Jó reggelt!
Én is az ébren kávét preferálom inkább
Bambikat bírom,aranyosak és finomak is
Merre voltatok Öcsy?
Én is az ébren kávét preferálom inkább

Bambikat bírom,aranyosak és finomak is

Merre voltatok Öcsy?
Jó reggelt! Hétágra süt a nap, ideje kávézni! Persze csak annak aki már felkelt, alvás közben nem jön át a pillanat szépsége
Tegnap mókus nem volt, de bambi több is

Tegnap mókus nem volt, de bambi több is

Akkor vidám reggelt!
Vigyázz Öcsy,nehogy Mókus kint legyen vadászni
Katja,kitartást a cuccoláshoz
Vigyázz Öcsy,nehogy Mókus kint legyen vadászni

Katja,kitartást a cuccoláshoz

Hát nekem most vidám reggeltkávé lett
Kávé, csipamosó, aztán indulás kirándulni a Bakonyba
Szép napot! (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 05. 08. péntek 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 08. péntek 18:45

Kávé, csipamosó, aztán indulás kirándulni a Bakonyba

Szép napot! (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 05. 08. péntek 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Ergye hétvége
De vártam,mint kisgyerek a vakációt.
Mindennaponazenyém? Hát,ha jó napom van,vidámkodom,kollégáknak is jó,ha rossz akkor meg nekik se legyen már jó,nem vagyok irigy,nem csak az enyém
Ez a költöztetés egy külön műfaj,mikor fiatal voltam és kellett a pénz....meló mellett a haverral vállalkozásban költöztettünk,rengeteg olyan élményben volt részem amit kihagytam volna
Kedvenc jelenetem,mikor megérkeztünk az új helyre,elkezdtünk lepakolni,medve platóra fel,az beszakadt alattam,(korhadt volt),oszt le az alvázra,a szekrénnyel meg betakaróztam,és beszorultam oda...olyan cifra káromkodásba kezdtem...persze az utca tömve,a haver meg úgy röhögött hogy nem bírt kiszabadítani
Természetesen még a kertésznaci valaga is felrepedt a hátam közepéig,úgy cuccoltam egész nap,nem égtem még eleget...

Mindennaponazenyém? Hát,ha jó napom van,vidámkodom,kollégáknak is jó,ha rossz akkor meg nekik se legyen már jó,nem vagyok irigy,nem csak az enyém

Ez a költöztetés egy külön műfaj,mikor fiatal voltam és kellett a pénz....meló mellett a haverral vállalkozásban költöztettünk,rengeteg olyan élményben volt részem amit kihagytam volna

Kedvenc jelenetem,mikor megérkeztünk az új helyre,elkezdtünk lepakolni,medve platóra fel,az beszakadt alattam,(korhadt volt),oszt le az alvázra,a szekrénnyel meg betakaróztam,és beszorultam oda...olyan cifra káromkodásba kezdtem...persze az utca tömve,a haver meg úgy röhögött hogy nem bírt kiszabadítani

Ergye hétvége
Természetesen még a kertésznaci valaga is felrepedt a hátam közepéig,úgy cuccoltam egész nap,nem égtem még eleget...

Egy fokkal jobb,nincs dobozból öltözés és stb..
Viszont van jó része is....mikor kész
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 05. 08. péntek 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Viszont van jó része is....mikor kész

Szia,
Nem, csak segítünk (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 05. 08. péntek 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 08. péntek 07:31
Nem, csak segítünk (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 05. 08. péntek 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Ééés péntek végre
Ma valahogy igen öregen és nyűgösen ébredtem,rohadtul nem bánom hogy hétvége.
Csak nem ti költöztök Katja?
Ééés péntek végre

Sziasztok!
Ééés péntek végre
Ééés péntek végre

JóReggelt♡♡♡
Nálunk a hétvégén lesz költöztetés.
Nem irígylem magam
Nálunk a hétvégén lesz költöztetés.
Nem irígylem magam

Jó reggelt! Aki nagyon várja a hétvégét, annak itt a Márcsaknéhányóra kávé!
Aki a pénteknek is így örül, annak csak a szokásos Mindennapomazenyém kávé!
Tegnap költöztettem. Minden elismerésem annak, aki ezt a sportot napi szinten is űzi
Neki egy Elismerős kávé!
Aki a pénteknek is így örül, annak csak a szokásos Mindennapomazenyém kávé!
Tegnap költöztettem. Minden elismerésem annak, aki ezt a sportot napi szinten is űzi

Szia csajszi.
Már csak egyet kell aludni
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 05. 07. csütörtök 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Már csak egyet kell aludni

Sziasztok♡♡♡
Minnyá' hétvége
Minnyá' hétvége

Vidámat!
Én is jobban szeretem ezt mikor reggel már világosodik a reggeli kávékor,megy a madárcsipcsirip és egyebek,még a hangulatom is jobb
Kíváncsi leszek,hogyan fog zajlani az idei strandszezon...
Én is jobban szeretem ezt mikor reggel már világosodik a reggeli kávékor,megy a madárcsipcsirip és egyebek,még a hangulatom is jobb

Kíváncsi leszek,hogyan fog zajlani az idei strandszezon...
Jó reggelt! Cséntek! Nagyon szeretem, hogy a reggeli kávémat már világosban iszom
Másfél-két méterre a nyártól
Lassan tényleg strand idő lesz, nehéz visszatartani a vándorlási ösztönt

Lassan tényleg strand idő lesz, nehéz visszatartani a vándorlási ösztönt

Bekukucska,
Pörgetés

Pörgetés

Üdv!
Csuda felezős napot
Csuda felezős napot

Jó reggelt! Kávé habbal, de a hab és cukor elvitelre?

Szia csajszi!
Ehh...el is felejtettem...
Hát..mindegy már,én "vigyázok az alakomra",Öcsyvel egymást meg tuti hogy nem habozzuk össze,vidd el estére.
Jó lesz külsőleg,apjuk biztosan örül neki majd,hát ki tudna ellenállni...?
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 05. 05. kedd 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Ehh...el is felejtettem...

Hát..mindegy már,én "vigyázok az alakomra",Öcsyvel egymást meg tuti hogy nem habozzuk össze,vidd el estére.
Jó lesz külsőleg,apjuk biztosan örül neki majd,hát ki tudna ellenállni...?

Sziasztok ♡♡
Köszi a kávét, a tejszínhabot meghagyom nektek
Pusz
Köszi a kávét, a tejszínhabot meghagyom nektek

Pusz
Ne dolgozzatok annyit,kávészünet,hoztam nektek is.
Katja,neked duplát sütöttem,tejszínhabbal
Katja,neked duplát sütöttem,tejszínhabbal