Puszantás
Egy gyömbéres-mézes gyümölcsteat?
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 03. 13. péntek 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 13. péntek 10:00

Egy gyömbéres-mézes gyümölcsteat?

Helló...jó reggelt... napot.... kinek mi van... és szerencsétlenmentes tizenharmadikát. Pussz fiúk

Én nem kérek #powerstefánt a kávémba,tuti hogy kijárási tilalmat aktiválna rajtam
Am simán kibírnám,persze egészségesen,ha 2-3 hétig nem mozdulhatnék ki. (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 03. 13. péntek 05:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 13. péntek 05:28

Am simán kibírnám,persze egészségesen,ha 2-3 hétig nem mozdulhatnék ki. (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 03. 13. péntek 05:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt! Na akkor most tegyek ErősPistát a kávéba, vagy ne?
Az én receptem elég összetett még nem is sikerült beépíteni a mindennapokba. Talán a kijárási tilalom segít. Reggel kávé, este csoki és napközben szex.

Az én receptem elég összetett még nem is sikerült beépíteni a mindennapokba. Talán a kijárási tilalom segít. Reggel kávé, este csoki és napközben szex.

Köszönjük....
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 03. 13. péntek 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 13. péntek 10:00

Helló...jó reggelt... napot.... kinek mi van... és szerencsétlenmentes tizenharmadikát. Pussz fiúk

Helló!
Ha egy fekete macska átmegy előtted az úton, az azt jelenti, hogy tart valahová.....
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 03. 13. péntek 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 13. péntek 08:28
Ha egy fekete macska átmegy előtted az úton, az azt jelenti, hogy tart valahová.....

Napot
Mindenkinek fasza 13-as pénteket.
Fekete macskával ne szórakozzatok

most az egyetemistákkal postát játszattak...szétküldték velük a vírust... csak gratula a sok okosnak....hol óvintézkedés ez????
A felsoroltak fogyasztása erősíti az immunt...és minden az immun rendszeren múlik
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 13. péntek 02:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 13. péntek 02:50
A felsoroltak fogyasztása erősíti az immunt...és minden az immun rendszeren múlik

Törölt felhasználó (4232532)

Nincs "zöm megbetegedés". A vírus nem válogat, főleg korosztály szerint. Mindenki veszélyeztetett még az erős immunrendszerű fiatalok is. A saját immunrendszeredet veri át ami okozhat halált is bárkinél. Archoz nyúlás, is. Maga a vírus életképes akár 7 napnál is tovább tárgyakon. Levegőn csak pár órát. Ha összeszeded ruházatra , bárhova akkor szépen hordozod a lakásodba, kocsiba etc.... 70% feletti alkohol megöli (külsőleg) vagy sterilizálás.
"Aztán gyümölcs, foghagyma, gyömbér méz..külön külön vagy összekavarva."
Ez annyi mint leprásnak az utolsó kenet.
Ez annyi mint leprásnak az utolsó kenet.
Napot

Még ép a pókálom
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 03. 12. csütörtök 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 12. csütörtök 18:42

Spam reklámosok megrohamozták az oldalt
Egy peti !! nevű lány azt írja nekem:"Olyan szexi vagy
Ön tüzet gyújtott a bugyimban."...
És persze keressem a megadott linken...majd minnyá...most tegeződünk vagy mégsem?
Gugli fordító...
Gondolom kaptok ti is hasonlót,vagy majd fogtok
Pedig már kezdtem örülni hogy mocorog a pókhálós postaládám...#teringettét

És persze keressem a megadott linken...majd minnyá...most tegeződünk vagy mégsem?

Jó reggelt! Na akkor most tegyek ErősPistát a kávéba, vagy ne?

Nincs "zöm megbetegedés". A vírus nem válogat, főleg korosztály szerint. Mindenki veszélyeztetett még az erős immunrendszerű fiatalok is. A saját immunrendszeredet veri át ami okozhat halált is bárkinél. Archoz nyúlás, is. Maga a vírus életképes akár 7 napnál is tovább tárgyakon. Levegőn csak pár órát. Ha összeszeded ruházatra , bárhova akkor szépen hordozod a lakásodba, kocsiba etc.... 70% feletti alkohol megöli (külsőleg) vagy sterilizálás.
Ez annyi mint leprásnak az utolsó kenet. (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 03. 12. csütörtök 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 12. csütörtök 08:28
Ez annyi mint leprásnak az utolsó kenet. (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 03. 12. csütörtök 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Hello..szép koronamentes reggelt!
Zöm megbetegedés 60+ osoknál van. Ők a veszélyeztetett korosztály. Persze óvatosnak kell lenni. Kézmosás... figyelni, hogy ne nyúljunk az arcunkhoz.... én megfigyeltem... sokszor oda nyúltam...most vigyázok.
Aztán gyümölcs, foghagyma, gyömbér méz..külön külön vagy összekavarva.
Legyen szép koronátlan napotok...szösz a reggeli kávékat.
pussz
Zöm megbetegedés 60+ osoknál van. Ők a veszélyeztetett korosztály. Persze óvatosnak kell lenni. Kézmosás... figyelni, hogy ne nyúljunk az arcunkhoz.... én megfigyeltem... sokszor oda nyúltam...most vigyázok.
pussz
És 13.-a!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 03. 12. csütörtök 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem úgy tűnik hogy csak kispéntek....
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 12. csütörtök 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 12. csütörtök 20:24

Törölt felhasználó (3802852)

Na mi lesz holnap gyelekeeek????
Na mi lesz holnap gyelekeeek????
Szia Crazy! Én eddíg megúsztam! Asszonyka nem szereti az egészségvédő poziciót,de majd megmondom,hogy most muszáj,ne kockáztassunk!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 03. 12. csütörtök 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 12. csütörtök 18:42

Gugli fordító...

Gugli fordító...

Haver,semmi ok a pánikra!
Itt a megoldás...
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 03. 12. csütörtök 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 12. csütörtök 07:35
Itt a megoldás...

Szia Crazy! Most hallottam,hogy gyerekeknél nem jellemző a megbetegedés. Remélem az ilyen" nagy gyerekeknél" sem,mint amilyenek mi vagyunk!

Szia Tangás! Az agyam eldobom!! Nem lehetne,hogy mindíg ilyen bőbeszédű legyél??Köszönjük ,hogy vagy nekünk!

Kukuccs...

Láttam
Remélem hogy már castingolsz
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 03. 12. csütörtök 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 12. csütörtök 08:22

Remélem hogy már castingolsz

Voltam toborozni én is,mert ez a böjt tré dolog! Szurkoljunk!
Szia Tangás! Az agyam eldobom!! Nem lehetne,hogy mindíg ilyen bőbeszédű legyél??Köszönjük ,hogy vagy nekünk!
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2020. 03. 12. csütörtök 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 12. csütörtök 08:28

Hello..szép koronamentes reggelt!
pussz
pussz