Kukuccs...

Láttam
Remélem hogy már castingolsz
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 03. 12. csütörtök 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 12. csütörtök 08:22

Remélem hogy már castingolsz

Voltam toborozni én is,mert ez a böjt tré dolog! Szurkoljunk!
Szia Tangás! Az agyam eldobom!! Nem lehetne,hogy mindíg ilyen bőbeszédű legyél??Köszönjük ,hogy vagy nekünk!
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 03. 12. csütörtök 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 12. csütörtök 08:28

Hello..szép koronamentes reggelt!
Zöm megbetegedés 60+ osoknál van. Ők a veszélyeztetett korosztály. Persze óvatosnak kell lenni. Kézmosás... figyelni, hogy ne nyúljunk az arcunkhoz.... én megfigyeltem... sokszor oda nyúltam...most vigyázok.
Aztán gyümölcs, foghagyma, gyömbér méz..külön külön vagy összekavarva.
Legyen szép koronátlan napotok...szösz a reggeli kávékat.
pussz
Zöm megbetegedés 60+ osoknál van. Ők a veszélyeztetett korosztály. Persze óvatosnak kell lenni. Kézmosás... figyelni, hogy ne nyúljunk az arcunkhoz.... én megfigyeltem... sokszor oda nyúltam...most vigyázok.
pussz
Hello..szép koronamentes reggelt!
pussz
pussz
Voltam toborozni én is,mert ez a böjt tré dolog! Szurkoljunk!
Szia Mókus! Szép napot!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 12. csütörtök 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 12. csütörtök 07:50
Törölt felhasználó (3802852)

Szép Napot!
Szeva Mókus!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 12. csütörtök 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 12. csütörtök 07:50
Törölt felhasználó (3802852)

Szép Napot!
Akkor nálam oké minden...
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 03. 12. csütörtök 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 12. csütörtök 07:35

Szia Crazy! Most hallottam,hogy gyerekeknél nem jellemző a megbetegedés. Remélem az ilyen" nagy gyerekeknél" sem,mint amilyenek mi vagyunk!
Szép Napot!
Szia Crazy! Most hallottam,hogy gyerekeknél nem jellemző a megbetegedés. Remélem az ilyen" nagy gyerekeknél" sem,mint amilyenek mi vagyunk!

Jó reggeltüdv!
Egy jó kávé sosem rossz
Szerintem a védekezés/megelőzésre nincs tuti recept,egyenlőre,valszeg ezért tolják kevesebbet,a kézmosás stb dolgot mint megelőzés.
Egy jó kávé sosem rossz

Szerintem a védekezés/megelőzésre nincs tuti recept,egyenlőre,valszeg ezért tolják kevesebbet,a kézmosás stb dolgot mint megelőzés.
Szia Öcsy,kösz a kávét! Egyetértek veled.
Ha már megelőzés: Nem teljessen értem, miért nem azzal van tele a média, hogy miként védekezhet az egyén. Oké, itt-ott elhangzik, de szerintem nem elégszer az ijesztegetéshez képest.
Jó reggelt! A vírus is teszi a dolgát és Én is! Egy jó kávé ?

Csak mert tetszik...

#Bekukucska,
Megelőző kv? Azért nem szeretném ha a reggeli kv megelőzne a napi rutinhoz igyekvés közben...
Persze,vágom hogyan megelőz.

Megelőző kv? Azért nem szeretném ha a reggeli kv megelőzne a napi rutinhoz igyekvés közben...

Sziasztok! Mi a franc van itt! Ha nem tudnátok Öcsy napok óta megelőző kávét főz! Én iszom is rendületlenül,kutya bajom! Tangás,ha te is elszürcsölnél egy reggeli kávét itt,nem lenne sok az itteni pasilétszám számodra!

Jó reggelt! Csak vidáman!