JóReggelt♡♡♡
KávéKávéKávé
KávéKávéKávé

Reggelt!
#nekempéntek
#nekempéntek

Jó reggelt! Nekünk kávéval, Katjának egy kis kupica ágyassal! Mit ünnepelnek a mai napon?
A többieknek egy jó tea?
A többieknek egy jó tea?
Szia! Egy próbát megér. Így kezdtem pár éve én is. Azóta ha tehetem, csónakázom, hajózom, s pecázom.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 05. 20. szerda 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves LeonKatja. Köszönjük. Most csak én, a páros férfitagja fórumozok, a feleségem csak akkor száll be az olvasgatásba, ha aktívan keresgélünk. Ez pár hónapig még biztosan nem lesz esedékes.
A kávéra speciel nem vagyok veszélyes
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 05. 20. szerda 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 20. szerda 17:43
A kávéra speciel nem vagyok veszélyes

Sziasztok Negyvenesvilág ♡♡
Üdv itt, a fiúk tökjó kávét tolnak reggel, nekem csak pálinkám van ünnepnapokra
Pl holnap is ünnepnap lesz

Lehet luxus-lakóhajókat is bérelni, napi százezerért... Az, hogy rohadt drága, egy dolog, de nagy a merülése, így jobb csak az élő tiszán közlekedni véle. Márpedig pont a tavat kihagyni nagy vétek lenne.
Van teraszos, amit vagy oda raknak, ahova kéred, vagy fix telepítés. Kipróbálni jópofa dolog.
Lehet bérelni kvázi fedett csónak-kutricát. Kalandnak jók, de kenyelmetlenek.
Az igazán tökéletesek a nagy, kényelmes, egyedileg tervezett , nem hordókra hanem lapos aljú hajótestre épített lakóhajók. Ezekben minden van, mi szem-száj vágyása, s oda megy az ember, ahova csak akar. Ilyet érdemes vagy bérelni, vagy venni, vagy építeni. Az enyém tavaly őszre lett kész, s van benne wc, gázfőzőlap, napelemes rendszer, zene, radar, zuhany, hűtő, webasto fűtés, bot tartók, benzines és elektromos motor, memóriamatracos teljes értekű ágyak...stb.
De szólok előre... aki ráérez ennek az ízére, az függővé válik.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 05. 20. szerda 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 20. szerda 19:19
Van teraszos, amit vagy oda raknak, ahova kéred, vagy fix telepítés. Kipróbálni jópofa dolog.
Lehet bérelni kvázi fedett csónak-kutricát. Kalandnak jók, de kenyelmetlenek.
Az igazán tökéletesek a nagy, kényelmes, egyedileg tervezett , nem hordókra hanem lapos aljú hajótestre épített lakóhajók. Ezekben minden van, mi szem-száj vágyása, s oda megy az ember, ahova csak akar. Ilyet érdemes vagy bérelni, vagy venni, vagy építeni. Az enyém tavaly őszre lett kész, s van benne wc, gázfőzőlap, napelemes rendszer, zene, radar, zuhany, hűtő, webasto fűtés, bot tartók, benzines és elektromos motor, memóriamatracos teljes értekű ágyak...stb.
De szólok előre... aki ráérez ennek az ízére, az függővé válik.

Hmm...megnézegettem ezeket a lakóhajókat,oszt csak ámultam..oké,vannak egyszerűek,ami kell egy pecás hétvégéhez,az van benne,nem is drága,ezt még vágtam hogy létezik.
Tovább kukucska,naggyon pofás kis luxus bódéval ellátottakkal is találkoztam,leesett az állam...csodaszép,kis kiülős terasz résszel,ízléses modern lakórésszel,full felszerelt,mint egy nyaraló...hát igen,egy ilyennel egy lógatós hétvége,az ott van.
Tovább kukucska,naggyon pofás kis luxus bódéval ellátottakkal is találkoztam,leesett az állam...csodaszép,kis kiülős terasz résszel,ízléses modern lakórésszel,full felszerelt,mint egy nyaraló...hát igen,egy ilyennel egy lógatós hétvége,az ott van.

