 16:38

Szia Öcsy! Helló,ez sportszerűtlen! A múltkor a " kéményedet" állítgattad,most is beelőzöl a masszázs-zsal!

Szeva Öcsy!
Neked lesz meztelen peca? (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 05. 22. péntek 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 22. péntek 15:35

Neked lesz meztelen peca? (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 05. 22. péntek 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Hétvége on
Sziasztok skacok! Lesz lazulás is hétvégén, vagy csak pihi? Ha valaki unatkozik szóljon tudok munkát a ház körül

Sziasztok skacok! Lesz lazulás is hétvégén, vagy csak pihi? Ha valaki unatkozik szóljon tudok munkát a ház körül

Katja,jobbulást,a béka segge alá azért ne kerülj!!! Mozogd ki,ha tudod!
Szia Öcsy! Helló,ez sportszerűtlen! A múltkor a " kéményedet" állítgattad,most is beelőzöl a masszázs-zsal!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 05. 22. péntek 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 22. péntek 15:38

Jaj ne már! Figyu! Úgy is online járok a classroomba masszír suliba. Mi lenne, ha onlimemegmasználak? Ha tanulni tudok akkor visszafelé is menni fog.
Jaj ne már! Figyu! Úgy is online járok a classroomba masszír suliba. Mi lenne, ha onlimemegmasználak? Ha tanulni tudok akkor visszafelé is menni fog.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 05. 22. péntek 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 22. péntek 14:39

Sziasztok♡♡
Padlón vagyok
KO-val győzött a derékfájás
Üdv a szőnyegről
Padlón vagyok

Üdv a szőnyegről

Hétvége on

Szia csajszi!
Jobbulást!
Masszírt neki?
Padlón fekvés nálam is beszokott jönni
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 05. 22. péntek 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 22. péntek 14:39
Jobbulást!
Masszírt neki?

Padlón fekvés nálam is beszokott jönni

Sziasztok♡♡
Padlón vagyok
Üdv a szőnyegről
Padlón vagyok

Üdv a szőnyegről

Ahh...fasza...meg ismerős a dolog..
Remélem hogy már minden a régi kerékvágásban halad
Malacorr van készleten?
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 05. 22. péntek 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 22. péntek 12:30

Remélem hogy már minden a régi kerékvágásban halad

Malacorr van készleten?

Szia Crazy! Dolgoztam ezerrel,az állandó társam viszont karanténozott. Mikor olyan emberekkel kell dolgoznia,akiben nem bízol,az fizikailag is,agyilag is megterhelő.
Sziasztok♡♡
Padlón vagyok
Üdv a szőnyegről
Padlón vagyok

Üdv a szőnyegről

Szia Crazy! Dolgoztam ezerrel,az állandó társam viszont karanténozott. Mikor olyan emberekkel kell dolgoznia,akiben nem bízol,az fizikailag is,agyilag is megterhelő.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 05. 22. péntek 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Szevasz haver!
Jó rég voltál
Mi a pálya? (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 05. 22. péntek 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 22. péntek 11:44
Jó rég voltál

Mi a pálya? (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 05. 22. péntek 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Nappali! Itt az elkóborolt eb! Igazság szerint,csak engedtele
k kibontakozni titeket fiúk,hogy idecsábítsatok jó csajokat!

Látom egyet sikerült,igaz az az egy Nagyon ott van!!! Szia Katja!

Szia Nappali! Itt az elkóborolt eb! Igazság szerint,csak engedtele
k kibontakozni titeket fiúk,hogy idecsábítsatok jó csajokat!

Szeva geza!
Tolj egy kávét te is,legendásan jó kávénk van
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2020. 05. 22. péntek 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Tolj egy kávét te is,legendásan jó kávénk van

Jó reggelt Mindenkinek!!

Vidámat!
Hamar hétvéget nektek is
Hamar hétvéget nektek is