Jó reggelt! Nagy bögre kávé passzol az ilyen kérdéshez. Jó és rossz? Kinek a szemszögéből? A saját életem, a családfő szinten vagy még nagyobb érdek szinten?
Ha tudatos akkor mindíg jónak gondoljuk, hisz azért tesszük. De ha csak sodródunk az árral az életünk folyólyán az sem egyértelműen rossz iránya a változásnak. (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 02. 26. szerda 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 26. szerda 07:05
Ha tudatos akkor mindíg jónak gondoljuk, hisz azért tesszük. De ha csak sodródunk az árral az életünk folyólyán az sem egyértelműen rossz iránya a változásnak. (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 02. 26. szerda 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt! Uhh,Öcsy nem hagytál cserben minket,köszi! Változnunk kellene,vagy némileg változunk így is-úgy is?? Csak pozitív irányba,oké?

Meg is értem őket,mondjuk én a pincédbe költöznék,azt nem is kell ültetni
Ilyen nagy kerted van?
Csak nem mókus rezervátum?
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 02. 26. szerda 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 26. szerda 09:54

Ilyen nagy kerted van?
Csak nem mókus rezervátum?

Nem bántom a Mókusokat, teleültetik a kertemet tölgyfával. Szerintem be akarnak költözni

Nem bántom a Mókusokat, teleültetik a kertemet tölgyfával. Szerintem be akarnak költözni
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 02. 26. szerda 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 26. szerda 08:52

Puszpusz
Havat?
Nýúlontúl havazik?
Én nem szeretnék már havat,várom a tavaszt,hógolyózd meg a Mókust az én részemmel
Csinálj hóangyalkát

Havat?

Én nem szeretnék már havat,várom a tavaszt,hógolyózd meg a Mókust az én részemmel

Csinálj hóangyalkát

Puszpusz
Havat?
Nýúlontúl havazik?
Csinálj hóangyalkát
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 02. 26. szerda 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 26. szerda 08:04

Havat?

Csinálj hóangyalkát

JóReggelt!♡♡♡
Kértek nyárváró jegeskávét? Friss, ropogós havat tudok küldeni hozzá

Köszönjük mindent elfogadunk, még havat is!
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 02. 26. szerda 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 26. szerda 08:04

JóReggelt!♡♡♡

JóReggelt!♡♡♡

Reggelt!
Esik eső csendesen de csendesen...
Nagy változások?? Én már nem változom...max a homlokom meg a belem lesz nagyobb
Mire gondoltál Öcsy?
Esik eső csendesen de csendesen...
Nagy változások?? Én már nem változom...max a homlokom meg a belem lesz nagyobb

Mire gondoltál Öcsy?
Jó reggelt! Lehet Capuccino is!
De köszönjük a kedvességed!
De köszönjük a kedvességed!
Jó reggelt! Uhh,Öcsy nem hagytál cserben minket,köszi! Változnunk kellene,vagy némileg változunk így is-úgy is?? Csak pozitív irányba,oké?

Jó reggelt! Minden reggel ugyanaz a kávé? És mégsem! Két nap sem azonos ugyebár. A nap pedig elég állandónak tűnik, akkor csak mi mozgatjuk a teret máshogy. És így a tavasz közeledtével, nagy változások idején, nekünk is meg kell újulnunk és változnunk.
Azért a kávé marad
Azért a kávé marad

Kép címe: Képzeld milyen jól csinálhatta,ha szobrot is állítottak neki.

Persze hogy király
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 25. kedd 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 25. kedd 17:45

Törölt felhasználó (4293832)

király!
király!
Azt tudod hogy alapból "jár" hozzá

Remélem némi ölelés is
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 02. 25. kedd 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia csajszi
Kézcsók,hódolat és egyebek
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 02. 25. kedd 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Kézcsók,hódolat és egyebek

Szép napot...
Jó reggelt!