Hmm...megnézegettem ezeket a lakóhajókat,oszt csak ámultam..oké,vannak egyszerűek,ami kell egy pecás hétvégéhez,az van benne,nem is drága,ezt még vágtam hogy létezik.

Szia/sziasztok! Jó ötlet! Megnéztem és jó ötlet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 20. szerda 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 20. szerda 15:40

Törölt felhasználó (4170242)

Pecázni csak úgy érdemes. Nagyon eszik a süllő a Tiszatavon. Kölcsönözzetek egy lakóhajót, és hajrá.
Üdv minden nappali-lakónak.
Sziasztok Negyvenesvilág ♡♡
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 20. szerda 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Pecázni csak úgy érdemes. Nagyon eszik a süllő a Tiszatavon. Kölcsönözzetek egy lakóhajót, és hajrá.
Szia Mókus, régen láttalak itt ♡♡♡
Vagy nem egyszerre kávéztunk
Remélem minden ok
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 20. szerda 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 20. szerda 13:43
Vagy nem egyszerre kávéztunk

Remélem minden ok

Törölt felhasználó (3802852)

Hello Mindenki!
Szia!
Hm...ez egy jó ötlet
Lakóhajóval nem kell attól félnem hogy ha meztelenkedek akkor megdobál valaki
Hm...ez egy jó ötlet

Lakóhajóval nem kell attól félnem hogy ha meztelenkedek akkor megdobál valaki

Szerintem pecázik ő is,azért van csendben...
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 05. 20. szerda 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeva Mókus!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 20. szerda 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Hello Mindenki!
Szerintem nálunk sem másabb a helyzet,itt is a privát bulik szaporodtak el
Persze óvatosság stb... legalábbis is az elején
Akkor gondolom privát buli,mondanám hogy jó szórakozást,de ha te ott vagy,akkor garantált a jó hangulat
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 05. 20. szerda 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 20. szerda 13:18

Persze óvatosság stb... legalábbis is az elején

Akkor gondolom privát buli,mondanám hogy jó szórakozást,de ha te ott vagy,akkor garantált a jó hangulat

Szia,
Ja, nyitnak, de.... lehet talpig szexiben enni, inni, mulatni, de az akció tilos
Nem tudom, hogy otthon mit engednek.
Vicc az egész hiszti.
Mindenki privátban hempereg, és még senki nem lett beteg.
Ja, nyitnak, de.... lehet talpig szexiben enni, inni, mulatni, de az akció tilos

Vicc az egész hiszti.
Üdv minden nappali-lakónak. (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 05. 20. szerda 06:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 20. szerda 06:14
Üdv minden nappali-lakónak. (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 05. 20. szerda 06:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt! Kávé mellett nézem a témákat. Lehet el kéne menni pecázni egyet. Persze olyan naturista módra. Jól esne.
Helló! Merre járt a Fővadász? Van-e trófea?

Hello Mindenki!
A szex jó vírusírtó
Vagy nem, de ezt mégsenki nem bizonyította, ugyhogy hajra
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 05. 20. szerda 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 20. szerda 13:18

Szia,
Vicc az egész hiszti.

Vicc az egész hiszti.
Hello Mindenki!
Szia,
Vicc az egész hiszti.
Mindenki privátban hempereg, és még senki nem lett beteg. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 05. 20. szerda 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 20. szerda 08:12

Vicc az egész hiszti.
Mindenki privátban hempereg, és még senki nem lett beteg. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 05. 20. szerda 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia.
Én is előrébb hoztam a pénteket egy nappal
Jó turbózást,ott is nyitnak klubok ?
Khm..jó a csillagod..
Is...

Khm..jó a csillagod..

Szia.
Khm..jó a csillagod..
Is...
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 05. 20. szerda 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 20. szerda 07:29

Khm..jó a csillagod..

JóReggelt ♡♡♡
Nálunk ma péntek van, holnap ünnep
Aztán felturbózzuk a hétvégét, mert már agyamra megy a szobafogság
Nálunk ma péntek van, holnap ünnep

Aztán felturbózzuk a hétvégét, mert már agyamra megy a szobafogság